K.M.R.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : K.M.R.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.608.962

Publication

02/08/2012
ÿþ 1 Md 2i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De heer Ramaekers Kenneth, Belg, geboren op 15/10/1976, wonende te 3511 Kuringen, Groenstraat 60 en Mevrouw Colijn Marjorie,Belg, geboren op 08/03/1981, wonende te 3511 Kuringen, Groenstraat 60

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden, dd. 25 juni 2012 een vennootschap onder firma op met volgende statuten:

Artikel 1-Naam:"K.M.R.".

Artikel 2-Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3511 Kuringen, Groenstraat 60

Artikel 3-Doel: de vennootschap heeft tot doel in de ruimste zin van het woord :

Het adviseren, ontwerpen en uitvoeren van reclameuitingen onder welke vorm ook, zowel themareclame als promotionele reklame.

Het commercialiseren van elke kreatief produkt.

Het organiseren en uitvoeren van promotie- en publiciteitscampagnes onder welke vorm ook. Het ontwerpen en verkopen van marketingstrategiën. Het ontwerpen en plaatsen van reklame in de media. Het kontracteren en aantrekken van sponsoring voor eigen rekening of deze van derden.

De aan- en verkoop , de verhuur van publiciteitsruimte en promotiematerialen.

Het ten dienste stellen van administratieve en commerciële promotietechnieken voor derden waaronder direct mailing, direct marketing, televerkoop en aanverwanten.

Deze aktiviteiten kunnen zowel plaats vinden in het binnen- als in het buitenland, eventueel onder de vorm van filialen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen welke verband houden met promotie en publiciteit, zonder uitzondering, alsook verder alle diensten verstrekken welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met publiciteit en promotie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

REChiTè4ri VAN KOi}P'rlANDEl.

21t -07- 2012

Ondernemingsnr : c z3 Lj

Benaming

(voluit) : K.M.R.

Rechtsvorm : vennootschap onder firma Zetel : Groenstraat 60 3511 Kuringen Onderwerp akte : oprichting en benoeming

G c)-$

néaS1ELT

IHVI UI I1I II IIIIIIII

*12136424*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Overige vormen van onderwijs of opleidingen, ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, overige detailhandel en groothandel, alle marketingactiviteiten, reclamedrukwerk en reclame activiteiten, grafische technieken en grafische ontwerpen, productontwikkeling en projectmanagement, consultancy, free lance activiteiten, salesmanagement, vertegenwoordiger, tussenpersoon in de handel, import en export, webwinkel, bewakingsopdrachten, algemeen administratief beheer, verkoop op commissie bij onroerend goed handelingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4- Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5- Inbreng: De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: De heer Ramaekers Kenneth, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van E 450,00 (vierhonderdenvijftig euro) in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 45 aandelen. Mevrouw Colijn Marjorie

voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van E 50,00 (vijftig euro) in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 5 aandelen.

Artikel 6- Overdracht: Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7- Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde heer Ramaekers Kenneth. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8- Concurrentieverbod: De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels - of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9- Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid: De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10- Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11- Bestemming winst: De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van de winst.

Artikel 12-Vergadering van de vennoten: Een vergadering van de vennoten, algemenen jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13-Ontbinding. De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 14-Overlijden van een vennoot, De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overledenen toekomst volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

goor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s Artikel 15- Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd.

Artikel 16-Vereffenaars: In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17- Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgends de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Artikel 18- Keuze van woonplaats: alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 19 -- De overname van verbintenissen geldt vanaf 1 januari 2012.

Overgangs en slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni in het jaar 20I4.

Opgemaakt te Kuringen, op 1 juli 2012

handtekening Ramaekers Kenneth handtekening Colijn Marjorie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
K.M.R.

Adresse
GROENSTRAAT 60 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande