KINE RO

Divers


Dénomination : KINE RO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 556.817.810

Publication

04/08/2014
ÿþ Id,  In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

211 JULI 2011i

Griffie

11111111i~i~iNdu

191 9082*

Vc beha aar Belt r,L;a

11 111

i

4

Bijlagen bij liét Bélgisciï Sta tsb1ad - 04/08/2-1114 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :. ~ C- e\-

Benaming : Kine Ro

Burgerlijke vennootschapo.v.v.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennooschap

Zetel : Erasmuslaan 50 3500 Hasselt

Voorwerp akte : Oprichting

Op 1 juli 2014, werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

1. Roeges Pierre ,geboren te Kikwit op 27 januari 1949, wonende Erasmuslaan 50 te 3500 Hasselt, optredend als beherend vennoot

2. Roeges Bernadette , geboren teEtterbeek op 23 juli 1970 wonende Kiezelstraat 26 te 3500 Hasselt, optredend als stille vennoot

3. Roeges Edith , geboren te Turnhout op 07 februari 1975, wonende Ruusbroecldaan 2 te 3500 Hassel, optredend als stille vennoot

een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, Artikel I. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de burgerlijke bedrijvigheid van kinisetherapie,: gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, bejaarden- en ziekendienst, evenals alle werkzaamheden die verenigbaar zijn met dit beroep.

Artikel 2. Vorm., maatschappelijke naam.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap en heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Kine Ro Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk voorafgaand of gevolgd door de woorden "Comm V.".

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Erasmuslaan 50. De zetel kan zonden statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen, oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor

statutenwijziging,

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgelegd op 1000 Euro. volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Roeges Pierre ten belope van 800 Euro, wat 8 aandelen vertegenwoordigt.

b. Roeges Bernadette ten belope van 100 Euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt

c. Roeges Edith ten belope van 100 Euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

S. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn invennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag dat door hen werd ingebracht.

Te rekenen vanaf heden zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van eIk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4, In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten die het diploma van kinesitherapeut bezitten kunnen het beroep van kinesist uitoefenen binnen de vennootschap.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

Artikel 10. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur. De zaakvoerders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Tot gewoon zaakvoerder worden:

De heer Roeges Pierre wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettelijke redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te Ieven overeenkomstig artikel 8, par. 3, alinea 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij: elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Bezoldiging der vennoten.

Luik B - Vervolg

De stille vennoten hebben geen enkel recht op bezoldiging of vergoeding. De zaakvoerder en beherende vennoten oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend. De toegekende bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 13. Boekjaar - jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen te voeren,

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op 30 juni volgend op het afsluiten van het boekjaar.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31 december 2014.

De vennootschap neemt alle verplichtingen, inkomsten en uitgaven over die sedert 1 januari 2014 zijn aangegaan en verworven door de vennootschap in oprichting.

Artikel 14. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

1. iet batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt nettowinst uit van de vennootschap.

2.De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 30 juni van elk jaar, zullen bij eenparigheid

beslissen:

-over de bestemming van het resultaat;

en/of

4e bestemming van een deel van de netto winst naar een reservefonds.

Ar ikel 15.Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 16. Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Opgemaakt te Hasselt op 1 juli 2014 Roeges Edih

Roeges Pierre Roeges Bernadette Stille vennoot

Zaakvoerder-beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

,4el/bud n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KINE RO

Adresse
ERASMUSLAAN 50 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande