JD-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JD-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.559.204

Publication

30/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111118

*12065935"

írteenetsga ter grutte der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 0 -03- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernenningsnr : ` lj ~9 ®'

Benaming

(voluit) : JD-Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingsstraat 23, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OprichtingBVBA

Bij akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op zestien maart tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met, ° beperkte aansprakelijkheid met de naam "JD-Consulting" opgericht.

Vennoot-oprichter:

De heer DRIJKONINGEN Jochen, zelfstandige, van Belgische nationaliteit, geboren te Bree op zevenentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw DANNEELS Dominiek Henrika Frederika, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Verbindingsstraat 23.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "JD-Consulting".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Verbindingsstraat 23.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Het kapitaal wordt bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO -- 18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting ten belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO  12.500,00 EUR volstort. Doel:

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland:

- Advies, ondersteuning of leiding te verlenen aan bedrijven, instellingen en privé-personen bij de, organisatie van hun bedrijfsvoering in brede zin van het woord, met name met betrekking tot  maar niet beperkt tot  beheerkundige, organisatorische en ICT-aspecten;

- Het ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van software met inbegrip van alle hieraan verbonden diensten;

- Het ontwikkelen, produceren, assembleren, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van hardware met inbegrip van alle hieraan verbonden diensten;

- Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uit te voeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden;

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende handelingen in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waamemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande.

De vennootschap kan deze opdrachten laten uitvoeren door haar zaakvoerder of zich laten vertegenwoordigen door derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke 'wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel hebben; meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan veilig stellen. Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel,

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten---"--. ,

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en m9ge E àmsn. fxohd,prlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persodillijké. verántwo-o- élgk e(d, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden ii'edoe bésfüurtjers'te beoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden va hen,(ndiensttreding en hun omslag.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van d'e'ennpotschap benoem de heer DRIJKONINGEN Jochen, van Belgische nationaliteit, geboren te Bree pwzéven (itwinti ~~unj'négentiérjhonderd vijfenzeventig, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Verbindingsstra t 3`, dier vérkiaárt de'dpdr ç*t;te aanvaarden onder de

bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatre ziCi daartege -)Verzet:

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, ehoûdénsíírtdriikke1jjk,andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene: onkóstén-geboekt.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om zeventien uur (17u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering..

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo ' alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot ais een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op zestien maart tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni tweeduizend en veertien om zeventien uur (17u00), overeenkomstig de statuten.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één maart tweeduizend en twaalf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0296-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16511-0551-011

Coordonnées
JD-CONSULTING

Adresse
VERBINDINGSSTRAAT 23 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande