JOAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.979.735

Publication

13/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.i.-..-.. ....b..4 l...l Wild" ` ..1L1 (Vb11W4111\

y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 2 -07- 2D15

De grifff^en;iffie

i

Ondernemingsnr : 063,2. q. V3S

Benaming

tvofult) : Joan

(ver[corl)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Meierstraat 73, 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderweip akte : Oprichting

Ondergetekenden

De heer Brouns Johnny Mathieu, geboren te Bree op eenentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, met N.N. 61.03.21-207.77 en mevrouw Hamers Anita Jacqueline, geboren te Maaseik op 25 maart negentienhonderd zesenzestig, met N.N, 66,0325-174.95, gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, wonende te 3640 Kinrooi, Meierstraat 73;

en

De heer Brouns Johnny Mathieu, geboren te Bree op eenentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, met N.N. 61.03.21-207.77, wonende te 3640 Kinrooi, Meierstraat 73;

verklaren een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt:

A. STATUTEN V.O.F.

I. Benaming --Zetel -- Doel - Duur

ARTIKEL 1:

De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als

vennootschappelijke benaming Joan,

ARTIKEL 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Meierstraat 73, 3640 Kinrooï.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

ARTIKEL 3:

De vennootschap heeft tot doel:

- Adviesverlening in, bemiddeling en verkoop van behandelingsmethodes en pijnverlichtende producten waaronder matrassen, slaap- en ligsystemen en toebehoren voor thuisgebruik die deel uitmaken van de zgn. biofysische therapieën ("andullatie"), ter bevordering van de basisfuncties van het organisme ten behoeve van pijnverlichting, prestatieverhoging en welzijn en gezondheid in het algemeen.

Commercialiseren en promoten van het concept "Andullatie".

- Verdeling in Limburg (BE) van producten gebaseerd op de andullatietechnologie.

- Alle activiteiten van commissionaris.

Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernem ingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- Alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. - Deze opsomming geldt als voorbeeld en is niet beperkend. De vennootschap is bevoegd in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële, financiële en andere handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die noodzakelijk, nuttig of zelfs slechts bevorderlijk zijn voor de rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin van het woord.

ARTIKEL 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

II. Vennoten

ARTIKEL 5:

Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de

vennootschap aangegaan.

ARTIKEL 6:

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

ARTIKEL 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend.

ARTIKEL 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

III. Maatschappelijk kapitaal

ARTIKEL 9:

Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 2.000,00 euro (tweeduizend euro), door de vennoten oprichters in geld ingebracht in de maatschappelijke kas. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.De heer Brouns Johnny en mevrouw Hamers Anita, voormeld, brengen uit hun gezamenlijk vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 1.980,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangen 99 aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.De heer Brouns Johnny, voormeld, brengt uit zijn eigen vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 20,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 1 aandeel;

IV. Bestuur  vertegenwoordiging -- controle

ARTIKEL 10:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder. Tot zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders beslist, worden benoemd de heer Brouns Johnny en mevrouw Hamers Anita, voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 11:

De zaakvoerder handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt

de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 12:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennoctschap.

V. Algemene vergadering

ARTIKEL 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over;

1.goedkeuring van de jaarrekening

2,aanwending van de winst

3.wijziging van de statuten

4.vaststelling van het salaris van de zaakvoerders

5.het verlenen van kwijting

ARTIKEL 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen, Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 13.

ARTIKEL 15:

Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

ARTIKEL 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van mei om 09.00 uur op de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand opgeroepen worden tot de algemene vergadering. De notulen van de algemene vergadering worden ter ondertekening voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

ARTIKEL 17:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2016 wordt er een inventaris opgemaakt

en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 18:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De nettowinst kan vervolgens gereserveerd worden met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel.

~f

} i i

ii7 Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen de winst uit te keren in dezelfde verhouding van de ingebrachte gelden. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII. Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

ARTIKEL 19:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

ARTIKEL 20:

In geval van ontbinding wordt de heer Brouns Johnny als vereffenaar aangesteld die zal handelen

overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

VIII. Diverse bepalingen

ARTIKEL 21:

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheldsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

ARTIKEL 22:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

B. OVERGANGSMAATREGELEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint 1 juli 2015, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2015, en eindigt op 31 december 2016. De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2015.

Algemene vergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op woensdag 31 mei 2017 om 09.00 uur.

Aldus overeengekomen te Maaseik op 30 juni 2015.

De oprichters vennoten,

De Huwgemeenschap Brouns Johnny - Hamers Anita Brouns Johnny

Op de laatste blz. van Luís B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
JOAN

Adresse
MEIERSTRAAT 73 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande