INTERNATIONAL WINES AND TRADING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL WINES AND TRADING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.225.221

Publication

10/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0836.225.221

Benaming (voluit) : INTERNATIONAL WINES AND TRADING COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maretakstraat 33

3600 Genk

Onderwerp akte :Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 19 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per éénendertig oktober tweeduizend dertien,

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de heer Jan Djngemans, vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lenaerts-Heremans en Co te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6, accountant Het verslag is gedateerd op 5 december 2013 en de besluiten luiden als volgt;

"11, 13ESLUIT,

fn hef kader van de vereffeningsprocedure voorzien door het Wetboek van vennootschappen, hebben de zaakvoerders een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 31 oktober 2013 die, rekening houdend met het vooruitzicht van een vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van EUR 0,00 en een eigen vermogen ten bedrage van EUR -15.344,54. Na controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van actief en passief de vermogenstoestand van de vennootschap per 31 oktober 2013 volledig, getrouw en juist weergeeft.

Aan ondergetekende werd meegedeeld dat de vennootschap definitief wordt ontbonden en dat geen activa en passiva toegewezen moeten worden. De eventuele nagekomen kosten zullen worden gedragen door de zaakvoerders/aandeelhouders,

Er zin geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de vennoten of derden noodzakelijk acht."

De vergadering der aandeelhouders en de zaakvoerders nemen inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaan de voorzitter de voorlezing ervan.

VROEGTIJDIGE ONTBINDING.

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De vergadering der aandeelhouders is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

De vergadering der aandeelhouders verklaart en erkent dat alle schulden aangezuiverd zijn, met uitzondering van de rekening-courant aan de zaakvoerder, de heer Albino Filippo ten bedrage vijftienduizend driehonderd vierenveertig Euro vierenvijftig eurocent (¬ 15.344,54).

De heer Albino Filippo verklaart definitief afstand te doen van zijn rekening-courant vordering en geen verdere invorderingsmaatregelen te zullen instellen.

De vergadering der aandeelhouders verklaart alle nagekomen schulden nog op zich te nemen alsmede alle de kosten van vereffening, de nog te vorderen vennootschapsbelastingen en andere belastingen.

VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR - VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MoN1rEu

1111III BELGISCH

*14012089*

Annexes du Moniteur belge

10/01/2014

BELGgelegd

ter griffe der

r htbankNeer v. koophandel te TONGEREN

20>i 13 -12- 2013

IHTS,;

A"

DeHoofdgrifier, Griffie

N i _"-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering der aandeelhouders verklaart haar uitdrukkelijk akkoord om de ontbindingen vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, Zij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is en voor het overige de aandeelhouders alle passief voor haar rekening neemt.

De vergadering der aandeelhouders verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hare hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaart de vergadering der aandeelhouders door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De vergadering der aandeelhouders verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaat ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vergadering der aandeelhouders en gezien haar verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van het niet aangezuiverd passief, de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "International Wines and Trading Company", definitief opgehouden heeft te bestaan.

BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3600 Genk, Maretakstraat 33.

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS EN VASTSTELLING VAN MANDAATBEEINDIGING.

De vergadering der aandeelhouders, beslist rekening houdende met de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, voor zijn beheer als zaakvoerders in onderhavige vennootschap en anderzijds verklaart vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0357-009
24/05/2011
ÿþflirt

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter gritfie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN r

1 2 -05- 2011 ,:1

De Hoofdgriffier, Griffie /

!1II11 1I11 11111 IIllUhIIJ 11111111111111f III! III!

" 11x,80.1"

V

beh aa Bel

Star,



Ondernemingsnr : 0 8 3 6. 2 2 5. 2 2 1

Benaming

(voluit) : International Wines and Trading Company



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maretakstraat 33, 3600 Genk

Onderwerp akte : Oprichting

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

INTERNATIONAL WINES AND TRADING COMPANY

met zetel te 3600 Genk, Maretakstraat 33

UITTREKSEL UIT DE AKTE VAN OPRICHTING











Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op elf mei tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, blijkt dat door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht HAO HOLDING B.V., met zetel te 6371 CX Landgraaf (Nederland), Hompertsweg 12.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Robert Smeets te Kerkrade-West, gemeente Kerkrade (Nederland) op 10 februari 2011.

Waarvan de statuten sedertdien niet gewijzigd werden.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van haar statuten door haar directeur-bestuurder, de heer JUAN Hao, geboren te Zhejiang (China) op 21 november 1962, van de Nederlandse nationaliteit, houder van het Nederlands paspoort met nummer NWFF790J4, wonende te 6371 CX Landgraaf (Nederland), Hompertsweg 12, benoemd in die hoedanigheid in de statuten.

2. De heer FILIPPO Albino, geboren te Genk op 26 januari 1960, nationaal nummer 60.01.26-031.68, echtgenoot van mevrouw MATERA Veneranda, geboren te Genk op 28 januari 1959, wonende te 3600 Genk, Maretakstraat 33.

een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de benaming "International Wines and Trading Company".

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Maretakstraat 33.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst in geld en dat het ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volgestort als volgt:

Inbreng in geld.

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht HAO HOLDING B.V., voornoemd sub 1, onderschrijft drieënnegentig (93) aandelen tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), hetzij drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33) per aandeel.

2) De heer FILIPPO Albino, voornoemd sub 2, onderschrijft drieënnegentig (93) aandelen tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), hetzij drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33) per aandeel.

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

- zakelijke dienstverlening;

- verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten

behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort;

- algemene auditactiviteiten;

- berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enzovoort;

- verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie;

- adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

- handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

- de invoer en uitvoer, de groothandel en kleinhandel, de koop en verkoop van voedings- en genotmiddelen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van

bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle

omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of

vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun

bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering

hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen,

benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

S. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats,

vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een

aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste

vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering

en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 19

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden

genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging

van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst

wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene

Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars

treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of

homologatie van de benoeming door de algemene vergadering

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat

zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot

Voor-

" -oéhcc*ten aan het Belgisch Staatsblati

hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

12. Benoemingen

De heer JUAN Hao en de heer FILIPPO Albino, beiden voornoemd, worden als niet-statutaire zaakvoerders

benoemd voor onbepaalde tijd die verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet

getroffen zijn door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed worden.

13. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eindigt op 31 december 2012.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

- Er wordt geen commissaris benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL WINES AND TRADING COMPANY

Adresse
MARETAKSTRAAT 33 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande