KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING, AFGEKORT : KBVV

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING, AFGEKORT : KBVV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.000.291

Publication

02/02/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neeryelaytl tcL w ili,v oer rechtbank y, koophandel te TONGEREN

1 8 -01- 2012

De Hoofdgriffier,

(ll(11l(1l t1 I1ll 1li1 11(11 (11 1II1 1 1ll

" iaoaoiss

0410.000.291

KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING

Vereniging zonder Winstoogmerk

DAMBURG - EIKENLAAN ZIN - 3950 BOCHOLT

Ontslag en benoeming Raad van Bestuur

Uit het verslag van de bijzonder algemene vergadering van 16 oktober 2009 is het volgende gebleken: Aan de voltallige raad van bestuur wordt ontslag en kwijting voor het gevoerde beleid verleend.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van navolgende bestuurders en herbenoemt tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden voor onbepaalde duur:

1. De heer MARTENS Alfons Ann Francisus Jan, geboren te Bree op dertien januari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3950 BOCHOLT, Dorpsstraat 52

2. De heer VANHEES Leonard, Josefus, Florent, geboren te Bree op achtentwintig januari negentienhonderd zesenveertig, wonende te 3950 BOCHOLT, Toekomststraat 33

3. De heer LUYS Jozef, Dionys, geboren te Kaulille op één januari negentienhonderd zesenveertig, wonende te 3950 Bocholt, J Verheesstraat 4.

4. De Heer KNEVELS Martinus, geboren te Bocholt op vierentwintig januari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Reppelerweg 164.

5. De Heer BAETEN Marc, geboren te Bree op één februari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3950 Bocholt, Breeerweg 16.

6. De Heer JANSSEN Guy, Henri,Joseph,Marie, geboren te Hasselt op negentien november negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Galgenbergstraat 19A.

7. De Heer PEETERS, Robert, geboren te Hamont op zeven december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3950 Bocholt, Nieuwstraat 8.

8. De Heer BIESMANS Rudy, Frans, Maria geboren te Bree op zes juni negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Damburgstraat 88.

9. De Heer MEEUWIS Hubert, Jacobus, geboden te Neeroeteren op negenentwintig oktober negentienhonderd drieenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Vinkstraat 60.

10. De Heer STEENSELS Jan, Jozef, geboren te Hamont op elf maart negentienhonderd vierenveertig, wonende te 3950 Bocholt Schoolstraat 3B.

11. De Heer AEGTEN Johannes, Jacobus, Martinus, geboren te Meeuwen op acht maart negentienhonderd zesenveertig, wonende te 3950 Bocholt, Oudeweg 10.

12. Mevrouw CUEPPENS Liesbeth, geboren te Dendermonde op zevenentwintig september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3950 Bocholt, Reppelerweg 30 bus 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

13. De Heer STEPHANI Henricus, Johannes, geboren te Bree negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3650 Dilsen, Kruisvenlaan 20.

14. De Heer AWOUTERS Paul, geboren te Bree op twee juli negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Kaulillerweg 4B.

15. De Heer KWANTEN Chris, geboren te Neerpelt op 4 juli negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3950 BOCHOLT, Brogelerweg 72.

Alle benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR

De aldus (her)benoemde bestuurders zijn in raad verenigd met de bedoeling de voorzitter, de ondervoorzitters, de secretaris en de penningsmeester te (her)benoemen en zij (her)benoemen met eenparigheid van stemmen.

1. De Heer MARTENS Alfons voornoemd tot voorzitter, die aanvaardt.

2. De Heer LUYS Jos en de Heer VANHEES Leon, beiden voornoemd, tot ondervoorzitters die aanvaarden.

3. De Heer KNEVELS Martin, voornoemd tot secretaris, die aanvaardt.

4. De Heer BAETEN Marc, voornoemd tot penningmeester, die aanvaardt.

Alle beslissingen van de algemene vergaderingen en van de raad van bestuur werden met unanimiteit aangenomen.

Alfons Martens

Voorzitter

25/02/2011
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11031368*

11111

Ncenddcidd-te, der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

De Hoofdg~~ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0410.000.291

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING

(verkort) : KBVV

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 3950 Bocholt, Damburg - Eikenlaan ZIN

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

De buitengewone vergadering van de leven van de V.Z.W. Koninklijke Bochoiter Voetbalvereniging, met zetel te 3950 Bocholt, Damburg - Eikenlaan zin, ondememingsnummer 0410.000.291 is samengekomen op eenentwintig december tweeduizend en tien, en heeft navolgende beslissingen genomen.

EERSTE BESLUIT - AANVULLING STATUTEN

De algemene vergadering besloot na lezing van de statuten, inachtgenomen de inwerkingtreding van de Wet van twee mei tweeduizend en twee, tot wijziging van de Wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de essentiële elementen van de statuten niet te wijzigen, doch conform de nieuwe voorschriften van het reglement van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, de volgende aanvulling in te. lassen in de statuten:

"HOOFDSTUK 8. VOORSCHRIFTEN REGLEMENT KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBOND

De vereniging verbindt er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (afgekort K.B.V.B.), van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging" dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B. ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege in toepassing van art.1152 en V11177.21 van het reglement van de K.B.V.B.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA -statuten, -reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd worden.

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden."

De vergadering besluit met eenparigheid voorgaand nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de statuten.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING ARTIKELS 2 EN 18

De vergadering besloot met eenparigheid de bestaande artikels 2 en 18 als volgt te wijzigen:

"Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3950 Bocholt, Damburg, Eikenlaan zin.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren."

"Artikel 18 - INZAGERECHT

De besluiten van de Algemene Vergadering werden in een register gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij zijn voor de leden na afspraak met de voorzitter ter inzage beschikbaar zonder het te verplaatsen op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij kunnen op aanvraag en tegen betaling een afschrift ontvangen.

Belanghebbende derden kunnen inzage hebben in de besluiten van de Algemene Vergadering. Ze richten hiertoe een schriftelijk verzoek aan de Raad van Bestuur om het moment van de raadpleging overeen te komen.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, evenals de erfgenamen van overleden leden, hebben geen inzage van de rekeningen en van de inventaris."

DERDE BESLUIT - AANSTELLING BEDRIJFSREVISOR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~,

~'.-e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vergadering besluit met eenparigheid de aanstelling van een bedrijfsrevisor voor de Koninklijke Bocholter

Voetbalvereniging namelijk de heer Wery Mercken, wonende te 3500 HASSELT, Heidestraat 47.

Telefoon : 011-300450 Fax : 011-300456 mailadres : wery@mercken.be

VIERDE BESLUIT - COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Alle beslissingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur werden met unanimiteit aangenomen.

MOD 2.2

Ondergetekende Alfons Martens, handelend als bestuurder en voorzitter verklaart dat deze opgave volledig en naar waarheid is opgemaakt .

Gedaan te Bocholt op 21december 2010

Alfons Martens, bestuurder en voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ ; MGD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

A

i

Neer9elegd ter grit4 c1@P rgQiftbRlik

v, kQophondol ,áffivigrpfm, Tontgran

1 2  06~ 2615

De griteriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0410.000.291

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Eikenlaan zin - 3950 Bocholt

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk zetel - statutenwijziging - ontslag en benoeming bestuurders.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van d.d. 25/03/2015 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt dat:

de maatschappelijke zetel gewijzigd wordt per 01/04/2015 van Eikenlaan z/n - 3950 Bocholt naar Eikenlaan 4 - 3950 Bocholt.

de vereniging erkent en aanvaardt dat de VFV, waarbij zij aangesloten is, het Vlaams Doping Tribunaal gemachtigd heeft om haar disciplinaire bevoegdheid inzake doping uitte voeren voor wat betreft de sporter die door de vigerende reglementering van de Vlaamse Gemeenschap gekwalificeerd is als elitesporter, en dat de andere sporters onder de bevoegdheid van de door deze reglementering opgerichte disciplinaire commissies vallen;

het Vlaams Doping Tribunaal haar eigen procedurereglement toepast, dat in het reglement van inwendige orde wordt opgenomen.

Per 01/04/2015 nemen ook de heren Vanhees Leon, Luys Jos, Janssen Guy, Biesmans Rudi, Peeters

Robert en mevrouw Ceuppens Liesbeth ontslag als bestuurders.

De heer Langenberg Jan wordt benoemd als bestuurder.

Martens Fons

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KONINKLIJKE BOCHOLTER VOETBALVERENIGING, AFG…

Adresse
DAMBURG - EIKENLAAN Z/N 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande