K.V. DE KASTIELFIESTERS WEST-LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : K.V. DE KASTIELFIESTERS WEST-LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 886.224.563

Publication

19/03/2012
ÿþ MOD 2.2

f = in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

0 7 MART 2012

t8 SSELT

nle

r

11,1

+12059004+

Ondememingsnr : 886.224.563

Benaming

(voluit) : K.V. De Kastielfiesters West-Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hulshoekstraat 14 te 3560 Lummen

; Onderwerp akte : Wijziging statuten

Statuten

Titel 1:Naam, zetel, doel en duur van de vereniging

Artikel 1. De vereniging draagt als naam: "KV. De Kastielfiesters West-Limburg". Al de geschriften uitgaande van de vereniging moeten deze naam dragen, alsmede de vermelding: vereninging zonder winstoogmerk of afgekort vzw.

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Hulshoekstraat 14 te 3560 Lummen, gerechtelijk arrondissement Hasselt,

Artikel 3. Het doel van de vereniging is: aan haar leden ontspanning te bezorgen door aan karnaval en andere culturele activiteiten te doen. De vereniging kan alle bijkomende verrichtingen uitvoeren zoals het organiseren van activiteiten en anderen initiatieven om dit doel te kunnen verwezenlijken.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel 2 leden

Artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

Artikel 6. Er zijn actieve en toegetreden leden.

A. Actieve leden

Dit zijn de leden met de ruimste rechten en plichten,waaronder stemrecht op de algemene vergadering.

Voorwaarden en formaliteiten voor actieve leden:

* Toetreding:

- een aanvraag moet gericht worden aan de raad van bestuur;

- raad van bestuur beslist zonder beroep, in geheime stemming, met twee derde meerderheid der aanwezige stemmen en zonder verrechtvaardiging van zijn beslissing over de aanneming van nieuwe actieve leden;

-toetredingslidgeld betalen, deze bedraagt max. 100 euro;

-jaarlijks lidgeld betalen, deze bedraagt max 100 euro;

- zich houden aan de wet, deze statuten en huishoudelijk regelement;

* Uittreding:

- elk actief lid kan ten allen tijde vrijwillig uittreden mits een schrijven te richten aan de raad van bestuur,

- lidmaatschap eindigt ook bij overlijden van het actief lid en het niet naleven van de voorwaarden zoals geschreven in de wet en deze statuten. Niet betalen van het jaarlijks lidgeld wordt dus ook aanzien als een ontslag van het actieve lid;

- alleen een algemene vergadering kan een actief lid uitsluiten van de vereniging en dit bij een geheime stemming en met een twee-derde meerderheid van de aanwezige stemmen

- ontslagnemende actieve leden, uitgesloten actieve leden en erfgenamen van overleden actieve leden kunnen geen enkel aanspraak maken op het bezit van de vereniging, eveneens kan men niet de betaalde bijdragen deels of volledig terugvorderen;

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MAO 2.2

B. Toegetreden leden

Dit zijn de leden die steunlidgeld betalen.

Voorwaarden en formaliteiten voor toegetreden leden:

eenieder die het steunlidgeld betaald, deze bedraagt niet meer dan 100 euro;

zich houden aan de wet en deze statuten;

maken geen deel uit van de algemene vergadering;

- toegetreden leden kunnen ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits de raad van bestuur op de

hoogte te brengen;

niet betalen van het steunlidgeld, het niet naleven van de wet enfof deze statuten en overlijden maakt een

einde aan het lidmaatschap van het toegetreden lid;

- raad van bestuur kan ten allen tijde, met gewone meerderheid, toegetreden leden uitsluiten;

- ontslagnemende toegetreden leden, uitgesloten toegetreden leden en erfgenamen van overleden

toegetreden leden kunnen geen enkel aanspraak maken op het bezit van de vereniging, eveneens kan men niet

de betaalde bijdragen deels of volledig terugvorderen;

Titel 3. Algemene vergadering

Artikel 9. De algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij zijn afwezigheid door de ondervoorzitter, bij zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuursleden. Elk aanwezig lid beschikt over 1 stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, tenzij anders vermeld in de wet.

Artikel 10. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

- wijziging van statuten

- benoemen en afzetten van bestuurders en commissarissen

goedkeuren van rekeningen en begroting

- uitsluiten van actieve leden

- ontbinding van de vereniging

- kwijting van bestuurders en commissarissen

- goedkeuring van huishoudelijk regelement

- omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

- alle andere gevallen waarin de wet en/of statuten dat vereisen

Artikel 11. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen of wanneer ten minste één vijfde van de actieve leden het vraagt, Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen en dit in de maand oktober. De raad van bestuur kan een buiten gewone algemene vergadering bijeen roepen, indien één vijfde van de leden daarom verzoekt, of wanneer het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

Artikel 12. De oproepingen tot de algemene vergadering moeten worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders, Alle leden worden opgeroepen per gewone brief, ten minste acht dagen voor de vergadering. De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat tevens de agenda die wordt samengesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid ermee akkoord is.

leder lid kan bij de raad van bestuur agendapunten indienen, ten minste drie dagen voor het verzenden van de uitnodigingen. Bij laattijdig indienen worden de punten verschoven naar de volgende algemene vergadering.

Artikel 13. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige stemmen.

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem die hem vervangt.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig besluiten kan nemen ongeacht het aantal aanwezige leden.

Artikel 14. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, of diegene die de vergadering voorzit, en de secretaris. Uittreksels hiervan moeten worden ondertekend door de voorzitter of secretaris. Actieve leden hebben het recht op inzage op de zetel van de vzw van de notulen van de algemene vergadering, raad van bestuur, register der leden en alle boekhoudkundige stukken.

Titel 4: raad van bestuur

Artikel 15_ De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste negen leden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Om tot de raad van bestuur toe te treden moet men zich kandidaat stellen en dit ten laatste op de datum van de algemene vergadering, hier kan men een "bewijs van goed gedrag en zeden " eisen. Zij oefenen hun

" MOD 2.2

mandaat kosteloos uit. De duur van een bestuurdersmandaat is drie jaar,doch de leden kunnen zich herverkiesbaar stellen. Een lid van de raad van bestuur dient zijn ontslag per aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis te brengen.

Artikel 16. In geval van vacature tijdens een mandaat, kan een voorlopige bestuurder door de algemene vergadering worden benoemd. Hij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 17. De raad van bestuur kiest uit zijn bestuursleden een dagelijks bestuur bestaande uitzeen voorzitter, een ondervoorzitter,een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of twee bestuurders of de secretaris roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering vocr. In geval hij belet is, wordt de vergadering voorgelezen door de ondervoorzitter, bij zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuursleden.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of stem die hem vervangt

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, of diegene die hem/haar vervangt, en de secretaris en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Artikel 18. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van degene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Voor dringende aangelegenheden berust het dagelijks bestuur. Zij kunnen beslissingen nemen die ten aile voordele van de vereniging zijn, maar wel met een financiele beperking van 250 euro. Dit met uitzondering met betrekking tot de contracten aangaande de karnavalstoeten waarbij de financiele beperking wordt opgetrokken tot 750 euro.

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook ten opzichte van derden, geldig vertegenwoordigd door de handtekeningen van de twee leden van het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke regelementen uit die hij nodig oordeelt

Titel 5: Begroting en rekeningen

Artikel 19. De vereniging kan, ondermeer, worden gefinancieerd door lidgelden, subsidies,toelagen, giften, bijdragen, sponsering en andere voorzieningen gegeven om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elk andere wijze die niet strijdig is met de wet. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en de begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering en dit ten laatste 3 maand na het afsluiten van het boekjaar. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, spreekt de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, zich uit over de kwijting aan de bestuurders.

Titel 6: Ontbinding

Artikel 20. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, op welk ogenblik en tengevolge van welke oorzaak zij zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, besteed aan een vereniging in het vlaamse gewest, deze wordt aangeduid door de algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt.

Titel 7: Slotbepalingen

Artikel 21. De in onderhavige statuten niet genoemde bepalingen worden in het huishoudelijk regelement vastgesteld of overeenkomstig de wet geregeld.

Artikel 22. Volgende personen hebben K.V. De Kastielfiesters West-limburg vzw opgericht

Naam voornamen adres geboortedatum

De Ridder Sven Maria Paul Gestelstraat 44 3560 Lummen 28/02/1976

Rijksregisternummer 76.02.28175-13 boekhouder

Coemans Inge Germaine Vital Gestelstraat 44 3560 Lummen 27/07/1978

Rijksregisternummer 78.04.27 276-95 boekhoudster

Vanisterdael Kris Jodestraat 32 3540 Herk-De-Stad 19/03/1977

Rijksregisternummer. 77.03.19 047-51 zelfstandige

Gilot Robby Clement Leon Kleine Hooistraat 25 3640 Herk De-Stad 01/09/1975

Rijksregisternummer. 75.09.01 163-87 chemisch laborant

Michel Gunther Marie Joseph Sint-Truidersteenweg 313 3840 Borgloon 13/12/1983

Rijksregisternummer 83.12.13 061-18 arbeider

Bamps Cindy Marie Jasée Veldstraat 25 3583 Paal-Beringen 10/07/1981

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Rijksregisternummen 81.07.10 364-19 arbeidster/bediende

De Ridder Bjom Arlette Albert Veldstraat 25 3583 Paal-Beringen 22/10/1979

Rijksregisternummer: 79.10.22 263-30 arbeider







De Penningmeester VANDERMAESEN KOEN

Opgemaakt in drie exemplaren te Lummen op 30 november 2011 en getekend.

De algemene vergadering van 30 november 2011 hebben volgende leden in de raad van bestuur ontslag genomen:

Sven De Ridder, Bestuurder en voorzitter en penningmeesters

Steve Vangorp, Bestuurder en ondervoorzitter,

Isabelle Coemans, Bestuurder en Secretaris

Peter Ribus, Bestuurder

Bjom De Ridder, Bestuurder

Cindy Bamps, Bestuurder

inge Coemans, Bestuurder

Kris Vanisterdael, Bestuurder

Tevens zijn volgende leden in de raad van bestuur benoemd:

Peter Ribus, bestuurder en vocrzitter

Dirk Kaelen, bestuurder en ondervoorzitter

Caria cuypers, bestuurder en secretaris

Koen Vandermaesen, bestuurder en penningmeester

Vanessa Bamps, bestuurder

De Voorzitter RIBUS PETER

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/03/2011
ÿþP MOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voc, behou aan t Belgio Staats I" 11033059+





HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 ? -02- 2011

HASSELT rime

Ondememingsnr : 886.224.563

Benaming

(voluit) : K.V. De Kastielfiesters West-Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gestelstraat 44 te 3560 Lummen

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Statuten

Titel I: Naam, zetel, doel en duur van de vereniging

Artikel 1. De vereniging draagt als naam: "K.V. De Kastielfiesters West-Limburg". Al de geschriften uitgaande van de vereniging moeten deze naam dragen, alsmede de vermelding : vereniging zonder winstoogmerk of afgekort vzw.

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Gestelstraat 44 te 3560 Lummen, gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Artikel 3. Het doel van de vereniging is: aan haar leden ontspanning te bezorgen door aan karnaval en andere culturele activiteiten te doen. De vereniging kan alle bijkomende verrichtingen uitvoeren zoals het' organiseren van activiteiten en andere initiatieven om dit doel te kunnen verwezenlijken.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel Il: Leden

Artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

Artikel 6. Er zijn actieve en toegetreden leden.

A. Actieve leden

Dit zijn de leden met de ruimste rechten en plichten, waaronder stemrecht op de algemene vergadering.

Voorwaarden en formaliteiten voor actieve leden:

" Toetreding:

oeen aanvraag moet gericht worden aan de raad van bestuur

oraad van bestuur beslist zonder beroep, in geheime stemming, met twee derde meerderheid der;

aanwezige stemmen en zonder verrechtvaardiging van zijn beslissing over de aanneming van nieuwe actieve

leden;

otoetredingslidgeld betalen, deze bedraagt max. 100 EURO;

" jaarlijks lidgeld betalen, deze bedraagt max. 100 EURO;

" zich houden aan de wet, deze statuten en huishoudelijk reglement;

" Uittreding:

oElk actief lid kan ten allen tijde vrijwillig uittreden mits een schrijven te richten aan de raad van bestuur,

oLidmaatschap eindigt ook bij overlijden van het actief lid en het niet naleven van de voorwaarden zoals, geschreven in de wet en deze statuten. Niet betalen van het jaarlijks lidgeld wordt dus ook aanzien als een' ontslag van het actieve lid;

°Alleen een algemene vergadering kan een actief lid uitsluiten van de vereniging en dit bij een geheime; stemming en met een twee-derde meerderheid van de aanwezige stemmen

oOntslagnemende actieve leden, uitgesloten actieve leden en erfgenamen van overleden actieve leden kunnen geen enkel aanspraak maken op het bezit van de vereniging, eveneens kan men niet de betaalde. bijdragen deels of volledig terugvorderen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MI00 22

B. Toegetreden leden

Dit zijn de leden die steunlidgeld betalen.

Voorwaarden en formaliteiten voor toegetreden leden:

«eenieder die het steunlidgeld betaald, deze bedraagt niet meer dan 100 EUR;

«zich houden aan de wet en deze statuten;

.maken geen deel uit van de algemene vergadering;

-toegetreden leden kunnen te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits de raad van bestuur op de

hoogte te brengen;

" niet betalen van het steunlidgeld, het niet naleven van de wet en/of deze statuten en overlijden maakt een

einde aan het lidmaatschap van het toegetreden lid;

«raad van bestuur kan te allen tijde, met gewone meerderheid, toegetreden leden uitsluiten;

" ontslagnemende toegetreden leden, uitgesloten toegetreden leden en erfgenamen van overleden toegetreden leden kunnen geen enkel aanspraak maken op het bezit van de vereniging, eveneens kan men niet de betaalde bijdragen deels of volledig terugvorderen;

Titel III: Algemene vergadering

Artikel 9. De algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij zijn afwezigheid door de ondervoorzitter, bij zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuursleden. Elk aanwezig lid beschikt over 1 stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, tenzij anders vermeld in de wet.

Artikel 10. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

«wijzigen van statuten

" benoemen en afzetten van bestuurders en commissarissen

-goedkeuren van rekeningen en begroting

«uitsluiten van actieve leden

" ontbinding van de vereniging

.kwijting van bestuurders en commissarissen

«goedkeuring van huishoudelijk reglement

«omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

" aile andere gevallen waarin de wet en/of statuten dat vereisen

Artikel 11. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen of wanneer ten minste één vijfde van de actieve leden het vraagt. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen en dit in de maand oktober. De raad van bestuur kan een buiten gewone algemene vergadering bijeen roepen, indien één vijfde van de leden daarom verzoekt, of wanneer het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

Artikel 12. De oproepingen tot de algemene vergaderingen moeten worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders. Alle leden worden opgeroepen per gewone brief, ten minste acht dagen voor de vergadering. De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat tevens de agenda die wordt samengesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid ermee akkoord is.

Ieder lid kan bij de raad van bestuur agendapunten indienen, ten minste drie dagen voor het verzenden van de uitnodigingen. Bij laattijdig indienen worden de punten verschoven naar de volgende algemene vergadering.

Artikel 13. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige stemmen.

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem die hem vervangt.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig besluiten kan nemen ongeacht het aantal aanwezige leden.

Artikel 14. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, of diegene die de vergadering voorzit, en de secretaris. Uittreksels hiervan moeten worden ondertekend door de voorzitter of secretaris. Actieve leden hebben het recht op inzage op de zetel van de vzw van de notulen van de algemene vergadering, raad van bestuur, register der leden en aile boekhoudkundige stukken.

Titel IV: Raad van bestuur

Artikel 15. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste negen leden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Om tot de raad van bestuur toe te treden moet men zich kandidaat stellen en dit ten laatste op de datum van de algemene vergadering, hier kan men een "Bewijs van goed gedrag en zeden" eisen. Zij oefenen hun mandaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD22

kosteloos uit. De duur van een bestuurdersmandaat is drie jaar, doch de leden kunnen zich herverkiesbaar stellen. Een lid van de raad van bestuur dient zijn ontslag per aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis te brengen.

Artikel 16. In geval van vacature tijdens een mandaat, kan een voorlopige bestuurder door de algemene vergadering worden benoemd. Hij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 17. De raad van bestuur kiest uit zijn bestuursleden een dagelijks bestuur bestaande uit: een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of twee bestuurders of de secretaris roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval hij belet is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter, bij zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuursleden.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of stem die hem vervangt.

Van elke vergadering worden er notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, of diegene die hem/haar vervangt, en de secretaris en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Artikel 18. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van degene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Voor dringende aangelegenheden berust het dagelijks bestuur. Zij kunnen beslissingen nemen die ten voordele van de vereniging zijn, maar wel met een financiële beperking van 250 EURO. Dit met uitzondering met betrekking tot de contracten aangaande de kamavaistoeten waarbij de financiële beperking wordt opgetrokken tot 750 EURO.

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook ten opzichte van derden, geldig vertegenwoordigd door de handtekeningen van de twee leden van het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Titel V: Begroting en rekeningen

Artikel 19. De vereniging kan, ondermeer, worden gefinancieerd door lidgelden, subsidies, toelagen, giften, bijdragen, sponsoring en andere voorzieningen gegeven om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elk andere wijze die niet strijdig is met de wet. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en de begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering en dit ten laatste 3 maand na het afsluiten van het boekjaar. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, spreekt de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, zich uit over de kwijting aan de bestuurders.

Titel VI: Ontbinding

Artikel 20. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, op welk ogenblik en tengevolge van welke oorzaak zij zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, besteed aan een vereniging in het Vlaams Gewest, deze wordt aangeduid door de algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt.

Titel VII: Slotbepalingen

Artikel 21. De in onderhavige statuten niet genoemde bepalingen worden in het huishoudelijk reglement vastgesteld of overeenkomstig de wet geregeld.

Artikel 22. Volgende personen hebben KV. De Kastielfiesters West-Limburg vzw opgericht:

NaarnVoomamenAdres Geboortedatum

De RidderSven Maria Paul Gestelstraat 44 3560 Lummen 28102/1976

Rijksregistemummer. 76.02.28 175-13 Boekhouder

Coemansinge Germaine Vital Gestelstraat 44 3560 Lummen 27107/1978 Rijksregistemummer 78.04.27 276-95 Boekhoudster

VanisterdaelKris Jodestraat 32 3540 Herk-De-Stad 19/03/1977

Rijksregistemummer. 77.03.19 047-51 Zelfstandige

GilotRobby Clement Leon Kleine Hoolstraat 25 3540 Hercc-De-Stad 1/09/1975

Rijksregistemummer 75.09.01 163-87 Chemisch laborant

MichelGunther Marie Joseph St.-Truidersteenweg 313 3840 Borgloon 13/1211983 Rijksregistemummer 83.12.13 061-18 Arbeider

BampsCindy Marie Joseé Veldstraat 25 3583 Paal-Beringen 10/07/1981

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Rijksregistemurnmer 81.07.10 364-19 Arbeidster/Bediende

De RidderBjom Arlette Albert Veldstraat 25 3583 Paal-Beringen 22/10/1979

Rijksregistemummer 79.10.22 263-30 Arbeider

Opgemaakt in drie exemplaren te Lummen op 14 oktober 2009 en getekend.

De penningmeester, De voorzitter,

COEMANS INGE DE RIDDER SVEN

De buitengewone algemene vergadering van 12 januari 2011 heeft volgende leden in de Raad van Bestuur benoemd:

-Sven De Ridder, bestuurder en voorzitter en penningmeester,

-Steve Vangorp, bestuurder en ondervoorzitter;

-Isabelle Coemans, bestuurder en secretaris;

-Peter Ribus, bestuurder;

De secretaris, De voorzitter,

COEMANS ISABELLE DE RIDDER SVEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
K.V. DE KASTIELFIESTERS WEST-LIMBURG

Adresse
GESTELSTRAAT 44 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande