KOCHRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOCHRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.384.550

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 26.02.2014 14051-0141-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0197-010
27/11/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Notelarenstraat 23 bus 2 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSEN DATUM ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VEREIST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen, op 27 september 2012, waarop de volgende vermelding werd aangebracht "geregistreerd drie blad(en), geen verzendingen, te Hasselt de 2 OKT 2012 Boek 791 blad 75 vak 14 Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) De e.a. inspecteur (getekend) K. E3LONDEEL" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering om het lopende boekjaar te verlengen in die zin dat het huidige boekjaar loopt tot en met dertig juni tweeduizend dertien en dat het boekjaar voortaan begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar.

Bijgevolg zal artikel 16 van de statuten voortaan luiden ais volgt:

"Artikel zestien -- BOEKJAAR.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar.

ieder jaar worden door de zorgen van de zaakvoerders de rekeningen afgesloten, wordt de inventaris van de vennootschap opgemaakt waaraan de rekeningen worden aangepast en wordt de jaarrekening en het jaarverslag opgesteld.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zullen deze stukken één maand voor de algemene vergadering, die over hun goedkeuring moet beraadslagen, ter beschikking worden gehouden van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

De commissaris-revisor zal omtrent jaarrekening en jaarverslag rapporteren aan de algemene vergadering. Zijn verslag ter zake zal uiterlijk veertien dagen voor de betreffende algemene vergadering ter beschikking zijn van de vennoten op de maatschappelijke zetel.

De zaakvoerders dienen de neerlegging van deze stukken ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtsgebied de venncotschap is gevestigd, te verrichten binnen de wettelijke hiertoe voorziene termijn," TWEEDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering dat, naar aanleiding van de wijziging van het boekjaar, de jaarlijkse algemene vergadering voortaan zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om twintig uur (20:00) ten zetel van de vennootschap.

Bijgevolg zal artikel 12 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel twaalf ALGEMENE VERGADERING.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om twintig uur (20:00).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerders en, indien er zijn, de commissaris-revisoren mogen een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten in het register der maatschappelijke aandelen ingeschreven. De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen, de onbekwamen of voor diegenen die tegenstemden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1 5 NOV. 2012

te Heea1eT

ti

Ondernemingsnr : 0839.384.550

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

KOCHRA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,' worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De algemene vergadering mag slechts geldig beraadslagen over die punten die op de dagorde vermeld staan. Ingeval van bijeenroeping door de vennoten, dienen deze in hun aanvraag de punten aan te duiden die moeten op de dagorde gebracht worden; de zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat het schriftelijk verzoek gedaan werd. Zo de zaakvoerder in gebreke blijft de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het schriftelijk verzoek van de vennoten die één/vijfde (115de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gaat het bijeenroepingrecht over op de verzoekers. Deze zullen er echter slechts mogen gebruik van maken binnen de vijftien dagen die volgen op het einde van de aan de zaakvoerder voorbehouden bijeenroepingtermijn. De bijeenroepingen voor de algemene vergadering moeten gedaan worden in België, in de vormen en binnen de termijn voorzien in de wet op handelsvennootschappen,

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de op de vergadering tegenwoordige zaakvoerders of bij ontstentenis daarvan de oudste tegenwoordige en aanvaardende vennoot."

DERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te versenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-l3bhóuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11305499*

Neergelegd

19-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KOCHRA

0839384550

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Baudouin Verelst te Halen op 14 september 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1. De heer CAROLUS Koen Flora Emiel, geboren te Sint-Truiden op tweeëntwintig mei negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.05.22 315-03, echtgenoot van mevrouw SOMERS Christine, wonende te

3850 Nieuwerkerken, Heuvelstraat 52.

2. Mevrouw SOMERS Christine Anne, geboren te Ukkel op achtentwintig juli negentienhonderd

vierenzeventig, nationaal nummer 74.07.28 204-74, echtgenote van de heer CAROLUS Koen, wonende te 3850

Nieuwerkerken, Heuvelstraat 52.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  KOCHRA .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte en in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder in België of in het buitenland administratieve zetels oprichten, mede bedrijfszetels,

kantoren, bijhuizen en agentschappen, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als op commissie, zowel

in België als in het buitenland:

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de onroerende leasing, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

De opkweek en verkoop van vruchtbomen.

De opkweek, verkoop en gebruik van onderstammen.

Het telen van fruit en verkoop ervan.

De aan- en verkoop van steunpalen en van alle tuinbouwmaterialen.

Land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden. Hieronder dient onder andere begrepen te worden: aanplanten van fruitboomplantages en  kwekerijen, sproei- en maaiwerken, rooiwerken, snoei-, ent- en bindwerken, oppoetswerken, verdelingswerken, sorteringswerken, klusjesdienst.

Landbouw, cultuurteelt.

Aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, bewaren en sorteren van land- en tuinbouwproducten en fruit.

Huren en verhuren van opslagruimten aan derden.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkwaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct of indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. OPRICHTERS

1. De heer CAROLUS Koen, oprichter sub 1, voornoemd, ten belope van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00) bijgevolg is hij titularis van eenenvijftig (51) aandelen;

2. Mevrouw SOMERS Christine, oprichter sub 2, voornoemd, ten belope van negenduizend honderd veertien

euro (¬ 9.114,00) bijgevolg is zij titularis van negenenveertig (49) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van één derde (1/3de) van het

maatschappelijk kapitaal,

1. de heer CAROLUS Koen, oprichter sub 1, voornoemd, een storting in geldspeciën heeft volbracht ten bedrage van drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00);

2. mevrouw SOMERS Christine, oprichter sub 2, voornoemd, een storting in geldspeciën heeft volbracht ten bedrage van drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

zijnde zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE08 7350

2871 4513, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen mogen niet worden vertegenwoordigd door verhandelbare effecten op naam, aan toonder of andere. Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het register der vennoten dat berust op de maatschappelijke zetel. Dit register bevat de aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de overdrachten

en afstand der aandelen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend,

met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1. de heer CAROLUS Koen, oprichter sub 1, voornoemd;

2. mevrouw SOMERS Christine, oprichter sub 2, voornoemd;

Het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur en niet te vergoeden, tenzij de

algemene vergadering hier anders over beslist

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om 20:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

WINST

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot en met

dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee maanden voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de Naamloze Vennootschap  Engelen & Partners Accountants te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door de heer Engelen Bart, accountant, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Baudouin VERELST, notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 11.12.2015 15688-0183-010

Coordonnées
KOCHRA

Adresse
NOTELARENSTRAAT 23, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande