KERAFLOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERAFLOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.675.552

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0363-009
19/07/2013
ÿþ

" Mad Ward 11.1

:r 11" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

vc

behc

aar

Bek

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

GREFFIE RECHTBANK VAN

1 Q JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grif ie griffier

*131127

Onderneniingsnr : 0828.675.552.

Benaming

(voluit) : SOLFIT

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2200 Morkhoven, Molenstraat 1 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING -- GOEDKEURING STAAT ACTIEF/PASSIEF - DOELWIJZIGING  ONTSLAG en BENOEMING ZAAKVOERDER

UiT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, één juli tweeduizend dertien;

" Geregistreerd te Geel, de 3 JULI 2013 drie bladen geen verzendingen, Reg, 5 deel 592 folio 57 vak 3,, ontvangen 50,00-EUR, Getekend de eerstaanwezende inspecteur al R, VAN TONGELEN" BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SOLF1T " volgende beslissingen heeft genomen:

1 Q' Naamwijziging

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "KERAFLOOR".

20 Goedkeuring staat activa en passiva

De algemene vergadering keurt de staat van activa en passiva van genoemde vennootschap afgesloten op, 31 mei 2013 bij deze goed.

3D Zetelwijziging

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel, voorheen gevestigd te 2200 Morkhoven,: Molenstraat 1 bus 1, te verplaatsen naar 3980 Tessenderlo, Steendriesen 57, met ingang vanaf heden 1 juli 2013.

4Q' Wijziging van het maatschappelijk doel

De algemene vergadering ontslaat de Voorzitter lezing te geven van het rapport van de zaakvoerder betreffende de voorgestelde doeluitbreiding, en elk van de vennoten erkent hiervan kopij te hebben ontvangen voor dezer. De algemene vergadering beslist het doel uit te breiden zoals hierna bepaald in artikel 4 van de statuten. Te dien einde werd een verslag opgemaakt door de zaakvoerder om het voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel toe te lichten, bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2013, goedgekeurd door onderhavige vergade-'ring onder punt 2 van de agenda.

50 Coördinatie van de statuten,

Vervolgens beslist de algemene vergadering, de statuten te coördineren om deze in overeenstemming te brengen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslis-'singen. Zodat artikelen 1, 3 en 4 voortaan letterlijk luiden als volgt:

Artikel 1.- Naam en Aard

De vennootschap is een handelsvennoot-ischap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid en werd opgericht met de benaming "SOLFIT". Ze draagt sedert beslissing van de: buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 1 juli 2013 de naam "KERAFLOOR"

Artikel 3, Zetel.

De zetel van de vennootschap is sinds algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Mocrtgat te Geel op 1 juli 2013, gevestigd te 3980 Tessenderlo, Steendriesen 57. Hij kan naar om het even welke plaats, binnen het Nederlandse taalgebied, in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan cok, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland, Artikel 4.- Doel

Het doel van de vennootschap is:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening cf voor rekening van derden te doen : Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, waaronder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ebehouo n `a aan het Belgisch Staatsblad

-Product ontwikkeling

-Ontwerp en ontwikkelen van machines, toestellen, prototypes

-Projectbegeleiding, risicoanalyse, productoptimalisatie, productdocumentatie, productiebegeleiding

-Het leggen van tegelvloeren, mozaiek, tegels, wand- en vloerbekledingen, warmte en geluidsisolering

-Het bouwen van stellingen en het invoegen en reinigen van gevels

-Het plaatsen van afsluitingen en het leggen van klinkers

-Uitvoeren van plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken

-Het droogmaken van gebouwen, dichtmaken van kelders en putten

-Het uitvoeren van rioleringswerken

-Het plaatsen en leggen van betonroosters en holle welfsels

-Het plaatsen van chapes, gietvloeren en polybetonvloeren

-Het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen

-Het plaatsen van parketvloeren en wand- en vloerbekledingen in hout en of een andere materiaal

-Uitbaten van een algemene bouwonderneming

-Het maken van trappen in alle materialen, zowel hout, steen, beton, marmer; het exploiteren van een groothandel en eventueel kleinhandel in al zijn facetten met inbegrip van de export en import van alle soorten roerende goederen, waaronder vloeren, tegels, klinkers, bouwmaterialen, natuursteen, bouwspecialiteiten en aanverwante

-Het aankopen, verwerken, behandelen, veredelen, versnijden, afwerken, opmeten, plaatsen en uitvoeren van alle handelingen op bouwmaterialen zoals onder andere natuursteen, keramische tegels, hout, beton, etc teneinde een meerwaarde te realiseren op de aangekochte materialen

-Het optreden als tussenpersoon of makelaar bij de verhandeling van goederen tussen fabrikant en groothandel, ongeacht de plaats van vestiging van deze laatste, het optreden ais alleenvertegenwoordiger voor bepaalde landen voor de distributie van alle soorten verbruiksgoederen, het laten fabriceren onder eigen merknaam van goederen het distribueren ervan in binnen- en buitenland

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- sociale, economische en industriële aangelegenheden

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen enfof ondernemingen

-Het toestaan van leningen aan vennootschappen of natuurlijke personen, onder om het even welke vorm behalve de financiële operaties die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, en bepaald in het Koninklijk Besluit van 5 augustus 1931

-Het beheer van eigen onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreek of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, al dan niet verband houdend met voormeld doel.

Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

60 Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering bekrachtigt het ontslag van de zaakvoerder BVBA SANNY, vanaf heden, 1 juli 2013. De uittredende zaakvoerder bekomt onvoorwaardelijk décharge voor het door hem gevoerde bestuur vanaf heden, 1 juli 2013.

70 Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist om tot nieuwe zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur : de heer Adem TANRIVERDI, geboren te Peer op 7 februari 1986, RR 86.02.07 253-96, wonende te 3990 Wijgmaal Peer, Overweglaan 33. Die verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen maatregelen zijn die zich hiertegen verzetten. Het mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; bijzonder verslag zaakvoerder en balans actief en passief. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste biz van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013
ÿþ Mptl Word 11.1

Lulk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Neergelegd ter griffie va RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 nu 2013

TdmoHOUT

De GGriffier,

illelogol

Ondernemingsnr : 0828.675.552

Benaming

(voluit) : SOLFIT

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 1 bus 1 te 2200 Morkhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 4 april 2013 blijkt wat volgt:

1. Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering het ontslag van de BVBA Duem in

hoedanigheid van zaakvoerder. Dit ontslag gaat in vanaf 04/04/2013.

Kwijting wordt verleend voor het uitgeoefende mandaat tot en met 03/04/2013.

Aldus opgemaakt te Morkhoven, op 4 april 2013

Marc Peeters

Vaste vertegenwoordiger BVBA Sanny, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 29.06.2012 12250-0542-010
13/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik E3vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

31 NAART 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0828.675.552

Benaming

(voluit) : KERAFLOOR

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Steendriesen 57 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de bijzondere algemene vergadering van 15/02/2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Koning Albertstreat 52 3290 Diest Deze wijziging gaat in per 01/03/2015

Tanriverdi Adem

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KERAFLOOR

Adresse
STEENDRIESEN 57 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande