IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.040.384

Publication

22/04/2014
ÿþ1 l'

Ondernemingsnr : 0474.040.384

Benaming (voluit) : Ivan Bas Management Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Berenbroekstraat 128 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 10 februari 2014, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen te Houthalen-Helchteren op 19 Feb, 2014, boek 128, blad 14, vak 13. Ontvangen: Vijftig euro (50 EUR). De ea inspecteur (get.) L. Vanderhoeydong, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 128 ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0474.040.384., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing  Vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, meer dan honderdzestigduizend euro (160.000,00 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering.

Tweede beslissing: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen meer dan honderdzestigduizend euro (160.000,00 EUR) bedraagt. Derde beslissing: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdzestigduizend euro (160.000,00 EUR), De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de bestaande aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope het tussentijdse dividend. De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek, Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsreviser

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 07 januari 2014, opgesteld door de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, luiden letterlijk als volgt:

"10. BESLUIT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met de niet in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schulden;

5. de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvordering bij beslissing van de algemene vergadering dd 31 december2013 voor een inbrengwaarde van honderd vier en veertig duizend euro (144.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

6. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van honderd vier en veertig duizend (144.000, 00 EUR) euro komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Bas Ivan, wonende te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 128, toe te kennen 14.400 aandelen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel ai

BE

Sta

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

0 9 Griffi APR.

.201

afdeling HASS ET

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING BVBA. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/16. 260ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van honderd vier en veertig duizend euro (144.000, 00 EIJR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als Volgt:

Identificatie an de vennoot Aantal aandelen

- de heer Bas Ivan 14.400 aandelen

Totaal aantal aandelen 14.400 aandelen

Voffedigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel alleen de in het huidige verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van honderd vier en veertig duizend euro (144.000,00 EUR) zal deel uitmaken van deze inbreng in natura, De inbrenger zal alle in bef huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van bet Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING BVBA en bet huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 7 januari 2014

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdvierenveertigduizend euro (144.000,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op honderdtweeënzestigduizend zeshonderd euro (162.600,00 EUR), door de uitgifte van veertienduizend vierhonderd (14.400) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zulten worden aangerekend op het kapitaal dat vaat onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De heer BAS Ivan Louis Jozef, wonende te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 128 verklaart negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderdvierenveertigduizend euro (144.400,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de aandeelhouder, de heer Bas Ivan voornoemd, die aanvaardt, de veertienduizend vierhonderd (14.400) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Zesde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdvierenveertigduizend euro (144.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeënzestigduizend zeshonderd euro (EUR 162.600,00), vertegenwoordigd door zestienduizend tweehonderdzestig (16.260) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zevende beslissing  wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtweeënzestigduizend zeshonderd euro

(EUR 162.600,00), vertegenwoordigd door zestienduizend tweehonderdzestig (16.260) kapitaalaandelen

zonder nominale waarde".

Achtste beslissing machtigingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit

te voeren..

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om

de statuten te coördineren.

Negende beslissing - volmacht voor de formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Jacobs Maurice", vertegenwoordigd door de

s

Luik g - Vervnln

heer Maurice Jacobs, ten dien einde woonstkeuze doende 3520 Zonhoven, Nalveweg 12 bus 1, évenals aan" haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gégevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

- verslag van de zaakvoerder.

Revisoraal verslag.

-

Gecoördineerde statuten.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/07/2014 : HA105425
04/07/2013 : HA105425
02/07/2012 : HA105425
04/07/2011 : HA105425
07/07/2010 : HA105425
18/08/2009 : HA105425
01/08/2008 : HA105425
09/07/2007 : HA105425
30/06/2006 : HA105425
01/07/2005 : HA105425
05/07/2004 : HA105425
10/07/2003 : HA105425
20/07/2001 : HA105425

Coordonnées
IVAN BAS MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
BERENBROEKSTRAAT 128 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande