JANSEGERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSEGERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.886.338

Publication

02/06/2014
ÿþMod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIII(1111111.F11111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afcf el ing HASSELT

21 MEI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.886.338

Benaming

(voluit) : Jansegers

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel Englebert Adangiaan 93, 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - verlenging boekjaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op vierentwintig april i tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "JANSEGERS", met zetel te 3970 Leopoldsburg, Englebert Adanglaan 93 en ondernemingsnummer 0466.886.338 RPR Hasselt, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste Besluit Verlenging boekjaar

De vergadering beslist eenparig het lopende boekjaar te verlengen tot éénendertig mei tweeduizend vijftien. ; Tweede Besluit Wijziging boekjaar en datum algemene vergadering

De vergadering beslist eenparig dat het boekjaar voortaan ieder jaar zal ingaan op één juni en eindigen op éénendertig mei.

Artikel 32 van de statuten zal voortaan luiden:

"Het boekjaar begint op één juni en eindigt op éénendertig mei van het daaropvolgend jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit: de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig toepasselijke wetgeving op de boekhouding en de jaarrekening van ondeme-'mingen.

De zaakvoerders stellen bovendien het jaarverslag op, in zover de wet dit vereist, waarin rekenschap wordt gegeven van hun beleid en dat een commentaar bevat op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht gegeven wordt van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

In voorkomend geval maken ook de commissarissen hun verslag op waarin zij nauwkeurig en duidelijk het, voorbehoud en de bezwaren vermelden en rechtvaardigen die zij menen te moeten maken, zoniet dan: vermelden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaar te maken hebben."

De vergadering beslist eenparig dat de gewone algemene vergadering van aandeelhouders ieder jaar moet worden bijeengeroepen op de derde donderdag van november om vijftien uur.

De volgende algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de derde donderdag van de maand november tweeduizend vijftien om vijftien uur.

Artikel 23 van de statuten zal voortaan luiden:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden, bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand november om vijftien uur; indien die dag een wettelijke' feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. "

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagèn en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tilde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief."

Derde Besluit  Machtiging

De zaakvoerder wordt gemachtigd om de genomen beslissingen naar vorm en inhoud uit te voeren en de; instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten te coördineren.

_

Op de kaatste biz. van ,k&k. verrne den Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal, ontledend'ulttre' ksel, gecoördineerde statuten.

Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAKKOOPHANDEL

21 '413- 2014

HASSELT

unttie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*190723



Ondernemingsnr : 0466.886.338

Benaming

(voluit) : Jansegers

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Englebert Adanglaan 93, 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op elf maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSEGERS", met zetel te 3970 Leopoldsburg, Englebert Adanglaan 93 en ondememingsnummer 0466.886.338 RPR Hasselt, volgende beslissingen heeft genomen:

e EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato twee december tweeduizend dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd negenenveertigduizend komma nul nul euro (149.000,00 ¬ ), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij veertienduizend negenhonderd komma nul nul euro (14.900,00 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend in dezelfde verhouding ais het aandelenbezit.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen

r-+ opgemaakt door de zaakvoerder op tien februari tweeduizend veertien, en het revisorenverslag opgemaakt door Nde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Beckers, Loenders & Co, vertegenwoordigd door Luc Beckers, bedrijfsrevisor op tien februari tweeduizend veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng

N in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

o vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

" De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA JANSEGERS betreft de schuldvordering van de aandeelhouder-inbrenger, de heer Boudewijn JANSEGERS, voor een totaalbedrag van 134.100,00 Euro. Deze vordering is ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 149.000,00 Euro van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

e1 De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van

re 10% overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB 92.

De vordering wordt door de inbrenger gewaardeerd aan 134.100,00 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan

pq wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zij wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

- de beschrijving van de in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (237) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (565,32 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit tweehonderd zevenendertig (237) nieuwe aandelen van de BVBA JANSEGERS, zonder vermelding van nominale waarde. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t ~ Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in.tiëstaat een uitspraak te doen betreffende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Hasselt (Kermt), 10 februari 2014

Getekend voor de Burg. BVBA BECKERS, LOENDERS & Co

Vertegenwoordigd door BECKERS Luc

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en

er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen

met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

De vergadering beslist éénpang om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vierendertigduizend honderd komma nul nul euro (134.100,00 ¬ ) om het te brengen van tweehonderd en drieduizend zeshonderd komma nul nul euro (203.600,00 ¬ ) op driehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (337.700,00 ¬ ), door inbreng in natura van één of meerdere schuldvorderingen gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten honderd negenenveertigduizend komma nul nul euro (149.000,00 ¬ ), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing

Beslissing.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweehonderd zevenendertig (237) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van vijfhonderd vijfenzestig komma tweeëndertig euro (565,32 ¬ ) per aandeel, hetgeen zal geboekt worden als kapitaal;

leder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%),

Toewijzing van deze tweehonderd zevenendertig (237) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, aan voormelde heer Jansegers Boudewijn, voornoemd;

Il. Inbreng.

Is alhier tussengekomen :

- de heer Jansegers Boudewijn, voornoemd, die na voorlezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn respectievelijk netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van zijn respectievelijke schuldvorderingen op voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaan voor tenminste hetzelfde bedrag;

De heer Jansegers Boudewijn verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van twee december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweehonderd zevenendertig (237) nieuwe aandelen

gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de

winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweehonderd zevenendertig (237) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan

voormelde heer Jansegers Boudewijn, voornoemd;

als vergoeding voor de gedane inbreng;

VI. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot driehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (337.700,00 ¬ ).

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen:

Het kapitaal bedraagt driehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (337.700,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door negenhonderd zevenentachtig (987) aandelen, met een fractiewaarde van

één/negenhonderdzevenentachtigste en zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

, ,, .,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal, ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder de dato 10/02/2014, verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10/02/2014, verslag bijzondere algemene vergadering de dato 0211212013.

4f





Notaris Bart Vankrunkelsven te Leapoldsburg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 13.01.2014 14007-0109-011
27/12/2013
ÿþ13 -12- 2013

HASSELT

Mod Word 11,1

15

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOor'I ZANDEL

Griffie

IV 11 I u



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.886.338

Benaming

(voluit) : Jansegers

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Englebert Adanglaan 67, 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Adreswijziging: Hernummering Englebert Adanglaan Leopoidsburg

Door de gemeente Leopoidsburg werd de Englebert Adanglaan Leopoldsburg hemummerd.

Het adres van de vennootschap wordt hierdoor gewijzigd in

Englebert Adanglaan 93, 3970 Leopoldsburg. Dit vanaf 28 oktober 2013.

Leopoldsburg, 28 oktober 2013

De zaakvoerder

Jansegers Boudewijn

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012
ÿþ Mod wort 11.1

c I: , in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

îllit1111111un1111111ww

Rechtbank van koophandel

2 5 JUNI 2011

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.886.338

Benaming

(voluit) : Jansegers

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Englebert Adanglaan 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op twaalf juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Beringen I op achttien juni tweeduizend en twaalf, twee bladen "geen verzending boek 426 blad 94 vak 9. Ontvangen vijfentwintig euro. De ea. inspecteur Els Theunissen (get.) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jansegers", met zetel te 3970 Leopoldsburg, Englebert Adanglaan 67 en ondernemingsnummer 0466.886.338 RPR Hasselt, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste Besluit Verlenging Boekjaar

De vergadering beslist eenparig het lopende boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend en dertien. Tweede Besluit Wijziging Boekjaar En Datum Algemene Vergadering

De vergadering beslist eenparig dat het boekjaar voortaan ieder jaar zal ingaan op één juli en eindigen op dertig juni.

Artikel 32 van de statuten zal voortaan luiden:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de toepasselijke wetgeving op de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen.

De zaakvoerders stellen bovendien het jaarverslag op, in zover de wet dit vereist, waarin rekenschap wordt gegeven van hun beleid en dat een commentaar bevat op de jaarrekening waarbij een getrouw ovenzicht1 gegeven wordt van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

In voorkomend geval maken ook de commissarissen hun verslag op waarin zij nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de bezwaren vermelden en rechtvaardigen die zij menen te moeten maken, zoniet dan vernielden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaar te maken hebben."

De vergadering beslist eenparig dat de gewone algemene vergadering van aandeelhouders ieder jaar moet worden bijeengeroepen op de derde donderdag van december om vijftien uur%

Zoals voorheen het geval was.

De volgende algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de derde donderdag van de maand december; tweeduizend dertien om vijftien uur.

Derde Besluit  Aanpassing Statuten Aan Genomen Beslissingen Eenparig beslist de vergadering de betreffende artikelen van de statuten aan de genomen beslissingen aan' te passen:

Vierde Besluit  Machtiging Coördinatie

De zaakvoerder wordt gemachtigd de genomen beslissingen uit te voeren en de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal, ontledend uittreksel op zegel, gecoördineerde statuten.

Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 15.12.2011, NGL 27.02.2012 12047-0191-011
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 11.02.2010, NGL 25.02.2010 10054-0021-011
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 18.12.2008, NGL 30.01.2009 09029-0367-012
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 01.12.2007, NGL 05.12.2007 07822-0081-012
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 21.12.2006, NGL 02.02.2007 07042-0311-015
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 15.12.2005, NGL 03.02.2006 06043-5192-015
08/02/2005 : ME. - JAARREKENING 31.08.2004, GGK 16.12.2004, NGL 03.02.2005 05043-2928-015
24/12/2004 : HA102104
02/09/2004 : HA102104
29/01/2004 : HA102104
07/02/2003 : HA102104
25/12/2001 : HA102104
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 17.11.2016, NGL 28.11.2016 16688-0045-011

Coordonnées
JANSEGERS

Adresse
ENGLEBERT ADANGLAAN 93 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande