INTERMARKETING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERMARKETING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.590.950

Publication

02/04/2014 : HA082116
20/10/2014
ÿþ ModWardlt.1

1-Ltifit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MIL 11111 Hill

be a

Ste

RECNTaANK van gOONLk.

te ANTWERPFP

09 ET. 2014

Griffie

afdeling HASSEll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0448.590.950

Benaming (voluit) : INTERMARKETING

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Meeuwenlaan 56 - 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp(en) akte Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Karl Smeets, geassoàeerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hassel op 24 september 2014, geregistreerd zes bladen zonder verzendingen op het eerste kantoor registratie Hasselt I op 29 september 2014, register 5 boek 810 blad 75 vak 18, ontvangen: vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslaq bedriifsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87 ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, onder het nummer 0543.291.951, BP,N BE 0543291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, betreffende de hierna vermeide inbreng in natura

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV 1NTERMARKET1NG met zetel te Meeuwenlaan 56, 3550 Heusden-Zolder, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt 0448.590.950, voor een totale inbrengwaarde van 451.224,00 EUR., bestaat uit:

- de dividend vordering die de heer Helmut Magyar bezit ten laste van de vennootschap ten bedrage van 444.004,42 EUR;

- de dividend vordering die de heer Jochen Magyar bezit ten laste van de vennootschap ten bedrage van 3.609,79 EUR;

- de dividend vordering die mevrouw Veerle Magyar bezit ten laste van de vennootschap ten bedrage van 3.609,79 EUR;

hiervoor worden in totaal 909 nieuwe aandelen toegekend zonder vermelding van nominale waarde, van diezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

- dat de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 501.360,00 EUR In toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

- dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag betaalbaar te stellen op 24 september 2014 door toekenning van een dividend vordering ten belope van he netto-bedrag van het aan de respectieve aandeelhouders toegekende dividend;

- het dividend wordt dan ook, na afhouding van de roerende voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W1B 92, geboekt door toekenning van een dividendvordering aan de respectieve aandeelhouders, en dit op voornoemde datum van betaalbaarstelling.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel: dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de

------ ..... ^ -------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- dat de beschilving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid van billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die Ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mil toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 25 augustus 2014.".

Verslag bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

Kapitaalve rhoo inq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd vijftigduizend achthonderd vierenzestig euro (¬ 450.864,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op vijfhonderd en twaalfduizend achthonderd vierenzestig euro (E 512.864,00), door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvorderingen), ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenhonderd en negen (909) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd eenenvijftigduizend tweehonderd vierentwintig euro (E 451.224,00), inbegrepen een uitgiftepremie van driehonderdzestig euro (¬ 360,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

TWEEDE BESLUIT - TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderd zestig euro (¬ 360,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd en twaalfduizend achthonderd vierenzestig euro (¬ 512.864,00) op vijfhonderd dertienduizend tweehonderd vierentwintig euro (E 513.224,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd dertienduizend tweehonderd vierentwintig euro (E 513.224,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vierendertig (1.034) aandelen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel vijf van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit,

VIERDE BESLUIT  AARD AANDELEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge de beslissing van de raad van bestuur, blijkens notulen de dato één april tweeduizend en tien, om op verzoek van de aandeelhouders, de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel zes, van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit.

VIJFDE BESLUIT  (HERFORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: overdracht van aandelen bij leven en overlijden; bevoegdheid commissaris(sen), bezoldiging van commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: Artikel 5, paragraaf één, wordt vervangen als volgt;

"I-let kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd dertienduizend tweehonderd vierentwintig euro (E. 513.224,00) en is verdeeld in duizend vierendertig (1.034) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

" , . Artikel 6 wordt vervangen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge "De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zljn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan,"

Artikel 7, vierde alinea onder 1°, derde zin, wordt geschrapt.

Artikel 7 punt 80 wordt volledig geschrapt. Artikel 7 punt 9° wordt hernummerd naar 8°.

Artikel 17, tweede alinea en derde alinea, worden geschrapt. In artikel 17 worden vervolgens, na de huidige alinea 1, 5 nieuwe alinea's ingevoegd als volgt:

"De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrüfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld, Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

Artikel 18 wordt volledig vervangen als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen,

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,"

Artikel 20, eerste en tweede alinea, worden vervangen als volgt:

"Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid."

Artikel 20, vierde alinea, wordt geschrapt.

Artikel 25 wordt vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuelen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B Verveln De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten faste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

In de gevallen en onder de voorwaarden door de wet voorzien kan, in afwijking van hetgeen voorafgaat, tot ontbinding en sluiting van de vereffening besloten worden in eenzelfde akte."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag van de bestuurders, verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/04/2013 : HA082116
18/04/2012 : HA082116
01/04/2011 : HA082116
16/09/2010 : HA082116
08/04/2010 : HA082116
06/04/2009 : HA082116
06/05/2008 : HA082116
14/04/2008 : HA082116
02/04/2007 : HA082116
02/05/2006 : HA082116
13/04/2005 : HA082116
30/04/2004 : HA082116
14/04/2004 : HA082116
03/01/2003 : HA082116
12/07/2001 : HA082116
13/07/2000 : HA082116
29/07/1999 : HA082116
17/05/2016 : HA082116

Coordonnées
INTERMARKETING

Adresse
MEEUWENLAAN 56 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande