JOCHE

Divers


Dénomination : JOCHE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.702.229

Publication

19/02/2014
ÿþfi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

;= l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h;e4telk-e1 li?t; eillrr3

rechtbank U, kilephsriftil te) TiNti Eli:N

-02- 2014

(jam..: _

0 7 -U2 2O14

De Hoofdgriffier, Griffie

1L

Ji111um~u~uu~i1uu~

1 4fi350*

Ondernem ingsnr : 0456.702.229

Benaming

(voluit) : JOCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 3630 Maasmechelen, Oude baan 311

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden op dertien november tweeduizend dertien, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; Geregistreerd te Maasmechelen op 19 november 2013; Boek 61290 blad 51 vak 18 6 bladen 3 verzendingen; ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00); dDe e.a. Inspecteur get. voor de ontvanger: 1.o. RUTTEN R., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de eerste en tweede alinea van artikel 6 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst "artikel driendertig/bis, van de vennootschappenwet" en "artikel vierendertigibis van de vennootschappenwet" door respectievelijk "de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen" en "het Wetboek van Vennootschappen", zodat de eerste en tweede alinea van dit artikel luiden als volgt:

"Artikel zes.

Het kapitaal kan verhoogd worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld is het voorkeurrecht voorzien door het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk."

Tweede beslissing

De vergadering beslist de tekst van de eerste alinea van artikel 7 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst "doch waarvan de belangrijkheid tachtig procent van de volgens artikel zevenenzeventig/bis van de vennootschappenwet voor uitkering vatbare bedragen niet mag overschrijden" door "overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen", zodat de eerste alinea van dit artikel luidt als volgt:

"Artikel zeven.

De algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, kan buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te wijzen aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,"

Derde beslissing

Om de mogelijkheid te bieden aandelen te hebben die op naam of gedematerialiseerd zijn, beslist de Algemene Vergadering unaniem:

1)De tekst van artikel 8 te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel acht.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder, De niet volgestorte aandelen zijn op naam,

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt. opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door de overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaae _of _hQuder, bij _een_ erkende fekeninghouder _of _een_ vereffeningsinstelling._Hel op .rekeging. geboekte Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt, In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

Na artikel 8 een nieuw artikel 8bis toe te voegen waarvan de tekst als volgt luidt:

"Artikel acht bis.

De aandeelhouders kunnen altijd en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, naargelang hun keuze.

Wensen zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen, geven zij aandelen aan toonder af aan de vereffeningsinstelling of een erkende rekeninghouder. Deze zorgt voor de boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder. Na centralisatie bij de vereffeningsinstelling en overhandiging aan de vennootschap, worden de aandelen aan toonder vernietigd, Het aantal gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van de aandelen op naam vermeld.

Wensen zij een omzetting in aandelen op naam, geven zij hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna vernietigen, Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Op de vervaldag van de omzetting van de aandelen aan toonder, zullen de aandelen aan toonder waarvoor geen omzetting in gedematerialiseerde aandelen of in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet worden in aandelen op naam. Deze worden in het register ingeschreven onder de naam van de vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort. Deze inschrijving op naam van de vennootschap verleent haar niet de hoedanigheid van eigenaar. De aandeelhouders kunnen dan altijd en op hun kosten de inschrijving van hun aandelen vragen. Indien zij dit wensen geven zij hun (vervallen) aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam, het aantal aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderen en daarna de aandelen aan toonder vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven."

Vierde beslissing

De buitengewone algemene vergadering besluit om de aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde effecten of aandelen op naam.

Na en ais gevolg van de doorgevoerde wijziging zoals opgenomen in voormelde besluiten hierboven, beslist de algemene vergadering unaniem de aandelen aan toonder om te zetten in gedematerialiseerde effecten en/of aandelen op naam, waarbij elke aandeelhouder de vrije keuze heeft naar welk soort hij zijn aandelen aan toonder wil omzetten.

Tot de praktische uitvoering hiervan beslist de algemene vergadering volmacht te geven aan de raad van bestuur om deze omzetting te realiseren conform de bepalingen zoals opgenomen in de statuten van deze vennootschap en dit volgens de keuze die elk van de aandeelhouders aan de raad van bestuur meege-+deeld heeft.

En terstond werd door ondergetekende notaris vastgesteld dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam. De vergadering bevestigt over te gaan tot de opmaak van een aandelenregister met vermelding van alle aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister worden certificaten aan de desbetreffende aandeelhouders overhandigd. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de ocrspronkelijke aandelen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de tekst van de tweede alinea van artikel 12 van de statuten te wijzigen door toevoeging van de woorden "per e-mail", "per sms" in de tweede alinea, zodat de tweede alinea van dit artikel luidt ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel twaalf.

Elk belet bestuurder mag per email, per sms, schriftelijk of per telegram, telefax of telex aan een zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen."

Zesde beslissing

De vergadering beslist de tekst van artikel 14 van de statuten te wijzigen door schrapping van de zin "De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om het maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen met tien miljoen frank (10.000.000,- fr) te verhogen, De aldus toegekende bevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichtingsakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Deze bevoegdheid mag één of meerdere malen worden hernieuwd door de algemene vergadering, voor een termijn die niet langer dan vijf jaar mag zijn. Het aldus toegestane kapitaal mag vrij, met inbrengen in geld volgestort worden. Het mag eveneens door inlijving van reserves  met of zonder aanmaak van nieuwe aandelen  alsmede door inbrengen in natura, verhoogd worden. Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een niet-geldelijke inbreng die moet worden verricht door een aandeelhouder van een vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn. De raad van bestuur kan het voorkeurrecht beperken of opheffen ten gunste van een of meer personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of haar dochtervennootschappen. Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de raad van bestuur, in het in vorige paragraaf bedoelde geval, bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, mits een inschrijvingstermijn van tien dagen?, en schrapping van de zin "Aan de raad is tevens de bevoegdheid verleend, om, met het oog op de coördinatie van de statuten, zodra het toegestane kapitaal is omgezet in geplaatst kapitaal, de tekst van huidig artikel aan te passen door wijziging van het bedrag van het geplaatste kapitaal en schrapping van de huidige paragraaf met betrekking tot het toegestane kapitaal. Indien het toegestane kapitaal niet geplaatst is binnen de hiervoor gestelde termijn, vervalt de tekst van dit artikel", zodat artikel 14 luidt als volgt:

"Artikel veertien.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven,

l-let voorkeurrecht kan bij de uitgifte van warrants alleen worden opgeheven of beperkt, zoals hiervoor gesteld, wanneer de uitgifte niet in hoofdzaak bestemd is voor een of meer bepaalde personen, andere dan de leden van het personeel van hun vennootschap of een of meer van hun dochtervennootschappen."

Zevende beslissing

De vergadering beslist de tekst van de laatste zin van artikel 18 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst "artikel drieënzeventig van de vennootschapwet" door "Wetboek van Vennootschappen", zodat de laatste zin van artikel 18 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel achttien.

Het bijeenroepen van elke algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen."

Achtste beslissing

De vergadering beslist de tekst van de laatste zin van artikel 19 van de statuten te wijzigen door vervanging

van de tekst "de vennootschappenwet" door "het Wetboek van Vennootschappen", zodat de laatste zin van

artikel 19 luidt als volgt:

"Artikel negentien.

Ieder aandeel geeft recht op een stem, behoudens de beperkingen voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen."

Negende beslissing

De vergadering beslist de tekst van de tweede paragraaf van artikel 23 van de statuten door vervanging van

de tekst "artikel zevenenzeventigibis van de vennootschappenwet" door "de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen", zodat de tweede paragraaf van artikel 23 luidt als volgt:

"Artikel drieëntwintig

De jaarvergadering zal vrij beslissen over de aanwending van het saldo, met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,"

Tiende beslissing

De vergadering beslist de tekst van artikel 25 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst "de vennootschappenwet (sectie VIII)" door "het Wetboek van Vennootschappen", zodat dit artikel luidt als volgt: "Artikel vijfentwintig

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere aard mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten zoals voorzien door de het Wetboek van Vennootschappen."

Elfde beslissing

De vergadering beslist de tekst van artikel 26 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst "de vennootschappenwet" door "het Wetboek van Vennootschappen", waardoor dit artikel luidt als volgt:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel zesentwintig

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen."

Twaalfde beslissing

De vergadering beslist de huidige bestuurders, zijnde de heer Willy VANLOFFELT en mevrouw Myriam

BOVEND'AERDE, beiden voornoemd, te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

Zij aanvaarden deze benoeming en verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de

uitoefening ervan verzet.

Vervolgens zijn de zopas benoemde bestuurders in de Raad van Bestuur bijeengekomen en hebben

heraangesteld als gedelegeerd-bestuurder:

De heer Willy VANLOFFELT , voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn

door enige maatregel die zich tegen de uitoefening ervan verzet.

Mevrouw Myriam BOVEND'AERDE wordt herbenoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur. Zij verklaart

haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening ervan

verzet.

Dertiende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Veertiende beslissing

De vergadering verleent machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd:

voor eensluidend afschrift

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013 : TGT000536
24/01/2013 : TGT000536
24/01/2013 : TGT000536
13/08/2009 : TGT000536
09/09/2008 : TGT000536
29/08/2008 : TGT000536
03/08/2007 : TGT000536
03/08/2006 : TGT000536
28/10/2005 : TGT000536
08/11/2004 : TGT000536
07/01/2004 : TGT000536
03/10/2002 : TGT000536
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 01.10.2015 15630-0413-013
07/11/2001 : TGT000536
16/05/2000 : TGT000536
03/01/1996 : LET609

Coordonnées
JOCHE

Adresse
OUDE BAAN 311 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande