JURO

Société en commandite simple


Dénomination : JURO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.415.151

Publication

13/09/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



bi

8

St









" 1]154346*





Neergelegd ter goihe der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

0"4 -09- 2012

De HoofdgriffierGriffie

Ondememingsnr : Benaming

(votuit) : JURO Comm.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap

Zetel : Stokkemerbaan 140 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Dilsen-Stokkem dd.23 augustus 2012, houdende oprichting van een vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer

De hoofdelijk aansprakelijke en beherende vennoten zijn :

1.Dhr, Gaston-Robert SEVERIJNS, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Stokkemerbaan 140, geboren op 10 juli 1953

2.Mevr. Julia JACOBS , wonende te 3650 DilsenStokkem, Stokkemerbaan 140, geboren op 19 maart 1957

De naam van de vennootschap luidt : Juro Comm.V

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Stokkemerbaan 140.

De vennootschap heeft tot doel:

- beleidsondersteuning, consultancy op het vlak van bedrijfsbeleid en de uitoefening van alle aanverwante activiteiten zoals het lesgeven, het publiceren van artikels, het schrijven van boeken enz. Deze opsomming is niet limitatief.

-het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten

vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-het verwerven, beheren en uitbreiden van onroerende en roerende goederen.

-alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot het eigen roerend vermogen en met betrekking tot het onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggingen van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

-het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheden in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0848.415.151

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en dit door de ondertekening van onderhavige overeenkomst. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij eenparige beslissing.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in vijftig (50) aandelen, met een nominale waarde van 10,00 euro,

De stille vennoten hebben al hun verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) statutaire zaakvoerders.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap : dhr.Gaston-Robert SEVERIJNS. Hij vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) met behulp van een bijzondere volmacht een gedeelte van hun rechten overdragen aan iedere vennoot of aan een derde.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Het is de vennoten toegestaan eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het boekjaar van de vennootschap start op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar en kan gewijzigd worden bij besluit van de zaakvoerder. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van

Koophandel te Tongeren en zal eindigen op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris opstellen van het vermogen van de vennootschap, de rekening voorbereiden en de boekhouding afsluiten. De resultatenrekening geeft aan welke winst of welk verlies de vennootschap heeft gemaakt in het afgesloten boekjaar. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen bepaald door de wet en de statuten.

Met uitzondering van de gerechtelijke ontbinding of de ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Indien de algemene vergadering geen vereffenaars benoemt, worden de zaakvoerder(s) van rechtswege aangesteld als vereffenaar(s).. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden die de wet hen toekent. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld werden in functie vin hun aandelenbezit in de vennootschap.

Administratieve formaliteiten

De vennoten verlenen een bijzondere volmacht aan mevr. Goeie SEVERIJNS teneinde de vervulling van de nodige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en bij het ondernemingsloket, met het oog op de verwerking van de gegevens van de nieuwe vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, te verzekeren.

Voorjbntledend uittreksel,

3 Voor-

beoudeld aan het Belgisch Staatsblad

Gaston-Robert Severijns

Statutair zaakvoerder

Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JURO

Adresse
STOKKEMERBAAN 140 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande