KANUNNIK TRIESTSCHOLEN, AFGEKORT : KT-SCHOLENGROEP

Association sans but lucratif


Dénomination : KANUNNIK TRIESTSCHOLEN, AFGEKORT : KT-SCHOLENGROEP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.783.714

Publication

11/04/2014
ÿþ;?Pli;Iji[ MOD 2.2

Mttral In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1111q1117 1!1 uuI RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

01 APR. 2014

Griffie

Ondernemtingsnr 0421.783.714

Benaming

(voluit): KANUNNIK TRIESTSCHOLEN

(verkort) KT-SCHOLENGROEP

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Zegestraat 40 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte: WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER COMMISSARISMANDAAT

Blijkens schrijven d.d. 21 februari 2014 van:

BV / CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN,

met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1,

ingeschreven in het ledenregister van de burgerlijke vennootschappen van het IER onder nummer

B-00065-1988,

werd kennis genomen van de beslissing tot vervanging van de vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening

van het commissarismandaat, met ingang van 1 maart 2014, van de heer Axel ERCKENS door

mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1.

Dit mandaat zal van rechtswege een einde nemen op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2014.

Getekend, Maxime TRIPPAS, voorzitter.

Getekend, Maria SWINNEN, secretaris.

Qp de laatste biz. van Ltiik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2014
ÿþMOD 2,2

,!!1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11111111M111111111111111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 JOLI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0421.783.714

Benaming

(voluit) KANUNNIK TRIESTSCHOLEN

(verkort): KT-SCHOLENGROEP

Rechtsvorm: VZW

Zetel Zegestraat 40 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging statuten - ontslag en benoeming bestuurders

1. Wijziging statuten

De algemene vergadering van de vzw Kanunnik Triestscholen, bijeengekomen te Hasselt op datum van 26 mei 2014, waarbij aan de vereiste aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derde van de leden werd voldaan, heeft met eenparigheid van stemmen beslist de bestaande statuten van de vereniging, zoals goedgekeurd tijdens de algemene vergadering van 11 oktober 2004 en gepubliceerd in de bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad van 23 december 2004, te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten.

Tite t - Naam Zetei  Doei  Duur

Art. 1 De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Kanunnik Triestschoten, evenwaardig afgekort, tot KT-Scholengroep.

Art. 2 De zetel van de vereniging is gevestigd op het volgende adres: Zegestraat 40 te 3500 Hasselt. De. zetel is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Art 3§1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de opvoeding en vorming van de:

" jeugd in een christelijke geest, door het organiseren, besturen en steunen van vrij katholiek onderwijs en van , aile voorzieningen die hiermee verband houden.

§2 De vereniging streeft haar doelen na vanuit een christelijke levensvisie, in overeenstemming met: de leer van de rooms-katholieke kerk, en is geënt op de spiritualiteit van de Congregatie van de Zusters; Kindsheid Jesu en haar stichter, Kanunnik Petrus Jozef Triest. Zij erkent en aanvaardt hierbij het gezag van de organen die belast worden met enerzijds de organisatie, de coördinatie en de begeleiding van de katholieke scholen in het algemeen en anderzijds met het onderwijs, gegroeid uit of verbonden met de Congregatie van de. Zusters Kindsheid Jesu, in het bijzonder.

§3 De vereniging mag aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken. van het maatschappelijk doel en mag daartoe aile roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

Art. 4 De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. Titel Il - Lidmaatschap

Art. 5 §1 De vereniging telt enkel vaste of effectieve leden.

§2 Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens één meer bedragen dan het aantal bestuurders, met een minimum van drie.

§3 Leden kunnen zowel natuurlijke als rechtspersonen zijn. Een rechtspersoon iaat zich, vertegenwoordigen door een gemandateerde.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 6 §1 Nieuwe leden worden voorgedragen door de raad van bestuur. De Congregaties van de Zusters Kindsheid Jesu en Broeders van Liefde kunnen eveneens nieuwe leden voordragen via deze raad van bestuur. §2 Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met de doelstellingen en het katholiek karakter van de vereniging, zoals bepaald onder artikel 3, §1 en 2.

Art. 7 §1 De leden zijn geen lidgeld verschuldigd maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bedragen storten.

§2 De leden en hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggén.

§3 De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art. 8 §1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, overlijden, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of het verlies van burgerlijke of politieke rechten ais gevolg van een strafrechtelijke veroordeling.

§2 Vrijwillig ontslag geschiedt per gewone brief, e-mail of fax, gericht aan de raad van bestuur, op het adres van de zetel, en zal, tenzij anders wordt overeengekomen, ingaan op de eerstvolgende algemene vergadering.

§3 Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde of meer van de stemmen van de leden die minstens voor de helft aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beoordeelt de feiten, na belanghebbende te hebben gehoord, en beslist zonder beroep.

Onder meer kan werden uitgestoten, ieder lid, waarvan de houding, het gedrag, uitspraken of geschriften onverenigbaar zijn met het doel of het katholiek karakter van de vereniging, zoals bepaald in artikel 3, §1 en 2, of een aanslag betekenen op de goede naam van de vereniging. Uitsluiting is ook mogelijk indien het lid zonder ernstige motivatie afwezig is op de bijeenkomsten van de algemene vergadering gedurende een periode van twee opeenvolgende jaren.

Titel Ill - Algemene Vergadering

Art. 9 De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging. leder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk en door de volmachtgever ondertekend zijn. Een vertegenwoordiger kan slechts over één volmacht beschikken.

Art. 10 De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a)de wijziging der statuten;

b)de aanvaarding van nieuwe leden op voordracht van de raad van bestuur;

c)de uitsluiting van een lid;

d)de benoeming en afzetting van de bestuurders;

e)de benoeming en afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

f)de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

g)de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

h)de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

i)de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

Dalle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 11 §1 leder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden waarin de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het nieuwe boekjaar ter goedkeuring voorlegt.

§2 Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten, op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek, gericht aan de raad van bestuur, van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging. In dit laatste geval moet de raad van bestuur binnen de 21 dagen reageren op dit verzoek met het bijeenroepen van de algemene vergadering dat uiterlijk op de veertigste dag na dit verzoek moet plaatsvinden.

§3 De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax, tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde leden moeten opgeroepen worden.

§4 Ook niet-leden, op een of andere wijze betrokken in de werking van de vereniging of de scholen die hieronder ressorteren, kunnen, in het kader van informatie- en adviesverstrekking, voor de algemene vergaderingen of voor bepaalde agendapunten, besproken tijdens deze algemene vergaderingen, worden uitgenodigd.

§5 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de eventuele ondervoorzitter van de raad van bestuur en bij ontstentenis van deze laatste, door het oudste aanwezige lid in leeftijd van de raad van bestuur. De voorzitter van de vergadering duidt een verslaggever aan.

'..i M002.2

" . . 1

I.

§6 De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één vijfde van de leden kunnen punten op de agenda worden geplaatst, op voorwaarde dat deze ten laatste veertien dagen vaar de datum van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

§7 In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is . Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend..

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij de artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S-wet, gerespecteerd worden.

Indien het quorum om rechtsgeldig te vergaderen niet wordt bereikt, dan moet de algemene vergadering opnieuw worden bijeengeroepen, die kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze nieuwe algemene vergadering kan ten vroegste zestien dagen na de eerste algemene vergadering doorgaan.

Indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§8 Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan aile leden elektronisch of per post wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur. De verslagen worden op de zetel in een register bewaard.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

Titel IV - Raad van Bestuur

Art. 12 §1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders. De bestuurders warden door de algemene vergadering benoemd en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

§2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit,

§3 Een personeelslid, werkzaam ln de vereniging, ken geen bestuurder zijn.

§4 Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien dit lid een rechtspersoon is.

§5 De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Tijdens de lopende periode van zes jaar en dit voor de resterende termijn, kan de algemene vergadering bijkomend bestuurders aanstellen of voorzien in de vervanging van een bestuurder, wiens mandaat voortijdig eindigt

§6 Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien ln de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit

§7 Het mandaat van bestuurder eindigt door vrijwillig ontslag, beëindiging van de mandaatperiode van zes jaar, beëindiging  inclusief door uitsluiting - van het lidmaatschap van de vereniging of door afzetting als bestuurder.

Vrijwillig ontslag geschiedt per gewone brief, e-mail of fax, gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur, op het adres van de zetel, en zal, tenzij anders wordt overeengekomen, ingaan op de eerstvolgende algemene vergadering.

De beslissing tot afzetting als bestuurder kan enkel door de algemene vergadering worden uitgesproken, indien twee derde of meer van de leden, die minstens voor de helft aanwezig of vertegenwoordigd zijn, hiermee akkoord gaart Afzetting gebeurt onder meer indien de betrokken bestuurder meer dan twaalf opeenvolgende maanden zonder ernstige motivatie afwezig is op bestuursvergaderingen en  activiteiten of op basis van Individuele houding, gedrag, uitspraken, geschriften en handelingen ernstig inbreuk pleegt op bevoegdheden en verantwoordelijkheden, op zorgvuldig en collegiaal bestuur en op het beheer als een goede huisvader. De beslissing tot afzetting wordt pas genomen nadat de algemene vergadering de betrokken bestuurder gehoord en de feiten beoordeeld heeft. Er is geen beroep mogelijk.

§8 De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter en secretaris aan. Zij kunnen onder elkaar ook in andere functies voorzien.

Art. 13 §1 De bestuurders handelen ais college.

§2 De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§3 De raad van bestuur is bevoegd voor aile handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handelsverzekering., en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§4 Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§5 Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders waaronder de voorzitter of secretaris, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen. De vereniging kan eveneens worden vertegenwoordigd en geldig verbonden door bestuurders of derden die een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of door een afgevaardigd-bestuurder, door de raad van bestuur aangesteld, en waanfan de bevoegdheid werd bepaald.

§6 De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§7 De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheid ofwel alleen ofwel gezamenlijk

§8 De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

Art. 14 §1 De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per

gewone brief, e-mail of fax, tenminste één dag op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda, vastgesteld eventueel

na raadpleging van de bestuurders.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

§2 De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet bereikt is, wordt een nieuwe raad bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste drie bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moel schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid door de eventuele ondervoorzitter en bij ontstentenis van deze laatste, door de oudste aanwezige bestuurder in leeftijd,

§3 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, e-mail of fax. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, telefoonconferentie of met inschakeling van andere audiovisuele middelen.

§4 Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp elektronisch of per post wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter van de raad van bestuur of de secretaris. De verslagen worden op de zetel in een register bewaard.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

Titel V  Toezicht door een commissaris

Art. 15 Zodra de vereniging de drempelbedragen, vermeld in art, 17, §5, van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Titel VI  Begroting en rekeningen

Art. 16 Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Art. 17 Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid

tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

begroting op voor het lopende boekjaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en In voorkomend geval aan de commissarissen kwijting verleend,

Titel VII  Ontbinding en vereffening

Art. 18 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig art. 20 van de V&S-wet. ln het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig art. 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 19 Na de ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Het bezit zal toevertrouwd worden aan een andere vereniging met confessioneel katholiek karakter, die een gelijkaardig of verwant doel nastreeft,

TITEL VIII  Algemene bepalingen

Art. 20 Voor alles wat niet door de statuten is geregeld zijn de V&S-wet en andere geldende wettelijke bepalingen en desgevallend de huishoudelijke reglementen en de gebruiken ter zake van toepassing,

2. Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 26 mei 2014 heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur van:

Dhr. Kenis Pierre, Marie geboren te Wijchmaal op 29/09/1944, wonende Hazelarenlaan 19/11 te 3500

Hasselt

Dhr. Poets Guillaume, geboren te Lommel op 14/02/1947, wonende Onderwijslaan 48 te 3920 Lommel

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen benoemd tot nieuwe leden van de raad van bestuur met ingang van 26 mei 2014:

Dhr. Breban Guido, Jan, Antoon, Ghislain, geboren te Hasselt op 21/06/1960, wonende Genkersteenweg

455 te 3500 Hasselt .

Mevr. Plattau Rite, geboren te Leuven op 27 juli 1949, wonende Ketten 131e 3798 Voeren

De raad van bestuur bestaat met ingang van 26 mei 2014 uit volgende leden, dit voor de nog resterende termijn van de aanstellingsperiode van zes jaar die begonnen is op 14 mei 2012:

Dhr. Breban Guido, Jan, Antoon, Ghislain, geboren te Hasselt op 21/06/1950, wonende Genkersteenweg

455 te 3500 Hasselt

Dhr. Colemont Camiel, geboren te Diepenbeek op 13/01/1949, wonende Vlinderstraat 13/14 te 3600 Hasselt

Mevr. Lombaerts Anna, Ludovica, Leonia, geboren te Berg op 16/02/1948, wonende Palsbosstraat 2 te

3740 Bilzen

Mevr. Plattau Rita, geboren te Leuven op 27 juli 1949, wonende Katten 13 te 3798 Voeren

Phr. Smeets Carlo, Antoine, Ghislain, geboren te Hasselt op 21/12/1946, wonende Oudestraat 3 te 3520

Zonhoven

Mevr. Swinnen Maria, Rosalia, Gerarda, Augusta, geboren te Hasselt op 02/08/1948, wonende

Schansstraat 9 te 3511 Hasselt

Mevr. Theunkens Chantale, geboren te Beverlo op 16/06/1962, wonende Kerkstraat 42 te 3290 Diest

Dhr. Trippas Maxime, Jacques, Antoon, geboren te Heverlee op 26/09/1936, wonende Molenstraat 79 te

3570 Alken

Mevr. Vanlaer Odette, Elise, Joseph, geboren te Genk op 27/09/1961, wonende Kuringersteenweg 159A te

3500 Hasselt

Dhr. Vanoirbeek Georges, André, Remy, geboren te Zepperen op 31/03/1961, wonende D'Oyestraat 19 te

3800 Sint-Truiden

Dhr. Guillaume Poets neemt tevens ontslag als ondervoorzitter. De bestuurders hebben onderling geen nieuwe ondervoorzitter aangesteld. Dhr. Maxime Trippas en mevr. Maria Swinnen blijven hun functie van voorzitter resp. secretaris uitoefenen.

Gedaan te Hasselt, op 2 juni 2014

Maxime Trippas, Maria Swinnen,

voorzitter secretaris

31/05/2013
ÿþi MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III i Suu l lviii DhI A

*13082600*

E3ECHTBAPIí( VAN KOOPHANDEL

2 2-05- 2013

IGMELT

Ondernemingsnr : 0421.783.714

Benaming

(voluit) : Kanunnik Triestscholen

(verkort) : KT-scholengroep

Rechtsvorm : VZ\N

Zetel : Zegestraat 40 te 3500 HASSELT

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders + Aanstelling commissaris

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk "Kanunnik Triestscholen" in algemene vergadering bijeengekomen op 14 mei 2012, hebben overeenkomstig artikel 11 van de statuten met eenparigheid van stemmen:

1. Volgende leden van de raad van betuur herbenoemd voor een periode van zes jaar die ingaat op 14 mei

2012, waardoor de raad van bestuur vanaf diezelfde datum is samengesteld als volgt

Colemont Camiel, Vlinderstraat 13 bus 14, 3500 Hasselt - RR 490113-243-15

Kenis Pierre, Hazelarenlaan 19 bus 11, 3500 Hasselt - RR 440929-171-43

Lombaerts Anna, Palsbosstraat 2, 3740 Bilzen, RR 480216-338-10

Poets Guillaume, Onderwijsstraat 48, 3920 Lommel, RR 470214-055-41

Theunkens Chantale, Kerkstraat 42, 3290 Diest, RR 620616-280-02

Trippas Maxime, Molenstraat 79, 3570 Alken, RR 360926-229-04

Vanlaer Odette, Kuringersteenweg 159A, 3500 Hasselt, RR 510927-240-84

Vanoirbeek Georges, d'Oyestraat 19, 3800 Sint-Truiden, RR 610331-143-35

Smeets Carlo, Oudestraat 3, 3520 Zonhoven, RR 461221-305-18

Swinnen Maria, Schansstraat 9, 3511 Hasselt, RR 480802-226-02

De mandaten van:

Trippas Maxime als voorzitter

Poets Guillaume als ondervoorzitter

Swinnen Maria als secretaris

worden verlengd.

2. Aangesteld tot commisaris voor een periode van drie jaar betreffende de boekjaren 2012, 2013 en 2014: Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren (B00065-1988), Gouverneur Roppesingel 83 3500 Hasselt Vertegenwoordigd door Dhr. Axel Prckens (A02099), Gouverneur Roppesingel 83 3500 Hasselt.

Maxime Trippas Maria Swinnen

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " l faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de verenrgrng" stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : itaam en handtal,enino.

12/05/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -05- 2011

tliatret_T

Illiell11111111j1fiff11111

Ondernemingsnr : 0421.783.714

Benaming

(Voluit): KANUNNIK TRIESTSCHOLEN

{verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zegestraat 40, B - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger voor mandaat van commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit schrijven d.d. 10 maart 2011 van 'Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA" blijkt het volgende:

Als vertegenwoordiger van Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, benoemd als commissaris tot op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2011, wordt de heer Jean Vanderhaegen vervangen door de heer Axel ERCKENS met ingang vanaf 1 januari 2011.

Maxime TRIPPAS

Voorzitter

Mia SWINNEN

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KANUNNIK TRIESTSCHOLEN, AFGEKORT : KT-SCHOLE…

Adresse
ZEGESTRAAT 40 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande