JANSSEN DISTRIBUTION BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JANSSEN DISTRIBUTION BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.963.968

Publication

17/11/2014
ÿþMod Word 11.1

~1 4; r't! ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ~y.,..tj.~ ,~, .,},r,l,o ocf rC~4üuan[A

V. kabph2ndel Antwerpen, &rd. Tongan

0 5 -11- 2014

Ue nreiffie



Ondernemirigsnr : 0883.963.968

Benaming

(voluit) : Janssen Distribution Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Slingerweg 40, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders - bevestiging herbenoeming commissaris - Volmacht

Uittreksel van de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 24' oktober 2014 op de maatschappelijke zetel:

De vergadering bevestigt met éénparigheid van stemmen dat de heer Robertus Gerardus Johannes Linders, wonende te Nederland, 5961 JD Horst, Ventoseweg 28 en de heer Evert Peter Janssen, wonende te Nederland, 5911 EK Venlo, Sint-Urbanusweg 16A herbenoemd werden als bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf 26 september 2012 voor een duur van zes jaar. Deze mandaten zijn onbezoldigd.

De vergadering bevestigt tevens met éénparigheid van stemmen dat Emst&Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel te Herckrodensingel 4A, bus 1, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, werd herbenoemd ais commissaris van de vennootschap met ingang van het boekjaar 2013. Het. mandaat van de commissaris wordt toegekend voor een periode van 3 jaren en zal aflopen na de algemene vergadering over boekjaar 2015, te houden in 2016.

De vergadering beslist om volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan:

Lindsey Clare, advocaat, of Lieven Bultinck, advocaat, van HVG ADVOCATEN LLP, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem

OF

AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De'

" Leeuw, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 75/1

om in zijn naam te handelen en de vennootschap, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het. rechtspersonenregister en de ondernemingsloketten teneinde daar een verzoek om inschrijving van gezegde , vennootschap neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, ' alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van

bovenstaande besluiten.

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur gehouden op 24 oktober 2014 op de maatschappelijke zetel:

De raad van bestuur bevestigt met eenparigheid van stemmen dat de heer Robertus Gerardus Johannes Linders, wonende te Nederland, 5961 JD Horst, Venloseweg 28 en de heer Evert Peter Janssen, wonende te Nederland, 5911 EK Venlo, Sint-Urbanusweg 16A werden herbenoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 26 september 2012 voor een duur van zes jaar.

De vergadering beslist om volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Va

beha

aan

Belg

Staat

lumps

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lindsey Clare, advocaat, of Lieven Bultinck, advocaat, van HVG ADVOCATEN LLP, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem

OF

AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 75/1

om in zijn naam te handelen en de vennootschap, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het rechtspersonenregister en de ondernemingsloketten teneinde daar een verzoek om inschrijving van gezegde vennootschap neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van bovenstaande besluiten.

AD-Ministerie BVBA

Bijzonder Gevolmachtigde

Vertegenwoordigd door

Adriaan De Leeuw

1 "

I Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2014
ÿþMod Word iF.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11-Qi` rOc:zLan

y. I:oophlndol ki.tttlltAgpi?n f TongsFen

2 8 wilp





grifíieQriffie







4219 07

Ondernemingsnr : 0883.963.968.

Benaming

(voluit) : "JANSSEN DISTRIBUTION BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Slingerweg 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afwijking van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en: het houden van de gewone algemene vergadering  Goedkeuring van de jaarrekening -- Bestemming van de resultaten  Kwijting te verlenen aan de bestuurders en aan de commissaris -- Verslagen betreffende de ontbinding van de vennootschap  Ontbinding en terugname van het resterend actief

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijfentwintig november tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "JANSSEN DISTRIBUTION BELGIUM", gevestigd te 3600 Genk, Slingerweg 40, in het gerechtelijk arrondissement Limburg, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Tongeren, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0883.963.968 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 af te sluiten op heden en om de gewone algemene vergadering betreffende het lopend boekjaar te houden op heden, 25 november 2014.

2. De staat van activa en passiva betreffende het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari

2014 en afgesloten werd op heden, 25 november 2014, werd toegelicht.

Uit deze staat van activa en passiva blijkt

-dat de vennootschap geen schulden meer heeft tegenover derden

-of dat de nodige gelden om die schulden te voldoen werden geconsigneerd.

Na onderzoek, de voorgelegde staat goed te keuren.

3. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, om het resultaat van het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 en afgesloten werd op heden, 25 november, samen met het overgedragen resultaat van het vorige boekjaar, over te dragen naar de rekening "Overgedragen winstiverlies".

4. Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor het vervullen van hun opdracht over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 en afgesloten werd op heden, 25 november 2014.

5, Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de commissaris voor het vervullen van zijn opdracht over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 en afgesloten werd op heden, 25 november 2014.

6. De vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte, zoals bepaald in artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien de vennootschap op heden geen schulden meer heeft ten aanzien van derden of de nodige gelden om die schulden te voldoen heeft geconsigneerd, om geen vereffenaar te benoemen.

Tegelijk hebben de aandeelhouders, elk voor zich, onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud verklaard dat zij aile mogelijke kosten en schulden van de ontbonden vennootschap, die op heden nog onbekend zijn en/of waarvoor al dan niet voorzieningen voor risisco"s en kosten werden aangelegd, ten laste nemen.

De vennootschap haudt bijgevolg bij deze definitief op te bestaan, waarbij de terugname van het actief, overeenkomstig het tweede lid van artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen, gebeurt door de aandeelhouders. De door deze terugname tussen de aandeelhouders ontstane gemeenrechtelijke onverdeeldheid zal worden verdeeld conform de regels van het Burgerlijk Wetboek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beheueen . aan het Belgisch Staatsblad

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders van de vennootschap werden erover geïnformeerd dat zij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar kunnen worden beschouwd; dit kan in hunnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben, dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen,

Tevens dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap naar Nederlands recht "JANSSEN HOLDING B.V.", gevestig te 5928PN Venlo (Nederland), Newtonweg 10, met KvK-nummer 12001928.

Voor zover als nodig stelt de vergadering tenslotte vast dat door deze ontbinding en vereffening in één akte de mandaten van de hierna vernielde bestuurders van rechtswege beëindigd werden:

1.als gedelegeerd bestuurden de heer JANSSEN Evert, wonend te 5911EK Venlo (Nederland), Sint Urbanusweg 16A;

2.als gedelegeerd bestuurder: de heer LINDERS Robertus, wonend te 5961JD Horst (Nederland), Venloseweg 28.

7. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondememingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd ; Afschrift van de notulen dd, 25 november 2014, met in bijlage : twee volmachten, en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 19.06.2013 13225-0040-028
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 11.01.2013 13008-0313-026
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 27.06.2011 11224-0486-026
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 16.06.2010 10181-0447-026
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09647-0366-024
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08510-0286-024

Coordonnées
JANSSEN DISTRIBUTION BELGIUM

Adresse
SLINGERWEG 40 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande