LAMBAERTS GLASS CONCEPT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LAMBAERTS GLASS CONCEPT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.779.410

Publication

19/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII III III I liii II 1111 II 1111 UI

*13193217*

Rechtbank van koophandel

10 SEP. 2013

t-tASSeLT

Griffie

Ondernemingsnr. 0534.779.41 b

' Benaming (voluit) : Lambaerts Glass Concept

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Industrieweg 1503/2 - 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp(en) akte ; Kapitaalverhoging  wijziging statuten

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 5 september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Lambaerts Glass Concept" , met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen van de vennootschap op te splitsen naar aandelen van' de klasse A en aandelen van de klasse B.

De zevenduizend vijfhonderd (7.500) bestaande aandelen, welke toebehoren aan de heer Lambaerts Wim, zullen behoren tot de aandelen van de klasse A. De honderd (100). bestaande aandelen, welke toebehoren aan de heer van Zuijlen Eric, zullen behoren tot de aandelen van de klasse B.

TWEEDE BESLISSING

Al de aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan het voorkeurrecht ingevolge de geplande kapitaalverhoging in speciën.

' DERDE BESLISSING.

De vergadering het kapitaal te verhogen met vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00) om het kapitaal te brengen van zesenzeventigduizend euro (¬ 76.000,00) naar honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00).

lntekeninp.

Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend door de heer van Zuijlen Eric, wonende te Overijse, Lanestraat 42.

Door de heer van Zuijlen Eric wordt een inbreng in speciën gedaan ten bedrage van honderd: negenenveertig duizend euro (¬ 149.000,00), waarvan vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00) aan kapitaal en vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) aan uitgiftepremie.: Voornoemd bedrag werd volledig volstort, zoals blijkt uit het bankattest, afgegeven door ING: België, dat mij is overhandigd.

Naar aanleiding van deze inbreng worden aan de heer van Zuijlen Eric zevenduizend vierhonderd (7.400) nieuwe aandelen van de klasse B toegekend, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en welke in de winst zullen delen vanaf heden.

Het globaal bedrag aan uitgiftepremies zal worden toegewezen aan een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremies" geheten, dewelke onbeschikbaar blijft en dewelke, net zoals. het kapitaal, een waarborg zal uitmaken ten aanzien van derden en waarover, behoudens: mogelijkheid tot opzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt door een beslissing van de; algemene vergadering van de aandeelhouders overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Hierdoor stemt de fractiewaarde van de nieuwe aandelen, geheel overeen met del boekwaarde/intrinsieke waarde van de oude aandelen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00): om het te brengen van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) op tweehonderd: vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00), door incorporatie van een uitgiftepremie, zoals bepaald in het derde agendapunt en zonder creatie van nieuwe aandelen.

ingevolge deze beslissingen luidt artikel 5, eerste alinea van de statuten voortaan als volgt:

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00). Het is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd aandelen (7,500) van de klasse A en zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen van de klasse B, allen zonder aanduiding van nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING.

Naar aanleiding van de opsplitsing van de aandelen in een klasse A en een klasse B, worden volgende wijzigingen aangebracht aan de statuten met betrekking tot het bestuur en de controle van de vennootschap.

De statuten worden uitgebreid met het volgende artikel:

Artikel 7 bis.

De overdracht van aandelen is onderworpen aan de buitenstatutaire afspraken,

opgenomen in aandeelhoudersovereenkomsten.

Artikel 10 van de statuten wordt gewiizigd als volgt:

Artikel 10.

De vennootschap worden bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minimum

twee (2) en maximum vier (4) Bestuurders, die als volgt benoemd zullen worden door de

Aandeelhouders:

(i) minimum één (1) en maximum twee (2) bestuurder zullen verkozen worden

uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de Klasse A Aandeelhouder;

(ii) minimum één (1) en maximum twee (2) bestuurder zullen verkozen worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de Klasse B Aandeelhouders. De Aandeelhouders zullen ten gunste van het ontslag van een Bestuurder stemmen indien om dit ontslag wordt verzocht door de Aandeelhouder op wiens voordracht deze Bestuurder oorspronkelijk benoemd was. Bij de vervanging van een Bestuurder zal de nieuwe Bestuurder worden verkozen uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de Aandeelhouder op wiens voordacht de Bestuurder oorspronkelijk benoemd was.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

De opdrachten van de uittredende en niet-herkozen bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de afsluiting van de jaarvergadering.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, dient de algemene vergadering onmiddellijk te worden samengeroepen om in de opengevallen mandaten te voorzien en deze algemene vergadering dient te worden gehouden binnen de maand volgend om het feit dat het openvallen van het mandaat heeft veroorzaakt.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Ze zijn herkiesbaar.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de termijn van zes jaar niet overschrijden. De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor de termijn van drie jaar,

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Artikel 11 van de statuten wordt gewiizigd als volgt:

Artikel 11.

{ j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Bestuurders kiezen onder hun leden een voorzitter. Deze voorzitter zal gekozen worden uit de Klasse B Bestuurders en zal in geval van staking van stemmen niet over een doorslaggevende stem beschikken.

Artikel 12 van de statuten wordt gewiïziod als volgt:

Artikel 12.

1, De Raad van Bestuur kan alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer ten minste één Klasse A Bestuurder en één Klasse B Bestuurder aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. De Bestuurders worden uiterlijk vijf dagen voor de vergadering op schriftelijke wijze opgeroepen, behalve in geval van hoogdringendheid.

Is de aanwezigheidsvoorwaarde niet vervuld tijdens de eerste vergadering, dan is een nieuwe schriftelijke bijeenroeping nodig uiterlijk drie dagen voor de vergadering. Deze nieuwe vergadering van de Raad van Bestuur beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht de aanwezigheid van de klasse van Bestuurders.

2. De vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap worden gehouden, tenzij de Raad van Bestuur hierover anders beslist.

3. Behoudens de in Artikel 12..4 bepaalde uitzonderingen zullen de beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Elke Bestuurder za! één (1) stem hebben. Een onthouding zal als een negatieve stem worden aangemerkt.

4. Onverminderd de bepalingen van Artikel 3 van deze Overeenkomst kunnen de hierna limitatief vermelde beslissingen slechts worden genomen door de Raad van Bestuur mits instemming van één (1) Klasse A Bestuurder en van één (1) Klasse B Bestuurder :

- vaststelling of wijziging van de boekhoudkundige regels en boekhoudpraktijken;

- goedkeuring van de jaarlijkse (operationele en investerings-) budgetten en/of meerjarenplannen alsook de wijzigingen hieraan;

- investeringen of verkopen van activa (hierin inbegrepen intellectuele eigendomsrechten) voor een bedrag van meer dan EUR 50.000 die niet voorzien zijn in het jaarlijkse budget;

- het ontlenen van fondsen of het aangaan van financiële overeenkomsten

voor een bedrag dat EUR 50.000 overschrijdt per jaar;

-- het vestigen van zekerheden op de activa;

- de benoeming en het ontslag van sleutelpersoneel, hierin inbegrepen de heer Wim Lambaerts (of zijn respectievelijke managementvennootschap);

- het aangaan van nieuwe of de goedkeuring van wijzigingen aan (bestaande) collectieve arbeidsovereenkomsten;

-- het beroep doen op externe dienstverleners die zouden worden aangesteld om opdrachten uit te voeren voor LGC met betrekking tot algemeen beleid, strategie en/of onderzoek en ontwikkeling voor zover dit een jaarlijkse kost van meer dan EUR 25.000 met zich mee zou brengen;

- behoudens in geval van routinematige invorderingen van schuldvorderingen, het instellen van een gerechtelijke procedure en/of het sluiten van een dading in elk belangrijk geschil waarin LGC betrokken is, dat hangend of dreigend is, en dat in principe kan leiden tot een finale beslissing of dading van een grootorde van meer dan EUR 25.000;

- de verkoop of enige andere vorm van vervreemding van het geheel of een substantieel deel van de activiteiten;

- het oprichten en verkrijgen van (klein) dochtervennootschappen of het opstarten van nieuwe activiteiten;

- verkoop of vervreemding, door welk middel ook, ten bezwarende of kosteloze titel, inbreng of ruil van de participaties ;

- de goedkeuring van de ontwerp jaarrekening en het jaarverslag;

- elke beslissing om over te gaan tot het uitkeren van een dividend of elk ander voorstel tot uitkering aan de aandeelhouders;

- de uitgifte en het bepalen van de modaliteiten van effecten (aandelen,

"

t }~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

obligaties, winstbewijzen, etc.);

een kapitaalverhoging in het kader van het toegestaan kapitaal;

-- elk verzoek tot volstorting van kapitaal;

- de afschaffing van het voorkeurrecht in geval van een kapitaalverhoging; en

- de wijziging van de zetel.

Artikel 16 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Artikel 16.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, steeds geldig vertegenwoordigd door twee Bestuurders samen optredend, waarvan minstens één Klasse A Bestuurder en één Klasse B Bestuurder, ofwel door het afzonderlijk optreden van een Gedelegeerd Bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere gevolmachtigde tot dit bestuur.

Artikel 24 van de statuten wordt gewijziqd als volgt:

Artikel 24.

1. Elk Aandeel heeft één stem.

2, De Algemene Vergadering kan alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer ten minste één Klasse A Aandeelhouder en één Klasse B Aandeelhouder aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. De Aandeelhouders worden voor de vergadering opgeroepen in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Is de aanwezigheidsvoorwaarde niet vervuld tijdens de eerste vergadering, dan is een nieuwe schriftelijke bijeenroeping nodig. De nieuwe Algemene Vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht aanwezigheid van de Klasse van Aandeelhouders.

3. Behoudens de in Artikel 24.4 bepaalde uitzonderingen zal de Algemene Vergadering beraadslagen en beslissen met een gewone meerderheid van stemmen, steeds met inachtname van de dwingende meerderheids- en aanwezigheidsvereisten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

4, De hierna limitatief vermelde beslissingen slechts worden genomen door de

Algemene Vergadering bij unanimiteit:

- statutenwijzigingen, fusie, splitsing, kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

- ontbinding van de vennootschap;

- wijziging van de boekhoudprincipes toegepast voor de opmaak van de

jaarrekening;

- de opheffing van het voorkeurrecht in geval van een kapitaalverhoging;

- inkoop eigen aandelen;

- aanstelling en ontslag van commissarissen; en

- het afsluiten van contracten met een aandeelhouder.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent ontslag en kwijting aan de NV Belgo Glass, met maatschappelijke zetel te Bornem, Puursesteenweg 377, ondememingsnummer 0879.222.054, voor haar mandaat van bestuurder,

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurder van de aandelen van de klasse B en tot voorzitter van de Raad van Bestuur: de BVBA BabEric, met maatschappelijke zetel te Overijse, Lanestraat 42, ondernemingsnummer 0864.497.157.

De heer Wim Lambaerts behoudt zijn mandaat van bestuurder en gedelegeerd-bestuurder; hij werd aangesteld door de aandeelhouders van de klasse A.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA BabEric: de heer van Zuijlen Eric, wonende te Overijse, Lanestraat 42.

ZEVENDE BESLISSING.

Machtiging aan de instrumenterende Notaris om de statuten van de vennootschap te

coördineren en neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Luik B - Vervnln

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte van de akte van kapitaalverhoging, waarin vervat de volmacht;

Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013
ÿþ Mod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -05- mn HaeLEr

11111111111[111.111111

Ondernemingsnr : o ~L; . Ç\ 2 .

Benaming (voluit) : Lambaerts Glass Concept

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Industrieweg 1503'11- 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 16 mei

2013, dat een vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht

OPRICHTERS.

1) De heer LAMBAERTS Wim, wonende te Lummen, Kapelstraat 93.

2) De heer van ZUIJLEN Eric Gaby Johan, wonende te Overijse, Lanestraat 42.

VORM EN NAAM.

De vennootschap is opgericht ais naamloze vennootschap onder de naam "Lambaerts Glass

Concept".

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Herk-de-Stad, Industrieweg 1503/2. Hij zal

bij beslissing van de zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in

het Nederlandstalig landsgedeelte en in Brussel.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doei zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

Vervaardiging van brandwerend- en veiligheidsglas.

Vervaardiging en bewerking van ander glas (inclusief technisch glaswerk).

Vervaardiging van meerwandig glas voor isoieringsdoeleinden.

Vervaardiging van vlakgaas, inclusief gewapend, gekleurd of bedrukt glas .

Vormen en bewerken van vlakglas.

Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz., in glas.

Groothandel in vlakglas.

De montage van serres, veranda's, enz in metaal.

De groothandel in bouwmaterialen: glas enz.

Aanbrengen van glas, spiegels, enz

Vervaardiging van glazen spiegels.

Bewerken van hofglas : slijpen, graveren, enz.

De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de

bouw.

De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting

(bv. Voor hoogovens, hijs  en hefwerktuigen, enz).

De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen,,

modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enz

Vervaardiging van metalen deuren en vensters.

Vervaardiging van metaalschrijnwerk : deuren, vensters en kozijnen, luiken, verplaatsbare

wanden, hekken, garagepoorten, enz.

Persen, stampen en profielwalsen van metaal; poedermetallurgie.

Vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden.

Vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw : trapleuningen,

borstweringen, enz.

Op de laatste blz, van Luik i3 vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(a)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Warmtebehandeling van metaal.

Afbramen, zandstralen, trommelpolijsten en reinigen van metaal.

Verven, graveren en bedrukken van metaal.

Bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal : plastificeren, emailleren, lakken, enz.

Harden en poetsen van metaal.

Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz. van metalen stukken.

Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden. Groothandel in ferro- en non-ferrometalen in primaire vormen, inclusief goud en andere edele metalen.

Groothandel in halffabrikaten van ferro- en non-ferrometalen, n.e.g.

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters.

Dit alles in de meeste ruime zin.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen en financiële verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze inbreng kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze ook.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal bedraagt zesenzeventigduizend euro (¬ 76.000) en is verdeeld in zevenduizend zeshonderd aandelen (7.600) zonder aanduiding van nominale waarde. Het is volledig volstort door inbreng in geld, zoals blijkt aan het bankattest afgeleverd door .ING België

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

De opdrachten van de uittredende en niet-herkozen bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de afsluiting van de jaarvergadering.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, dient de algemene vergadering onmiddellijk te worden samengeroepen om in de opengevallen mandaten te voorzien en deze algemene vergadering dient te worden gehouden binnen de maand volgend om het feit dat het openvallen van het mandaat heeft veroorzaakt.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden. Ze zijn herkiesbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de termijn van zes jaar niet overschrijden. De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke belette bestuurder mag schriftelijk of per telegram, telefax of telex aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Ingeval van staking der stemmen zal er binnen de veertien dagen een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Indien er dan nog niet tot een beslissing kan gekomen worden, dan dient de beslissing genomen te worden door een arbiter, die binnen de tien werkdagen na deze tweede raad van bestuur door de raad van bestuur wordt aangeduid, en bij gebrek aan akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt in kortgeding.

Indien de wet het toelaat, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden en onroerende investeringen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid der leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het Gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de persoon (personen) gelast met het dagelijks bestuur hetzij door een bijzondere gevolmachtigde.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door

- hetzij twee bestuurders samen optredend;

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

De personen aan wie onder meer deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden toegekend worden, worden door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de bestuurders onbezoldigd.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op 31 mei om 14.00 uur,

Indien deze dag een zondag of een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats, aangeduid in de oproepingen. De raad van bestuur kan de jaarvergadering tijdens de zitting voor drie weken uitstellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Om tot de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen aan toonder, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd.

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere aandeelhouder of gemachtigde bij zijn intrede ondertekend. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen indien hij deze lijst niet vooraf heeft ondertekend, behoudens afwijkende bepaling van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering geschorst.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De bijeenroeping van elke algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid onder artikel 11 hiervoor. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve wanneer alle vennoten aanwezig zijn en het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde waaraan

een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen, in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

a t " " De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid, hetzij bij bijzondere meerderheid ingeval van statutenwijziging, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

f Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Er worden speciale registers gehouden waarin de notulen der vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten der algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de persoon (personen) gelast met het dagelijks bestuur of door een gedelegeerd bestuurder.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst der vennootschap. Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht zodra dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De jaarvergadering zal vrij beslissen over de aanwending van het saldo, met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véér de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris, zo er één benoemd werd, die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar begint op 16 mei 2013, na vervulling van de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015. .

2. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende

voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

3. De verschijners beslissen met eenparigheid van stemmen, doch onder de opschortende

voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

1. Het aantal bestuurders op twee te bepalen en tot die functie te benoemen :

- de heer Lambaerts Wim, voornoemd sub 1, die verklaart te aanvaarden;

- de naamloze vennootschap "Belgo Glass", met maatschappelijke zetel te Bornem,

Puursesteenweg 377, ondememingsnummer 0879.222.054.

2, Voorlopig geen commissaris te benoemen.

3. Als voorzitter te benoemen: de naamloze vennootschap "Belgo Glass", voornoemd

4. Als gedelegeerd-bestuurder te benoemen : de heer Lambaerts Wim, voornoemd die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Belgo Glass: mevrouw De Ridder Marie-Paule Joanna D, geboren te Willebroek op 3 juni 1966, wonende te Bornem, Beerdonkstraat 20.

VOLMACHT.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van de akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen, alsook latere wijzigingen, met de macht tot indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bofizon met zetel te Zonhoven, Rosmolenweg 8.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegeliik hiermee neergelegd :

* Uitgifte van de oprichtingsakte, waarin vervat de volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" \toor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 16.06.2016 16186-0370-017

Coordonnées
LAMBAERTS GLASS CONCEPT

Adresse
INDUSTRIEWEG 1503, BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande