KRISTIEN WINTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTIEN WINTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.658.966

Publication

16/02/2015
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ll IIVI~~II~~I~V~IYI

fVe~lrF7~Ir~g~! t~!' ?~rlÎi1:' ~~r+r ¬ '~<<,~+lí'3is ~'ih`

V. koopharil,üi ~á151.,wif,, ~ .~,~ r ,r,~4.en

0 11'02- nliS

c nriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 5 9 7. 6 6 8. 9 6 6

Benaming

(voluit) : KRISTIEN WINTERS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3950 Bocholt, Buskruitweg 4

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 30 januari 2015, blijkt dat door :

mejuffrouw WINTERS Kristien, geboren te Neerpelt op 27 augustus 1984, rijksregistemummer 84.08.27070.67, wonende te 3950 Bocholt, Buskruitweg 4, ongehuwd.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "KRISTIEN WINTERS", met zetel te 3950 Bocholt, Buskruitweg 4 en waarvan het kapitaal achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

V66r het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij notaris een financieel plan overhandigd, door haar ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) verantwoordt.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

*Voornoemde oprichter, mejuffrouw WINTERS Kristien, verklaart in te schrijven op aile honderd zesentachtig (186) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

*Ais vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde mejuffrouw WINTERS Kristien, die verklaart te aanvaarden, honderd zesentachtig (186) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

*De oprichter, voornoemde mejuffrouw WINTERS Kristien, verklaart dat de aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, volstort werden ten belope van ¬ 12.400,00, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00) beschikt.

Door voornoemde mejuffrouw WINTERS Kristien moet bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd honderd euro (¬ 6.200,00) volstort warden.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening, geopend bij Bank J. Van Breda & C°.

Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 29 januari 2015, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeen-komstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

* De oprichter verklaart de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt. (bij uittreksel)

-- De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "KRISTIEN WINTERS".

-- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3950 Bocholt, Buskruitweg 4.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant :

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de, jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad



4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

uitvoeringsbesluiten en voor zover zij In overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van

stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover

die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant;

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is

volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor een statutenwijziging.

 De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad, De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders,

- ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

-- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

 Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaak-voerder(s).

De oprichter verklaart :

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 30 januari 2015 en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 januari 2015 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2, dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

De oprichter verklaart tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 30 januari 2015 : voomoemde mejuffrouw WINTERS Kristien, wonende te 3950 Bocholt, Buskruitweg 4; haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering;

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0340-012

Coordonnées
KRISTIEN WINTERS

Adresse
BUSKRUITWEG 4 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande