INVISABLE HAIR

Association sans but lucratif


Dénomination : INVISABLE HAIR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.983.927

Publication

07/03/2011
ÿþ MOD 2.2

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11111111.11j11111111,1.101111111

tag

E SI

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koo" handel te TONGEREN

2 3 Ab 2014

Grl" le

De Hoofdqriffier

Ondememingsnr : Benaming 003.3,983 927

(voluit) : Invisable Hair

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Meidoomstraat 14, 3740 Bilzen

Onderwerp akte : oprichting

" Wijnands Nancy Carina H., geboren te Bilzen op 2 januari 1970, wonende te 3740 Bilzen, Meidoornstraat 14;

" van de Weijer Erik Paulus Maria, geboren te Genk op 19 november 1968, wonende te 3740 Bilzen, Meidoornstraat 14;

" Thijs Ludwig Martin M., geboren te Tongeren op 20 april 1968, wonende te 3740 Bilzen, Pastorijstraat 38;

" Bogaert Michiel Marc V., geboren te Tongeren op 24 juli 1984, wonende te 3740 Bilzen, Daalstraat 55;

Hierna genoemd stichters, zijn overeengekomen een vereniging op te richten met volgende statuten :

Hoofdstuk I : Naam, zetel, doel en duur

Art. 1 : De vereniging draagt de naam Invisable Hair, vereniging zonder winstoogmerk.

Art. 2 : De zetel van de vereniging is gevestigd te 3740 Mopertingen, Meidoornstraat 14, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Art. 3 : De vereniging heeft tot doel de organisatie van allerlei feestelijkheden, of het verzorgen van feestelijkheden georganiseerd door derden.

Het componeren, beoefenen en propageren van muziek; het componeren, arrangeren en uitgeven van muziekstukken, teksten en beelden en deze ook uitvoeren.

De verspreiding van informatie en het uitgeven van CD, brochure, kranten, boeken, CD-rom, diskette en andere magnetische of elektronische informatiedragers, rekening houdend met de huidige en toekomstige technologie, in binnen -en buitenland.

Het inrichten en organiseren van culturele evenementen, zoals daar zijn : optredens, fuiven, DJ-contests, concerten, galabals en parades.

De vereniging kan alle initiatieven nemen die op directe of indirecte wijze met deze doelstellingen in verband staan of ze helpen rèaliseren. In het bijzonder kan ze contacten leggen, overeenkomsten afsluiten met derden of rechtspersonen, met firma's en organisaties en kan ze activiteiten van commerciële aard uitvoeren of besteden.

Voor het bereiken van het doel mag ze in gebruik of eigendom alle roerende en onroerende goederen bezitten, ontvangen, verkopen en verwerven

Om haar doelstellingen te bereiken is de vzw bevoegd om op bijkomstige wijze activiteiten uit te oefenen en handelsdaden te stellen, voor zover de winst ervan wordt gebruikt om het hoofddoel te realiseren. Met hetzelfde oogmerk mag zij alle roerende en onroerende goederen verwerven en rationeel beheren. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend voor zover de doelstellingen van de vzw maar nagestreefd worden.

Art. 4 : De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk ll : De leden

Art. 5 : Het getal van de vaste leden is niet beperkt, doch mag niet minder bedragen dan drie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen %laren " Naam Pn hanrltalroninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het aanvaarden van de leden wordt beslist door de raad van bestuur, volgens de voorwaarden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Art. 6 : Aan de leden mag verplicht worden een eenmalige bijdrage te betalen bij instap in de vereniging. Indien de betaling door de leden van een bijdrage vereist is, zal het bedrag ervan vastgesteld worden door de raad van bestuur, zonder dat dit bedrag ¬ 100,00 mag overschrijden.

Art. 7 : Elk lid kan te alten tijde uit de vereniging treden. Weigering om de bijdrage te betalen wordt als ontslagneming aanzien.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten met tweederde meerderheid der aanwezige vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid gehoord is. Opgave van redenen is niet vereist

Bij overlijden neemt het lidmaatschap van rechtswege een einde.

Een uittredend of uitgesloten lid of de rechthebbenden van een overleden lid hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van de gestorte bijdragen, van aanbrengsten of andere prestaties vorderen, behoudens hetgeen in deze statuten anders is bepaald

In geen geval kan het uittredend of uitgesloten lid mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

HOOFDSTUK III : Het bestuur.

Art. 8 : De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Zij worden benoemd en hun mandaat kan herroepen worden door de algemene vergadering, die tevens de duur van dit mandaat vaststelt. Het mandaat eindigt bovendien door het verlies van het lidmaatschap.

Art 9 : De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen.

De raad is ook bevoegd om alle daden van beschikking te stellen.

De raad kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid overdragen aan het dagelijks bestuur en besturende commissies zoals voorzien in het huishoudelijk reglement. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun gegeven opdracht

Art. 10 : De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter en de raad bepaalt zelf zijn huishoudelijk reglement

HOOFDSTUK IV : Algemene vergadering.

Art 11 : De regelmatig bijeengeroepen en bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de leden, haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegenstemmen.

Zij beslist en beraadslaagt in de volgende zaken :

1. benoemen en ontslaan van de bestuurders

2. bepaling van de duur van het mandaat

3. kwijting aan bestuurders

4. uitsluiting van een lid

5. wijziging van de statuten

6. goedkeuren van begrotingen en rekeningen

7. ontbinding van de vereniging

Art. 12: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het

belang van de vereniging zulks vereist

Zij moet ten minste 1 maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en

begroting tijdens de maand februari.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

De agenda van de vergadering wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig worden gestemd tenzij de algemene

vergadering hierover unaniem akkoord is.

Al de vaste leden beschikken in de vergadering over één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 13 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook zij. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Over de wijziging van de statuten kan slechts beraadslaagd worden indien de wijziging op de agenda voorkomt en mits 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elke wijziging moet worden goedgekeurd met 2/3 van de aanwezige stemmen. Een wijziging van het maatschappelijk doel moet worden beslist met 4/5 meerderheid van de stemmen. Indien op de eerste bijeenkomst 2/3 van de leden niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dan kan op een tweede bijeenkomst beslist worden ongeacht het aantal aanwezigen. Tussen beide bijeenkomsten moet minstens 15 dagen verlopen zijn.

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten met 4/5 meerderheid van de stemmen.

Art 14 : De notulen der algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de leden die zulks wensen.

HOOFDSTUK V : Begrotingen en rekeningen.

Art_ 15 : Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Met het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, de inventaris en de balans alsmede de begroting van het volgend jaar opgemaakt; ze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

HOOFDSTUK VI : Ontbinding en vereffening.

Art 16 : De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt.

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, overeenkomstig het in artikel 13 van deze statuten bepaalde of door een gerechtelijke beslissing.

In geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering en bij gebrek daaraan door de rechtbank één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Art. 17 : In geval van ontbinding, zal na aanzuivering van het passief, het batig saldo worden aangewend voor een belangeloze doelstelling bepaald door de algemene vergadering.

Art. 18 : Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien blijven de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Benoemingen - Raad van Bestuur

De volgende personen worden, overeenkomstig de statuten, benoemd tot leden van de raad van bestuur en

hebben hun mandaat aanvaard :

" Wijnands Nancy Carina H., geboren te Bilzen op 2 januari 1970, wonende te 3740 Bilzen, Meidoornstraat 14;

" van de Weijer Erik Paulus Maria, geboren te Genk op 19 november 1968, wonende te 3740 Bilzen, Meidoomstraat 14;

" Thijs Ludwig Martin M., geboren te Tongeren op 20 april 1968, wonende te 3740 Bilzen, Pastorijstraat 38;

" Bogaert Michiel Marc V., geboren te Tongeren op 24 juli 1984, wonende te 3740 Bilzen, Daalstraat 55;

Terstond beslissen de hierboven benoemde bestuur, samen zetelend in de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen de volgende statutaire functies toe te wijzen aan de hierna vermelde bestuurders, dewelke personen hun functie hebben aanvaard als :

a) Voorzitter : Wijnands Nancy

b) Ondervoorzitter: van de Weijer Erik

c) Secretaris : Thijs Ludwig

d) Penningmeester : Bogaert Michiel

"

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Opgemaakt te Bilzen, op 15 januari 2011

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Penningmeester

Wijnands Nancy van de Weijer Erik Thijs Ludwig Bogaert Michielkst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVISABLE HAIR

Adresse
MEIDOOMSTRAAT 14 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande