LENAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LENAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.939.876

Publication

24/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR & VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig procent (75 %) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De effectieve leiding van het KBC agentschap dient in handen te zijn van de personen vermeld in de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst.

De overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf door KBC Verzekeringen schriftelijk goedgekeurd te worden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De goedkeuring van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor het aangaan en afsluiten van leningen, hypothecaire en andere, voor een bedrag hoger dan tienduizend euro.

- Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:

° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LL Management , met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Naaldert 30 bus 2 RPR Hasselt, BE 0563.499.427, met als vaste vertegenwoordiger aangeduid, mevrouw Lenaerts Hanne-Lotte, voornoemd;

° de naamloze vennootschap  Lenaerts , met zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Hasseltsebaan 34, bus 1, RPR Hasselt, BE 0436.248.986, met als vaste vertegenwoordiger aangeduid, de heer Lenaerts Romain, voornoemd.

- Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; de algemene vergadering zal het bedrag hiervan tegelegenertijd vastleggen.

DOEL

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in buitenland:

- het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt;

- alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito s of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel;

- alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting, kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verkavelen of ruilen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter schriftelijke goedkeuring aan KBC verzekeringen voorgelegd.

De vennootschap verbindt zich er toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

BOEKJAAR & JAARVERGADERING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt door de zaakvoerder(s) ieder jaar bijeenroepen op de eerste zaterdag van juni om 19 uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

In afwijking van wat voorafgaat:

- zal het eerste boekjaar lopen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank, tot en met 31 december 2015.

- zal de eerste jaarvergadering bijgevolg gehouden worden op 4 juni 2016.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, zal gehandeld moeten worden overeenkomstig de hiervoor geldende wettelijke bepalingen.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de naamloze vennootschap KBC Verzekeringen.

VOLMACHT

Er wordt volmacht gegeven aan Ben Peeters BVBA en haar aangestelden, RPR-nummer 0454.236.053, ingeschreven op het tableau van het BIBF onder het nummer 205574, waarvan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

maatschappelijke zetel gevestigd is te 3940 Hechtel, Fazantenstraat 4, vertegenwoordigd door Ben Peeters, erkend boekhouder, met macht tot in­de­plaats­stel­ling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek­rech­ter­lijke instellingen, en onder meer tot inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

Guy VERLINDEN, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van voormelde akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2015
ÿþ Motl Wofó 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I11uu~~~uui~~i~n

150 96

RECN1BANK van 1C00PHAD10EEL

te ANTWERPEN

0 6 FEB. 2015

afdeling 1-'e

Voor behoud

aan hE Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0564939876

Benaming

(voluit) : Lenaerts

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hasseltsebaan 34/1 te 3940 HECHTEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslagen quasi inbreng

Coordonnées
LENAERTS

Adresse
HASSELTSEBAAN 34, BUS 1 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande