JORE CHALLENGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORE CHALLENGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.992.015

Publication

13/02/2013
ÿþi~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 9 g~ p~

HASSELT

Griffie

" 13026642*

Vc I I

behr

ear

Bell

Staat





11 lII

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 -02- 2013

Ondernemingsnr : o 5 5 cl.

Benaming

(voluit) : JORE CHALLENGE

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3500 Hasselt, Schoonwinkelstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Catherine DELWA1DE, notaris met standplaats te Borgloon, op: éénendertig januari tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd, blijkt dat een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

1_ Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "JORE CHALLENGE",

2, Zetel

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 3500 Hasselt, Schoonwinkelstraat 4.

3. Identiteit oprichters

1. De heer VERHOEVEN Jos Ghislain Robert, geboren te Hasselt op drieëntwintig juli negentienhonderd zestig, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 155, die TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00) heeft volstort.

2. Mevrouw DE WINNE Renée Simonne Cyriel, geboren te Geraardsbergen op drieëntwintig januari negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 3500 Hasselt, Schoonwinkelstraat 4, die TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00) heeft volstort.

4. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 200.000,00) en is vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst.

1. De heer VERHOEVEN Jos, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van HONDERD DUIZEND EURO (¬ 100.000,00) in.

2. Mevrouw DE WINNE Renée, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van HONDERD

DUIZEND EURO (¬ 100.000,00) in.

TOTAAL VAN DE INBRENGEN; TWEEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 200.000,00).

Als vergelding voor de inbrengen worden het volgend aantal aandelen toegekend:

1. aan de heer VERHOEVEN Jos, voornoemd: HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde;

2. aan mevrouw DE WINNE Renée, voornoemd: HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

5. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, éénendertig januari tweeduizend dertien, en eindigt op éénendertig' december tweeduizend dertien, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één januari tweeduizend dertien voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo

Jaarlijks wordt, op de zuivere aanwinsten, een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

À. 4~ het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

4.? Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld warden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge T, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, ai dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks handelingen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering is bevoegd,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Wordt op heden, éénendertig januari tweeduizend dertien, benoemd als zaakvoerder voor een onbepaalde duur vanaf heden, éénendertig januari tweeduizend dertien, de heer VERHOEVEN Jos, voornoemd, die aanvaardt.

8, Commissaris

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Artikel 142 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zijn toepasselijk.

Op grond van artikel 15, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

9. Doel

De vennootschap heeft ais voornaamste doel:

A. Patrimoniumvennootschap in de breedste zin van het woord.

A. 1. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

A. 2. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en het verhuur, het doen bouwen, verbouwen en renoveren, het verwezenlijken en oprichten van aile onroerende goederen, evenals het oprichten in medeeigendom, het leasen van onroerende goederen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de expertise en agentschapsdiensten inzake onroerende goederen.

A. 2. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling tussen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerend leasing.

A. 3. De participatie, onder welke vorm ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titel of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

A. 4. Het nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan van aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen.

A. 5. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

A, 5. Zij mag eveneens al h aar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

A. 6. Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden omvat onder meer een administratiekantoor en een beheersbureau.

A. 7. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

A. 8. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emmissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

A. 9. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling.

A. 10. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

tiá

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

B, Het verlenen aan de ondernemingen waaraan zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

B. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke ' rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

C. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt ondermeer vervat; het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, waarin onder meer vervat is:

C. a. de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; C. b. het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; C. c. het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Bovendien kan zij functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met aile gelijkaardige of verband houdende doelen, zo in België als in het buitenland.

10. Jaarvergadering

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur 's avonds ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om achttien uur 's avonds.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór registratie naar analogie van artikel 173 van

het Wetboek der Registratierechten en in toepassing van

de Administratieve Beslissing van zevenentwintig juni negentien-

honderd zesennegentig, met als enig doel neergelegd te worden op

de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Getekend door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte dd. 31 januari 2013;

- bankattest.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 29.08.2016 16506-0086-011

Coordonnées
JORE CHALLENGE

Adresse
SCHOONWINKELSTRAAT 4 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande