KINE-PRAKTIJK ARGENTO MIKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE-PRAKTIJK ARGENTO MIKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.904.555

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.12.2013, NGL 21.02.2014 14043-0539-011
16/08/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moa wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111IfeIMMIMI I1t1I

Ondernemingsnr : 0875.904.555

Benaming

(voluit) : Kine-praktijk Argento Mike

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baalsebaan 67, 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 24 juni 2013 verplaatst naar Molenstraat 16, 3980 Tessenderlo.

Argento Mike

Zaakvoerder

ti

te Leuven, f.-;.3 !"r, 2013

GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0474-011
31/10/2011
ÿþ r F'r Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande,

te Leuven, de 1 9 OKT. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

1111111aiiiuii830* 11u

V II

beh

aa

Bel

Stan





Ondernemingsnr : 0875.904,555

Benaming

(voluit) : KINÉ-PRAKTIJK ARGENTO MIKE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grootlosestraat 81, 3128 Tremeio (Baal)

Onderwerp akte : omvorming van een gewone commanditaire vennootschap in een BVBA

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 28 september 2011 (geregistreerd 7 bladen 0 verzending op het registratiekantoor te Haacht op 4 oktober 2011, boek N71 blad 82 vak 14, ontvangen : 25,00 euro, getekend de ontvanger Hermans Myriam) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "KINÉ-PRAKTIJK ARGENTO MIKE" met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op zeshonderd (600,00) euro vertegenwoordigd door twaalf (12) gelijke aandelen met een nominale waarde van vijftig (50,00) euro per aandeel, te verhogen met achttien duizend (18.000,00) euro, om het te brengen op achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro, zonder creatie van nieuwe aandelen en met afschaffing van de nominale waarde van een aandeel.

b) De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging ten belope van achttien duizend honderd (18.000,00) euro verwezenlijkt wordt door enerzijds, omzetting van beschikbare reserves ten belope van dertienduizend zeshonderd tweeënnegentig (13.692,00) euro, hetgeen aldus het geplaatste kapitaal ten belope van dat bedrag doet volstorten, en anderzijds, een inbreng in geld ten belope van vierduizend driehonderd en acht (4.308,00) euro, die nog niet wordt volgestort. Na deze transactie bedraagt het kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, volstort ten bedrage van veertienduizend tweehonderd tweeënnegentig (14.292,00) euro.

De vergadering beslist dat er aldus geen nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Ingevolge de kapitaalverhoging bekomt de heer ARGENTO Mike Franco Jacky, wonende te Tremelo, Baalsebaan 67, beherende vennoot, de twaalf (12) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde in het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), welke is volstort ten belope van veertienduizend tweehonderd tweeënnegentig euro (14.292 EUR).

c) De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging van achttien duizend (18.000,00) euro daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zetelwijziging

De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de beherende vennoot omtrent de omzetting met bijgaande staat van activa en passiva van dertig juni tweeduizend en elf, alsook van het verslag van de externe accountant, zoals vermeld in de agenda.

De besluiten van het verslag van de extern accountant, de heer Frédéric Clukkers, optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F. Clukkers Bedrijfsrevisor Bvba" kantoorhoudend te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A18, de dato zesentwintig augustus tweeduizend en elf luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de B_v.b.a. "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 30 juni 2011, van de Gewone Commanditaire Vennootschap Kiné-Praktijk Argento Mike overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

1.Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaarderingen van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.Het netto-actief is groter dan het minimum kapitaal vereist voor een Bvba.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 26 augustus 2011

Voor de B.v.b.a.

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap "KINÉ-PRAKTIJK ARGENTO MIKE" om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig artikel 776 dient ingeval van omzetting van een andere vennootschap dan vennootschappen onder firma of coöperatieve vennootschappen met onbeperkte aansprakelijkheid en ingeval het netto-actief kleiner is dan het in de staat opgegeven maatschappelijk kapitaal, de staat te besluiten met de vermelding van het verschil, hetgeen in casu niet het geval is.

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar: 3120 Tremelo, Baalsebaan 67.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boekhouding van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap voortzetten, evenals alle overeenkomsten, arbeidscontracten, financieringen en financiële engagementen, verplichtingen en verbintenissen van allerlei aard van dezelfde vennootschap verderzetten.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen  en vermeerderingen blijven eveneens dezelfde.

De vennootschap behoudt het actuele inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister en het B.T.W.-nummer.

De omzetting gaat in vanaf heden, zodat alle door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap gedane verrichtingen sedert deze datum worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA).

Iedere vennoot zal voor één aandeel in de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap een aandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) ontvangen.

Ingevolge de omzetting in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft de opdracht van de in functie zijnde beherende vennoot, met name de heer ARGENTO Mike Franco Jacky, voormeld, van rechtswege een einde genomen. Alle vennoten zullen in de nieuwe vennootschap beperkt aansprakelijk zijn.

De jaarvergadering die de jaarrekening over het lopende boekjaar zal behandelen zal zich tevens dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de aftredende beherende vennoot voor haar opdracht..

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering besluit de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

1. NAAM-RECHTSVORM : KINÉ-PRAKTIJK ARGENTO MIKE - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. ZETEL: 3120 Tremelo, Baalsebaan 67

3. DOEL:

De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland: de burgerlijke bedrijvigheid

als kinesist.

4. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur.

5. KAPITAAL  18.600 EURO verdeeld in 12 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde.

6. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

7. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

"

Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

" bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 oktober tot 30 september van het volgende jaar.

9. JAARVERGADERING  tweede vrijdag van december om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats.

10. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

De heer ARGENTO Mike Franco Jacky, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT - Bijzondere volmacht

De oprichters geven hierbij volmacht aan de BVBA BOEKHOUDKANTOOR VAN DAMME met zetel te 3128 Tremelo (Baal), Jef Van Horicklaan 12, of haar vertegenwoordigers met recht van de indeplaatsstelling om alle . formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket of kruispuntbank van ondernemingen en eventuele andere instanties, zowel voor persoonlijke naam als voor de bvba.

ZESDE BESLUIT

' De vergadering keurt de tekst van de nieuwe statuten goed en verleent aan de hoger benoemde zaakvoerders elke machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal, staat activa en passiva, verslagen van de bedrijfsrevisor en de

beherende vennoot mbt. de omvorming, historiek statuten en gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 08.01.2016, NGL 28.01.2016 16032-0259-012

Coordonnées
KINE-PRAKTIJK ARGENTO MIKE

Adresse
MOLENSTRAAT 16 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande