JARO

Société en commandite simple


Dénomination : JARO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.968.496

Publication

27/04/2015
ÿþ, modwad 11.1

In dé bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

esa

MONITEUR

~0_~~- ~w ~~

E|GISCASTA

RECHTEANK van KOOPHANDEL

BELGE te ANTWERPEN

~~ ~g~ ~Ó1~

2015 uwn.~~~~

ATSALAD afdeling HeFifie

11111111111

'

un~n ^ t]Benaming

w~~~

(voluit)

JARO

(verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3990 Peer, Hennepstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De heer Jan ROYACKERS,bediende, wonendete ~~ PEER,Hennepstraat 7,

/om*:um~^.m"=

76.0129-105.46

Samen met andere stille vennoten een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam

JARO.

De hoofdelijk aansprakelijke vennoo (g000mmonditeardoen- is "

De heer Jan ROYACKERS, geboren te Neeipelt op 29 januari 1976, bediende, wonende te 3990 PEER,

Hennepstraat 7, rijksregistemummer 76.01.29-105.46 Rechtsvorm - Naam - ldentificatie Dovonnootsohop is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap!

(Comm.V.). "

Den~~~n~~n~~oh~~~UAR~' "

Zetel "

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 3990 PEER, Hennepstraat 7. De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de buitengewone

algemene vergadering. De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangewezen worden. De zaakvoerder maakt de wijziging van de zetelvestiging openbaar door neerlegging van het besluit in hsx!

vennootschapsdossier on publicatie indæ8V|agon tot het Belgisch Staatsb|md' Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Algemene activiteiten

a)Het verwerven van participatiesinoandurwolhovonn(no||nhostoandmu[opteôohVonneohtspomononen vonnootschoppen, het stimuleren, de planning, de co0od/na\ie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b)Het toestaan van leningen en kredietopeningen rechtspersonen en cndernmn/n of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dditkaderkon zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

o)Het verlenen van adviezen van fi iê| ~ technische, ~~ ofadmk~~~~

svaaard; |ndam|muhy

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en Unonniën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d)Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten functies.en

e)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van intellectuele en industriële eigendomsrechten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

ll.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

~ -_'---~g-, het oordeelbeherenkundig _

in

~

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering `~'i

onroerende goederen aan derden, het

~

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de mstrumeniæende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd ce rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen_

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen; obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, Inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking vah het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij, het best geschikt zou achten,

,De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten terzake:

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering zoals bepaald in de statuten.

De artikelen 39, 3°, 4° en 5°, 43 en 44 Wetboek van Vennootschappen betreffende ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Kapitaal

Het kapitaal' van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 90.000,00 EUR en is verdeeld in 500 aandelen. De aandelen luiden op naam. De stille vennoten hebben een bedrag van 90.000,00 EUR ingebracht. Vennoten

Verbintenis

De vennoten zijn de natuurlijke personen en de rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden in de oprichtingsovereenkomst of die na de oprichting als vennoten zijn toegetreden,

De gecommanditeerde vennoot verbindt zich ertoe gedurende drie (3) jaar na zijn uittreding, uitsluiting of overdracht van zijn aandelen, noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks als aangestelde, aandeelhouder, zaakvoerder of op enigerlei wijze, activiteiten te voeren die concurrerend zijn met deze van de vennootschap, van haar dochtervennootschappen of van een met de vennootschap Verbonden Vennootschap, en dit binnen het Belgisch grondgebied.

Bestuur

Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één zaakvoerder.

Duur van de opdracht - Ontslag

De opdracht van de zaakvoerder wordt verleend voor een duur van ten hoogste drie (3) jaar.

De benoeming gaat in nadat de betrokken zaakvoerder uitdrukkelijk de opdracht heeft aanvaard en voor zover er geen wettelijk of reglementair beletsel bestaat tegen de aanstelling. De bevestiging der aanvaarding wordt in de notulen opgenomen,

Het besluit van een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen door de algemene vergadering:

Een zaakvoerder kan worden ontslagen te allen tijde .door een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen, overeenkomstig artikel 10, §11. De aftredende zaakvoerder is herbenoembaar. ledere zaakvoerder kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving.

Een zaakvoerder is verplicht, na zijn ontslag, zijn opdracht verder ie vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Werking van het bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om naar eigen inzicht besluiten te treffen in het belang van de vennootschap, onverminderd de hierna vermelde bepalingen.

Bevoegdheid en aansprakelijkheid

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen Wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondèring van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De hierna vermelde beslissingen kunnen evenwel slechts genomen worden mits voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(a)het aangaan van leningen of kredietovereenkomsten, het verhogen van de bestaande kredietlijnen of het uitschrijven van obligaties;

(b)het aankopen of verkopen van onroerende. goedbrerr, het-verwerven of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, het huren of verhuren van onroerende goederen, het afsluiten van contracten van onroerende leasing;

(c)het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van rekeningen-courant, hetzij aan vennoten of zaakvoerder van de vennootschap, of aan derden;

(d)het verstrekken van persoonlijke of zakelijke zekerheden, onder eender welke vorm;

(e)het oprichten van dochtervennootschappen, het op eender welke wijze verwerven of vervreemden van deelnemingen in andere vennootschappen, met inbegrip van fusies, joint- ventures of gelijkaardige samenwerkingsakkoorden;

(f)het benoemen van gedelegeerden en/of gevolmachtigden, het aanwerven of ontslaan van personeelsleden;

(g)investeringen voor een waarde van meer dan vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00)

" (h) het bepalen van het stemgedrag op de algemene vergaderingen van dochtervennootschappen waarin de vennootschap participeert, het aanduiden van een vertegenwoordiger van de vennootschap om namens de vennootschap deel te nemen aan deze algemene vergadering en het geven van instructies dienaangaande aan de zaakvoerder;

(i) het instellen van rechtsvorderingen die de vennootschap aanbelangen of het zich verdedigen tegen. dergelijke vorderingen en het geven van instructies dienaangaande aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder is lasthebber van de vennootschap en neemt persoonlijk geen ruimere verantwoordelijkheid op dan ter zake de hem opgedragen last.

Hij is verplicht de hem door de algemene vergadering opgedragen taak en last op te nemen en uit te voeren conform de.hem opgelegde richtlijnen.

Het is hem niet geoorloofd handelingen te stelten namens de vennootschap of verbintenissen aan te gaan die vallen buiten het doel van de vennootschap of buiten de perken van de hem verleende opdracht. De vennootschap is niet gebonden door deze handelingen. Zulke handelingen zijn ongeldig ,en de nietigheid kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De zaakvoerder is persoonlijk aansprakelijk zowel jegens de vennootschap ais jegens derden in geval van kennelijke bevoegdheidsoverschrijding.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Bekendmaking van benoeming of ambtsbeéindiging van zaakvoerder

De benoeming van de zaakvoerder en het einde van zijn opdracht wordt openbaargemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit:

Uit dit document moet de omvang van zijn bevoegdheid blijken evenals de wijze waarop hij . de vennootschap vertegenwoordigt.

Bijzondere valmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. '

Boekjaar  Winstverdeling  Verliezen

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Verdeling van het resultaat  Reservering

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de nettowinst van de

vennootschap. Deze winst wordt hetzij verdeeld hetzij gereserveerd.

De aanwending van de winst wordt bepaald door de jaarvergadering.

Het aandeel van iedere vennoot in de winst en in het verlies is evenredig aan zijn aandeel In het kapitaal

van de vennootschap.

Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,. Bij gebreke van dergelijke

benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van

het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de

zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de

bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing

ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de

vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen

"

i"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering-en de- bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren inden ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de active onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het = arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, zullen de vennoten hun volgestorte inbrengen in geld terugnemen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in ` mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Slotbepalingen

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsovereenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op de datum van oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zeventien (2017).

Benoemingen

De vennoten van de nieuwe gewone commanditaire vennootschap stellen ais eerste zaakvoerder aan: De heer Jan Royackers wonende te 3990 PEER, Hennepstraat 7, rijksregisternummer 76.01.29-105.46.

Voornoemde zaakvoerder aanvaardt dit mandaat. Het mandaat van de zaakvoerder zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en achttien.

Bekrachtiging verbintenissen oprichters

' Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschap verklaren de oprichters dat de vennootschap

alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien, overneemt.

Voor uittreksel

Jan Royackers

Zaakvoerder

Gecommanditeerde vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatete blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JARO

Adresse
HENNEPSTRAAT 7 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande