JB TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JB TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.475.169

Publication

02/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf 27 mei 2014 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer BORRÉ Toon, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het ontwikkelen, verdelen en ondersteunen van alle mogelijke computertoepassingen in de meest ruime zin;

-het ontwikkelen, de productie en handel in informaticasystemen, kantoormachines, communicatie-en beveiligingssystemen, besturings-, meet- en regeltechnieken en -apparatuur;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake informatieverwerking, automatisering in het algemeen en op elk niveau;

-het adviseren inzake internettoepassingen, e-commerce en webpagina s;

-het beheer van informaticanetwerken voor bedrijven en voor particulieren;

-specifiek advies op het gebied van bedrijfsvorming, projectbeheer, opvolging inzake IT-management;

-het verstrekken van ondersteuning en implementatie van bedrijfsoplossingen;

-de import en export van, de groot- en kleinhandel in softwareproducten, informatica en telecommunicatieapparatuur en alle aanverwante toestellen, producten en goederen;

-het onderhouden, herstellen en assembleren van informatica- en telecommunicatieapparatuur; -de organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen; -ondernemingen voor het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin;

-de import en export, groot- en kleinhandel van alle goederen, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks als makelaar, agent, commissionaris, bemiddelaar of tussenpersoon in het algemeen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-het verlenen van management en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het gebied van management en consultancy; -het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten;

-projectbegeleiding, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen, het verlenen van opleidingen en cursussen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op 30 mei om 18.00 uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Volmacht : aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Alaerts te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 24.06.2016 16234-0100-011

Coordonnées
JB TECHNICS

Adresse
MAASDIJK 26 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande