JEUGD-NIEL-BIJ AS

Divers


Dénomination : JEUGD-NIEL-BIJ AS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 424.356.984

Publication

12/06/2014
ÿþ 7 MOD 2.2

IL Xt.'1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel AntWerpen, ald. l'ongaren

(1 2 -06- 201k



" grifieriffie





I 114RIII11111111

V( beht aai

Staa

Ondernemingsnr 424.356.984

Benaming

(voluit) Jeugd-Niel-Bij As

(verkort) :

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Bremstraat 20, 3665 As

Onderwerp akte: Wijziging statuten

De algemene vergadering van 12 februari 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting met eenparigheid van stemmen besloten, volgende artikels te wijzigen:

Art.2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Niel-bij-As, Verbindingsstraat 28, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur naar iedere andere plaats in de gemeente.

Art.3 :

De vereniging heeft tot doel in te staan voor de organisatie van culturele, sociale sportieve en andere manifestaties ten bate van plaatselijke verenigingen en om andere verenigingen de mogelijkheid te bieden activiteiten in As te organiseren..

De vereniging kan aile activiteiten inrichten of eraan deelnemen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel, de VZW kan ondermeer alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen."

Art.35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien 4/6 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden van de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden..

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bil gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de dertig dagen na neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Wordt VERVANGEN door:

Art.2

Re zetel van de vereniging is gevestigd te Niel-bij-As, Bremstraat 20, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur naar iedere andere plaats in de gemeente.

Art.3

De vereniging heeft tot doel in te staan voor de organisatie van culturele, sociale sportieve en andere manifestaties ten bate van plaatselijke verenigingen en om andere verenigingen de mogelijkheid te bieden activiteiten in As te organiseren.

De vereniging kan alle activiteiten inrichten of eraan deelnemen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel, de VZVV kan ondermeer aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen, zo ondermeer financiële middelen toekennen aan de plaatselijke Chirowerking. Deze opsomming is niet beperkend."

Art.35

I3ehoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden van de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Re activa zullen, na aanzuivering van de passive, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de dertig dagen na neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Wijziging Dagelijks Bestuur:

Tevens neemt de Raad van Bestuur kennis van het ontslag van Dhr. Steytkens Marc als lid van het Dagelijks Bestuur met ingang vanaf heden en gaat de Raad van Bestuur akkoord met het aanstellenvan Dhr. Baeten Jan als !id van het Dagelijks Bestuur

Vanaf heden ziet het Dagelijks Bestuur er ais volgt uit:

Dhr. Mussen Edgard, voorzitter

Dhr. Bergmans Marc, ondervoorzitter

Dhr. Baeten Jan, secretaris

Dhr. Van hees Dirk, penningmeester

Wijziging Raad van Bestuur:

Tevens neemt de Raad van Bestuur kennis van het ontslag van Dhr. Steyfkens Marc als lid van de Raad van Bestuur met ingang vanaf heden en gaat de Raad van Bestuur akkoord met het aanstellen van Dhr. Baeten Jan, Dhr, Tenten Christoph, Dhr. Reyskens Jean, Dhr. Comhair Bert en Mevr. Kuypers Arlette als lid van de Raad van Bestuur.

Vanaf heden ziet de Raad van Bestuur er dus als volgt uit:

Dhr. Mussen Edgand,

Ohr, Bergmans Marc,

Dhr. Vanhees Dirk,

ª% Kissembeek Rik,

Mevr. Kuypers Arlette,

Luik B - Vervolg

Dhr. Baeten Jan,

Dhr. Tenten Christoph,

Dhr, Reyskens Jean,

Dhr., Comhair Bert,

te As, op 2 mei 2014

Edgard Mussen 2. 0_ 2 Baeten Jan

Voorzitter Secretaris



MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

' u Voor- e behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JEUGD-NIEL-BIJ AS

Adresse
Zetel: Bremstraat 20, 3665 As

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande