JEANSMART

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JEANSMART
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.728.778

Publication

20/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Le.14131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0475.728.778

Benaming

(voluit) : JEANSMART

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Rotemerlaan 7-9, 3680 Maaseik (Neeroeteren)

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - vereffening

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 30 september 2014 blet dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de naamloze vennootschap JEANSMART, met zetel te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Rotemerlaan 7-9, volgende beslissingen genomen heeft met éériParigheid van stemmen:

VERSLAGEN

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN

A- De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van de verslagen vernield in de agenda, te weten:

- verslag de data zesentwintig september tweeduizend veertien opgemaakt door de Raad van bestuur conform artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen, bij hetwelk is gevoegd een steak van activa en passive vastgesteld per zesentwintig september tweeduizend veertien,

- verslag opgemaakt op dertig september tweeduizend veertien door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te 3969 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen.

B- Het besluit van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft he bestuursorgaan van de vennootschap JEANSMART NV een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 26.09.2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van E 439.862,58 en een netto actief van ¬ 439.862,58.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft me voorbehoud van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en rekening - courant ten bedrage van ¬ 283.995,55; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te doen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 48.873,62, betaald is.

Dit verslag werd opgesteld onder voorbehoud van schulden welke kunnen ontstaan uit toekomstige belastingcontroles,"

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN

De vennoten erkenden een afschrift van het verslag van de bestuurders, van het controleverslag en van de staat van activa en passive ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelde vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerking worden gemaakt door de aandeelhouders; zij sloten zich aan bij de besluiten erin vervat.

BESLUITEN

De algemene vergadering vatte de agenda aan en nam na beraadslaging de volgende besluiten en dit met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT; VRIJWILLIGE ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering besloot tot vrijwillige ontbinding van de naamloze vennootschap "JEANSMARr met ingang vanaf heden en sprak tevens haar vereffening uit te rekenen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

cbleergelegd fer griffie der rechtbank

MONITEUR Sri

-Ly. koophandel Antwerpen, afd. Tengeren

13 -10 201/i BELGISCH S"-AATS[11, )

De griffieriffie

0 1 -10- 2014

.e1.1"" " " " " " " " " " " " "

1111 II I1 I I III III II I

*14191795*

IR

Bijlagen by liétirelgise-h-Staatsblad--111Fr07201-4 - Annexes cTu Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT; VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering verklaarde uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De bestuurders verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaar worden beschouwd, bij toepassing van artikel 184, §5, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT; ONMIDDELLIJKE SLUITING DER VEREFFENING - AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN

De vergadering besloot, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening in onderhavige akte werd besloten.

De algemene vergadering verklaarde zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaarde afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaarde uitdrukkelijk;

1. dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor,

2, dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

3. dat de terugname van het resterende actief gebeurd door aile vennoten.

De vennoten verklaarden en erkennden dat, zoals hogervermeld aile passive inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal, niets meer te vereffenen valt. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen.

Overige activa

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), werden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Bervoets Jan in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Bervoets Jan, ln zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passive vernielde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vemoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Bervoets Jan aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal, zoals voormeld, toekomen aan de heer Bervoets Jan.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk de voorgestelde vereffeningsrekening én de voorgestelde uitkering van het resterende netto-vereffeningssaldo aan de vennoten goed.

Voor zoveel als nodig geven de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben. De vergadering besloot dan ook, met eenparigheid van stemmen, tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

VIERDE BESLUIT: VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR  VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE AANDEELHOUDERS

De vennoten stelden vast dat de naamloze vennootschap "JEANSMARr definitief opgehouden heeft te bestaan,

VIJFDE BESLUIT: BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP,

De algemene vergadering besloot dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van voornoemde heer Bervoets Jan, thans wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Brugstraat 11,

ZESDE BESLUIT; KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN VASTSTELLING VAN DE mANDAATBEËINDIGING

De algemene vergadering stelde vast dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is. Zij gaf, zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de bestuurders, voornoemde heer BERVOETS Jan en voomoemde mevrouw PEETERS Anita, voor hun beheer sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

De vergadering verleende volmacht aan de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "ACCOUNTANTSKANTOOR SCHROIJEN", waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Rotemerlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Jean Schroljen, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de

\i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Billagenblili-etSagisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : TG090366
30/08/2011 : TG090366
17/01/2011 : TG090366
10/09/2010 : TG090366
24/08/2009 : TG090366
07/01/2009 : TG090366
11/09/2008 : TG090366
25/08/2008 : TG090366
31/08/2007 : TG090366
29/08/2006 : TG090366
04/10/2005 : TG090366
06/12/2004 : TG090366
04/08/2015 : TG090366
12/12/2003 : TG090366
12/10/2001 : TGA012006

Coordonnées
JEANSMART

Adresse
ROTEMERLAAN 7-9 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande