L. MEULEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L. MEULEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.749.073

Publication

14/07/2014
ÿþ " ?

4., "



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

03 JUL1 2014

Grifee

afdeling hASSELT

111,11).111,LIWII

VI bah 1111

eI Siaa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0453.749.073

Benaming

(voluit) TANDARTSENPRAKTIJK LUC MEULEMANS (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kerkstraat 17 te 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging - uitbreiding doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 24 juni 2014, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TANDARTSENPRAKTIJK LUC MEULEMANS", met zetel te Tessenderlo, Kerkstraat 17 en met ondernemingsnummer 0453.749.073, RPR Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste de naam van de vennootschap te wijzigen in "L. MEULEMANS"; Artikel één der statuten luidt voortaan ais volgt

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam : "L. MEULEMANS",

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besliste artikel twee der statuten aan te passen door inlassing van het huidige adres van de zetel. Tevens werd dit artikel aangepast aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing door de zaakvoerder kan besloten worden, enkel binnen de grerr-rzen van Vlaamse Gewest en in de regio Brussel.

Artikel twee der statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, Kerkstraat 17,

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of aile zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders."

DERDE BESLUIT:

A) de voorzitter ontsloeg de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelsuitbreiding. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief per 30 april 2014 gehecht;

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van aktief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaarde kennis genomen te hebben van bedoelde stukken

B) de vergadering besliste het doel van de vennootschap te uit te breiden met de aktiviteiten, zoals in de agenda omschreven, zodat het artikel drie der statuten voortaan luidt ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen:

- aile handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een tandheelkundige inrichting, tandverzorging, prothese, radiografie, orthodontie, kleine mondheelkunde, vertegenwoordiging, konsignatie, alsmede aile nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Ze zal zich tevens mogen interesseren in deelname, of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. De prestaties worden in naam en voor rekening van de vennootschap uitgevoerd door een of meer personen, titularis van de door de wet voor de uitvoering van die prestaties vereiste diploma's en onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid. Aile ereionen worden geïnd door de vennootschap en in de resultaten van de vennootschap opgenomen. Alle prestaties zullen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

principe erkend worden op het moment van de verwerving. Konstante ontvangsten zullen steeds als dusdanig beschouwd worden. Ontvangsten die afhankelijk worden gesteld van de vervulling van een aantal voorwaarden  in casu de controle door derden  zullen slechts dan erkend worden indien aile voorwaarden voor de erkenning van de prestaties vervuld zijn,

- de vennootschap kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

Het kopen en verkopen van gebouwen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het beheren of afstaan van zakelijke zekerheden op onroerende goederen, het verhuren of in leasing geven van onroerende goederen waarvan zij al dan niet eigenaar zou zijn, het onderverhuren van gebouwen waarvan zij hoofdhuurster zou zijn, het verlenen van assistentie bij het bemiddelen en negotiëren van voormelde operaties;

- Het verwerven, beheren, opwaarderen en afstaan van alle roerende en onroerende goederen en rechten.

Te dien einde aile handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden en die de opbrengst van deze roerende goederen bevorderen."

VIERDE BESLUIT

A) de algemene vergadering besliste het regime van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen in een breukwaarde van de aandelen, zijnde de verhouding van één aandeel ten opzichte van het totaal aantal uitgegeven aandelen. De aandelen kregen een fractiewaarde, gelijk aan het kapitaal gedeeld door het aantal aandelen,

B) De voorzitter overhandigde ondergetekende notaris een afschrift van het besluit van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 mei 2014 houdende het besluit tot uitkeer van dividenden uit de belaste reserves van de vennootschap, ten bedrage van vierhonderd éénennegentig duizend vijfhonderd drieënveertig euro veertien cent (E 491.543,14) met de bedoeling om het bedrag van de uitkering, na inhouding van de roerende voorheffing, bij wijze van kapitaalverhoging op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992,

C) a) De vergadering besliste om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd tweeënveertig duizend driehonderd achtentachtig euro drieëntachtig cent (¬ 442.388,83), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) op vierhonderd zestig duizend negenhonderd tachtig euro vierentachtig cent (E 460.980,84), zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde der aandelen verhoogd werd.

b) Daar er een gelijke behandeling is voor alle aandelen stelde de vergadering vast dat het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen niet speelt.

De vennoten verklaarden in te tekenen op de kapitaalverhoging, door inbreng van geldspeciën ten bedrage van in totaal vierhonderd tweeënveertig duizend driehonderd achtentachtig euro drieëntachtig cent (E 442.388,83).

Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE88 7440 4661 3341, geopend bij de KBC Bank te Tessenderlo, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TANDARTSENPRAKTIJK LUC MEULEMANS", met het oog op deze kapitaalverhoging.

Het bewijs van deponering dat door voornoemde bank werd afgeleverd op 23 juni 2014.

D) De vergadering stelde vervolgens vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd tweeënveertig duizend driehonderd achtentachtig euro drieëntachtig cent (C 442.388,83) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd zestig duizend negenhonderd tachtig euro vierentachtig cent (E 460.980,84), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde. Artikel vijf der statuten luidt voortaan als volgt

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op VIERHONDERD ZESTIG DUIZEND NEGENHONDERD TACHTIG EURO VIERENTACHTIG CENT (¬ 460.980,84), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besliste artikel zes der statuten te actualiseren waarbij eveneens de terminologie "register der vennoten" werd vervangen door "register der aandelen". Dit artikel luidt voortaan als volgt

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 238 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit register bevat:

1) de aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdragers en de

overnemers ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de genieters ingeval van

overdracht wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun

inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register'

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering besliste tot verdere aanpassing van de statuten aan het actueel Wetboek van

vennootschappen en aan de wet "Corporate Governance" door:

a) schrapping van de verwijzingen naar de oude vennootschapswetgeving en de oude terminologie, meer

bepaald;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

* in artikel elf in fine worden de woorden "overeenkomstig de bepalingen der artikels 64 en volgende der samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen!'

* in artikel twaalf eerste lid werden de woorden "gehouden artikel zestig van de vennootschapswet na te leven" vervangen door "gebouden artikel tvfeenonderd nagenenviyitig van bet Wetbosk van vennootsznappen na te leven".

* in artikel veertien,

- vijfde zin werd de terminologie "register der maatschappelijke aandelen" vervangen door "register der aandelen";

- zevende lid werden de woorden "overeenkomstig artikelen 70 en 70/bis der samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door de woorden "overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen;"

- achtste lid werd het woord "veertien" vervangen door "vijftien";

* in artikel zeventien tweede lid werden de woorden "overeenkomstig de bepalingen van artikel 137 der samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen".

* artikel twintig der statuten werd vervangen door volgende tekst

"Verschijners verklaren zich te willen houden aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen elle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet wordt afgeweken door de huidige statuten, aanzien worden als opgenomen in onderhavige akte."

b) De algemene vergadering besliste

- tot aanpassing van het zaakvoerderschap : de vennootschap wordt voortaan bestuurd door één of meer zaakvoerders, waarbij iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Tevens beslist de vergadering tot invoering van de mogelijkheid tot benoeming van een vennootschap als zaakvoerder van de vennootschap, waarbij in zulk geval het systeem van de vaste vertegenwoordiger dient georganiseerd te worden.

Artikel tien der statuten luidt thans als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, hetzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

C) De algemene vergadering besliste tot de invoering van het systeem van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering, waarvan de mogelijkheid thans door het Wetboek van vennootschappen uitdrukkelijk is voorzien, door inlassing van het hierna volgend nieuw artikel in de statuten, te weten het nieuwe:

ARTIKEL ZEVENTI EN - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van;

de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel an van het Wetboek van vennootschappen; en

de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering be-thoren,

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

4. "

1. " '1

Hetzelfde geldt indien blet dat weliswaar binnen termijn bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, zoals hierboven uiteengezet

- dan zal de zaakvoerder, samen met haar rondschrijven waarvan hierboven sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

- dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

Ingevolge de invoering van een nieuw artikel in de statuten (het nieuwe artikel 17 zoals voormeld), worden de overige eropvolgende artikels hemummerd, vermits ze stijgen met één eenheid.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering nam nog als besluit dat in geval van overlijden van de heer Meulemans Luc, deze laatste van rechtswege vervangen worden door mevrouw PEFISOONS Ann Elisabeth Josepha, wonende te 3980 Tessenderlo, Kerkstraat 27 als zaakvoerder-opvolger. Mevrouw Persoons alhier aanwezig zoals gezegd, bevestigde deze benoeming te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coEirdineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief omtrent de doelsultbreidirtg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-bbhotiden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/12/2013 : HAT000410
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.11.2014, NGL 26.11.2014 14676-0585-012
11/12/2012 : HAT000410
22/11/2010 : HAT000410
17/12/2009 : HAT000410
07/01/2009 : HAT000410
07/12/2007 : HAT000410
19/12/2006 : HAT000410
14/12/2005 : HAT000410
14/12/2004 : HAT000410
08/12/2003 : HAT000410
02/01/2003 : HAT000410
12/12/2000 : HAT000410
03/01/1995 : HAT410
24/11/1994 : HAT410
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 21.01.2016 16024-0008-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.12.2016, NGL 01.02.2017 17036-0166-012

Coordonnées
L. MEULEMANS

Adresse
KERKSTRAAT 17 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande