KISTEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KISTEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.290.823

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

o7 -05-GISCH ST

...

ELGE, . ..

2014 ATSB r./eercelegd ter griffie der rechtbank

v. loophandet Antwerpen, afd. Tongeren

.

30 -04- 2014

9 Griffie

Je griffiar,

111111011

11111

BEL

Ondernemingsnr : 0418.290.823

Benaming

(voluit) : KISTEN- 24 PALETTENBEDRIJF JAMART

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3840 Borgloon, Industrieweg 7

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERDRACHT AAN BVBA SKD MANAGEMENT

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op vijfentwintig april tweeduizend veertien,' blijkt:

"Heden, de vijfentwintig april van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, Jean-Luc SNYERS, notaris met standplaats te ALKEN, is gehouden

Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "K1STEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART", met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Industrieweg 7, opgericht onder de naam Kisten- & Paletten Fabriek Jamart en onder de vorm van een BVBA bij authentieke akte verleden voor notaris Jacques SNYERS te Alken op een maart negentienhonderd achtenzeventig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf maart negentienhonderd achtenzeventig onder nummer 811-2.

Gewijzigd, waarbij de naam en de vorm werden veranderd in de huidige, bij akte verleden voor notaris Jacques SNYERS te Alken op negenentwintig maart negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zevenentwintig april negentienhonderd negentig onder nummer 900427-549.

Voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op zes juli tweeduizenct en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tweeÉntwintig juli tweeduizend en vier onder nummer 4109709.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0418.290.823.

Aanwezig zijn:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) DRIADE ENGINEERING, met zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1A, met als ondernemingsnummer 0840.575.373.

Hier vertegenwoordigd door de heer JAMART Dirk, wonende te 3945 Ham, Diktestraat 1 / 1.

Benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap in de oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op vierentwintig oktober tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zevenentwintig oktober daarna onder nummer 11306368 en handelend krachtens artikel 8 van de statuten..

Houdster van tweehonderd vijftig (250) aandelen,

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) STIMAN, met zetel te 3720: , Kortessern, Opeindestraat 112, met als ondernemingsnummer 0537.922.507.

Hier vertegenwoordigd door de heer JAMART Stijn, wonende te 3720 Kortessem, Opeindestraat 112.

Benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap in de oprichtingsakte verleden verleden voor. ondergetekende notaris op vier september tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het belgisch staatsblad op negen september tweeduizend dertien onder nummer 13306003 en bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen krachtens artikel 8 van de statuten.

Houdster van tweehonderd vijftig (250) aandelen.

TOTAAL vijfhonderd (600) aandelen.

De vergadering wordt geopend onder het vcorzitterschap van de BVBA Stiman voornoemd, om 08.30 uur, De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders van de vennootschap aanwezig zijn zcals blijkt uit het register van aandelen dat hem voorgelegd wordt.

Aaangezien elle aandeelhouders, die de totaliteit van de de aandelen vertegenwoordigen, op deze vergadering aanwezig zijn, dient geen verantwoording betreffende de bijeenroeping worden gegeven.

De voorzitter stelt vast dat aile bestuurders aanwezig zijn, met name

1) De BVBA DRIADE ENGINEERING, met als vaste vertegenwoordiger de heer JAMART Dirk.

2) De BVBA STIMAN, met ais vaste vertegenwoordiger de heer JAMART Stijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ï 3) De BVBA SKD MANAGEMENT, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Jamart Henri. De Heer Jamart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Henri heeft verzaakt aan zijn aanwezigheid bij middel van een document dat aan de vergadering wordt

voorgelegd.

De bestuurders verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige algemene

vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en het toezenden van

stukken overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De voorzitter stelt bijgevolg vast dat huidige vergadering bij eenparigheid van stemmen de agenda van de

vergadering kan vaststellen,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt;

I. Agenda

Huidige vergadering heeft volgende agenda:

1. Kennisneming en bespreking van volgende documenten:

a. kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op 17 februari 2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen;

b. verzaking aan het maken van de verslagen, in toepassing van artikelen 730 en 731, §1 van het wetboek van vennootschappen.

c.verzaking aan de termijnen en van toezending van de stukken voorzien door artikel 733 van het wetboek van vennootschappen

d, mededeling overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van NV Kisten- & Palettenbedrijf Jamart sedert de datum van het splitsingsvoorstel;

2. Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de vennootschap BVBA SKD MANAGEMENT van onroerende goederen en financiële tegoeden van de inbrengende vennootschap; deze bestanddelen worden zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen,

3. Boekhoudkundige verwerking van de vermindering van het patrimonium van de vennootschap door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van elfduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (11.818,30E) , zodat het gebracht wordt van honderd achtennegentig duizend vijIlionderd euro (198.500 E) op honderd zesentachtig duizend zeshonderd eenentachtig euro eenenzestig cent

(186.681,61 E). ,

4. Verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omvorming van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe te lichten.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat en dat hierbij gevoegd wordt.

5. Ontslag van de bestuurders.

6. Decharge verlening en ontslag van de bestuurders,

7. Omvorming van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

8. Vaststelling van de statuten.

9. Benoeming van zaakvoerder,

llX Opschortende voorwaarde.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

a. De raad van bestuur van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna genoemd «het voorstel», dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren neergelegd op 22 februari 2014, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 03 maart daarna onder het nummer 14054465_

b. De vennoten verklaren elk uitdrukkelijk afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730 en 731,§1 van het Wetboek van Vennootschappen in die mate dat deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake de partiële splitsing. Zij verlenen dan ook vrijstelling tot het opstellen van het partieel splitsingsverslag door het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor. De vennoten verklaren eveneens afstand te doen van de termijnen en van de toezending van de stukken zoals voorgeschreven door artikel 733 van het wetboek van vennootschappen.

d. De vergaderihg neemt ervan kennis dat er geen gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van NV Kisten- & Palettenbedrijf Jerne sedert de datum van het splitsingsvoorstel zijn gebeurd;

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de vennootschap BVBA SKD MANAGEMENT, van onroerende goederen en financiële tegoeden van de af te splitsen vennootschap; de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De handelingen van de af te splitsen vennootschap zullen sinds één januari tweeduizend veertien boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn door de verkrijgende vennootschap,

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen. BESCHRIJVING VAN DE AFGESPLITSTE BEDRIJFSTAK:

ACTIVA

Materiële vaste activa - Terreinen en gebouwen

Gemeente BORGLOON 1 AFD:

Een industrieel pand, bestaande uit industriehallen en een kantoorgebouw, op en met grond gelegen Industrieweg 7, gekend volgens titel en kadaster onder sectie B nummer 437/M met een oppervlakte van twaalfduizend zevenhonderd achtentwintig (12.728) vierkante meter.

Is niet inbegrepen in deze overdracht de nieuwe loods die opgericht werd door SKD MANAGEMENT EIGENDOMSTITEL,

Voormeld goed hoort toe aan BVBA Kisten- & Palettenbedrijf Jamart voor de grond als volgt:

- deels krachtens akte van aankoop verleden voor de Gouverneur van de provincie Limburg op negentien mei negentienhonderd negenentachtig;

- deels krachtens akte van aankoop verleden voor de Gouverneur van de provincie Limburg op eenendertig juli negentienhonderd zesentachtig;

- deels krachtens akte verleden voor de Gouverneur van de provincie Limburg op drieëntwintig maart negentienhonderd vierennegentig.

AI deze goederen werden aangekocht van de Provincie Limburg, die ze zelf aankocht van de samenwerkende vennootschap "Intercommunale Maatschappij van Ruimtelijke Ontwikkeling in Limburg", Kortweg I.M.L., bij akte verleden voor de Heer Gouverneur op twintig april negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Tongeren op zevenentwintig april daarna, boek 1642 nummer 25.

De gebouwen, met uitzondering van de "nieuwe loods", werden nadien door haar opgericht.

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris op tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf, overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Tongeren werd voormeld grond door NV Kisten- en Palettenbedrijf Jamart in opstal gegeven aan BVBA SKD MANAGEMENT, waardoor de nieuwe loods nadien door SKD MAGENEMENT werd opgericht.

HYPOTHECAIRE TOESTAND:

De overdragende vennootschap verklaart dat de hiervoor beschreven overgedragen onroerende goederen, behoudens hetgeen hierna vermeld, vrij en onbelast zijn van inschrijvingen, overschrijvingen en/of vcorreehten

Uitzondering wordt gemaakt voor volgende inschrijvingen genomen op het eerste kantoor der hypotheken te Tongeren;

- op vier augustus negentienhonderd zesentachtig, boek 1191 nummer 25 in het voordeel van ,NV Kredietbank krachtens akte verleden voor notaris Jacques Snyers te Alken op drieëntwintig juni negentienhonderd zesentachtig tot zekerheid van acht miljoen Belgische frank

- op twee maart negentienhonderd vijfennegentig, boek 1867 nummer 35 in het voordeel van NV Kredietbank krachtens akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op zesentwintig januari negentienhonderd vijfennegentig tot zekerheid van acht miljoen Belgische frank.

De schulden die door deze hypotheken worden gewaarborgd worden niet door de vennootschap overgenomen maar Zullen ten persoonlijke titel door de inbrenger verder worden afgelost.

De huidige boekwaarde (31/12/2013) van voormelde onroerende goederen kan weergegeven worden als volgt;

Omschrijvingaanschaffingswaarde afgeschreven boekwaarde

Terreinen 78400,42¬ 0,00¬ 78.400,42¬

Nieuwbouw 307.755,80 ¬ 307.755,80¬ 0,00¬

Afsluiting terrein 41.898,51 E 20.752,12¬ 21.146,39¬

Terreinverharding 146.746,25 E 146.746,25 E 0,00¬

Hangar 194.316,27¬ 194.316,27¬ 0,00¬

TOTAAL 769.117,25¬ 669.570,44¬ 99.546,81 ¬

Liquide middelen

vijftig duizend (50.000) euro

PASSIVA

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve en beschikbare reserves per 31/12/2013 worden, conform artikel 213 W.1.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen In het totaal netto-actief vár5r de verrichting.

De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Inzake de belastingvrije reserves, afkomstig van de gespreid te belasten meerwaarden en de investeringsreserves wijkt de fiscale afsplitsing af van de afsplitsing overeenkomstig artikel 213 W.I.B. De belastingvrije reserve van de rekening 132000 en de voorziening voor uitgestelde belastingen werden bij voorrang toegewezen aan de vennootschap waarin de herbelegde activa na de partiële splitsing zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanwezig zijn. Na deze toewijzing dient bijgevolg een correctie te gebeuren bij de opsplitsing van de vrijgestelde investeringsreserve, zodat op het totale niveau van de belastingvrije reserves, de afsplitsing overeenstemt met artikel 213 W.I.B., Op basis van deze principes komt men aldus tot volgende verdeling:'

Belastingvrije reserves en uitg, belastingen Nv Kisten en palettenbedrigJamart

(balans per 31/12/2013)Bvba SKD Management (inbreng) Nv Kisten en palettenbedrijf Jarnart (na partiële

splitsing)

Belastingvrije reserves 62.008,98 E 0,00¬ 62.008,98

Investeringsreserves 56.250,00¬ 8.942,01 E 47.307,99¬

Uitgestelde belastingen 31.929,77¬ 0,00¬ 31.929,77 E

TOTAAL 150.188,75¬ 8.942,01 E 141.246,74¬

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activabestanddelen worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "SKD MANAGEMENT' volgens de hierna vernielde voorwaarden:

1) De inbreng geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per eenendertig december tweeduizend dertien.

2) De inbreng van voormelde onroerende goederen door de overdragende vennootschap in de overnemende vennootschap, omvat de geheelheid van activabestanddelen verbonden aan deze onroerende goederen, inclusief de daaraan verbonden vergunningen.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA Kisten- & Palettenbedrijf Jamart, te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar Is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet tri de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA Kisten- & Palettenbedrijf Jamart, dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

Tevens omvat de inbreng van voormelde onroerende goederen, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan met betrekking tot deze onroerende goederen.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit tot partiële splitsing om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De overnemende vennootschap wordt geacht de voortzetting te zijn van de overdragende vennootschap voor aile contracten met betrekking tot de overgedragen onroerende goederen door de overdragende vennootschap aangegaan.

De eventuele zekerheden en waarborgen verbonden aan de overgedragen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overdragende vennootschap met betrekking tot de overgedragen onroerende goederen.

3, Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKD MANAGEMENT", waarin de betrokken bestanddelen worden overgedragen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Eigendom  gebruik  ingenottreding: De overnemende vennootschap verkrijgt het eigendom van het door haar overgenomen goed vanaf heden; zij heeft het gebruik en het genot van het door haar overgenomen gced vanaf één januari tweeduizend veertien, vermits de overdragende vennootschap verklaart dat het overgedragen goed niet verhuurd of verpacht is en niet het voorwerp uitmaakt van enig gebruiksrecht in het voordeel van derden,

3) Belastingen: De overnemende vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, zijn deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf één januari tweeduizend veertien. Ondergetekende notaris heeft de overnemende vennootschap ingelicht aangaande mogelijke verminderingen op onroerende voorheffing. De overdragende vennootschap verklaart geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of eventueel voetpad verklaart hij verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zal hij ze te zijnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

4) Brandverzekering: Ondergetekende notaris wijst de overnemende vennootschap erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd« De overnemende vennootschap verklaart de risico's hiervan te kennen en zal zelf het nodige doen om een nieuwe polis aan te gaan.

5) Water gas - elektriciteit: De overnemende vennootschap is verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening over te nemen. Hij stelt deze diensten op de hoogte van zijn verwerving

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Erfdienstbaarheden: Het goed wordt overgedragen in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden. De overdragende vennootschap verklaart geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, behoudens eventueel bomen staande te dicht bij de grenslijn. Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

7) Oppervlakte: Het goed wordt overgedragen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan éér(wintigste met de werkelijke grootte.

8) Staat - gebreken: Het goed wordt overgedragen met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de overdragende vennootschap tot vrijwaring zou gehouden zijn wegens toestand van de bodem en van de gebouwen, en de mogelijke burenhinder, De overnemende vennootschap treedt evenwel in de rechten van de overdragende vennootschap voor mogelijke vorderingen bij producten- aansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers.

9) Gemene muur - afsluitingen: Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het overgedragen goed en de aanpalende eigendommen,

10) Stedenbouw klassering

Ondergetekende notaris verklaart op zicht van de door hem ontvangen stedenbouwkundig uittreksel dat

a- het voormelde onroerend goed volgens de meest recente stedenbouwkundige bestemming gelegen is in een gebied voor ambachtelijke bedrijven en KMO'S,

b- voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt:

- op dertien juni negentienhonderd zesentachtig voor het bouwen van atelier met burelen en loods, onder

referentie 86/27

- op veertien juni negentienhonderd negenentachtig, voor het bouwen van een loods, onder referentie

89/1816481

- op zeven augustus negentienhonderd eenennegentig voor de regularisatie van een nieuwe loods en

uitbreiding bestaande loods, onder referentie 91/31

- op drieëntwintig februari negentienhonderd vierennegentig voor het bouwen van een open loods, onder

referentie 93/72

- op zestien juli negentienhonderd zevenennegentig (voorwaardelijk vergund) voor het bouwen van een

loods, onder referentie 97/27

- op veertien september tweeduizend en elf voor het slopen van 2 bestaande loodsen en het bouwen van

een nieuwe loods, onder referentie 11/38.

c- er volgens de hypothecaire staat en verklaring van de overdrager geen dagvaarding wegens een stedenbouwkundige inbreuk (art, 6.1,1 VI, Codex R.0.) of tot uitvoering van een herstelmaatregel (art, 6,1.1 VI, Codex R.0.) werd uitgebracht.

d- er geen voorkooprecht op het goed rust ingevolge een definitief ruimtelijk uitvoeringsplan, overeenkomstig het hierna vermeld schrijven van de gemeente

e- er geen lasten en voorwaarden opgelegd zijn wegens een verkavelingsvergunning.

De overdrager verklaart dat het goed geen geklasseerd gebouw is en bij zijn weten niet gelegen is in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overdrager verklaart aan het voormelde onroerend goed geen werken, handelingen of wijzigingen te hebben uitgevoerd waarvoor een stedenbouwkundige vergunning vereist was. Hij verklaart zelf geen bouwovertredingen te hebben begaan en verklaart tevens geen kennis te hebben van bouwovertredingen die dagtekenen van vôôr zijn verwerving van het voormelde onroerend goed.

Hij verklaart dat het goed bij zijn weten op heden geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening. Hij bevestigt dat de gebouwen niet ongeschikt voor bewoning zijn verklaard en het goed niet onderworpen is aan een taks op leegstand.

De overnemer moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, zodat de overdrager hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kan worden.

Verder worden partijen gewezen op de inhoud van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening dat voor een hele reeks werken aan een onroerend goed een voorafgaande stedenbouwkundige vergunning vereist, Het betreft hoofdzakelijk bouw- of verbouwingswerken, reliëfveranderingen, kappingen van bomen, bestemmingsveranderingen, parkeerplaatsen aanleggen, splitsingen van gebouwen en het aanleggen van recreatieve terreinen.

11) Milieu - Bodemsanering: De overdragende vennootschap verklaart dat de ovememende vennootschap

voor het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest

afgeleverd door de OVAM op zes februari tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 101 van het

bodemdecreet. Dit bodemattest bepaalt

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2,1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.01,2014 en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.2.1 Historisch verontreiniging

DATUM: 28.03.2012

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Industrieweg 7 te 3840 Borgloon

AUTEUR: Rimeco NV

DATUM: 06.01,2014

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Actualisatie oriënterend bodemonderzoek, Industrieweg 7 te 3840 Borgloon

AUTEUR., Rimeco NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1) Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2) Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3) Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: wvvw.ovam.be/grondverzet.

4) De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens

5) Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het bodemdecreet

werden nageleefd.

STOOKOLIETANK

De overdragende vennootschap verklaart dat in het overgedragen goed twee ondergrondse opslagtanks

aanwezig zijn met een inhoud van elk drieduizend liter.

De overdragende vennootschap verbindt zich ertoe de periodieke controle, zoals voorgeschreven door

VLAREM II, te laten uitvoeren binnen de twee maanden vanaf heden en het conformiteitsattest te overhandigen

aan de overnemende vennootschap.

12) Archeologisch patrimonium: Ondergetekende notaris heeft de overdragende vennootschap ingelicht omtrent het Vlaams decreet inzake archeologisch patrimonium. De overdragende vennootschap verklaart over geen enkele aanduiding te beschikken dat het goed onder de toepassing van dit decreet zou kunnen vallen.

13) Postinterventiedossier: Na door de instrumenterende notaris te zijn ondervraagd over het bestaan

van een postinterventie dossier, heelt de overdragende vennootschap verklaard dat hij voorafgaandelijk aan deze aan de overnemende vennootschap het postinterventiedossier heeft overhandigd.

14) Risicozone overstromingsgebied:

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig op de landverzekeringsovereenkomst deelt de instrumenterende notaris de overnemende vennootschap mee dat het bij deze overgedragen goed gelegen is in een risicozone overstroming zoals bepaald in het K.B. van achtentwintig februari tweeduizend en zeven tot afbakening van de risicozones.

ln navolging van artikel 17bis van het Vlaams decreet van 18 juli 2013 betreffende het Integraal Waterbeleid, en na opzoeking op de website www.geo-vlaanderen.be deelt de instrumenterende notaris de overnemende vennootschap mee dat;

A) Het goed gelegen is in mogelijk overstromingsgevoelig gebied. Dit is een gebied waar overstromingen mogelijk zijn bij zeer extreme weersomstandigheden of falen van waterkeringen zoals bij dijkbreuken; Ondergetekende notaris licht partijen in dat er in overstromingsgevoelige gebieden vaak specifieke bouwverplichtingen of -beperkingen gelden.

B) Het goed niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone; BIJZONDERE VOORWAARDEN

Deze overdracht geschiedt verder onder de hiernavolgende bijzondere voorwaarden, letterlijk overgenomen uit voormelde akten verleden voor de gouverneur van de provincie de dato eenentwintig mei negentienhonderd zesentachtig en negentien mei negentienhonderd negenentachtig:

"De koper verbindt er zich toe op de aangekochte grond binnen drie maanden na de aankoopakte een aanvang te nemen met het oprichten van een nijverheidsgebouw met een minimum oppervlakte van 1000m2 en de nodige maatregelen te treffen opdat binnen één jaar na de aankoopakte, het bedrijf in werking zal zijn, dit alles behoudens abnormale omstandigheden en mits de nodige vergunningen tijdig door de bevoegde overheden worden verleend.

Over deze abnormale omstandigheden en over het niet tijdig bekomen van genoemde vergunningen zullen de verkoper en de G.O.M,-Limburg tijdig en schriftelijk ingelicht worden.

Indien aan bedoelde verplichting niet voldaan wordt, kan de verkoop worden ontbonden na

ingebrekestelling bij deurwaardersexploot door de verkoper, of de G.O.M.-Limburg, In voorkomend geval zal de huidige prijs aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer van de consumptieprijzen echter verminderd met de kosten van terugname terugbetaald worden.

Indien binnen de zes maanden voornoemde infrastructuur niet gebruikt wordt, kan de verkoper of de G.O.M.-Limburg de grond terugkopen, alsmede de infrastructuur verwerven aan de voorwaarden bepaald in artikel 12 van onderhavige akte.

Artikel 6.

De koper zal op het terrein alleen gebouwen en/of infrastructuur oprichten die direct of indirect verband houden met de industriële doeleinden van het bedrijf, mn, productie van kisten en paletten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het terrein of in de gebouwen mogen slechts andere activiteiten plaatsvinden na schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van de bestendige deputatie en na het bekomen van de vereiste vergunningen.

Het oprichten van één conciergewoning is toegestaan. Deze woning dient stedenbouwkundig, onder meer naar haar aard, uiterlijk en gebruikte materialen een geheel te vormen met het eigenlijk bedrijfsgebouw.

Zo niet aan deze voorwaarden voldaan wordt kan verkoopster schadevergoeding eisen gelijk aan 10.000,-fr, per m2 vloeroppervlakte van de woning deze som wordt aangepast aan de schommelingen van het Index-cijfer der consumptieprijzen.

In geval van overtreding van deze verkoopsvoorwaarden zal de koper na de vaststelling die hem per aangetekend schrijven wordt meegedeeld een boete betalen gelijk aan 1/3 van de verkoopprijs van de grond, aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer van de consumptie-prijzen.

Artikel 7..

- De koper zal zich onderwerpen aan alle reeds uitgevaardigde en in de toekomst nog uit te vaardigen voorschriften van de bevoegde overheid. Hij verbindt zich tot het verwerven van aile nodige vergunningen ; de inplanting van de infrastructuur geschiedt volgens de richtlijnen en aanduiding van de lijnrichting door de bevoegde gemeenteoverheden en volgens de gebruikelijkestedebouwkundige voorschriften van toepassing op de bijzondere plannen van aanleg.

- De koper verbindt er zich toe zorg te dragen dat de industriële en huishoudelijke afvalwaters beantwoorden aan de richtlijnen van de bevoegde overheid betreffende het lozen van afvalwaters in de openbare riolering.

- De koper zal de nodige maatregelen treffen om te verhinderen dat zijn werkzaamheden op het terrein luchtbezoedeling zouden veroorzaken.

Ook de geluidshinder zal binnen de perken van de richtlijnen van de bevoegde overheid blijven. De vaste afvalstoffen mogen niet op het terrein worden gestort maar zullen op reglementaire wijze worden verwijderd.

- De ko per zal er zorg voor dragen dat vanaf de grenzen van het perceel elke rommelige aanblik aan het oog onttrokken wordt door een aangepaste inplanting van de infrastructuur, eventueel een esthetisch verantwoorde omheining en een aangepaste beplanting.

Artikel 8.

De ko per zal er naar streven na ingebruikneming van de bijkomende installaties 4 personen bijkomend effectief en blijvend tewerk te stellen, behoudens uitzonderlijke en onvoorziene omstandigheden waarover verkoopster en de G.M.-Limburg tijdig dienen ingelicht te worden.

Artikel 9,

Het terrein dat is aangekocht en de infrastructuur en/of gebouwen die erop worden opgericht mogen noch geheel noch gedeeltelijk worden vervreemd, in vennootschap ingebracht, verhuurd, in bruikleen gegeven, in erfpacht gegeven of om niet ter beschikking van derden gesteld zonder de voorafgaandelijke en schriftelijke goedkeuring van de bestendige deputatie, met dien verstande dat hier onder derden niet worden verstaan de personen of vennootschappen die behoren tot dezelfde familie of tot dezelfde groep van vennootschappen, waarvan het bedrijf van de koper deel uitmaakt,

- De goedkeuring zal niet worden geweigerd indien de derde zich schriftelijk verbindt aile verplichtingen van deze overeenkomst over te nemen en na te leven. In geval van schriftelijke overeenkomst tussen de koper en de derde dienen aile verplichtingen opgenomen in artikel 5 tot en niet 12 van onderhavige akte in extenso te worden overgenomen.

- Verkoopster en de G.O.M.-Limburg behouden het recht van weigering indien moest blijken dat de vervangende nijverheid een bijzonder hinderlijke, ongezonde of gevaarlijke inrichting zou zijn.

Artikel 10.

In geval van faling of onroerend beslag ingevolge vonnis vervalt het verbod van verkopen vermeld in artikel 9 en vervalt eveneens het recht van terugkoop van verkoopster en van de G.O.M.-Limburg zoals vermeld in artikel 12.

Wanneer deze verkoop zich voordoet zal in het lastenboek van de openbare verkoop respectievelijk in de akte van verkoop moeten bepaald worden dat de nieuwe koper de verplichtingen en verbodsbepalingen die in onderhavige verkoopovereenkomst werden opgelegd overneemt en naleeft.

De verplichtingen en verbodsbepalingen opgenomen in artikel 5 tot en met 12 van onderhavige akte dienen in extenso te worden overgenomen in het lastenboek van de openbare verkoop respectievelijk in de akte van verkoop.

Artikel 11.

In geval van definitieve stopzetting van het bedrijf, buiten elke overmacht om - hetgeen voldoende blijkt uit afdanking van het personeel of uit een door de bedrijfsleiding veroorzaakte staking van de activiteit gedurende een periode van meer dan zes maand hebben verkoopster en de G.O.M.-Limburg het recht de grond en de erop opgerichte gebouwen en/of infrastructuur terug te kopen aan de voorwaarden bepaald in artikel 12.

Artikel 12.

Indien de koper niet voldoet aan de verplichtingen en bepalingen vermeld in bovenstaande artikelen 5, 6, 7, 8, 9 en 11 hebben verkoopster en/of de G.O.M.-Limburg het recht grond, gebouwen en/of infrastructuur aan te kopen aan de voorwaarden bepaald in artikel 32 § 1 van de wet van 30 december 1970 op de economische expansie."

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de te splitsen vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zijn gebleven, In de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de verkrijgende vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuwe aandelen in de winst deelnemen, vanaf één januari tweeduizend veertien.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van van elfduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (11,818,39E), zodat het gebracht wordt van honderd achtennegentig duizend vijfhonderd euro (198.500 E) op honderd zesentachtig duizend zeshonderd eenentachtig euro eenenzestig cent (186.681,61 E).

Verder zal de vermindering van het patrimcnium aangerekend worden:

a.)ten belope van duizend honderd eenentachtig euro vierentachtig eurocent (E 1.181,84) op de rekening "Wettelijke reserve";

b.)ten belope van honderd drieëntwintigduizend zeshonderd zestig euro vierendertig eurocent (¬ 123.660,34) op de rekening "Beschikbare reserve",

c.)ten belope van drieduizend negenhonderd vierenveertig euro vierentwintig eurocent (¬ 3.944,24) op het overgedragen resultaat,

d) ten belope van achtduizend negenhonderd tweeënveertig euro één eurocent (E 8.942,01) op de rekening "Investeringsreserve",

VIERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van en keurt goed

- Het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht,

- Het verslag van de heer Benny WOUTERS, bedrijfsrevisor, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gedateerd op vierentwintig april tweeduizend veertien, met daarin opgenomen de staat van actief en passief, afgesloten op 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden voor de omvorming, en waarvan het besluit als volgt luidt: "Ondergetekende werd aangesteld door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "KISTEN- & PALETTENBEDR1JF JAMART", met zetei te 3840 Borgloon, Industrieweg 7, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting van de Naamloze Vennootschap "KISTEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART', in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Gezien mijn aanstelling op 3 april 2014 heb ik de voorraden niet kunnen nakijken op de fysische aanwezigheid per 31 maart 2014.

Uit mijn werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad behoudens het feit dat ik mij niet kan uitspreken over de waarde van de voorraden welk in de staat werd opgenomen voor 445.771,00 EUR wegens het niet-bijwonen van de fysische voorraadopname, waarvoor voorbehoud.

Het netto-actief volgens deze staat van 2.465.803,75 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal opgenomen in de staat van activa en passive en eveneens niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oplichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hasselt, 24 april 2014

Benny WOUTERS

Bedrijfsrevisor" -

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte warden neergelegd,

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt bij deze het ontslag van de bestuurders:

1. BVBA SKD MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Industrieweg 7, met ondememingsnummer 0829.094.236, RPR Tongeren, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Henri Jamart.

2. Bvba Driade Engineering, met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1A, met ondernemingsnummer 0840.675.373, RPR Hasselt, bestuurder en gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Dirk Jamart.

3. Bvba Stiman, met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Opeindestraat 112, met ondememingsnummer 0537.922.507, RPR Tongeren, bestuurder en gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Stijn Jamart.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap "KISTEN- & PALLETTENBEDRIJF JAMART" om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 774 en volgende van de Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan, De activiteit blijft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ongewijzigd. De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De vennootschap behoudt het nummer 0418.290.823 waaronder zij als naamloze vennootschap ingeschreven is in het Handelsregister te Tongeren.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in het bovenvermelde revisoraal verslag, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien,

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

ZEVENDE BESLISSING.

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm, en rekening houdend met de hoger genomen beslissingen, als volgt vast te stellen (uittreksel):

Artikel 1.Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Kisten- & Palettenbedrijf Jamart".

Deze naam zal worden gebruikt in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA". Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 3840 Borgloon, Industrieweg 7.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doek

De fabricatle, aan- en verkoop, in- en uitvoer van kisten, paletten en verpakkingen in hout, plastiek en alle andere natuurlijke en synthetische materialen, en dit in de breedst mogelijke zin.

Daarenboven zal de vennootschap aile handels, financiële en industriële verhandelingen, zowel roerende als onroerende goederen mogen uitvoeren.

Zij mag eveneens optreden als makelaar en commissionair in al deze verhandelingen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering, te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel, door versmelting of hoe dan ook. De vennootschap mag verwezenlijken zowel in België als in de vreemde, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ZESENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EENENTACHTIG EURO EENENZESTIG EUROCENT (¬ 186.681,61).

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFHONDERD (500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éérilvijthonderdste (1 /500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 31.Boekjaar jaarrekening jaarverslag

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neeriegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 e van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32.VVinstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat ais zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zef tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28.Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29.Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Artikel 13.Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand april om 17.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14.0proepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 21.Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vennotenvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 22.Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 23.Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen. ACHTSTE BESLISSING

Worden benoemd tot niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:.

- Bvba Driade Engineering, met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1A, met

ondernemingsnummer 0840.575.373, RPR Hasselt, met als vast vertegenwoordiger de heer Dirk Jamart,

- Bvba Stiman, met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Opeindestraat 112, met

ondernemingsnummer 0537.922.507, RPR Tongeren, met als vast vertegenwoordiger de heer Stijn Jamart. Beiden hier aanwezig die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Over de vergoeding van hun mandaat beslist de algemene vergadering.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan Benny Wouters, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 16, en alle aangestelden, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondemerningsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat elle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de vennootschap BVBA SKD MANAGEMENT, ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap NV KISTEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART, door de algemene vergadering van voormelde vennootschap BVBA SKD MANAGEMENT.

VERKLARINGEN

A. Interne en externe wettigheid

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek en overeenkomstig artikel 737 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe huidige vennootschap gehouden is.

B. Verklaring prri fisoo

1. Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

2. Huidige splitsing geschiedt met toepassing van de voordelen voortvloeiende uit de artikels 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 211, §1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 en van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Comparanten verklaren dat uit de voorafgaande beslissing nr. 2013.086 van eenentwintig mei tweeduizend dertien volgt dat onderhavige partiële splitsing belastingvrij kan plaatsvinden,

3. Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van de artikels 62, §2 en 73 van het Wetboek van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde, De gesplitste vennootschap is belastingplichtige voor de toepassing

van bedoelde belasting onder nummer 8E418.290.823.

INFORMATIE  RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven.

BEVESTIGING IDENTITEIT WOONSTKEUZE

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het

ondernemingsnummer van de vennootschap.

Woonstkeuze: Voor de uitvoering van deze akte, verklaren partijen keuze van woonst te doen op het

kantoor van ondergétekende notaris.

VOORLEZING EN TOELICHTING

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf

werkdagen voor het vertijden van de akte,

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, all en 2 van de Organieke Wet Notariaat.

3. De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel

agngehechte stukken.

STEMMING

Al de beslissingén die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om 09.00 uur.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Daar dit is

geschied bij brief van twee mei tweeduizend en twaalf, hebben zij uiterlijk twee werkdagen later en dus tijdig,

kennis gekregen van dit ontwerp. Zij bevestigen dit,

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de

detum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf

meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te ALKEN op het

kantcor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Neergelegd uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Voorbehouden

 aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14312-0579-015
03/03/2014
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisct

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergetAsJd tpr rlar

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 u -02- 2014

De Hoofdgriffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.290.823

Benaming

(voluit) : Kisten- & Palettenbedrijf Jamart

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 7 - 3840 Borgloon

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 677 c.q. 673 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart een deel van haar vermogen afsplitst naar een bestaande vennootschap, de bvba SKD Management, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W, Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart op 17 februari 2014 blijkt het volgende,

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: Kisten- & Palettenbedrijf Jamart

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Industrieweg 7, 3840 Borgloon

De vennootschap werd opgericht op 1 maart 1978, ingevolge akte verleden voor notaris Jacques Snyers te Alken, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 maart daarna, onder nummer 811-2.

De statuten van de vennootschap werden meerdere malen gewijzigd en voor de laatste maal op 6 juli 2004, bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22juli daarna, onder nummer 04109709.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0418.290.823.

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer van kisten, paletten en verpakkingen in hout, plastiek en alle andere natuurlijke en synthetische materialen, en dit in de breedst mogelijke zin.

Daarenboven zal de vennootschap alle handels, financiële en industriële verhandelingen, zowel roerende als onroerende goederen mogen uitvoeren.

Zij mag eveneens optreden als makelaar en commissionair in al deze verhandelingen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering, te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel, door versmelting of hoe dan ook. De vennootschap mag verwezenlijken zowel in België als in de vreemde, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam: SKD Management

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industrieweg 7, 3840 Borgloon

De vennootschap werd opgericht op 6 september 2010, bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 september daarna, onder nummer 10304827.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer

0829.094.236.

De vennootschap heeft tot doel:

1. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

2. het verlenen van adviezen, produceren en commercialiseren van studies, analyses, ontwerpen en realisaties met betrekking tot mechanische, elektrische, elektronische en informaticasystemen;

3. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen;

4. het verlenen van training, seminaries en onderwijs met betrekking tot mechanische, elektrische, elektronische en informaticasystemen;

5. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

6. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

7. de aan-en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

8, het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen;

9. het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

10, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

11. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

12, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

13. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

14. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Deze opsomming is niet beperkend.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING Aan de vennoten van de te splitsen vennootschap zullen, ter vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap, nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toegekend, in precies dezelfde verhouding ais in de te splitsen vennootschap.

De ruilverhouding wordt berekend op basis van de werkelijke waarde van het afgesplitst vermogen ten opzicht van het eigen vermogen van de bvba SKD Management.

Ruilverhouding = 1 aandeel nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart tegen 3,3368 aandelen bvba SKD Management

Derhalve zullen 1,668 nieuwe, volgestorte, aandelen van de bvba SKD Management worden uitgereikt aan de vennoten van de nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart,. Deze 1.668 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande 3.000 aandelen.

Het kapitaal van de bvba SKD Management na de partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 4.668 (namelijk 3.000 bestaande en 1.668 nieuwe) aandelen,

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT De aandelen die de verkrijgende vennootschap, bvba SKD Management, naar aanleiding van de partiële splitsing zal uitgeven, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap, nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap, door inschrijving in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap, bvba SKD Management, door toedoen van haar zaakvoerder, op voorlegging van het aandelenregister van de af te splitsen vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 januari 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN De datum vanaf welke de handelingen van de af te splitsen vennootschap met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN Er worden geen bijzondere rechten toegekend. Er zijn in de af te splitsen vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN

ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W,Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf §1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W,Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

Er worden terreinen en gebouwen, evenals liquide middelen afgesplitst.

B. PASSIEF

1, Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve en beschikbare reserves per 31/12/2013 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief váór de verrichting.

De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Inzake de belastingvrije reserves, afkomstig van de gespreid te belasten meerwaarden en de investeringsreserves wijkt de fiscale afsplitsing af van de afsplitsing overeenkomstig artikel 213 W.I.B. De belastingvrije reserves werden bij voorrang toegewezen aan de vennootschap waarin de herbelegde activa na de partiële splitsing zullen aanwezig zijn, Na deze toewijzing dient bijgevolg een correctie te gebeuren bij de opsplitsing van de vrijgestelde investeringsreserve, zodat op het totale niveau van de belastingvrije reserves, de afsplitsing overeenstemt met artikel 213 W.I.B.

2 .Belastbare afsplitsing

In het geval dat de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden

(vennootschapsbelasting, ... ) die hieruit voortvloeien ten laste zijn van de afgesplitste vennootschap. -

3. Personeel

Er wordt geen personeel overgenomen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan

de overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen

aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen

vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor de aandelen, die het afgesplitst vermogen van de nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart vertegenwoordigen, 1.668 nieuwe aandelen van de bvba SKD Management worden toegekend aan de aandeelhouders van de nv Kisten- & Palettenbedrijf Jamart.

Samen hiermee neergelegd; (af)splitsingsvoorstel en haar bijlagen

BVBA SKD MANAGEMENT BVBA DRIADE ENGINEERING Bestuurder Vast vertegenwoordigd door De heer Dirk Jamart

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Henri Jamart

BVBA STIMAN

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Stijn Jamart

02/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

man ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie der

rechtbank u koophandel te 70N0EI EN

2 3 -09- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

111111u~Niiiu4~u73 uui*~iHw

*1317

III

Ondememingsnr : 0418290823

Benaming

(voluit) : KISTEN- EN PALETTENBEDRIJF JAMART

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEWEG 7, 3840 BORGLOON

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d.16/09/2013 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen;

1. het ontslag van de voltallige Raad van Bestuur werd met éénparigheid van stemmen aanvaard

2. volgende personen worden benoemd tot bestuurder voor een periode van 6 jaar - SKD Management BVBA (O.N. 0829.094.236), met zetel te 3840 Borgloon,

Industrieweg 7; vertengewoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr. Henri Jamart - Driade Engineering BVBA (O.N. 0840.575.373), met zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1A; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr. Dirk Jamart

- Stiman BVBA (O.N. 0537.922.507), met zetel te 3720 Kortessem, Opeindestraat 112; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr. Stijn Jamart

Volgende personen werden door de Raad van Bestuur d.d. 16/09/2013 benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

- Driade Engineering BVBA (O.N. 0840.575.373), met zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1A, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr. Dirk Jamart

Stiman BVBA (O.N, 0537.922.507), met zetel te 3720 Kortessen, Opeindestraat 112, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr, Stijn Jamart

Voor eensluidend uittreksel

Stiman BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Stijn Jamart

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0266-015
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.07.2012 12275-0529-015
25/11/2011
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iluiiiii~i0

ii ~i09* limai

" 1118

fVaertegá i2; £ti'r'ia der iccrtbant; v. koop,tar,dol ta TOâ:GEREiU

1 5 -11- 2111101r,

d~f

De Hoofdgriffiériffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418290823

Benaming

(voluit) : KISTEN - & PALETTENBEDRIJF JAMART

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEWEG 7, 3840 BORGLOON

Onderwerp akte : BENOEMING/ONTSLAG BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering d.d. 07 november 2011 beslist met éénparigheid van stemmen het

ontslag van de Heer Dirk Jamart te aanvaarden,

en volgende personen te benoemen tot bestuurders vanaf heden t.e.m. de algemene vergadering

te houden in het jaar 2014:

- de BVBA Driade Engineering, met zetel te 3945 Ham, Diktestraat 1/A, met vaste vertegenwoordiger

de heer Dirk Jamart

Voor eensluidend uittreksel

SKD Management,

vertegenwoordigd door de heer Henri Jamart

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0286-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 23.06.2010 10204-0391-015
05/08/2009 : TG049167
21/05/2008 : TG049167
16/05/2008 : TG049167
29/05/2007 : TG049167
16/05/2005 : TG049167
22/07/2004 : TG049167
26/05/2004 : TG049167
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.08.2015 15403-0336-016
30/05/2003 : TG049167
16/05/2002 : TG049167
16/06/2001 : TG049167
20/05/2000 : TG049167
27/06/1996 : TG49167
27/04/1990 : TG49167
01/01/1986 : TG49167

Coordonnées
KISTEN- & PALETTENBEDRIJF JAMART

Adresse
INDUSTRIEWEG 7 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande