KAPPERS DIRK EN SILVINA

Société en commandite simple


Dénomination : KAPPERS DIRK EN SILVINA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.882.645

Publication

12/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0 5 3 4, 8 8 2. 6 4 5

Benaming

(voluit) : KAPPERS DIRK EN SILVINA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3665 As, Bevrijdingslaan 117

Onderwerp akte : OPRICHTING

uIIIIuhII i~ ~1ii RI iii INV

MoreIa;d Pr orl!!la dor

reohtb3ank v. koophandel la TONGEREN

6 3 -66- 2013

De Hoofdgrlffitriffie

Mad2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudc

aan hes

Belgisc Staatsbl;

Tussen de ondergetekenden

1. De heer Leekens Dirk, Belg, wonende te 3665 As, Bevrijdingslaan 117

2. Mevrouw Masia Silvina, Italiaanse, wonende te 3600 Genk, Vredestraat 9

werd overeengekomen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten, genoemd "Kappers Dirk', en Silvina", waarvan de statuten na onderling overleg als volgt zijn vastgesteld:

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art. 1.

Er wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht, die de naam draagt "Kappers Dirk en" Silvina",

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelbons, en andere stukken en documenten uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd onmiddellijk voorafgegaan worden of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding Gewone Commanditaire Vennootschap of afgekort GGV.

Zij moet bovendien worden vergezeld van de nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer.

Art. 2.  Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3665 As, Bevrijdingslaan 117.

Hij kan overgebracht worden naar iedere andere plaats in het Nederlands taalgebied van België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder, administratieve zetels, exploitatiezetels, bijkantoren, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Art. 3.  Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Uitbating kapsalon

-Aile activiteiten die verband houden met cosmetica en cosmetische verzorging

-Tussenpersoon in de handel

-Terbeschikkingstelling van personeel

en aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het aldus omschreven doel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, van deelneming, van fusie, van inschrijving of op elke andere wijze in aile vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of een doel dat in nauw verband met het haar staat.

De vennootschap mag, in algemene zin, alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die kunnen bijdragen tot het uitbreiden of het verwezenlijken van haar activiteit in het kader van haar maatschappelijk doel.

Art. 4.  Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor onbepaalde tijd. Zij kan vervroegd worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering, stemmende zoals inzake de wijziging van de statuten.

Het overlijden, het faillissement, het onvermogen of de onbekwaamheid van een vennoot brengt de ontbinding van de vennootschap niet met zich mede.

TITEL Il -- KAPITAAL - AANDELEN

Art. 5.  Kapitaal_

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen en bedraagt 2.000,00 euro

De Heer Leekens Dirk doet een inbreng in speciën van 1100,00 euro, Mevrouw Masia Silvina doet een

inbreng in speciën van 100,00 euro, Mevrouw Liebens Marijke brengt in geldschieting de som van 800,00 euro.

Deze geldschieting is volledig volstort. Deze bedragen werden gestort op rekeningnummer bij de bank ....,

Art. 6

De aandelen zijn op naam, Zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ze kunnen niet worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

De titel van elk der vennoten zal uitsluitend blijken uit het register van de vennoten, dat gehouden wordt ter zetel van de vennootschap, en dat de naam, voornaam en woonplaats van elke vennoot aanduidt, de datum waarop hij is aanvaard, het aantal aandelen waarvan hij houder is.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

In geval van opdeling van de eigendom van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, wordt de uitoefening van de aan deze aandelen verbonden rechten opgeschort tot één persoon ten overstaan van de vennootschap ais eigenaar ervan is aangeduid.

Art.7. --- Overdracht van aandelen.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen aan vennoten, zowel bij overgang onder levenden als bij overlijden. Nochtans kunnen ze aan derden worden overgedragen met instemming van de algemene vergadering.

TITEL I I I.  VENNOTEN

Art, 8.  Aansprakelijkheid.

De werkende vennoten zijn persoonlijk en hoofdelijk gehouden ten aanzien van de vennootschapsschulden, zonder beperking.

TITEL IV.  BEHEER EN BEVOEGDHEDEN

Art. 9.  Beheer

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, voor onbepaalde duur benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en bezoldiging bepaalt.

De zaakvoerders hebben allen de bevoegdheid te handelen in naam van de vennootschap, wat ook de aard of het belang van deze handelingen is, op voorwaarde dat ze kaderen binnen het vennootschapsdoel. Ze beschikken bijgevolg over alle bevoegdheden, niet alleen van beheer, maar ook van beschikking.

Ze kunnen zowel gezamenlijk als afzonderlijk elke akte ondertekenen, die de vennootschap aanbelangt,

De zaakvoerders kunnen, onder hun eigen verantwoordelijkheid en voor welbepaalde doeleinden bepaalde bevoegdheden delegeren, aan personen naar eigen discretie.

Art. 10.  Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden zowel voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel als voor het bestuur van de vennootschap.

Alles wat door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk is voorbehouden aan de algemene vergadering,

ligt binnen zijn bevoegdheid.

Hij kan zowel alle bestuursdaden als daden van beschikking stellen.

Art. 11.  Toezicht_

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door de vennoten. Elk der vennoten heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissarissen.

Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant, waarvan de vergoeding ten laste komt van de vennootschap, indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V.  ALGEMENE VERGADERING

Art. 12,  Samenstelling en bevoegdheden.

De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheid van de vennootschap. De algemene

vergadering is samengesteld uit alle vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De door de algemene vergadering genomen beslissingen zijn verbindend voor alle vennoten, ook voor

diegenen die afwezig zijn of tegenstemmen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of indien er meerdere zaakvoerders

zijn, door de oudste onder hen.

Art. 13.  Vergaderingen.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt samengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld In de oproepingen. Als deze dag een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde.

Art. 14.  Oproepingen,

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de zaakvoerder, bij gewoon schrijven aan de vennoten verstuurd ten minste tien dagen voor de datum van de vergadering.

Art. 15.  Stemming.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over onderwerpen die niet zijn opgenomen in de dagorde.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter van de vergadering een beslissende stem. Wanneer de stemming een wijziging van de statuten tot voorwerp heeft, of de vervroegde ontbinding van de vennootschap, dan zal de algemene vergadering slechts geldig samengesteld zijn wanneer het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk aangeduid is op de oproeping en als de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten minimum de drie-vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Als deze laatste voorwaarde niet vervuld is, zal een nieuwe oproeping dienen te gebeuren en de nieuwe algemene vergadering zal geldig kunnen beslissen, wat ook het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde leden weze.

Geen enkele wijziging is toegelaten wanneer daarvoor niet tenminste drie/vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgebracht.

Onder voorbehoud van bijzondere regelingen, vastgelegd in huidige statuten, beslist de algemene vergadering volgens de regels voorzien in artikelen 541 en volgende van het Wetboek van Vennootschappe

Art. 16.  Buitengewone Algemene vergaderingen.

Telkens als het belang van de vennootschap dat vereist kunnen bijzonder algemene vergaderingen worden

samengeroepen door de zaakvoerder

De vergadering moet worden samengeroepen zo een aantal vennoten die minimaal een vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, daarom vragen.

In dat geval dient ze te worden samengeroepen binnen de maand na aanvraag.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 17.  Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en door de vennoten die erom verzoeken.

De kopieën en de uittreksels die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VI.  BOEKJAAR - -- JAARREKENING

Art. 18.  Boekjaar.

Met boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Ieder jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op. Deze bestaat uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting. De vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de balans, doet de algemene vergadering uitspraak bij afzonderlijke stemming over

de decharge aan de zaakvoerder(s).

Art. 19.  Winstverdeling.

Van de winst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, opgesteld door zaakvoerder, wordt tenminste 5% voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht zo de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Deze voorafname dient hemomen zo de wettelijke reserve is aangetast geworden.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het overschot zal worden gegeven, op voorstel van de zaakvoerder. Deze beslissing gebeurt bij meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moeten worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onwetend konden zijn.

TITEL Vil.  ONTBINDING VEREFFENING

Art, 20.  Vereffening.

Zo de vennootschap wordt ontbonden, om welke reden ook en op om het even welk ogenblik, wordt de vereffening gedaan door toedoen van door de algemene vergadering benoemde vereffenaar(s).

Bij gebreke aan dergelijke benoeming, wordt de vereffening gedaan door toedoen van de in functie zijnde zaakvoerder(s).

Art. 21. Keuze van woonplaats.

Met het oog op de toepassing van onderhavige statuten, kiest elke vennoot, zaakvoerder, vereffenaar, die in het buitenland woont, woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen, betekeningen kunnen worden gedaan,

Bij gebreke aan andere keuze van woonplaats, zullen de vennoten vermoed worden keuze van woonplaats te hebben gedaan in de woonplaats, aangeduid in het register van de vennoten.

Art, 22.  Gemeen recht.

Alle statutaire beschikkingen die zouden ingaan tegen de imperatieve voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen zullen ais niet geschreven geacht worden.

Aile beschikkingen van deze wetten die niet ingaan tegen huidige statuten en die er niet zijn in opgenomen zullen van rechtswege geacht worden erin opgenomen te zijn.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of ontzetting van een vennoot, zullen zijn erfgenamen, schuldeisers, vertegenwoordigers of rechthebbenden de vereffening van de vennootschap niet kunnen vragen, noch enige zegellegging kunnen eisen, noch enig beslag of verzet doen op de goederen of waarden van de vennootschap_ De persoonlijke schuldeisers van de vennoot zullen slechts beslag kunnen leggen op de intresten en dividenden die hem toekomen, en op het gedeelte dat hem zal worden toebedeeld bij de ontbinding van de vennootschap.

TITEL VIII. -- OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters, beslissen vervolgens als eerste algemene vergadering, eenparig:

1.0m het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee en dit mandaat op te dragen aan:

-De Heer Leekens Dirk

-Mevrouw Masia Silvina

De aldus benoemde zaakvoerders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen. De Heer Leekens en mevrouw

Masia verklaren het mandaat van zaakvoerder onder de gestelde voorwaarden te aanvaarden.

2.Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

3. Volmacht te verlenen aan FIDUCIAL ACCOUNTANCY NV, Europalaan 57 bus 02 te 3600 Genk,

vertegenwoordigd door de heer Achten Jos voor de inschrijving in het ondememingsregister en de aanvraag

van het BTW-nummer.

Aldus overeengekomen en opgesteld in zoveel exemplaren als er onderscheiden partijen zijn en bovendien 5 bijkomende originelen om neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, enz..

Gedaan te As op 28-05-2013

Leekens Dirk Masia Silvina

Zaakvoerd Zaakvoerder

rgelegd de volledige geregistreerde oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAPPERS DIRK EN SILVINA

Adresse
BEVRIJDINGSLAAN 117 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande