LIMBURG EV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIMBURG EV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.577.821

Publication

26/11/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111E1111111111111

80"

Rechtbank ven koophandel

1il NOV 2013

t%e§SELT

Ondememingsnr : 0843.577.821

Benaming

(voluit) : Limburg EV

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kempische Steenweg 555 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 03/10/2013:

De Algemene Vergadering beslist om de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Herkenrodesingel 6a, bus 201, 3500 Hasselt, als commissaris voor een termijn van 3 jaren te benoemen. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der AandeelhoudersNennoten voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Jos Briers (A 1814), vennoot, van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de burgerlijke coöperatieve vennootschap .

Limburgse Reconversie Maatschappij, Bestuurder, met vaste vertegenwoordiger Theo Donné LRM BEHEER, Bestuurder, met vaste vertegenwoordiger Roeland Engelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2012
ÿþRechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Kempische steenweg 555 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 6 februari 2012, dat een.

vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht

OPRICHTERS.

1) De naamloze vennootschap "MIJNEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Hasselt,'

Kempische Steenweg 555. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0406.218.182,. BTW- nummer BE406.218,182.

2) De Naamloze Vennootschap "LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ", afgekort "L.R.M.", met,

maatschappelijke zetel te Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder

nummer 0452.138.972, BTW-nummer BE 452.138.972.

VORMEN NAAM.

De vennootschap is opgericht als Naamloze Vennootschap onder de naam "Limburg EV".

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Hasselt, Kempische Steenweg 555. Hij zal bij beslissing van de

zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte en in

Brussel.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

I._ Specifieke activiteiten:

Het faciliteren van de introductie van energiebesparende en/of ecologisch verantwoorde mobiliteitsprojeeten,

bestaande uit:

a Het ontwikkelen, investeren, opzetten en beheren van projecten rond elektrische mobiliteit (auto, moto,.

fiets,...) die kunnen bestaan uit het verwerven van diverse voertuigen om deze vervolgens ter beschikking te;

stellen van specifieke doelgroepen;

o De aan- en verkoop in het groot en in het klein, rechtstreeks of bij commissie, de invoer, de uitvoer, dei consignatie, de ruiling, de huur en verhuur, de terbeschikkingstelling, de leasing, de financieringshuur of. financiering van (elektrische) voertuigen, transportmiddelen, roerende of onroerende goederen, materiële of; immateriële waarden, rechten of activa, het leveren van wisselstukken en de vertegenwoordiging van alle: merken die er betrekking op hebben;

o Het inrichten van seminaries, opleidingen, cursussen en het verlenen van advies rond de verworven kennis en ervaringen in deze projecten.

II. Algemene activiteiten:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tdod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n~

~ ."

L~~ti:ti .N

1111

<iaoaaiea*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -02- 2012

HASSELT

riffle

Ondernetningsnr : .r=> i?z1

Benaming (vote) : Limburg EV

(verkort)

Bijlagen bij het BelgischyStiiatsblad _23LD2/2II12_-_Annexes_ uMoniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 250.000 euro. Het is verdeeld in 250 gelijke aandelen. Het is volledig volstort door inbreng in geld, zoals uit het bankattest afgeleverd door ING België. BESTUUR  CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien. Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

De opdrachten van de uittredende en niet-herkozen bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de afsluiting van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, dient de algemene vergadering onmiddellijk te worden samengeroepen om in de opengevallen mandaten te voorzien en deze algemene vergadering dient te worden gehouden binnen de maand volgend om het feit dat het openvallen van het mandaat heeft veroorzaakt.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Ze zijn herkiesbaar.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de termijn van zes jaar niet overschrijden.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor de termijn van drie jaar. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke belette bestuurder mag schriftelijk of per telegram, telefax of telex aan één zijner coIlega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Ingeval van staking der stemmen zal er binnen de veertien dagen een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Indien er dan nog niet tot een beslissing kan gekomen worden, dan dient de beslissing genomen te worden door een arbiter, die binnen de tien werkdagen na deze tweede raad van bestuur door de raad van bestuur wordt aangeduid, en bij gebrek aan akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt in kortgeding. Indien de wet het toelaat, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden en onroerende investeringen. De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid der leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het Gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de persoon (personen) gelast met het dagelijks bestuur hetzij door een bijzondere gevolmachtigde.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuur aan ieder ander persoon, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten. Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders samen optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling

De personen aan wie onder meer deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden toegekend worden, worden door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd,

De algemene vergadering mag aan de bestuurders en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de bestuurders onbezoldigd.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de derde dinsdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats, aangeduid in de oproepingen. De raad van bestuur kan de jaarvergadering tijdens de zitting voor drie weken uitstellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Om tot de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen aan toonder, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd.

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere aandeelhouder of gemachtigde bij zijn intrede ondertekend. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen indien hij deze lijst niet vooraf heeft ondertekend, behoudens afwijkende bepaling van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering geschorst.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De bijeenroeping van elke algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid onder artikel I l hiervoor.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve wanneer alle vennoten aanwezig zijn en het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde waaraan een stem wordt toegekend, Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen, in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid, hetzij bij bijzondere meerderheid ingeval van statutenwijziging, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Er worden speciale registers gehouden waarin de notulen der vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten der algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de persoon (personen) gelast met het dagelijks bestuur of door een gedelegeerd bestuurder.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst der vennootschap.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht zodra dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De jaarvergadering zal vrij beslissen over de aanwending van het saldo, met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn ofmoeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris, zo er één benoemd werd, die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

2. Het eerste boekjaar begint op 6 februari 2012, na vervulling van de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en eindigt op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2014.

3. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden door de vennootschap

uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel

uit deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4, De verschijners beslissen met eenparigheid van stemmen:

1. Het aantal bestuurders op twee te bepalen en tot die functie te benoemen

~ { ~

`

. e"

.: . e

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

- de naamloze vennootschap Limburgse Reconversie Maatschappij, voornoemd sub 2;

' - de Naamloze Vennootschap "IMMOCOM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Hasselt,

Kempische Steenweg 555, met ondernemingsnummer 0440.550.442.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering daar anders over beslist.

2. Voorlopig geen commissaris te benoemen.

3. Als voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen: de heer Roeland Engelen, wonende te Vlimmeren-

Beerse, Peggersstraat 24.

Benoeming vaste vertegenwoordigers.

De NV Limburgse Reconversie Maatschappij verklaart te benoemen als vaste vertegenwoordiger: de heer Theo

Donné, wonende te Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 223;

De NV Immocom verklaart te benoemen: de heer Roeland Engelen, wonende te Vlimmeren-Beerse,

Peggersstraat 24.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

Tegelijk hiermee neergelegd : - Uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 23LQ2l2Q12_-_Annexes.du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIMBURG EV

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 555 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande