JINIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JINIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.921.562

Publication

13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

opdrachtgever.

- Het beheren en realiseren van totale projecten in naam en voor rekening van de opdrachtgever.

- Het tijdelijk of permanent opnemen van een leidinggevende functie binnen de organisatie van de

opdrachtgever, met als doel de dagelijkse leiding te nemen.

- Dienstverlening aan bedrijven

- Consulting in de meest ruime zin.

II. Handel, diensten en onderhoud met betrekking tot informatica, electronica, robotica en datawetenschappen.

- Het verlenen van uitvoerende ondersteunende diensten in onderhoud en beheer van Informatie en Communicatie Technologie apparatuur, ook ICT-apparatuur genoemd, in de meest ruime zin. - Het reproduceren van opgenomen media, onder opgenomen media wordt verstaan : beeldplaten, compact disks, geluid op magneetbanden, video op magneetbanden, andere media op magneetbanden, grammofoonplaten, optische schijven en andere gegevensbewaarders van opgenomen media.

- Het repareren en installeren van machines, elektronische apparatuur, computers, communicatieapparatuur, consumentenartikelen, consumentenelektronica, huishoudapparaten, werktuigen voor gebruik binnen en buitenshuis, optische apparatuur, alle vormen van randapparatuur verbonden met vermelde apparatuur en alle andere vormen van apparatuur. Dit geldt ook voor elektrotechnische installaties aan gebouwen.

- De aan- en verkoop, groot-, klein- en detailhandel, import en export, onderhoud, beheer, reparaties, huur, verhuur en ontwikkeling van computers, computertoebehoren, software, randapparatuur, ICT-apparatuur.

- Het verlenen van diensten betreffende softwareontwikkeling. Dit houdt in, doch is niet beperkt tot, het creëren, bedenken, ontwerpen, opmaken, sche-matiseren en vervolgens uitwerken van software en websites en webportalen.

- Het ontwerpen en programmeren van computer-programma s, programma s op andere gelijkaardige media en internet toepassingen zoals websites en webportalen.

- Het verlenen van diensten met betrekking tot informatie, hieronder wordt begrepen: webhosting, gegevensverwerking, databasebeheer en andere zaken die verband houden met informatie om op het even welk medium. Hiermee samengaand het advies en onderhoud dat verbonden is met deze zaken.

- Het verlenen van diensten inzake datawetenschap

- Het verlenen van advies over ingenieurszaken en aanverwant technisch advies.

- Het verstrekken van opleidingen over zakelijke onderwerpen van allerlei aard.

III. Industriële/productie activiteiten

- De fabricage van haspels in hout, kunststof en metaal.

- Fabricage van kisten in hout.

- Fabricage van paletten in hout.

- Fabricage van verpakkingsmaterialen in het algemeen.

- Groothandel in produkten van de houtnijverheid.

- Groothandel in hout.

- De aan- en verkoop, groot-, klein- en detailhandel, import en export, onderhoud, beheer, repara-

ties, huur, verhuur van industriële en andere machines en installaties.

IV. Holding activiteiten :

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

V. Vastgoedbeheer:

- Aan- en verkoop van onroerende goederen, evenals het beheer en de verhuur hiervan. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als be-stuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf zeven mei tweeduizend vijftien, waarbij zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt op de datum van neerlegging van haar oprichtingsdossier op de griffie van de rechtbank van koop-handel.

Enzovoort.

Titel 2. Vennootschapskapitaal  Aandelen.

Artikel 5.- Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderdzesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Enzovoort. Titel 3. Bestuur en toezicht.

Enzovoort.

Artikel 10.- Iedere zaakvoerder alléén vertegen-woordigt de vennootschap tegenover derden en treedt in rechte op in haar naam, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, die door de zaakvoerders als dusdanig worden gesteld, zelfs indien zij buiten het vennootschapsdoel vallen. Enzovoort.

Titel 5. Diverse bepalingen.

Artikel 16.- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Enzovoort. Artikel 19.- Het batig saldo van de resultaten-rekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto winst van de vennoot-schap.

Op deze winst wordt voorafgenomen:

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoerders, de commissarissen en de vennoten. Er wordt geen vergoeding toegekend voor de in-brengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein. Enzovoort.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

Ten titel van overgangsbepalingen wordt beslist:

a) dat het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend zestien. De eerste jaarrekening zal aldus opgesteld worden op het einde van datzelfde boekjaar.

b) de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien, op de tweede maandag van de maand juni om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende eerste werkdag gehouden.

IV. BENOEMINGEN  DIVERSE VERKLARINGEN.

En onmiddellijk verklaren de comparanten, die het geheel van het kapitaal vertegenwoordigen (onder

opschortende voorwaarde van de neerlegging van het dossier ter griffie van de rechtbank van

koophandel):

1. dat als zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur : de heer Jacobs Joachim, voornoemd,

die verklaard heeft te aanvaarden.

Enzovoort.

3. dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle

verbintenissen en contracten, aangegaan in haar naam vóór de oprichting, uitdrukkelijk bekrachtigt,

zodat deze moeten worden beschouwd als van in den beginne door haar aangegaan.

4. dat volmacht wordt verleend aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid  ALVIDAM BOEKHOUDKANTOOR , met zetel te Laakdal (Veerle),Diestsebaan 1, ondernemingsnummer 0477.653.932, teneinde alle handelingen te stellen, akten, documenten en stukken te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is in verband met de inschrijving, wijziging en eventuele schrapping van de vennootschap bij de BTW administratie, de Administratie inkomstenbelasting, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemin-gen, het Sociaal verzekeringsfonds. Enzovoort.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Laakdal (Veerle), in mijn kantoor, datum als boven.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, ondertekend. Voor letterlijk uittreksel,

Marc Demaeght,

Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JINIX

Adresse
DORPSSTRAAT 129, BUS 2 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande