KWANTEN KATHLEEN HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KWANTEN KATHLEEN HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.668.629

Publication

21/12/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3990 Peer, Cremerdijk 11

Onderwerp akte : Quasi-inbreng, neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de BV ovv CVBA GALLENS, PIRENNE, THEUNISSEN & C' bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen, beide verslagen van 30 oktober 2012.

Kathleen Kwanten,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbla

Rechtbank van koophandel

1 2 DEC, 2012

t-leareELT

h

Ondernemingsnr : 0849.668.629 Benaming

(voluit) KWANTEN KATHLEEN HUISARTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012
ÿþMod Word 11.1

~

~r

LedMk,"~Bl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uuuuuiiiui iim

'12179113*

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : $~d~3 , 66a - c~2 g

Benaming (voluit) : Kwanten Kathieen Huisarts

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Cremerdijk 11 - 3990 Peer

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 11 oktober 2012, blijkt dat

mevrouw KWANTEN Kath7.een Hendrik Maria, echtgenote van de heer HOSTE Ludo Rik Peter, wonende te 3990 Peer, Cremerdijk 11, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan zij de statuten als volgt heeft vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de naam KWANTEN KATHLEEN HUISARTS.

Artikel twee.

De vennootschap is gevestigd te 3990 Peer, Cremerdijk 11.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdende met de wettelijke voorschriften en de deontologische eisen van de Orde der Geneesheren: a) de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot en dit onder de persoonlijke en specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige activiteit geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe de volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Tot het doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste of nuttige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen nodig of nuttig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te kunnen aanschaffen;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen;

- het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden, niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt of hiertoe aanleiding wordt gegeven.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengemeld doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Bij dit alles dienen de vrije keuze van de patiënten en de therapeutische vrijheid evenals het respect van het beroepsgeheim gewaarborgd te worden. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgenverstrekking dit vergt. Elke vorm van commerciële exploitatie, van directe of indirecte collusie en overconsumptie zijn absoluut verboden.

Al het bovenstaande blijft ongewijzigd van toepassing indien de vennootschap meer dan één geneesheer-vennoot telt.

b) De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, voor zover voorgaande ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

In geval van meerhoofdigheid dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste twee/derde meerderheid schriftelijk vast te leggen.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

c) Zij kan met het oog op een professionele samenwerking

overeenkomsten sluiten met geneesheren of met

(kost) associaties,professionele (eenpersoons)vennootschappen,

middelenvennootschappen en vzw's, die als doel hebben de geneeskunst te beoefenen. De vennootschappen dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient te allen tijde de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van geneesheren verboden worden.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel vijf.

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld door de oprichtster voormeld, waarvoor haar als vergoeding de voormelde tweehonderd (200) aandelen worden toegekend.

Een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV Centea te Antwerpen, zoals blijkt uit het bankattest de dato vier oktober tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel elf.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot moet zijn.

Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder.

Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot-zaakvoerder. De niet-vennoot-zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De netvennoot-zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd, en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van twintig (20) jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder.

Indien een professionele eenpersoonsartsenvennootschap wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal zij overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel vijftien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de tweede dinsdag van juni om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel zestien.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, zijnde een vennoot. De volmacht kan gegeven worden via geschrift, fax, e-mail of andere elektronische drager. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan evenwel eisen dat de volmacht een bepaalde vorm aanneemt.

Bijstand door een accountant, advocaat of revisor wordt steeds toegelaten.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel negentien

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel twintig.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend dertien. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één september tweeduizend twaalf, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

C. Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder benoemd de oprichtster dokter Kwanten voormeld.

F. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Peter Vandersteegen, wonende te 3500 Hasselt, Bosstraat 85, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de administratieve verplichtingen en formaliteiten naar aanleiding van de oprichting, waaronder de inschrijving in de KBO bij een erkend ondernemingsloket, de aansluiting bij een sociale verzekeringsinstelling voor zelfstandigen en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet & Nto Vanhout

Geassocieeado notarissen

Steenweg Wsjehinaal 49 B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Coordonnées
KWANTEN KATHLEEN HUISARTS

Adresse
CREMERDIJK 11 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande