JEUGDHUIS GINSERT, AFGEKORT : JH GINSERT

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDHUIS GINSERT, AFGEKORT : JH GINSERT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.362.493

Publication

25/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0460.362.493

Benaming

(votuit) : Jeugdhuis Ginsert vzw

(verkort) : JH Ginsert

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Eurapalaan 26, 3600 Genk

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur/wijziging statuten

9. Wijziging statuten

De ondergetekenden, allen van de Belgische nationalitet, zijn tijdens de Algemene vergadering van; 26/01/2014 overeengekomen de statuten aan te passen aan de richtlijnen volgens de wet van 2 mei 2002. De, aanpassingen zijn de volgende:

TITEL iI.  Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit de raad van bestuur, werkende leden ondergebracht in de kern en gewone leden. Het aantal leden mag niet lager zijn dan drie. De oprichters van de vereniging zijn de eerste' effectieve leden.

Artikel 6. Het jaarlijks lidgeld wordt bepaald op maximum 25 euro.

Artikel 7. Worden als lid aanvaard, de jongeren van beide seksen en gelijk welke politieke of godsdienstige overtuiging en dit vanaf het jaar waarin zij de leeftijd van veertien bereiken. Het aantal werkende leden is; onbeperkt maar moet minstens één lid meer hebben als de raad van bestuur. De voorwaarden om als werkend; lid te worden aanvaard, is enige verantwoordelijkheid te dragen in het uitbouwen van de vereniging, Het-binnenhuisreglement bepaalt nader deze voorwaarden. Al de werkende leden zijn leden met stemrecht van de algemene vergadering.

Artikel 8. Al de gebruikers van het jeugdhuis, die geen werkende leden zijn, hebben de hoedanigheid van gewoon lid. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering. Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

Artikel 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden . Het uittreden geschiedt overeenkomstig de wet; van 27 juni 1921, artikel 12.

TITEL III, -- Raad van bestuur

Artikel 10. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden, die jaarlijks benoemd warden en herroepbaar zijn door de algemene vergadering en gekozen worden onder de werkende leden met gewone meerderheid der stemmen. De raad kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Uittreding uit raad van bestuur kan op eenvoudig schriftelijk verzoek, de kosten voor het aanpassen van de statutten zijn dan tenlaste van het uitredend lid.

Artikel 11.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, en een: pennigmeester. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, als deze afwezig is, de: ondervoorzitter. Bij verhindering van de voorzitter en ondervoorzitter wordt de functie waargenomen door een andere bestuurder.

Artikel 12. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige bestuurders. De raad van bestuur kan geldig vergaderen en beslissen indien

minimum de helft van zijn leden aanwezig is. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of beheerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergeleg ter gri te I er e r y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

1 6 -06- 201ti

grlfitler,Griffie

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mop 2.2

die hem/haar vervangt, doorslaggevend. Een lid van de raad van bestuur kan een volmacht geven aan een ander bestuurslid teneinde zijn stem te laten gelden.

De raad is bevoegd om alle daden van bestuur te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De leden worden minimum 8 dagen váór iedere vergadering elektronisch uitgenodigd. Deze uitnodiging vermeldt de agenda.

Artikel 13.

Bij gerechtelijke handelingen zijn de voorzitter en secretaris van de raad van bestuur gemandateerd de vereniging van rechtswege te vertegenwoordigen. Bij buitengerechterlijke handelingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter, van een ander lid van de raad van bestuur of van een gevolmachtigde. Deze laatste kan ook een niet-bestuurder zijn.

TITEL IV, --- Algemene vergadering

Artikel 14. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn

1° het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming

van de wettelijke beschikkingen ter zake;

2° het recht om de bestuurders te benoemen en te herroepen;

3° het recht om jaarlijks de begroting en de rekeningen goed te keuren;

4° het recht om alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, uit te oefenen.

Artikel 15, Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden, op de dag, de plaats en het uur door de raad van bestuur te bepalen.

Artikel 16. Een buitengewone algemene vergadering kan door de raad van bestuur samengeroepen worden telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De raad van bestuur is ertoe gehouden als ten minste één vijfde van de werkende leden hierom schriftelijk verzoeken,

Artikel 17. De bijeenroeping gebeurt elektronisch, tenzij het lid uitdrukkelijk vraagt dit per post te ontvangen, en dit tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de datum, plaats en agenda van de vergadering. Elk voorstel dat ondertekend is door door 1/20e van de leden voorkomend op het ledenregister wordt op de agenda geplaats.

Artikel 18. Alle werkende leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige stemmen, behalve in de gevallen waarin er anders wordt beslist door de wet of de onderhavige statuten. In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem/haar vervangt, doorslaggevend.

Artikel 19, De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zander winstoogmerk,

Artikel 20. De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het verslagboek en ondertekend door de voorzitter.

Dit verslagboek wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle Leden er zonder verplaatsing inzage van kunnen nemen.

Artikel 21. Een huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering voorgelegd worden. Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit reglement aangebracht worden met eenvoudige meerderheid van tegenwoordige stemmen.

TITEL V. --- Rekeningen, begroting.

Artikel 22, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Na het einde van ieder boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het verlopen jaar afgesloten en ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd. De begroting van het volgend jaar wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI. --- Ontbinding, vereffening

Artikel 23. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, bepaalt hun machten en duidt aan aan wie het resterend vermogen zal worden overgemaakt. Het resterend actief zal slechts worden overgemaakt aan een vereniging van dewelke het doel het uitbouwen van een nieuw jeugdhuis omvat.

v~«

MOD 2.2

Luik 13 - Vervolg

TITEL VIL -- Bekendmaking

Artikel 24. Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, de wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake een vereniging zonder winstoogmerk van toepassing.

Artikel 25,

1 ontslag oude bestuurders. Valerie Garnier, Christine Stieglitz, Ben Smeets en Kevin Bijnens vragen en krijgen van de algemene vergadering hun ontslag als beheerder van Jeugdhuis Ginsert vzw.

2 aanstelling nieuwe bestuurders.

De ondergetekenden kiezen Pascal Polus tot voorzitter, Martijn Berghs tot ondervoorzitter, Stephanie Thoelen tot secretaris, Martijn Berghs en Jessica Brouns tot penningmeester, Ricky Blockken, Dustin Melis en Freek Spaepen tot bestuurders. Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering te Genk, op 26 januari 2014,

,Voor-G beÉouden aan het Belgisch Staaatsbtad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013
ÿþ111

9455*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr: 0460.362.493

Benaming

(voluit) : Jeugdhuis Ginsert vzw

(verkort) : JH Ginsert

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Europalaan 26, 3600 Genk

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuurlwijziging statuten

1. Wijziging statuten

De ondergetekenden, allen van de Belgische nationalitet, zijn tijdens de Algemene vergadering van 27/01/2013 overeengekomen de statuten aan te passen aan de richtlijnen volgens de wet van 2 mei 2002, De aanpassingen zijn de volgende:

TITEL I I. --- Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit de raad van bestuur, werkende leden en gewone leden. Het aantal leden mag niet lager zijn dan drie. De oprichters van de vereniging zijn de eerste effectieve leden.

Artikel 6. Het jaarlijks lidgeld wordt bepaald op maximum 25 euro.

Artikel 7. Worden als lid aanvaard, de jongeren van beide seksen en gelijk welke politieke of godsdienstige overtuiging en dit vanaf het jaar waarin zij de leeftijd van veertien bereiken. Het aantal werkende leden is onbeperkt maar moet minstens één lid meer hebben als de raad van bestuur, De voorwaarden om als werkend lid te worden aanvaard, is enige verantwoordelijkheid te dragen in het uitbouwen van de vereniging. Het binnenhuisreglement bepaalt nader deze voorwaarden. Al de werkende leden zijn leden met stemrecht van de algemene vergadering.

Artikel 8. Al de gebruikers van het jeugdhuis, die geen werkende leden zijn, hebben de hoedanigheid van gewoon lid. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering. Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

Artikel 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het uittreden geschiedt overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, artikel 12.

TITEL III.  Raad van bestuur

Artikel 10. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden, die jaarlijks benoemd worden en herroepbaar zijn door de algemene vergadering en gekozen worden onder de werkende leden met gewone meerderheid der stemmen, De raad kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Uittreding uit raad van bestuur kan op eenvoudig schriftelijk verzoek.

Artikel 11,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, en een pennigmeester, De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of als deze afwezig is de ondervoorzitter. Bij verhindering van de voorzitter en ondervoorzitter wordt de functie waargenomen door een andere bestuurder.

Artikel 12. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige bestuurders. De raad van bestuur kan geldig vergaderen en beslissen indien minimum de helft van zijn leden aanwezig is. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of beheerder die hemlhaar vervangt, doorslaggevend. Een lid van de raad van bestuur kan een volmacht geven aan een

ander bestuurslid teneinde zijn stem te laten gelden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

N,oD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank v, koophendel t4l'QNER1=N

15 `Oit- 2013

De f 9ootdgriffierGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad is bevoegd om alle daden van bestuur te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De leden worden minimum 8 dagen vóór iedere vergadering elektronisch uitgenodigd. Deze uitnodiging vermeldt de agenda.

Artikel 13.

Bij gerechtelijke handerlingen zijn de voorzitter en secretaris van de raad van bestuur gemandateerd de verenging van rechtswege te vertegenwoordigen. Bij buitengerechterlijke handelingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter, van een anderlid van de raad van bestuur of van een gevolmachtigde. Deze laatste kan ook een niet-bestuurder zijn.

TITEL IV. --- Algemene vergadering

Artikel 14. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn ;

1° het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming

van de wettelijke beschikkingen ter zake;

2° het recht om de bestuurders te benoemen en te herroepen;

3° het recht om jaarlijks de begroting en de rekeningen goed te keuren;

4° het recht om alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, uit te oefenen.

Artikel 15, leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden, op de dag, de plaats en het uur door de raad van bestuur te bepalen.

Artikel 16. Een buitengewone algemene vergadering kan door de raad van bestuur samengeroepen worden telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De raad van bestuur is ertoe gehouden als ten minste één vijfde van de werkende leden hierom schriftelijk verzoeken.

Artikel 17. De bijeenroeping gebeurt elektronisch, tenzij het Lid uitdrukkelijk vraagt dit per post te ontvangen, en dit tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de datum, plaats en agenda van de vergadering. Elk voorstel dat ondertekend is door door 1/20e van de leden voorkomend op het ledenregister wordt op de agenda geplaats.

Artikel 18. Alle werkende leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen warden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige stemmen, behalve in de gevallen waarin er anders wordt beslist door de wet of de onderhavige statuten. In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem/haar vervangt, doorslaggevend.

Artikel 19. De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 20. De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het verslagboek en ondertekend door de voorzitter.

Dit verslagboek wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er zonder verplaatsing inzage van kunnen nemen.

Artikel 21. Een huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering voorgelegd worden. Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit reglement aangebracht worden met eenvoudige meerderheid van tegenwoordige stemmen.

TITEL V. --- Rekeningen, begroting,

Artikel 22, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Na het einde van ieder boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het verlopen jaar afgesloten en ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd. De begroting van het volgend jaar wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI.  Ontbinding, vereffening

Artikel 23. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, bepaalt hun machten en duidt aan aan wie het resterend vermogen zal worden overgemaakt. Het resterend actief zal slechts worden overgemaakt aan een vereniging van dewelke het doel het uitbouwen van een nieuw jeugdhuis omvat.

TITEL VII. --- Bekendmaking

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Luik B - Vervolg

Artikel 24. Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, de wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake een vereniging zonder winstoogmerk van toepassing.

Artikel 25,

1 ontslag oude bestuurders.

Pieter-Jan Wolfs, Niels Claes, Janina Vanreyten, Benjamin Van Den Broeck, Patrick Buelens en Kris

Smeets vragen en krijgen van de algemene vergadering hun ontslag als beheerder van Jeugdhuis Ginsert vzw.

2 aanstelling nieuwe bestuurders.

De ondergetekenden kiezen Pascal Polus tot voorzitter, Hannelore kellens tot ondervoorzitter, Valerie Garnier tot secretaris, Martijn Berghs en Jessica Brouns tot penningmeester en Christine Stieglitz, Ricky Blockken, Ben Smeets, Thomas Giots, Kevin Bijnens en Dustin Melis tot bestuurders. Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering te Genk, op 27 januari 2013.

Op de laatste blx, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011
ÿþti ry MOD 2.2



di i 1111l

E

St



*11114073*

tZ .V

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RIREc r!c _. tC

5 ?- 2

IR

'LG

SCt-f ST.EtA1 Sg D BcSTlJUr=

Neergelegd ter griffie clef ~r

û . ! rechtbank v, koophandel --Nr.E FN

8 -07- 2011i

(~rl

Lre r-tuui rnrler,

Ondernemingsnr : 0460.362.493

Benaming

(voluit) : Jeugdhuis Ginsert vzw

(verkort) : JH Ginsert

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Europalaan 26, 3600 Genk

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur/wijziging statuten

1. Wijziging statuten

De ondergetekenden, allen van de Belgische nationalitet, zijn tijdens de Algemene vergadering van. 26/03/2011 overeengekomen de statuten aan te passen aan de richtlijnen volgens de wet van 2 mei 2002. De, aanpassingen zijn de volgende:

TITEL Il. --- Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit de raad van bestuur, werkende leden en gewone leden. Het aantal:

leden mag niet lager zijn dan drie. De oprichters van de vereniging zijn de eerste effectieve leden. .

Artikel 6. Het jaarlijks lidgeld wordt bepaald op maximum 25 euro.

Artikel 7. Worden als lid aanvaard, de jongeren van beide seksen en gelijk welke politieke of godsdienstiger overtuiging en dit vanaf het jaar waarin zij de leeftijd van veertien bereiken. Het aantal werkende leden is, onbeperkt maar moet minstens één lid meer hebben als de raad van bestuur. De voorwaarden om als werkend lid te worden aanvaard, is enige verantwoordelijkheid te dragen in het uitbouwen van de vereniging. Het: binnenhuisreglement bepaalt nader deze voorwaarden. Al de werkende leden zijn leden met stemrecht van de algemene vergadering.

Artikel 8. Al de gebruikers van het jeugdhuis, die geen werkende leden zijn, hebben de hoedanigheid van, gewoon lid. Zij maken geen deel uit van de algemene vergadering. Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

Artikel 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het uittreden geschiedt overeenkomstig de wet' van 27 juni 1921, artikel 12.

TITEL lii. --- Raad van bestuur

Artikel 10. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden,; die jaarlijks benoemd worden en herroepbaar zijn door de algemene vergadering en gekozen worden onder de. werkende leden met gewone meerderheid der stemmen. De raad kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Uittreding uit raad van bestuur kan op eenvoudig schriftelijk verzoek.

Artikel 11.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, en een. pennigmeester. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of als deze afwezig is de. ondervoorzitter. Bij verhindering van de voorzitter en ondervoorzitter wordt de functie waargenomen door een:

" andere bestuurder.

Artikel 12. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige bestuurders. De raad van bestuur kan geldig vergaderen en beslissen indien minimum de helft van zijn leden aanwezig is. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of beheerder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

die hem/haar vervangt, doorslaggevend. Een lid van de raad van bestuur kan een volmacht geven aan een ander bestuurslid teneinde zijn stem te laten gelden.

De raad is bevoegd om alle daden van bestuur te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De leden worden minimum 8 dagen vôôr iedere vergadering schriftelijk uitgenodigd. Deze uitnodiging vermeldt de agenda.

Artikel 13.

Bij gerechtelijke handerlingen zijn de voorzitter en secretaris van de raad van bestuur gemandateerd de verenging van rechtswege te vertegenwoordigen. Bij buitengerechterlijke handelingen is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter, van een anderlid van de raad van bestuur of van een gevolmachtigde. Deze laatste kan ook een niet-bestuurder zijn

TITEL IV. --- Algemene vergadering

Artikel 14. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn

1° het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming

van de wettelijke beschikkingen ter zake;

2° het recht om de bestuurders te benoemen en te herroepen;

3° het recht om jaarlijks de begroting en de rekeningen goed te keuren;

4° het recht om alle andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten, uit te oefenen.

Artikel 15. ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden, op de dag, de plaats en het uur door de raad van bestuur te bepalen.

Artikel 16. Een buitengewone algemene vergadering kan door de raad van bestuur samengeroepen worden telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De raad van bestuur is ertoe gehouden als ten minste één vijfde van de werkende leden hierom schriftelijk verzoeken.

Artikel 17. De bijeenroeping gebeurt elektronisch, tenzij het lid uitdrukkelijk vraagt dit per post te ontvangen, en dit tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de datum, plaats en agenda van de vergadering. Elk voorstel dat ondertekend is door door 1/20e van de leden voorkomend op het ledenregister wordt op de agenda geplaats.

Artikel 18. Alle werkende leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige stemmen, behalve in de gevallen waarin er anders wordt beslist door de wet of de onderhavige statuten. In geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die hem/haar vervangt, doorslaggevend.

Artikel 19. De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 20. De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het verslagboek en ondertekend door de voorzitter.

Dit verslagboek wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er zonder verplaatsing inzage van kunnen nemen.

Artikel 21. Een huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering voorgelegd worden. Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit reglement aangebracht worden met eenvoudige meerderheid van tegenwoordige stemmen.

TITEL V. --- Rekeningen, begroting.

Artikel 22. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Na het einde van ieder boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het verlopen jaar afgesloten en ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd. De begroting van het volgend jaar wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI. --- Ontbinding, vereffening

Artikel 23. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, bepaalt hun machten en duidt aan aan wie het resterend vermogen zal worden overgemaakt. Het resterend actief zal slechts worden overgemaakt aan een vereniging van dewelke het doel het uitbouwen van een nieuw jeugdhuis omvat.

MOD 2.2

Voor-

b~311oud; .1 aan het Belgisch

Staatsblad Luik B - Vervolg

TITEL VII. --- Bekendmaking

Artikel 24. Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, de wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake een vereniging zonder winstoogmerk van toepassing

Artikel 25.

1. Ontslag oude bestuurders

Bart Helmer, Lien Ketels, Ann Oosterlinck en Dries Boutsen vragen en krigjen eenparig van de algemene

vergadering hun ontslag als beheerder van jeugdhuis Ginsert vzw.

2. Aanstelling nieuwe bestuurders

Jessica Brouns, Patrick Buelens, Benjamin Van den Broeck en Janina Vanreyten worden door de algemene

vergadering met eenparigheid van stemmen aangesteled als nieuwe bestuurders van jeugdhuis Ginsert vzw.

3. De ondergetekenden kiezen Pieter-Jan Wolfs tot voorzitter, Niels Claes tot penningmeester, Janine Vanreyten tot secretaris, en Benjamin Van den Broeck, Jessica Brouns en Patrick Buelens tot bestuurders.

Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering te Genk, op 26 maart 2011.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JEUGDHUIS GINSERT, AFGEKORT : JH GINSERT

Adresse
EUROPALAAN 26 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande