J & S ECOBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & S ECOBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.792.121

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 26.06.2014 14239-0362-009
05/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod WoN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -11- 2013

>T

Ondernemingsnr : 0842.792.121

Benaming

(voluit) : J&S ECOBOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Halveweg 16 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 22 oktober 2013 werden met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

- De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang verplaatst naar Langstraat 35 te 3770 Riemst.

Opgemaakt te Zonhoven op 22 oktober 2013,

Jochen Van Hoomweder

zaakvoerder

1111111111

*131 233

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van k000handa&

17 JAN. 2012

te HAS tLT

*12025648

-n

Ondernemingsnr : O " 3(.4. 2 : q- `~ 2 ~ " 9_ l

I

11 Benaming (voluit) E0130(J4+i

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

1 Zetel :Halveweg 16 bus 5  3520 Zonhoven

~ (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

Bij akte verleden voor Meester Albert_ JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen op 4 januari 2012 : "Geregistreerd te Tienen I op 9 januari 2012.', Acht bladen vijf verzendingen Reg 5 Boek 731 blad 31 vak 14. Ontvangen vifentwintig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd."', werd opgericht door : 1. De heer Jochen VAN HOORNWEDER, geboren te Hasselt' op 29 maart 1978, ongehuwd, wonende te 3520 Zonhoven, Halveweg 16 bus 5.en 2. Mevrouw Sylvia Maria Jurgen MOERMANS, geboren te Bilzen op 22 november 1976, ongehuwd, wonende te 3520 Zonhoven, Halveweg 16 bus 5; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "J&S ECOBOUW", met zetel te 3520 Zonhoven, Halveweg 16 bus 5, voor onbepaalde tijd en ,beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel;

l - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle] verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen ofi onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschrevenI in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake1

vastgoedmakelaar;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- onderhoud en herstelling van alle mogelijke motorvoertuigen en motorfietsen, alsook de aan- en verkoop; groot- en kleinhandel ini motorvoertuigen allerhande, alsook in de onderdelen ervan, alsook ini smeer- en koelmiddelen voor motorvoertuigen, carosserieherstellingen van motorvoertuigen, het slopen van motorvoertuigen en de handel ini autosloopmateriaal.

- het optreden als commercieel tussenpersoon;

- reparatie en installatie van machines en apparaten van alle aard;

- ontwikkeling van bouwprojecten;

- weg en -waterbouw;

- slopen en bouwrijp maken van terreinen, loodgieterij, electrische

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Voor-I! behouden Luik B - vervolg

aan het r -BeegTscTi-

Staatsblad



installaties, afwerking van gebouwen, dakinstallatie, ruwbouwwerken algemene bouwonderneming, bevloering, schrijn en -timmerwerk,1 plaatsen van ramen en deuren, plaatsen van vloer en-wandbedekkingen in alle mogelijke materialen, schilderwerken, klusjeswerken,¬ tuinaanleg en tuinonderhoud, stukadoorswerk, reiniging van gebouwen,1 saneringswerken aan gebouwen en gronden, bouwpromotor, groot en -j kleinhandel in bouwmaterialen, reparatie, plaatsing en onderhoud van' verwarmingsinstallatiesalsook klimaatregeling en ventilatie,! isolatiewerkzaamheden, plaatsen en onderhouden van koelsystemen,! grondwerken, en in het algemeen alle werkzaamheden in verband met de oprichting, onderhoud, herstelling en reiniging van gebouwen, grondverzet, gevelreiniging, voegwerken. Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van!

inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere! manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap kan ten gunste van andere al dan niet verwante vennootschappen en ten gunste van alle derden ten aanzien van dewelke zij! verbintenissen zou aangaan, alle hypothecaire of andere inpandgevingen en! alle garanties, van welke aard dan ook, toestaan.

De vennootschap kan alle mogelijke mandaten van bestuurder aannemen dief het in andere civiele of commerciële vennootschappen aangeboden zou krijgen. ! Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt! achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18.550,00) EURO, verdeeld in 100! aandelen zonder nominale waarde die ieder één/100ste deel in het kapitaal! vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort in speciën ten belope Ivan 6.565 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.Het mandaat van de zaakvoerder(s) is! kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn, ieder individueel, bevoegd om alle handelingen van

intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking!

Ivan het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen!

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en! buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders die buiten haar doel liggen, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap heeft geleden. Werd door de oprichters benoemd als enige niet-statutaire zaakvoerder, voor! onbepaalde duur: de heer Jochen Van Hoornweder, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni van ieder jaar om negentien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten !bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht eens !bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te -_roepen!





































Luik B - vervolg

--------------" -----------_------------------------------------------------------------- -------------------

lwanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het!

!maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende) (brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris` )ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda,! !naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van del verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief] ]toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook! laan de andere personen die erom verzoeken. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt opl eenendertig december van ieder jaar.

(Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel Ivan de oprichtingsakte, tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene) kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt del !zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om del wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het] maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een) deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting) Ivan het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit del jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten! niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen. Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris. Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte

#. Voor-

behouden

aan het

" DTe g~sc íf

Staatsblad



















Coordonnées
J & S ECOBOUW

Adresse
LANGSTRAAT 35 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande