JET IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JET IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.695.721

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 16.05.2014, NGL 16.07.2014 14314-0093-044
29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ILjt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0421.695.721

Benaming

(voluit) : JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Nijverheidslaan 1515, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 25 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Nijverheidslaan 1515, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondernemingsnummer 0421,696.721, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

In uitvoering van de notulen van de raad van bestuur, gehouden op 19 december 2011, besluit de vergadering de statutaire bepalingen met betrekking tot de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen steeds op naam of gedematerialiseeni zullen zijn.

De artikelen 11, 30 en 35 van de huidige statuten worden derhalve geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

'Artikel elf

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam als bedoeld in artikel 460 van het Wetboek van Vennootschappen. De houders van effecten kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft.

In het register van aandelen op naam wordt aangetekend

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3°de overgangen of overdrachten met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen voor zover de statuten de omzetting toelaten;

4° de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van effecten bedoeld in artikel 625.

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect sorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van de overdracht, gedateerd en gedagtekend door de overdragen en de ovememer, of hun vertegenwoordiger(s), of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsintelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte effect wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening."

Artitcel dertig

De bijeenroeping, toelatingsvoorwaarden en organisatie van de algemene vergadering worden geregeld overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen ver de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 werkdagen vrer de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEURBE1Mggelegd ter eiiffle der reoktbank

ophandel Antwerpen, etc!. Tongeren

22 ln- 2(14 1.4 -in- 2014

BELG1SCH STAA -GB-L-A9

De griffier, Griffie

111111111.1411J1J

uhI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

C t 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

"Artikel vijfendertig

Wanneer een of meer aandelen op naam behoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker een van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT", afgekort  ..i.E.T." in "JET IMMO". De vergadering beslist weliswaar dat deze naamswijziging pas op 1 januari 2015 zal ingaan, zodat de vennootschap tot die datum de huidige benaming zal blijven gebruiken. De vennootschap zal de nieuwe benaming in het dagelijkse handelsverkeer gebruiken vanaf 1 januari 2015.

De vergadering besluit de tekst van het artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel één

De vennootschap is een naamloze vennootschap die als naam draagt: "JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT", afgekort "J.E.r%

Vanaf 1 januari 2015 zal zij de naam dragen "JET IMMO".

De vennootschap mag in haar handels- en commercieel verkeer de handelsbenaming "JET LOGISTICS" gebruiken.

De vennootschapsnaam en/of de handelsbenaming zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N.V.".

DERDE BESLUIT

A! Het lopende maatschappelijk boekjaar dat aanving op 01 oktober 2013 en dat afsluit op 30 september 2014 wordt verlengd tot en met 31 december 2014, zodat het huidige maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 01 oktober 2013 tot en met 31 december 2014.

BI De begindatum en de afsluitingsdatum van de volgende boekjaren worden gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan ieder jaar zal aanvangen op 01 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

VIERDE BESLUIT

AI Rekening gehouden met de hiervoor vermelde verlenging van het lopende maatschappelijk boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om 18.00 uur.

BI De volgende jaarvergaderingen, die volgens de statuten thans leder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien uur, zullen, rekening gehouden met de wijziging van de begindatum en van de afsluitingsdatum van elk boekjaar, voortaan ieder jaar plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

VIJFDE BESLUIT

* Rekening gehouden met de wijziging van het boekjaar, wordt de tekst van het artikel 37 der statu-den geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel zevenendertig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van Oc boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel."

* Rekening gehouden met de wijziging van de datum van de jaarvergadering, wordt de tekst van de eerste alinea van het artikel 27 der statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel zevenentwintig

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten."

ZESDE BESLUIT

Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte

*gecoördineerde statuten

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2013 : TG065390
03/05/2013 : TG065390
04/06/2012 : TG065390
24/06/2011 : TG065390
22/06/2011 : TG065390
22/02/2011 : TG065390
09/06/2010 : TG065390
15/12/2008 : TG065390
02/09/2008 : TG065390
06/11/2007 : TG065390
07/09/2007 : TG065390
03/08/2007 : TG065390
19/07/2007 : TG065390
11/10/2006 : TG065390
26/07/2006 : TG065390
26/04/2006 : TG065390
29/06/2005 : TG065390
28/07/2004 : TG065390
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0174-044
04/03/2004 : TG065390
20/11/2003 : TG065390
12/08/2003 : TG065390
22/08/2002 : TG065390
16/08/2002 : TG065390
12/01/2002 : TG065390
12/01/2002 : TG065390
12/07/2001 : TG065390
29/07/2000 : TG065390
29/09/1999 : TG065390
09/07/1992 : HA57007
27/01/1989 : HA57007
27/01/1989 : HA57007

Coordonnées
JET IMMO

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 1515 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande