LAND- EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS, AFGEKORT : L.T.H.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAND- EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS, AFGEKORT : L.T.H.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.552.116

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 03.07.2014 14255-0184-015
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 27.08.2013 13463-0043-015
30/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0829.552.116

Benaming :

(voluit): LAND-EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3620 Lanaken (Gellik), Beekveldweg 9

Mad 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hi Belgis+ Sta ats b

*11098304"

pii

lleeiyweyu Les yIIIII V Vf

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 0 -06- 2011 -

e .///

De Hoofdgriffier, Griffi



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken, op tien juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAND- EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

{ Verslagen

De vergadering heeft voorafgaandelijk kennis genomen van hiernavermelde verslagen van de { zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen, en keurt deze goed.

- verslag opgesteld door de zaakvoerders over het belang voor de vennootschap van de hierna

1 beschreven inbrengen in natura,

! - verslag over de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding

opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te Zaventem, vertegenwoordigd door de heer MOLENAERS Stefan, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA L. TH. bestaat uit de inbreng van onroerende goederen en een zelfstandige beroepsactiviteit, door de heer Jozef HOLTAPPELS, de heer en mevrouw Jozef HOLTAPPELS-AENDEKERK en mevrouw Kathleen HOLTAPPELS voor een inbrengwaarde van 335.800,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de goedkeuring van de financiële instelling en dat de over fe dragen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid van duidelijkheid;

c) dat een van de onroerend goederen belast is met een hypothecaire inschrijving. Deze inschrijving behoudt het recht van zaakgevolg;

d) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura nietl overgewaardeerd is.

Belgisch Staatsblad De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.358 aandelen van de BVBA L.T.H. zonder vermelding van nominale waarde.

ln hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de overdrager van de zelfstandige beroepsactiviteit.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA L. T.H. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt Hasselt, 9 juni 2011."

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd vijfendertigduizend achthonderd euro (335.800,00 ¬ ) om het kapitaal van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ) te brengen op driehonderd vijfentachtigduizend achthonderd euro (385.800,00 ¬ ) tegen; uitgifte van drieduizend driehonderd achtenvijftig (3.358) nieuwe aandelen.

Inschrijving  Volstorting

1A) INBRENG DOOR DE ECHTGENOTEN HOLTAPPELS-AENDEKERK VAN GEMEENSCHAPPELIJKE ONROERENDE GOEDEREN

i De heer HOLTAPPELS, Jozef Maria Albert, geboren te Veldwezelt op vierentwintig januari I !negentienhonderd negenenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw AENDEKERK, Marie Anne Mechtildis Henricus, geboren te Bree op zeventien juni negentienhonderd achtenvijftig, samenwonende te 3620

i Lanaken, Beekveldweg 9, bevestigen dat zij voor de tussen hen bestaande ! huwelijksgoederengemeenschap eigenaar zijn van volgende onroerende goederen:

1) Gemeente Lanaken, zesde afdeling, deelgemeente Gellik

Percelen landbouwgrond, gelegen aan de Beekveldweg, ter plaatse 'Beek Veld  Beekveld', I gekadastreerd of het geweest, onder sectie B, nummer 902/C, en deel van nummer 903/C, voor een ! oppervlakte van drieenveertig are zesenzestig centiare (43 a 66 ca)

2) Gemeente Heers, negende afdeling, deelgemeente Horpmaal

1 Een perceel landbouwgrond ter plaatse gelegen 'Op Den Haut Weg', gekadastreerd of het geweest,

j onder sectie C, nummer 99/B, voor een oppervlakte volgens kadaster van zesenzestig are!

éénendertig centiare (66 a 31 ca). i

De echtgenoten HOLTAPPELS-AENDEKERS, voornoemd, verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van éénenvijftigduizend euro (51.000,00 ¬ ) door inbreng van I

i vermelde onroerende goederen. !

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de echtgenoten HOLTAPPELS-AENDEKERK,! vijfhonderd en tien (510) nieuwe aandelen verstrekt zonder vermelding van waarde, met dezelfde! i rechten als de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf hun creatie. De lidmaatschapsrechten 1 van tweehonderd vijfenvijftig (255) van de aldus nieuw gecreëerde aandelen worden toegekend aan i de heer HOLTAPPELS Jozef en van de overige tweehonderd vijfenvijftig (255) nieuw gecreëerde! aandelen aan mevrouw AENDEKERK Marie Anne. De vermogenswaarde van de nieuw gecreeerde i aandelen zal toebehoren aan de tussen hen bestaande huwelijksgoederengemeenschap.

i B) INBRENG DOOR DE HEER HOLTAPPELS JOZEF VAN EIGEN ONROERENDE GOEDEREN

De heer HOLTAPPELS Jozef bevestigt persoonlijke eigenaar te zijn van volgende onroerende goederen: Gemeente Lanaken, zesde afdeling, deelgemeente Gellik

! Percelen landbouwgrond, gelegen aan de Beekveldweg, ter plaatse 'Beek Veld  Beekveld', i i gekadastreerd of het geweest, onder sectie B, nummers 9001B, 899/C, 906/K. en 901/A, en delen van i nummers 907N, 898/F, 896/A, 897/A, en 9041A, voor een oppervlakte van vier hectare drieëntwintig !are dertien centiare (4 ha 23 a 13 ca).

De heer HOLTAPPELS Jozef, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van tweehonderd en vierduizend euro (204.000,00 ¬ ) door inbreng van vermelde onroerende i goederen. Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de heer HOLTAPPELS Jozef, tweeduizend veertig (2040) nieuwe aandelen verstrekt zonder vermelding van waarde, met dezelfde rechten ais de j bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf hun creatie. Zowel de lidmaatschapsrechten als de ! vermogenswaarde van de aldus nieuw gecreëerde aandelen behoren, ingevolge wederbelegging, aan! Î de heer HOLTAPPELS Jozef persoonlijk.

C) INBRENG DOOR MEVROUW HOLTAPPELS KATHLEEN VAN ROERENDE GOEDEREN

Î Alhier is tussengekomen mevrouw HOLTAPPELS Kathleen, geboren te Genk op vier september! i negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd, wonende te 3620 Lanaken, Beekveldweg 9, die na







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge





















Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

1 voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande verklaart volledig op de hoogte te zijn van de

I statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAND- EN ! 1 TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS, en bevestigt eigenaar te zijn van volgende goederen:

De bedrijfskleding en zaaisels van een fruitbedrijf met volgende inventaris:

- tractor HANOMAG (bj 1985)

1- tractor FIAT 680 (bj 1983)

- meststofstrooier VICON (bj 2001)

- rotoreg MELETTI

sproeimachine ALLAEYS

veegmachine

1- mixter KÜHN

! - bosmaaier met toebehoren STIHL

I- grondboor

1- hoge drukspuit

- hefmast

1- beregeningsinstallatie met 6000 meter buizen

- beregeningsinstallatie: kranen, darmen, vernevelaars en koppelingen F

1- voorraad spuitproducten en meststoffen

- plantage rode bes groot 40 are  overkapt  te Heers-Horpmaal, Haspengouwlaan, bestaande

luit 16 rijen van 125 meter rovada rode bessen met 2 gesteltakken per plant en een plantafstand in de j rij van 75 centimeter en een plantafstand tussen de rijen van 2 meter - de overkapping van dell bessenplanten bestaande uit bogen over 2 rijen heen met bogen van 4 meter waarop folie bevestigd is met klemmen - het bevloeiingssysteem van de plantage

- plantage rode bes groot 26 are - niet overkapt - te Heers-Horpmaal, Haspengouwlaan,

bestaande uit 16 rijen van 125 meter rovada rode bessen met 2 gesteltakken per plant en een i plantafstand in de rij van 33  ondersteund met bamboes en palen om de 7 meter  het bevloeiingssysteem

- plantage elsanta aardbeien groot 1 hectaar  te Lanaken, Beekveldweg

Mevrouw HOLTAPPELS Kathleen, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van tachtigduizend achthonderd euro (80.800,00 ¬ ) door inbreng van vermelde goederen. Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan mevrouw HOLTAPPELS Kathleen achthonderd en acht (808) nieuwe aandelen verstrekt zonder vermelding van waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf hun creatie.

Vaststelling van de kapitaalverhoging '1

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig is onderschreven en dat het geplaatste maatschappelijk kapitaal is verhoogd tot driehonderd vijfentachtigduizend achthonderd euro (385.800,00 ¬ ) vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd achtenvijftig (3.858) 1 aandelen, allen zonder vermelding van de nominale waarde.

! Tweede besluit

1 De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het eerder genomen besluit.

- Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: Het geplaatste kapitaal bedraagt driehonderd vijfentachtigduizend achthonderd euro (385.800,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd achtenvijftig (3.858) aandelen, zonden aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend achthonderd achtenvijftigste (1/3.8585re) van het kapitaal vertegenwoordigen. Stemming Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël BOES)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering + kopie plan

- verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerders

- gecoördineerde statuten

J

06/05/2011
ÿþMac! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1l1~dad d~i~~~u~

*11069076*

Ondernemirtgsnr : 0829.552.116

' Benaming

(voluit) : LAND -EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Beekveldweg 9, 3620 Lanaken

Onderwerp akte : benoeming bijkomend zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering d.d. 01/04/2011 beslist met éénparigheid van stemmen te' benoemen als bijkomend zaakvoerder vanaf heden : mevrouw Holtappels Kathleen wonende te 3620 Lanaken, Beekveldweg 9.

Holtappels Jozef zaakvoerder Aendekerk Marie-Anne Holtappels Kathleen

zaakvoerder zaakvoerder





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n:(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

YVNTyVii.eu ilil Wlllly LLPI

I rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 'r', -04- 2011

, De Hoofdgriffier, Griffie

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0450-016

Coordonnées
LAND- EN TUINBOUWBEDRIJF HOLTAPPELS, AFGEKOR…

Adresse
BEEKVELDWEG 9 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande