JESSEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JESSEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.971.653

Publication

16/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307675*

Neergelegd

12-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542971653

Benaming (voluit): JESSEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Goeslaerstraat 59

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op twaalf december tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JTUBINVEST met zetel te 3560 Lummen, Goeslaerstraat 59 en met ondernemingsnummer: 0542.754.986, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 5 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 december daarna onder nummer 13307443.

Hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, benoemd in de oprichtingsakte: De heer BUTENEERS Jesse, geboren te Halle op acht oktober duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 3545 Halen Beekstraat 37.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WTUBINVEST met zetel te 3560 Lummen, Goeslaerstraat 59 en met ondernemingsnummer: 0542.755.085, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 5 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 december daarna onder nummer 13307459.

Hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, benoemd in de oprichtingsakte: De heer BUTENEERS Winke, geboren te Halle op negen maart duizend negenhonderdzevenentachtig, wonende te 3560 Lummen Goeslaerstraat 59.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de duizend achthonderd vijfenvijftig (1855) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de vennootschap JTUBINVEST, voormeld, voor achttienduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 18.250,00), waarvoor haar duizend achthonderd vijfentwintig euro (1825) aandelen worden toegekend;

- door de vennootschap WTUBINVEST, voormeld, voor driehonderd euro (¬ 300,00) waarvoor haar dertig (30) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank België.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  JESSEMENT .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3560 Lummen, Goeslaerstraat 59 .

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

-Studie-, organisatie- en raadgevend en uitvoerend bureau, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, inzake financiële-, handels-, boekhoudkundige, fiscale of sociale aangelegenheden;

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

-Het verstrekken van alle mogelijke werkzaamheden, diensten en adviezen op administratief, boekhoudkundig, juridisch, sociaal rechtelijk en organisatorisch gebied en in het algemeen op bedrijfseconomisch en juridisch vlak,

-Verschaffing van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen;

-Coördineren van technische en persoonsgebonden bijstand;

-Bureau voor nijverheidsstudies;

-Publiciteitsonderneming;

-Verhuring en huren van diverse goederen en diensten;

-Huren en verhuren, kopen en verkopen, import en export van rollend, vliegend en varend materiaal;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot. Deze zaakvoerder(s) worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur. De algemene vergadering stelt hun aantal vast.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Ingeval er meerdere zaakvoerders benoemd zijn vormen zij samen het college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders wordt voorgezeten door de voorzitter, die benoemd wordt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het college voorgezeten door de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat tevens de agenda.

Over de punten die daarin niet vermeld zijn kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar gemaakt is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief volmacht geven aan één van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat ondertekend is door alle zaakvoerders en waarvan in het notulen register aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven of gebundeld in een bijzonder register, en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekend gemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, behoudens wanneer de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, een salaris heeft toegekend dan wel goedgekeurd indien opgenomen in de jaarrekening.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JTUBINVEST met zetel te 3560 Lummen, Goeslaerstraat 59 en met ondernemingsnummer: 0542.754.986, met als vaste vertegenwoordiger: de heer BUTENEERS Jesse, geboren te Halle op acht oktober duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 3545 Halen Beekstraat 37, die dit aanvaardt.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig mei om 11.00 uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op dertig mei om

11.00 uur.

2. Benoeming zaakvoerder.

a) De oprichters bevestigen dat de vennootschap Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

JTUBINVEST reeds in de statuten werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Luik B - Vervolg

3. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor V. Snyers bvba, Heldenlaan 25 bus 1, 3583 Paal-Beringen (RPR 0471.203.036), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
JESSEMENT

Adresse
GOESLAERSTRAAT 59 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande