JOS VANHEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS VANHEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.580.214

Publication

02/01/2015
ÿþ-me

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

19 DEC, 20111

Griffie

A R i







" 15005

Ondernemingsnr : ¶ '5-11 a `-A

Benaming

(voluit) : JOS VANHEES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP JOS VANHEES DOOR

DE PARTIËLE SPLITSING VAN GROUPE AUDIT BELGIUM

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, ge-associeerde notaris te Brussel, op 10 december 2014, blijkt het dat:

*Voorafgaande verklaringen en verslagen betreffende de oprichting van de nieuwe vennootschap*-

I. Voorstel van partiële splitsing.

De zaakvoerder heeft een voorstel van partiële splitsing opgemaakt over-eenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen.

Gezegd splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel in Antwerpen, op 20 oktober 2014.

Il. Verslagen  Partiële splitsing.

Er werd voorgesteld om aan de verslagen voorzien in artikel 745 te ver-zaken.

111 Verslagen -- Oprichting van een nieuwe vennootschap

De zaakvoerder van de vennootschap heeft een geschreven en omstandig verslag opgemaakt aangaande de voorziene partiële splitsing, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coii-peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD, Bedrijfsrevisoren ", vertegenwoordigd door de heer Philip De Meyer, bedrijfsrevisor, heeft een ge-schreven verslag opgemaakt over het splitsingsvoorstel in toepassing van artikel' 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag van 8 december 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusie :

"Naar aanleiding van de partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap, onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid JOS VANHEES zal een inbreng in natura plaats vinden in de nog op te richten "JOS VANHEES" BVBA van de activa- en passivabestanddelen, rechten en verplichtingen, voor een bedrag van honderd zesenzeventig duizend negen honderd achtenzestig euro zesentachtig eurocent (176.968,86 EUR, waarvan achtenvijftig duizend vijfhonderd drieënnegentig euro (58.593,59 euro) zal worden ingebracht in het kapitaal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De op-richter van de vennootschap, de heer Cyrille Jozef Vanhees, is verant-woordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aan-delen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale ver-eisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn verantwoord door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste- overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toe-gevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige ver-richting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.000 aandelen zon-der vermelding van nominale waarde van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS VANHEES", dewel-ke worden toegekend aan de inbrenger/oprichter, de heer Cyrille Jozef Vanhees;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrich-ting,

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 § 1 van het Wet-boek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de nog op te richten BVBA "JOS VANHEES" en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden"

Een exemplaar van deze verslagen zal hier aangehecht blijven.

EERSTEE BESLUIT.

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch veref-fening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepas-sing van artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOS VANHEES, activiteiten van acoountancy, fiscale dienstverlening, consulting, management en beheer van onroerende goederen, zoals hierna verder beschreven; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen overgedragen; een equivalent deel van het kapitaal en de reserves van de vennootschap zal eveneens overgedragen worden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOS VANHEES.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen vanaf 01 juli 2014 boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ver-krijgende vennootschap.

De "inbreng" bij wijze van splitsing in de verkrijgende vennootschap wordt nader beschreven en geschat in het voorstel van partiële splitsing en in de ver-slagen, waarnaar, voor zover als nodig, wordt verwezen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist om aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap JOS VANHEES de activa en passiva verbonden aan de activiteiten van accountancy, fiscale dienstverlening, consulting, ma-nagement en beheer van onroerende goederen, ten algemene titel, nader be-schreven en geschat in het voorstel van partiële splitsing en in de verslagen, over te dragen.

Alle elementen van activa en passiva van de activiteiten van accountancy, fiscale dienstverlening, consulting, management en beheer van onroerende goe-deren, die niet uitdrukkelijk toegekend worden aan JOS VANHEES zullen tot het vermogen van GROUPE AUDIT BELGIUM blijven behoren.

Deze inbreng wordt gedaan aan de volgende voorwaarden:

A)WAARBORGEN, VERPLICHTINGEN EN ANDERE RECHTEN

De verdeling van de bestanddelen van het vermogen van de gesplitste vennootschap tussen deze en de begunstigde vennootschap wordt vermeld in het hierboven genoemd splitsingvoorstel. De inbrengen gaande uit de partiële splitsing aan de begunstigde vennootschap,worden nader beschreven en geschat in het voorstel van partiële splitsing en in de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura waarnaar, voor zover als nodig, wordt verwijst.

B)REGELING VAN DE INBRENG

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in de artikelen 677 juncto 674 en 743 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van ge-zegde bedrijfstak vastgesteld op 30 juni 2014 en omvat acte activa en passiva die er betrekking op hebben.

Alle verrichtingen vanaf één juli tweeduizend en veertien door de inbren-gende vennootschap voor de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak zullen boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn door de begunstigde vennoot-schap.

C)OVERDRACHT VAN DE EIGENDOM EN VAN HET GENOT

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de over-dracht aan de begunstigde vennootschap mee van de activa en passiva die be-trekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De begunstigde vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de mate-riëte en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de inbrengende vennootschap worden overge-dragen en hun genot vanaf heden.

D)STAAT VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN - WAARBORGEN

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de begunstigde vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de inbrengende vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De begunstigde vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

E)OVERDRACHT VAN DE LASTEN.

'1 De begunstigde vennootschap zal, met ingang op 1 juli 2014, alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge F)OVERGEDRAGEN SCHULDVORDERINGEN

Vanaf 1 juli 2014 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de inbrengende vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de begunstigde vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en warden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De begunstigde vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de inbrengende vennootschap op alle goederen en tegen aile debiteuren.

G)OVERGEDRAGEN SCHULDEN

De schulden die door de inbrengende vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 juli 2014 zonder onderbreking over op de begunstigde vennootschap, Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de inbrengende vennootschap.

De begunstigde vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de inbren-gende vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat niet name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de inbrengende vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

1-1)OVERGEDRAGEN VERBINTENISSEN

De begunstigde vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moe-ten naleven en uitvoeren die door de inbrengende vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel.

De personeelsleden van de inbrengende vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak zullen bij de vennootschap vanaf vandaag worden geïntegreerd in toepassing van de collectieve arbeidsovereen-komst nummer 32 bis.

1)ANDERE OVERGEDRAGEN ELEMENTEN.

De inbreng omvat in het algemeen:

1) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, aile administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van aile derden, inclusief de openbare besturen;

2) de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van vóór heden, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

J)ARCHIEVEN EN DOCUMENTEN

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen elementen, die de begunstigde vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de inbrengende vennootschap moet meedelen.

K) KOSTEN

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderha-vige inbreng komen ten laste van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOS VANHEES.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de ruilverhouding voorgesteld door de zaakvoerder aan te nemen. Bijgevolg, zullen, de vennoten van de vennootschap, op het einde van de verrichting, hun aandelen in de vennootschap behouden en een gelijk aantal aandelen van de vennootschap, zijnde 3.000 nieuwe aandelen in handen hebben.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de ven-nootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door de kapitaalvermin-dering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van achtenvijftigduizend vijfhonderddrieënnegentig euro en negenenvijftig cent (58.593,59 EUR) en afname op de reserves ten belope van honderd en vierduizend achthonderd vierenveertig euro en vierenzeventig cent (104.844,74 EUR) en ap het resultaat van het boekjaar ten belope van dertienduizend vijfhonderd dertig euro en vierenvijftig cent (13.530,54 EUR) ten voordele van de begunstigde vennootschap.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope elfduizend honderddrieënnegentig euro en negenenvijftig cent (11.193,59 EUR) om het te brengen van zevenduizend vierhonderd en zes euro en eenenveertig cent (7.406,41 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van een overeenkomstig bedrag, die blijken uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend dertien, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap in GROUPE AUDIT BELGIUM.

ACHTSTE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het aantal aandelen, hetzij 3.000, in 3 te verdelen, zodat het aantal aandelen na de splitsing 1.000 bedraagt.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap naar 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 10.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de sa-menwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van aile activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

- De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van be-drijfsrevisor, zoals het geven van advies en bijstand aan ondernemingen, het maken van waardebepalingen van ondernemingen, het uitvoeren van gerechte-lijke opdrachten, het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken.

- De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, be-langstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschap-pen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennoot-schappen van beoefenaars van vrije beroepen.

- Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap aile financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, zoals de ver-koop, aankoop en beheer van roerende en onroerende goederen die verworven kunnen worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom, en alle mogelijke rechten ter zake, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hou-den met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezen-lijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover deze verrich-tingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en deze activiteiten niet de vorm aannemen van aanvullende commerciële activiteiten en geen systematisch karakter hebben.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van bedrijfsre-visor uitsluitend handelen door vennoten enfof zaakvoerder(s) die als bedrijfsre-visor zijn ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfs-revisoren of die in een ander land een hoedanigheid bezitten die gelijkwaardig is met deze van bedrijfsrevisor en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van het Instituut.

Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit, dient beslist te worden tot wijziging van het maatschappelijk doel of tot ontbinding van de ven-nootschap tenzij de aandelen alsnog worden overgedragen aan één of meer vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten.

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

VEERTIENDE BESLUIT.

De vergadering neemt akte van het ontslag de huidige zaakvoerders van de vennootschap:

-De heer CLAEYS Werner, wonende te 2800 Mechelen, Brusselse-steenweg 546 bus 2;

-De heer VANHEES Cyrille, voornoemd.

De vergadering beslist de volgende personen als zaakvoerders van de vennootschap te benoemen:

-De burgerlijke vennoctschap aansprakelijkheid onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Claeys. W. Bedrijfsrevisor, met zetel te 2250 Kontich, Pauwhoevestraat '15, ondernemingsnummer 0553.473.090, met ingang op 01 juli 2014. Ze zal vertegenwoordigd worden in deze functie door haar vaste verte-genwoordiger de heer CLAEYS Werner, voornoemd.

-De op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOS VANHEES, met zetel te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5, die in deze functie vertegenwoordigd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cyrille VANHEES, voornoemd.

VIJFTIENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "JOS VANHEES" op te richten door de overdracht van de activa en passiva en het onroerend goed gelegen te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5.

De vergadering beslist de oprichtingsakte en de statuten van de ven-nootschap JOS VANHEES goed te keuren.

(.Kapitaal, aandelen, inschrijving, volstcrting

Als gevolg van de splitsing, wordt het kapitaal van de opgerichte ven-nootschap vastgesteld op achtenvijftigduizend vijfhonderddrieënnegentig euro en negenenvijftig cent (58.593,59 EUR). Dit kapitaal is volledig volgestort en verte-genwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen zonder nominale waarde, en volledig volgestort, welke zullen toegekend worden aan de vennoten van de in-brengende vennootschap in verhouding tot een (1) aandeel van de inbrengende vennootschap tegen een (1) aandeel van de nieuwe opgerichte vennootschap.

Bijgevolg zullen de drie duizend (3.000) aandelen van de nieuwe opge-richt vennootschap aan de heer Cyrille VANHEES, voornoemd, toegekend worden.

((.Financieel plan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Nadat ondergetekende notaris ze toelichting verstrekt heeft over de be-schikkingen van het wetboek van vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oplichter van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal, hebben de verschijnsters het financieel plan aan de notaris over de drie eerste boekjaren overhandigd.

Ill. Statuten

De comparanten hebben de ondertekende notaris gevraagd de akte van de statuten van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen dat ze verklaren als volgt aan te nemen:

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam : "JOS VANHEES".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Martelaren-taan 11 bus 5

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijla-gen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

- het verlenen, onder welke vorm ook, van prestaties van administratieve, technische en economische aard, bestaande uit onder meer, voornamelijk doch niet uitsluitend:

- advies- en studiediensten in verband met lange termijn investeringen en beleggingen in projecten en in ondernemingen en inzake het deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen met een mogelijk hoog groei- en rendabiliteitspotentieel;

- het voorbereiden van participaties onder welke vorm ook; het mede goedkeuren van participaties in bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook; het beheer, het bestuur en het toezicht voeren, onder contractuele of statutaire vorm, over vennootschappen; het te gelde maken en valoriseren van deze participaties, oner meer door deel te nemen aan het bestuur van vennootschappen en hen technische, administratieve en financiële bijstand verlenen;

- de gunstige ontwikkeling van vennootschappen te bewerkstelligen en te stimuleren, door gepaste planning en coördinatie.

- beleidsadviezen in de ruimte zin van het woord te verstrekken. In het bijzonder behoren tot haar activiteitssfeer opdrachten van adviesverlening en bij-stand op het gebied van de bedrijfsorganisatie; bedrijfseconomische en financiële expertises en aanverwante diensten; studie, analyse, advies of bijstand met be-trekking tot specifieke bedrijfsproblemen;

- het verschaffen van risicokapitaal. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op en andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan aile zakelijke en/of persoonlijke rechten of rechten sui generis vestigen, toestaan, wijzigen, verkrijgen en vervreemden met betrekking tot aile onroerende goederen, ongeacht hun aard; zij kan deze goederen beheren, er alle bouwwerkzaamheden aan uitvoeren, alle diensten leveren ter ondersteuning van de gebouwen en alle activiteiten uitoefenen die verband hou-den met de reiniging ervan en de landschapsverzorging. Zij kan alle financieringen, zoals leningen, kredieten of gelijkaardige verrichtingen, aangaan en toestaan.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme, in voorkomend geval door het uitoefenen van een mandaat onder meer als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad. Zij kan ook het mandaat van vereffenaar uitoefenen in elke ven-nootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen, Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, ver-enigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stel-len voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hy-potheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan alle zakelijke en/of persoonlijke rechten of rechten sui generis vestigen, toestaan, wijzigen, verkrijgen en vervreemden met betrekking tot alle onroerende goederen, ongeacht hun aard; zij kan deze goederen beheren, er alle bouwwerkzaamheden aan uitvoeren, alle diensten leveren ter ondersteuning van de gebouwen en alle activiteiten uitoefenen die verband hou-den met de reiniging ervan en de landschapsverzorging. Zij kan alle financieringen, zoals leningen, kredieten of gelijkaardige verrichtingen, aangaan en toestaan.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme, in voorkomend geval door het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen van een mandaat onder meer als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad. Zij kan ook het mandaat van vereffenaar uitoefenen in elke ven-nootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in aile vennootschappen, ver-enigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stel-len voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hy-potheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achtenvijftigduizend vijfhon-derddrieënnegentig euro en negenenvijftig cent (58.593,59 EIJR), Het is verte-genwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen "het bestuur" van de ven-nootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor vol-gens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de be-voegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de derde woensdag van de maand mei

om tien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennoot-schap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze ge-beuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het be-stuur de inventaris en de

jaarrekening op,

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aan-leggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissa-ris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de alge-mene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of con-signatie van de daartoe nodige

gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald

bedrag en het over-schot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen

die zij bezitten.

1V.Benoeming van de bestuurders en de commissaris, overgangsbepalingen en verlening van machten. a)BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDERS VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID JOS VAN HEES

Worden voor deze opdracht benoemd :

K

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1,De heer Cyrille VANHEES, voornoemd.

2.mevrouw Elise VANHEES, wonende te 6890 Redu, Lesse 169.

Hun opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere alge-mene vergadering er anders over

beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrij-ging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

b}COMMISSARIS

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

c)ERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtsper-soonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op éénendertig de-cember tweeduizend en vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal bijgevolg in twee duizend en zestien plaatsvinden.

d)BEG1N VAN DE WERKZAAMHEDEN.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan bij haar inschrij-ving bij de Kruispuntbank voor

Onderneming,





Voor eensluidend analytisch uittrekseL

Samen neergelegd: expeditie en verslagen

(getekend) Damien HISETfE, geassocieerde notaris te Brussel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþf

~~~ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0507580214

Benaming

(voluit) : JOS VANHEES

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MARTELARENLAAN il BUS 5, 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap dd. 01/06/2015 werd besloten mevrouw Carine Ralki, wonende te 6890 Redu, Lesse 169, te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, met ingang vanaf 1 juni 2015.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Voor analytisch uittreksel,

Vanhees Cyrile Jozef

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

b

Y

iu

1 90 17*

RECMTzA. ?íC van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 JUt 1 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.10.2016 16662-0070-011

Coordonnées
JOS VANHEES

Adresse
MARTELARENLAAN 11, BUS 5 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande