JUVID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUVID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.700.539

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0190-008
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.08.2012 12458-0061-008
23/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301979*

Neergelegd

21-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Juvid

0834700539

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op eenentwintig maart tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door

1) Mevrouw JANSEN, Ingrid Marie-Thérèse Richard, geboren te Hasselt op dertien mei negentienhonderd achtenzestig, met domicilie te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5, en

2) De heer CLAES, Gert Leo Raphaël, geboren te Hasselt op dertig juni negentienhonderd vijfenzestig, met domicilie te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Juvid", met zetel te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters sub 1 en 2, zijnde mevrouw Ingrid Jansen en de heer Gert Claes, hebben elk een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van minstens één vijfde per aandeel, en in totaal ten belope van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (¬ 6.324,00), hetzij drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00) per oprichter, zodat door elk van hen nog zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8924302-38 bij Dexia Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdeling van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het waarnemen van bestuurdersfuncties, beheersmandaten en vervullen van statutaire opdrachten/mandaten, zoals de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt en het op lange termijn aanhouden en beheren van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijvingen of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten personen en ondernemingen.

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren volgens de wijzen en middelen die haar best geschikt lijken, en zonder dat deze opsomming beperkend is: alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, licenties, vergunningen en fabrieksmerken ontwikkelen, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen en belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overdracht, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle opgerichte of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of bedrijven

- Het verlenen van alle soorten van strategische, administratieve, financiële, commerciële en technische diensten en adviezen aan derden.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de laatste werkdag, voorafgaand aan de laatste vrijdag van juni plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Onmiddellijk bij de oprichting hebben de oprichters beslist het aantal zaakvoerders voorlopig te bepalen op één (1) en te benoemen tot eerste, niet-statutaire Zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Ingrid JANSEN, wonende te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van éénentwintig maart tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte.

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþti

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

1111111

150 061*

r

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

3 1 NE 2015

afdelillo HASSELT

Griff e

Ondernemingsnr : 0834.700.539

Benaming

(voluit) : Juvid

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Servatiusstraat 5, 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op 25, maart 2015, eerstdaags te registreren, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Juvid", met zetel te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 5, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00), door middel van een inbreng in geld, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 178.600,00), en beslist met het oog daarop duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen te creëren, genummerd van honderd zevenentachtig (187) tot en met duizend zevenhonderd zesentachtig (1.786), aan dewelke dezelfde rechten en plichten zullen verbonden zijn als aan de reeds bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf één april tweeduizend vijftien.

- Plaatsing en volstorting van de aandelen - inbreng in geld.

Mevrouw Ingrid JANSEN en de heer Gert CLAES, verklaren op voormelde kapitaalverhoging in te schrijven door middel van een inbreng in geld van ieder tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), waarbij ieder van hen derhalve intekent op achthonderd van de duizend zeshonderd nieuw gecreëerde aandelen. Hun beider inbreng werd inmiddels volledig volgestort, zoals mag blijken uit het bankattest dat op twintig maart tweeduizend vijftien werd uitgereikt door Argenta Spaarbank, naamloze vennootschap met zetel te Antwerpen.

In ruil voor deze inbreng worden aan mevrouw Ingrid JANSEN de achthonderd aandelen toegekend genummerd van honderd zevenentachtig (187) tot en met negenhonderd zesentachtig (986) en worden aan de heer Gert CLAES de achthonderd aandelen toegekend, genummerd van negenhonderd zeventachtig (987) tot en met duizend zevenhonderd zesentachtig (1.786).

Overigens blijkt uit het voorgaande dat de gedane inbrengen volledig met toepassing van het voorkeurrecht werden gedaan.

- Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij authentieke akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat de inbreng volledig volgestort werd, dat op alle nieuw gecreëerde aandelen werd ingetekend, en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 178.600,00).

De wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal werden nageleefd. Tweede beslissing: Aanpassing tekst der statuten.

Rekening gehouden met de voorgaande beslissingen, beslist de algemene vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 178.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zesentachtig (1.786) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één duizendzevenhonderdzesentachtigste (1/1786) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen hebben de volgnummers van 1 tot en met 1.786.

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en was het vertegenwoordigd door, honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, aan dewelke de nummers 1 tot en met 186 werden toegekend.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, werd het kapitaal door middel van een inbreng in geld met honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00) verhoogd, om het te brengen op honderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 178.600,00), mits creatie van duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen, aan dewelke de nummers 187 tot en met 1.786 werden toegekend."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing: Volmacht tot coördinatie van de statuten de gecoördineerde op de griffie van de

Voor zoveel ais nodig, verleent de vergadering aan de zaakvoerder alle machten om tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. ngen.

Vierde beslissing: Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissi machtiging om de

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan de zaakvoerder een bijzondere voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

e. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15472-0587-008
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 23.08.2016 16483-0135-008

Coordonnées
JUVID

Adresse
SINT-SERVATIUSSTRAAT 5 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande