INSTALLATIEBEDRIJF DECKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSTALLATIEBEDRIJF DECKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.612.119

Publication

02/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~4

~Lüï~~l

i

Vi11111111

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ivcArgMgu tur grutte oer rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 e -03- 2014

De HoofdgrilliGrijffie

V boh aa Bel Stae

i

Ondernemingsnr : 0859.612.119

Benaming

(voluit) : INSTALLATIEBEDRIJF DECKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van art. 537 W1B92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 17 maart 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « INSTALLATIEBEDRIJF DECKERS », met zetel te 3640 Kinrooi, Fiejestraat 11, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De vergadering deed afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

B. KENNISNAME V RSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering nam kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato achtentwintig februari

tweeduizend veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

C. KENNISNAME NOTULEN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering nam kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering der venno(o)t(en) van onderhavige vennootschap gehouden op achttien december tweeduizend dertien, met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

D. TOEKENNING DIVIDEND

De vergadering besloot een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van honderd vijftienduizend negenenveertig euro twaalf cent (115.049,12 EUR) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde elfduizend vijfhonderd en vier euro eenennegentig cent (11.504,91 EUR), in totaal honderd en drieduizend vijfhonderd vierenveertig euro eenentwintig cent (103.544,21 EUR) netto-dividend.

E. KENNISNAME REVISORAAL. VERSLAG

De vergadering nam kennis van het revisoraal verslag van zevenentwintig februari tweeduizend veertien met

betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

F. KAPITAALVERHOGING ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bil toepassing van art. 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten

De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en drieduizend vijfhonderd vierenveertig euro eenentwintig cent (103.544,21 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar honderd tweeëntwintigduizend honderd vierenveertig euro eenentwintig cent (122.144,21 EUR), door inbreng in natura en waarbij creatie en uitgifte van duizend vijfendertig (1.035) nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van het lopende boekjaar pro rata temporis.

VERSLAG

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 3910 Neerpelt, Toekomsttaan 1 B, vertegenwoordigd door mevrouw Vosch Ingrid, bedrijfsrevisor op zevenentwintig februari tweeduizend veertien een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerders, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

Het besluit van gemeld bedrijfsrevisorisch verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Installatiebedrijf Deckers bvba bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de vennoten op achttien maart tweeduizend veertien, die ontstaan zijn uit

Fiejestraat 11, 3640 Kinrooi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a4r sr,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op achttien december tweeduizend dertien voor een totaal bedrag van 115.049,12 EUR na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, indien de vennoten akkoord gaat met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 103.544,21 EUR van 18.600,00 EUR naar 122,144,21 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, aisock voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

- dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van alle vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de fractiewaarde van één aandeel zoals deze blijkt uit de balans per 31 december 2013, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 1.035 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is."

G. ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING  VERGOEDING

De kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van honderd en drieduizend vijfhonderd vierenveertig euro eenentwintig cent (103,544,21 EUR), werd onderschreven door voomoemde heer DECKERS Peter en voornoemde mevrouw VOORTMANS Sonja, door incorporatie van een netto dividendbedrag van ieder respectievelijk eenenvijftigduizend zevenhonderd tweeënzeventig euro honderd en vijf cent (51.772,105 EUR), waarvoor hen elk persoonlijk vijfhonderd zeventien (517) nieuwe aandelen worden toegekend, en samen één (1) nieuw aandeel in onverdeeldheid wordt toegekend, die zij verklaarden te aanvaarden;

H. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering der vennoten stelde vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans honderd tweeëntwintigduizend honderd vierenveertig euro eenentwintig cent (122.144,21 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizend tweehonderd eenentwintig (1.221) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

t. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing inzake kapitaalverhoging.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Artike15. Kapitaal aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND HONDERD VIERENVEERTIG EURO EENENTWINTIG CENT (122.144,21 EUR). Het is verdeeld in duizend tweehonderd eenentwintig (1.221) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

Alle aandelen hebben stemrecht."

J. AANPASSING VAN ARTIKELEN 27 EN 28 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot artikelen 27 en 28 (Ontbinding - Vereffening) der statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en de wet van 22 april 2012 die het Gerechtelijk Wetboek afstemt op de nieuwe vereffeningsprocedure in het Wetboek van vennootschappen, zodat deze artikels voortaan luiden als volgt: "Artikel 27: Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is toi minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6 200), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd,

.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " -Vobr-r behouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Artikel 28. Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

K. TOEVO GING VAN EEN ARTIKEL 31 IN DE STATUTEN INZAKE VERWIJZING WETGEVING

De vergadering besloot een artikel 31 toe te voegen aan de statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

"Artikel 31. Verwijzing wetgeving

Tekstgedeelten in de statuten die, thans of in de toekomst, tegenstrijdig (zullen) zijn met de inhoud van het

wetboek van vennootschappen, zo ook foutieve verwijzingen naar wetsartikels, dienen als niet gelezen te

worden. Dienaangaande, zo ook voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de vigerende

(vennootschaps)wetgeving van toepassing?

L. MACHTIGING

Tot slot besloot de algemene vergadering opdracht te geven aan ondergetekende notaris Anita lndekeu om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - gecoördineerde statuten  verslag zaakvoerder  verslag revisor

Op de laatste blz. van luik 6_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.08.2013 13425-0574-012
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 14.08.2012 12421-0347-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 19.07.2011 11312-0539-015
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 13.07.2010 10295-0182-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 02.07.2009 09347-0180-012
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 22.01.2009 09019-0112-014
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 22.01.2009 09019-0110-014
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 25.04.2008 08113-0182-012
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 30.03.2007 07114-0220-014
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.08.2015 15497-0078-012

Coordonnées
INSTALLATIEBEDRIJF DECKERS

Adresse
FIEJESTRAAT 11 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande