JORIS GEENS VASTGOED

Société en commandite simple


Dénomination : JORIS GEENS VASTGOED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.371.574

Publication

28/10/2011
ÿþBistage bij het Beigiseh Staatsblad = -28t1012011-1- Annexer-du Moniteur beige

Motl

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

1 8 -10- 2011 r

4 Ar

f /7~

De Hoofdgr fi~R~~fie

----------------------- -----------------------------

Ondernemingsnr : 4'49-

o

Benaming

(voluit) : Joris Geens Vastgoed

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Evence Coppéelaan 7 B Bus 14

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Bij onderhandse akte, te Genk, op 3 oktober tweeduizend en elf is een gewone commanditaire vennootschap opgericht door de heer Joris Geens geboren te Groningen (NL) op 11 februari negentienhonderd- vierentachtig en mevrouw Frederix Claire geboren te Stanleystad (Congo) op zestien juni negentien- honderdvijfenvijftig

Waarvan de statuten als volgt worden samengesteld en de inbrengen hierna worden omschreven

STATUTEN

Artikel 1- naam en vorm

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.) die de naam `Joris Geens Vastgoed' draagt.

De vennootschap moet bij elk gebruik haar naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire vennootschap", ofwel afgekort tot "Comm.V."

Artikel 2- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Genk, Evence Coppéelaan 7 B Bus 14, maar kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in Belgie. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in Belgie en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen , zoals: het onderhoud, de ontwikkeling en de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van. deze onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,. prospecteren, uitbaten van onroerende goederen; het in leasing nemen of het in onroerende leasing geven aan, derden.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

Krediet- en financieringsonderneming als tussenpersoon.

Het organiseren en doceren van allerhande cursussen, voordrachten, seminaries voor algemene beroeps-en technische opleidingen ter vervolmaking of vorming.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~fl

" 11164138*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en gelijkaardige en aanverwante immateriele duurzame activa.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als buitenland. Zij mag alle beheers, commerciele, productieve, financiele, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in Belgie als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag , zowel in Belgie als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ont- wikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatstrlad - 28/10/2011 Annexer clu Moniteur belge

Artikel 4- Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap maar ontbonden worden door de wil van de vennoten bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de aanwezigheids en meerderheidsvereisten die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5- Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000,00 euro. De inbreng van het kapitaal van de vennootschap gebeurt in geld. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen, zonder vermelding van nominale waarde en wordt ingeschreven door

Geens Joris voor achtennegentig aandelen en Frederix Claire voor twee aandelen, beiden voornoemd De aandelen zijn steeds op naam. Bij de oprichting wordt 25 procent van onderschreven kapitaal volstort.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend: I.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende in geval van overgang door overlijden

Artikel 6- Vennoten

Stille vennoot is mevrouw Frederix Claire , voornoemd

Beherend vennoot is Geens Joris , voornoemd

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 7- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in het geval dat er meerdere zijn, ieder van hen beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Beherend vennoot en tevens zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met minsten 4/5e meerderheid der stemmen, is de heer Geens Joris voornoemd. Aan de zaakvoerder kan een ai dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 8- Algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste vrijdag van juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroeping opgegeven. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens een beherende vennoot het nodig oordeelt. De vergadering wordt voorgezeten door de oudste der beherende vennoten. Elk aandeel geeft recht op een stem.







Artikel 9- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van het boekjaar wordt een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening opgemaakt. De zuivere winst blijkt uit da balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Een verlies kan naar het volgende boekjaar worden overgedragen.

Aan de stille vennoot kan geen verlies ten laste gelegd worden dat zijn kapitaalinbreng overtreft. Indien er verlies is kan er aan de werkende vennoot wel een wedde uitbetaald worden die totaal onafhankelijk is van zijn kapitaalinbreng.

Artikel 10- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het failliet of het onvermogen van een vennoot. In geval van overlijden van een der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor overdracht van zijn deel in de vennootschap moeten vragen. Na ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van ontbinding, blijft de vennootschap van rechtswege voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Alle vennoten zijn van rechtswege vereffenaars van de vennootschap, ingeval er geen vereffenaars zijn benoemd. De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na de consignatie van de nodig gelden om die te voldoen, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld, ieder voor hun deel in het kapitaal.

Artikel 11- Overgangsmaatregelen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december tweeduizend en twaalf. vergadering wordt gehouden in de maand juni tweeduizenddertien. De eerste algemene

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot wordt geacht voor rekening van dit met ingang van 1 september tweeduizend en elf de vennootschap en

Geens Joris Frederix Claire

Beherend vennoot. Stille vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JORIS GEENS VASTGOED

Adresse
EVENCE COPPEELAAN 7B, BUS 14 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande