JOLLENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOLLENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.572.515

Publication

24/10/2014
ÿþ(al\ Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

I II *14195419* IlI

RECHTBANK mn KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 ET. 2014

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0828.572.515

Benaming

(voluit) : JOLLENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm: estoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Slagveld 44a te 3945 Ham

(yolledig adres)

Onderwerp akte Wijziging Maatschappelijke Zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dri 9 oktober 2014

"De maatschappelijke zetel wordt ingevolge een doorgevoerde straatnaamwijziging vanwege de gemeente Ham, vanaf heden Welnootstraat 45 te 3945 Ham in plaats van Slagveld 44a te 3945 Ham"

Get: Didden Frank

zaakvoerder

- y N --------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2015
ÿþI M d word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

afdEiingii?,SSEi:T

i

D

nl

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 2 lAtiun

Ondernemingsnr : 0828.572.515

Benaming

(voluit) : JOLLENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING  OMZETTING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP NAAR BVBA  ONTSLAG ZAAKVOERDER EN DECHARGE  BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden op tien december tweeduizend en veertien, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de

buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,-) door inbreng in speciën om het kapitaal te brengen van honderd euro (E 100;) op achttien duizend zevenhonderd euro (E 18.700,-).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van achttien duizend zeshonderd (18.600) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van één euro (¬ 1,-) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk ten belope van één/derde volgestort worden.

TWEEDE BESLUIT: ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,-) wordt volledig onderschreven en voor één/derde volstort door voomoemde vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit

Vervolgens zijn hier tussengekomen alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en die verklaren in te schrijven op de kapitaalsverhoging als volgt:

-De heer DIDOEN Frank, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van drieduizend honderd tweeënzestig (E 3.462,-), zodat nog een bedrag van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (¬ 6.324,-) verschuldigd blijft;

-Mevrouw HENSEN Heidi, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,-), zodat nog een bedrag van zesduizend zesenzeventig euro (¬ 6.076,-) verschuldigd blijft.

De voorzitter verklaart dat de aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder van hen voormelde som volstort heeft, De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

Deze inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE61 7490 1086 7217 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank NV, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 10 december 2014, dat door de notaris in haar dossier bewaard zal blijven overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de achttien duizend zeshonderd (E 18.600) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan de heer IJIDDEN Frank, voornoemd, worden negenduizend vierhonderd zesentachtig (9.486) aandelen toegekend;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3945 Ham, Walnootstraat 45

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Aan mevrouw HENSEN Heidi, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld, worden negenduizend honderd veertien (9,114) aandelen toegekend;

In het totaal werden alzo achttien duizend zeshonderd (18.600) aandelen toegekend

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris wordt verzocht te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans achttien duizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,-) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door achttien duizend zevenhonderd (18.700) aandelen, die ieder 1118.700ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 7 in die zin aan te passen.

VIJFDE BESLUIT: VERSLAGEN VAN DE ZAAKVOERDER EN DE EXTERNE ACCOUNTANT MET BETREKKING TOT DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BVBA

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag opgemaakt door de extern accountant, zijnde "Arcanus Accountants & Belastingsconsulenten", gevestigd te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 673, vertegenwoordigd door de lieer ELENS Marino, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 en het verslag van de extern accountant, zullen met de uitgifte van onderhavige proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde rechtbank van koophandel.

Pe besluiten van het verslag van de extern accountant de dato 24 november 2014 luiden als volgt;

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Wit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat ten bedrage van 61.143,57 ¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 100,00 E.

Pe staat van actief en passief werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt echter minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder-vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits doorvoering van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

pit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 10 van de vennootschappenwet.

Hasselt, 24 november 2014."

ZESDE BESLUIT: OMZETTING

Pe vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en --vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Pe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het BTW-nummer BE 0828.572.515, waaronder de vennootschap is gekend,

Pe omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap, werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschapschappelijke rekening betreft.

ZEVENDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

Pe vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van de statuten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt (uittreksel):

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "JOLLENERGY".

Ige naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3945 Ham, Walnootstraat 45.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig

gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking

hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming

-Lood-en zinkwerk

-Installeren van waterverzachters

-Plaatsen van apparatuur en toestellen voor waterbehandeling van zwembaden

-Het kopen, verkopen, huren en verhuren, het onderhouden en herstellen van weltnessproducten zoals

sauna's, hotsprings, zwembaden en aanverwanten.

-Installatie van luchtbehandeling en climatisering en warme tuchtkanalen

-Aan- en verkoop van verwarmingsinstallaties, -toestellen en sanitaire toestellen, alsook de plaatsing ervan

-Tussenpersoon in de handel

-Het plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstellen van zonnepanelen en warmtepompen

-Electrotechnisch installateur

-Het geven van opleidingen en seminaries voor particulieren, overheden en bedrijven alsook

volwassenenvorming

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met

de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of

statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,

deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-

publiekrechterlijk statuut

-Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren en verhuren, leasen, oprichten met oog op wederverkoop of

verhuur, alsook het beheer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van aile onroerende

goederen en rechten

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,-)

Het is vertegenwoordigd door achttien duizend zevenhonderd (18.700) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk éénfachttien duizend zevenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de

nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem

toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat toi bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing genomen door de

algemene vergadering.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

.1. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

... s Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde'

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

Oe jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werKdag.

Oe zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

0e vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

0e maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

0e netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

Oe overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend hij meerderheid van

sterramen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift

van art. 320 W. Venn.

ACHTSTE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER EN DECHARGE OVER ZIJN BELEID

Oe vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, te

weten de heer DIDDEN Frank, voornoemd.

Oe vergadering beslist vervolgens décharge verlenen voor het gevoerde beleid en dit vanaf hun benoeming

tot op heden.

NEGENDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

pe vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid de heer DIDDEN Frank, N.N. 710328179-08, wonend te 3945 Ham, Walnootstraat 45;

die hierbij aanwezig is en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel

die zich tegen zijn benoeming verzet.

0e zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

TIENDE BESLUIT: VOLMACHT COÖRDINATIE

0e vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Venncotschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift, afgeleverd voor registratie

Verslag bedrijfsrevisor

Verslag bestuursorgaan

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0544-012

Coordonnées
JOLLENERGY

Adresse
WALNOOTSTRAAT 45 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande