INTERIEUR RENOVATIE COCHET, AFGEKORT : I.R.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERIEUR RENOVATIE COCHET, AFGEKORT : I.R.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.753.150

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 07.08.2013 13402-0480-010
25/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

tue) . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Il MI I2U1111 III

RE:C"T BANK VAN KOOPHANDEL

1 3 -02- 2013

G11-1R§SELT

Ondememingsnr : 0839753/50

Benaming

(voluit) : Interieur Renovatie Cochet

(verkort) : 1.R.C.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koning Albertlaan 82, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op een buitengewone algemene vergadering van 30/01/2013 in aanwezigheid van alle aandelen is beslist en goedgekeurd door Cochet Patrick en Liebens Marijke dat zij elk 10 aandelen verkopen aan dhr. Bleyen Jacobus woonende te Lommel, Gagelstraat 9. Dhr Bleyen Jacobus wordt eveneens benoemd tot zaakvoerder met ingang van 1 februari 2013.

Dhr . Bleyen Jacobus aanvaardt dit mandaat dat onbezoldigd zal zijn.

Vergadering keurt bovenstaande wijzigingen goed door alle aandelen,

Cochet Patrick Liebens Marijke

zaakvoerder zaakvoerder

op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305776*

Neergelegd

29-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Interieur Renovatie Cochet

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3920 Lommel, Koning Albertlaan 82

Onderwerp akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 28 september 2011, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door:

1/ De heer COCHET, Patrick Theofiel Simonne, geboren te Lommel op 4 juli 1968, en zijn echtgenote,

2/ Mevrouw LIEBENS, Marijke Pauline Lucia, geboren te Hasselt op 9 april 1969, samen wonende te 3920 Lommel, Koning Albertlaan 82.

- onder de naam  Interieur Renovatie Cochet , afgekort I.R.C., met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Koning Albertlaan 82, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en voor 1/3 in geld volgestorte kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

1/ Patrick Cochet, verschijner sub 1/, schrijft in op tachtig (80) aandelen, voor een bedrag van veertienduizend achthonderdtachtig euro (14.880 EUR), dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend negenhonderd zestig euro (4.960 EUR);

2/ Marijke Liebens, verschijner sub 2/, schrijft in op twintig (20) aandelen, voor een bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720 EUR), dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (1.240 EUR);

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) werd gestort.

Ondergetekende notaris verklaart dat een bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt bijgevolg de deponering van het aldus gestorte kapitaal.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan Patrick Cochet, verschijner sub 1/, die aanvaardt : tachtig (80) aandelen.

2/ aan Marijke Liebens, verschijner sub 2/ die aanvaardt: twintig (20) aandelen.

De oprichters stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op tweeëntwintig juni om 15 uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met boekjaar lopend van één januari tot en met eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met eenendertig december tweeduizend twaalf);

- Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- met als gemachtigden tot besturen 1 zaakvoerder, (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur werd aangesteld: De heer Patrick COCHET, voornoemd. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte; bezoldigd)

- met als doel:

" Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van

0839753150

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle hoegenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen, hieronder ook begrepen alle vormen van renovatiewerk.

" Het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, chapewerken, dakwerken, terrassen en patio s, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen en niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faïencewerken, plafonneer- en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken. Warme installatie, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

" Houtbewerking in het algemeen en alle mogelijke toepassingen van hout binnen aannemingswerken, renovatie, sierwerk, tuinaanleg, of anderszins.

" Gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van rolluiken en zonneweringen.

" Restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, slopen van gebouwen.

" Alle werken van muur- en wandbekleding, vloerbedekkingen, parketwerken, alle elektriciteitswerken zowel huishoudelijk als binnenshuis als nijverheidsinstallaties, als binnenhuisinrichtings- en versieringswerken.

" Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en dies meer. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

" Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

" Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatie-terreinen.

" Het aannemen en uitvoeren van metsel- en betonwerken; het onderdak zetten van woningen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk; grondwerken, welke hun aard ook zij; slopen van gebouwen en kunstwerken, evenals het effenen en het wegruimen; het bouwen van stellingen; het invoegen, bepleisteren en reinigen van gevels; aanleg en onderhoud van diverse terreinen; thermische- en geluidsisolatie; plafonneer-, cementeer- en alle andere gips- en staffwerken; het plaatsen van arduin, marmer en andere natuurstenen in gebouwen alsmede versieringswerken in deze materialen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, plaatsen van rolluiken; leggen van parketvloeren en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, plaatsen van schutsels, wanden en valse zolderingen in hout, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton, alle schilder- en behangwerk.

" Plaatsen van vloertegels en faïence; installateur van centrale verwarming, installateur van sanitaire installaties, installateur van verwarming met gas met individuele toestellen, plaatsen van zinkwerken en metalen en niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen alsook het waterdicht maken van gebouwen.

" Ontmossen van daken, schoorsteenvegen;

" Plaatsen van klinkers en stoepdallen, rioleringswerken;

" De coördinatie van alle onderaannemingen,

" De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken;

" Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien.

" Derden adviseren inzake alle mogelijke bouwwerkzaamheden; het verhuren van materiaal aan derden; het berekenen en ontwerpen van constructies; het ontwerpen en commercialiseren van bouwsystemen.

" De aan- en verkoop en ter beschikkingstelling van, de groot- en kleinhandel in alle materialen nodig voor of verband houdende met hoger vermelde activiteiten.

" Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

" het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van het maatschappelijk doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door wetgeving inzake.

- met als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Guido Jansen, met zetel te 3920 Lommel, Molenberg 12, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERIEUR RENOVATIE COCHET, AFGEKORT : I.R.C.

Adresse
KONING ALBERTLAAN 82 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande