KINDERARTSENPRAKTIJK OUD EN RAYEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINDERARTSENPRAKTIJK OUD EN RAYEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.935.940

Publication

22/10/2013
ÿþLuik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd

18-10-2013

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306196*

Ondernemingsnr : 0540935940

Benaming (voluit): KINDERARTSENPRAKTIJK OUD en RAYEN (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3500 Hasselt, Nobellaan 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op elf oktober tweeduizend dertien, vóór registratie, dat de volgende Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) is opgericht:

I.OPRICHTERS

1) De heer Carlo OUD, geboren te Haskerland (NL) op 19 juli 1971;

2) Mevrouw Ilse RAYEN, geboren te Lommel op 6 mei 196;

Samen wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 26.

II.OPRICHTING

Welke comparanten mij, notaris, verzochten bij authentieke akte vast te stellen, de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:  KINDERARTSENPRAKTIJK OUD en RAYEN .

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, volledig

ondertekend, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot

achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Dit stuk wordt door mij notaris bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst de oprichters erop:

- Dat bij faillissement drie jaar na de oprichting, het financieel moet overhandigd worden aan de bevoegde rechtbank van koophandel;

- Voor de draagwijdte van dit plan, meer bepaald wat betreft de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichters ingeval het kapitaal kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de door de vennootschap voorgenomen bedrijvigheid.

De oprichters verklaren dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en volledig volgestort.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een gelijke fractiewaarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren in te tekenen op de volledige 100 aandelen welke zij volledig onderschrijven en volstorten door inbreng in speciën ten belope van ¬ 18.600,00, als volgt:

- de heer Carlo OUD: negenduizend driehonderd (¬ 9.300,00);

- mevrouw Ilse RAYEN: negenduizend driehonderd (¬ 9.300,00).

Bijgevolg is er thans een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking van de

vennootschap, door deponering op rekening nummer BE60 7370 4039 3570 geopend bij de bank KBC op

naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering zal door ondergetekende notaris worden bewaard in zijn dossier.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de oprichters, die verklaren te aanvaarden, 100 aandelen,

genummerd van 1 tot en met 100, uitgereikt, verdeeld als volgt:

- de heer Carlo OUD ontvangt 50 aandelen, genummerd van 1 tot en met 50;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw Ilse RAYEN ontvangt 50 aandelen, genummerd van 51 tot en met 100.

IV.STATUTEN

Na voorgaande verrichtingen beslissen de oprichters de statuten vast te stellen als volgt:

Artikel 1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam:  KINDERARTSENPRAKTIJK OUD en RAYEN . Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Nobellaan 5.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gebied van België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken, zonder dat hiervoor noodzakelijk een statuutwijziging is vereist. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, meer bepaald de uitoefening van de geneeskundige activiteit als kinderarts.

Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim; de geneesheer-vennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

- het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

- het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig

zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor

voornoemde activiteiten.

- het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

- het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

- het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

- het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

- Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

- als bijkomstig doel:

- het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen.

Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid vast te leggen.

Elke geneesheer-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met /deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met de in de Code van geneeskundige plichtenleer voorziene (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw s.

Artikel 3bis Beroepsaansprakelijkheid

De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 5 Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd (100) aandelen, genummerd van 1 tot en met 100 zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Artikel 6 Aandelen

De aandelen zijn op naam en kunnen enkel verworven worden door geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen en die ingeschreven zijn bij de orde van Geneesheren.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, schorst de vennootschap de uitoefening van die rechten totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt. Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 7 Overdracht van aandelen

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, zowel bij overdracht onder levenden als bij overdracht ten gevolge van overlijden, uitsluitend worden overgedragen aan andere geneesheren met dezelfde specialiteit en met instemming van alle vennoten indien er meerdere zijn. Elke overdracht van aandelen dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen deelbewijzen.

Voor de toetreding van een nieuwe vennoot is het unanieme akkoord van de vennoten vereist. Er is geen verhaal tegen de weigering van toestemming.

De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke hiervan zullen zij gehouden zijn de deelbewijzen te kopen of van hun weigering af te zien.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald, zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoten te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij deze rechten uitoefenen om, binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure aan te vatten om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van de geneeskunde voor rekening van de vennootschap, en zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en instandhouding van haar goederen, met uitsluiting van de beoefening van de geneeskunde zelf.

Artikel 8 Kapitaalverhoging

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop moet worden ingeschreven in geld, bij voorkeur worden aangeboden aan de vennoten en wel naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door hun aandelen en gedurende een termijn van minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving.

De openstelling van de inschrijving en de inschrijvingstermijn worden vastgesteld door de algemene vergadering en bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennoten.

Over wat er gebeurt met de aandelen waarop niet is ingeschreven in het kader van de uitoefening van dit voorkeurrecht, wordt beslist door de algemene vergadering.

Artikel 9 Aandelenregister

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

10 de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

20 de gedane stortingen;

30 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn zal de duur van hun mandaat niet meer dan 6 jaar mogen bedragen. Dit mandaat is hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap voor niet-medische zaken. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De algemene vergadering beslist over hun bezoldiging.

Artikel 11 Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 12 Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig artikel 272 en 274, alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontstentenis van een commissaris heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, moet zij geen commissaris benoemen en heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De ontstentenis van een commissaris moet worden vermeld in de uittreksels uit akten en documenten die betrekking hebben op de commissarissen en krachtens de wet moeten worden bekendgemaakt.

Om te beraadslagen over de vrijwillige benoeming van een commissaris moet de vergadering zelfs op verzoek van één vennoot door de zaakvoerder(s) worden bijeengeroepen.

Artikel 13 Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 14 Oproeping

De vennoten, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 15 Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 16 Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. Artikel 17

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 18 Beslissingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19 Boekjaar-Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 20 Winst

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Onder netto actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Artikel 21 Ontbinding

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, aangesteld overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen na homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

De vereffenaars zullen een beroep doen op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Artikel 22 Woonstkeuze

Iedere vennoot of zaakvoerder die geen woonplaats in België heeft, moet ten aanzien van de vennootschap woonplaats kiezen in het gerechtelijk arrondissement van de zetel van de vennootschap en aan de vennootschap elke wijziging meedelen. Wanneer geen woonplaats wordt gekozen, wordt de woonplaats geacht op de zetel van de vennootschap te zijn.

Artikel 23

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen en naar de Code van geneeskundige plichtenleer.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 24

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars betreffende zaken van de vennootschap en de uitvoering van de onderhavige statuten, wordt uitsluitende bevoegdheid verleend aan de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, tenzij de vennootschap daarvan uitdrukkelijk afziet.

Deontologische problemen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

Door voornoemde comparanten werden nog de volgende beslissingen goedgekeurd:

1. Vaststelling van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Vaststelling van de datum der eerste gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten zal voor het eerst gehouden worden in het jaar 2015.

3. Benoeming

Er worden twee niet statutaire zaakvoerders benoemd, hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden:

Luik B - Vervolg

- de heer Carlo OUD, voormeld;

- mevrouw Ilse RAYEN, voormeld.

Hun mandaat is bezoldigd en loopt tot de jaarvergadering in 2019.

De benoeming van een zaakvoerder zal slechts uitwerking hebben vanaf en onder de opschortende

voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel.

4. Identiteitsverklaring

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparant aan de hand van de hem voorgelegde

identiteitskaarten.

5. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan BVBA B  n D Accountants,

Diestsestraat 10 b1, 3540 Herk-de-Stad, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 24.08.2016 16498-0145-010

Coordonnées
KINDERARTSENPRAKTIJK OUD EN RAYEN

Adresse
NOBELLAAN 5 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande