JET WAREHOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JET WAREHOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.618.132

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 28.07.2014 14346-0513-014
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 20.08.2013 13449-0001-016
25/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ncorgologd lor griffie dor reohtbpnk y. koopti ndol to TONCIEREN

14 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie



,Luik .B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.618.132

Benaming

(voluit) : LOGWIN SOLUTIONS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 1515, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp_akte : statutenwijziging (o.a. naamswijziging)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstreeten, te Opglabbeek, op 08 maart 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOGWIN SOLUTIONS BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3060 Opglabbeek, Nijverheidslaan 1515, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Tongeren, onder het ondememingsnummer 0894.618.132, onder meer volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de maatschappelijk benaming van de vennootschap te wijzigen van LOGWIN SOLUTIONS BELGIUM naar "JET Warehouse".

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 1 der statuten aangepast te worden zoals hierna volgt:

"Artikel 1. RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "JET Warehouse".r

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de bepalingen inzake de aandelen bezwaard met vruchtgebruik te wijzigen, in die zin dat, wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, het stemrecht in principe wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), doch dat dit niet het geval is bij de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld. Daarnaast is het de blote eigenaar die het voorkeurrecht geniet bij een kapitaalverhoging en de nieuwe aandelen die gecreëerd worden, zijn niet automatisch met vruchtgebruik belast.

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 7 der statuten aangepast te worden zoals hierna volgt

"Artikel 7.- AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

evenwel wordt het stemrecht niet uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s) in geval van uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De blote eigenaar geniet het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging, waarvan sprake in artikel 8, en de nieuwe aandelen die gecreëerd worden, zijn niet automatisch met vruchtgebruik belast"

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de bestuursbevoegdheid van de zaakvoerder(s) van de vennootschap te wijzigen in die zin dat, indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, zij geen college vormen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 26 der statuten aangepast te worden zoals hierna volgt : "Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennoot-schap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder(s) van de vennootschap te wijzigen in die zin dat, indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, iedere zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte kan vertegenwoordigen.

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 27 der statuten aangepast te worden zoals hierna volgt "Artikel 27. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één zaakvoerder. Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, kan iedere zaakvoerder afzonderlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit een bijkomende bepaling toe te voegen aan de statuten waarin uitdrukkelijk te kennen wordt gegeven dat alle clausules in de statuten die naar de inhoud de wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, slechts opgenomen zijn ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Dientengevolge wordt er een artikel 43 toegevoegd aan de statuten, dat luidt als volgt:

"Artikel 43.- WETTELIJKE BEPALINGEN.

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn slechts opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen."

ZESDE BESLUIT

Aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Havermaet Groenweghe" met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Greet Haesen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Grotstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, wordt volmacht verleend, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Krulspuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte;

* de gecoördineerde statuten;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2013
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEflEN

1 1 ..02- 2013

Griffie

De Hootdgriftier,

Ondernemingsnr : 0894.618.132

Benaming

(voluit) : LOGWIN SOLUTIONS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 1515 te 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERSIAANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 6 februari 2013 blijkt:

* de kennisname van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 6 februari 2013, van:

-de heer Pius DE BEKKER, wonende te 5971 CP Grubbenvorst (Nederland),

Koekoeklaan 4,

-de heer Hans-Volker SEIDEL, wonende te 63801 Kleinostheim (Duitsland),

Leipziger Stresse 3,

-de heer Carsten HEUBLEIN, wonende te 50937 Keulen (Duitsland), Kelberger Hof 6.

* de beslissing om het aantal zaakvoerders te bepalen op 1.

* de benoeming ais zaakvoerder, met ingang van 6 februari 2013, voor onbepaalde duur:

" NV STEFCO, met zetel te 3950 Bocholt, Veldstraat 7.

De voormelde NV STEFCO heeft overeenkomstig het artikel 61 §2 W.Venn. een vaste vertegenwoordiger aangeduid die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, te weten: de heer Stefan JANSSEN, wonende te 3950 Bocholt, Veldstraat 7.

De vennootschap wordt voortaan bestuurd door 1 zaakvoerder, benoemd voor onbepaalde duur, ni.: - NV STEFCO, met zetel te 3950 Bocholt, Veldstraat 7, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefan JANSSEN, voornoemd,

Getekend, voor NV STEFCO, zaakvoerder,

Stefan JANSSEN, vaste vertegenwoordiger.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 26.07.2012 12358-0205-016
11/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

I 1IUI II III IIIIIIYI

" iao~is~a"

vt beht

aai

Bel! Staa

II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -03- 2012

H ,L,Y

Ondernemingsnr : 0894618132

Benaming

(voluit) : Logwin Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Europapark 2027

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de Algemene Vergadering dd. 20,02.2012 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst als volgt:

Van: 3530 Houthalen-Helchteren, Europapark 2027

Naar: 3660 Opglabbeek, Nijverheidslaan 1515

Zaakvoerder

Carsten Heublein

Zaakvoerder

Hans-Volker Seidel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 15.06.2011 11175-0599-014
22/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VANkd N E

1 ;MART 2011

HASSerfie

Ondernemingsar : 0894618132

Benaming

(voluit) : Logwin Road+Rail Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Europapark 2027

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - BENOEMING ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf februari tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd twee bladen zonder renvooien op het 1ste Registratiekantoor van VORST op 16 februari 2011. Boek 72 blad 61 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) voor de Ontvanger, (getekend) VAN MELKEBEKE.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Logwin Road+Rail Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Europapark 2027,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Logwin Solutions Belgium". De vergadering verklaart op de hoogte te zijn van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen, en verklaart deze bepaling te respecteren.

Wijziging van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " Logwin Solutions Belgium "."

2° Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Carsten HEUBLEIN, van Duitse nationaliteit, wonende te Kelberger Hof 6, Klettenberg, 50937 Keulen, Duitsland.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", die te dien einde woonstkeuze doet te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN:

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoten:

1. De vennootschap naar Duits recht "Logwin Holding Aschaffenburg GmbH", met maatschappelijke zetel te 63741 Aschaffenburg, Weichertstral e 5, Duitsland, vertegenwoordigd door de heer Jae Suk VANWIJNGAERDEN, wonende te 1050 Elsene, Emmanuel Van Driesschestraat 63 30,

2. De vennootschap naar Oostenrijks recht "Logwin Holding Austria GmbH", met maatschappelijke zetel te 5101 Bergheim bei Salzburg, Plainbachstralle 5, Oostenrijk, vertegenwoordigd door de heer VANDORPE Tim Wouter, wonende te 9031 Gent, Antoon Catriestraat 163,

die elk handelen in de hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens twee (2) onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 21.06.2010 10198-0028-014
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 17.08.2009 09593-0026-013
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0176-032
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 15.06.2016 16183-0144-032

Coordonnées
JET WAREHOUSE

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 1515 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande