LANDBOUWVENNOOTSCHAP FRUITBEDRIJF TREUNEN

Divers


Dénomination : LANDBOUWVENNOOTSCHAP FRUITBEDRIJF TREUNEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 817.170.461

Publication

18/07/2011
ÿþ,

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IVY AI IYI

11111 IlullullV~llll

*11109979*

Irechlb8nk{VBerC~elèy', tE' g,l?ïl~k~o;~harnleiteTr;"srE't ~ 6 P0 1IP ~~ s

De Hoofdgrife,iftie

Ondernemingsar : 0 8 1 7 -. 1 7 0 4 6 1

Benaming

(voluit) : LANDBOUWVENNOOTSCHAP FRUITBEDRIJF TREUNEN

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : 3840 Borgloon, Weg naar Heks 3A

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op achtentwintig juni tweeduizend en elf door meester Catherine! DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Borgloon op 29; JUNI 2011 Boek 5/37 blad 69 vak 20 Ontvangen: vijfentwintig euro 25,-¬ De E.a. Inspecteur, getekend J. BELLIS 2011/300/0973/N", blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de LANDBOUWVENNOOTSCHAP FRUITBEDRIJF` TREUNEN, met zetel te 3840 Borgloon, Weg naar Heks 3A, ingeschreven in het rechtsper'sonenregister Tongeren onder nummer 0917.170.461, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt de principiële beslissing om het kapitaal te verhogen met NEGEN-HONDERD EN VIERDUIZEND EURO (¬ 904.000,00) om het te brengen van DRIEËNDERTIG DUI-ZEND EURO (¬ 33.000,00); tot NEGENHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND EURO (¬ 937.000,00).

Deze kapitaalsverhoging gebeurt door inbrengen van onroerende goederen.

In ruil voor deze inbreng zullen NEGENDUIZEND VEERTIG (9.040) nieuwe gelijke aandelen met een: nominale waarde van HONDERD EURO (¬ 100,00) per aandeel uitgegeven worden, genietend van dezelfde! voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen' vanaf de kapitaalsverhoging.

Tweede beslissing

De voorzitter legt het verslag voor dat de heer MEEKERS Marcel, aangewezen door de veennoten; overeenkomstig artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft opgesteld op der-tig oktober; tweeduizend en tien met betrekking tot de in natura ingebrachte onroerende goederen.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"De kapitaalverhoging door de inbreng in natura in de LV FRUITBEDRIJF TREUNEN bestaat uit de inbreng van een hoger gedetailleerde omschrijving van onroerende goederen van de heer TREUNEN Xavier.

Ondergetekende, MEERKERS MARCEL verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 797' dat

De werkend vennoot van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura: en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid: beantwoordt;

De door de partijen weerhouden methode van waardering van de inbreng van materialen met een`

" inbrengwaarde van 904.000,00 Euro in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van; de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "faimess opinion" is.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag= beschreven vermogensbestanddelen deel uit maken van deze inbreng in natura. De werkende vennoot zal alle= in het huidige verslag niet beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de= vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven! inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de LV FRUITBEDRIJF TREUNEN en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.".

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing

De heer TREUNEN Xavier, voornoemd, verklaart in overeenstemming met vorige beslissingen volgende

onroerende goederen in de vennootschap in te brengen:

Stad Borgloon  1 ste afdeling / BORGLOON

1. De gebouwen (te weten loods gebruikt als berging en standplaats, grote werkplaats, vroegere toonzaal

" gebruikt als berging, serre gebruikt als garage, loods met vier ingebouwde ULO koelcellen en wasstraat) op en

" met grond en alle aanhorigheden, gelegen Weg naar Heks +3A, ge-'kend ten kadaster sectie E deel van i nummer 321/S, groot volgens opmeting in totaal vierendertig are achtenzestig centiare (34 a 68 ca).

" Te nemen zoals afgebeeld onder LOT I (groot volgens opmeting achttien are zes centiare  18 a 06 ca) en

" LOT IV (groot volgens opmeting zestien are tweeënzestig centiare  16 a 62 ca) van het opmetingsplan opgemaakt door de heer IVEN André, meetkundige-schatter van onroerende goederen te Herk-de-Stad, op negentien augustus tweeduizend en negen, welk plan gehecht wordt aan huidige akte om er één geheel mee uit te maken en samen als authentieke akte te gelden, doch hetwelk niet ter overschrijving wordt aangeboden op

" het hypotheekkantoor.

2. De gebouwen (te weten loods met vier ingebouwde ULO koelcellen, afdak met afsluit-poort, loods met drie ingebouwde ULO koelcellen, sorteerruimte, afgesloten plaats en overdekte machineruimte) op en met grond en alle aanhorigheden, gelegen Weg naar Heks +3, gekend ten kadaster sectie E nummer 3221E en deel van nummer 3221F, groot volgens opmeting in totaal vijfentwintig are vijfentachtig centiare (25 a 85 ca).

Te nemen zoals afgebeeld onder LOT Il (groot volgens opmeting vijf are eenenzestig centiare  05 a 61 ca) en LOT III (groot volgens opmeting twintig are vierentwintig centiare  20 a 24 ca) van voormeld opmetingsplan opgemaakt door de heer IVEN André, meetkundige-schatter van onroerende goederen te Herk-de-Stad, op negentien augustus tweeduizend en negen.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng worden NEGENDUIZEND VEERTIG (9.040) nieuwe gelijke aandelen met een nominale waarde van HONDERD EURO (¬ 100,00) per aandeel, genietend van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de

kapitaalsverhoging, toegekend aan de heer TREUNEN Xavier. "

Deze aandelen zijn volstort.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging zo volledig gerealiseerd is.

Vierde beslissing

Ingevolge vorige beslissingen luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de

som van NEGENHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND EURO (¬ 937.000,00).

Dit kapitaal is verdeeld in NEGENDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIG (9.370) gelijke aandelen op naam

met een nominale waarde van HONDERD EURO (¬ 100,00) per aandeel.".

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

"

" Getekend door meester Catherine Delwaide,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 28 juni 2011;

- verslag dd. 30 oktober 2010;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'door"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LANDBOUWVENNOOTSCHAP FRUITBEDRIJF TREUNEN

Adresse
WEG NAAR HEKS 3, BUS A 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande