JOVRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOVRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.757.893

Publication

30/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i lIIi319 alii81 ii i8i 1' u i

Ondernemingsnr: 053$ " R-SI-" V33

Benaming

(voluit) : JOVRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smidstraat 14, 3891 Mielen-Boven-Aalst (Gingelom)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 17 september 2013, neergelegd op de

griffie vóór registratie, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

door:

1. De heer JORIS Koen Maria Alice René, geboren te Sint-Truiden op 19 mei 1978, NN 78.05.19 337-87, [K

591-7586347-79, en 2, zijn wettelijk samenwonende partner Mevrouw VRANCKEN Mijke Bart Els, geboren te

Tongeren op 8 juni 1983, NN 83.06.08 248-36, IK 591-0328325-82, samen wonende te 3891 Gingefom (Miefen-

boven-Aalst), Smidstraat 14.

Die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd op de gemeente Gingelom op 10

december 2007.

- met maatschappelijke benaming: JOVRA.

- met maatschappelijke zetel te 3891 Mielen-Boven-Aalst (Gingelom), Smidstraat 14,

- met als doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Het uitvoeren van staalnames, analyses en bemonstering.

2. Verlenen van studies en adviezen met betrekking tot bouwkunde, bodemonderzoek, bodemsanering, projectbegeleiding, landbouwadvies, algemeen milieu-onderzoek, technisch milieu-advies in de ruimste zin van het woord.

3. Uitvoeren van bovenvermelde activiteiten.

4. Organisatie van seminaries, studiedagen en evenementen en uitgeverij in verband met bovengenoemde activiteiten.

5. Import en export, groot- en kleinhandel in alle mogelijke goederen met uitzondering van deze aan voorafgaand verlof onderworpen.

6. Het verstrekken van adviezen en leveren van alle diensten op gebied van bedrijfsbeheer en  organisatie.

7. Het verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management, marketing, ventures en acquisitions.

Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake management, ventures, acquisitions, dit alles in de ruimste zin van het woord.

8. Het nemen en beheren van participaties in vennootschappen met aanverwant en niet aanverwant doel; het uitoefenen van het mandaat van bestuurder.

9, Voor haar zelf, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen, zo in België als in het buitenland, te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het behouden, verwerven en te gelde maken van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, gelegen zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel roerende als onroerende beleggingen te doen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

10. Zij mag zowel in het binnen- als in het buitenland, aile financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een al dan niet gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Voorafgaande opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken,

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordigers, deelneming, associatie, samenstelling, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagen en stemmen in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doen uitleggen, verklaren en uitbreiden.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer JORIS Koen ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor hij 50 aandelen verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd en door mevrouw VRANCKEN Mijke ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor hij 50 aandelen verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de KBC Bank met nummer BE38 7350 3391 9672, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling.

Deze aandelen zijn ten belope van één/derde volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 uur), eerste jaarvergadering in 2015.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31112, eerste bcekjaar tot 31/12/2014.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Wordt aangesteld ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duurt Mevrouw VRANCKEN Mijke, voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat mevrouw VRANCKEN Mijke bezoldigd vanaf 1 januari 2014,

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 16.07.2015 15313-0064-013

Coordonnées
JOVRA

Adresse
SMIDSTRAAT 14 3891 MIELEN-BOVEN-AALST

Code postal : 3891
Localité : Mielen-Boven-Aalst
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande