LIMBURG WIN(D)T

Divers


Dénomination : LIMBURG WIN(D)T
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 820.832.113

Publication

23/05/2014
ÿþ?Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan ht Belgisi Staatsb Ï111111.11g1110111

RECHTBANK var. KOOPHA[)

te ANTWERPEN. afrieriç,s

1 MEI 2011t

Griffie

OnderneMingsnr : 0820.832.113

Benaming

(voluit) : LIMBURG WIN(D)T

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging voorstel inzake de partiële splitsing van de NV "Limburg Win(d)t" door oprichting van de NV "Lommel Win(d)t"

Uit een splitsingsvoorstel opgemaakt op 13 mei 2014 door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t", conform de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De splitsing betreft een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "LIMBURG WIN(D)r, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van het windmolenpark Kristalpark, op een nieuw op te richten naamloze vennootschap, namelijk de NV "LOMMEL WIN(D)T"" overgaat. Aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LOMMEL WIN(D)T" worden in ruil voor de inbreng door de naamloze vennootschap "LIMBURG WIN(D)T" in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende naamloze vennootschap "LOMMEL WIN(D)T" aandelen van de nieuw op te richten vennootschap uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald.

Het doel van de naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t" is in haar statuten als volgt omscheven:

"De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de ontwikkeling van projecten inzake hernieuwbare energiebronnen, in het bijzonder de oprichting en de exploitatie van wincimelenparken en van een investerings- of holdingvennootschap, daaronder begrepen: het beheer van investeringen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen Van bestuurdersmandaten, het verlenen van advies, management en andere diensten die verwant zijn met activiteiten van de vennootschap.

Deze diensten kunnen verleend worden op contractuele basis of op grond van deze statuten en kunnen uitgeoefend worden als extern adviseur dan wel als vennootschapsorgaan.

De vennootschap kan in elke vennootschap met een gelijk of verwant doel alsook in elke vennootschap die ertoe strekt het doel van de vennootschap te bevorderen, een belang nemen door middel van samenwerking, kapitaalinbreng, fusie, inschrijving op aandelen, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere manier

De vennootschap zal uitsluitend investeren, direct of indirect, in projecten die geheel of gedeeltelijk in Limburg zijn gelegen.

Het doel van de vennootschap kan uitgebreid of ingeperkt worden door middel van een statutenwijziging overeenkomstig de artikelen 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen."

De nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t' zal haar zetel hebben te 3500 Hasselt, Trichterheicieweg 8.

Het doel van deze nieuwe Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t' zal luiden als volgt:

"De Vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de ontwikkeling van projecten inzake hernieuwbare energiebronnen, in het bijzonder de oprichting en de exploitatie van windmolenparken en van een investerings- of holdingvennootschap, daaronder begrepen: het beheer van investeringen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersmandaten, het verlenen van advies, management en andere diensten die verwant zijn met de activiteiten van de

.Vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze diensten kunnen verleend worden op contractuele basis of op grond van deze statuten en kunnen uitgeoefend worden als extern adviseur dan wel als vennootschapsorgaan.

De Vennootschap kan in elke vennootschap met een gelijk of verwant doel alsook in elke vennootschap die ertoe strekt het doel van de vennootschap te bevorderen, een belang nemen door middel van samenwerking, kapitaalinbreng, fusie, inschrijving op aandelen, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere manier.

De Vennootschap zef uitsluitend investeren, direct of indirect, in Projecten in Lommel.

Het doel van de Vennootschap kan uitgebreid of ingeperkt worden door middel van een statutenwijziging overeenkomstig de artikelen 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen."

De bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t"

zijn:

1.De heer Ludo Kelchtermans, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3.

2. De Naamloze Vennootschap "ASPIRAVI" met zetel te 8530 Flarelbeke, Vaamewijkstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk en met BTW-nummer BE 0477.518.825, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tony Coonen, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 84.

3. De heer Peter Jans, wonende te 3520 Zonhoven, Vliegpleinvveg

4. De heer Rik Van de Walle, wonende te 8530 Harelbeke, Vaannewijkstraat 14,

5. De Naamloze vennootschap "LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ", met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt en met BTW- nummer BE 0452.138.972, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Roeiand Engelen, wonende te 2340 Beerse, Peggerstraat 24.

6. De Naamloze Vennootschap "LRM Beheer' (vroeger genaamd "IMMOCOM"), met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt en met BTW- nummer BE 0440.550.442, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stijn Bijnens, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109.

Vanaf 1 maart 2014 zullen de verrichtingen gesteld de partieel te splitsen vennootschap, de Naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t" geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t".

De aan de nieuwe Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)r over te dragen delen van de activa en passiva, op basis van de vermogenstoestand per 28 februari 2014 van de partieel te splitsen Naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t" die een bedrijfstak vormen, zijn de volgende:

ACTIVA: 10.446.974,53

vaste activa:. 474.160,62

vIottende activa: 10.921.135,15

Totaal actief: 1.472.515,50

PASSIVA; 1.497.600,00

eigen vermogen: 7.916.853,90

schulden op mèèr dan 1 jaar: 34.165,75

schulden op ten hoogste 1 jaar: 10.921.135,15

overlopende rekeningen:

Totaal passief:

De volledige splitsingstabel is opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing.

De zakelijke rechten die een bedrijfstak vormen en die door de partieel te splitsen naamloze vennootschap "LIMBURG WIN(D)T' worden ingebracht in de nieuwe NV "LOMMEL WIN(D)T' worden ais volgt beschreven:

De partieel te splitsen vennootschap "LIMBURG WIN(D)T' is eigenares van het windmolenpark Kristalpark, door haar opgericht ingevolge een opstalrecht haar verleend op de hierna vermelde gronden door de NV " LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ", voornoemd

Bijgevolg gaat dit windmolenpark voor de duur van het opstalrecht onder algemene titel, over naar de verkrijgende vennootschap "LOMMEL WIN(D)T"

Het zakelijk recht dat in de NV "LOMMEL WIN(D)T" wordt ingebracht, betreft het opstalrecht en de erfdienstbaarheden op een deel van de hierna vermelde onroerende goederen.

Gemeente Lommel  1ste afdeling

P

4 percelen grond gelegen te Lommel, genaamd Eynderheide & Dorperheide ten kadaster gekend onder wijk C, nummers 1418/H/5, 1428/Y, 1418/C5 en 1431/F/3.

Het opstalrecht, de erfdienstbaarheden en de ingevolge dit opstalrecht opgericht windnnolenpark behoren toe aan de partieel te splitsen vennootschap `LIMBURG WIN(D)T' ingevolge onderhandse akte dd. 17/06/2011, voor een duur van 20 jaar na aanvang van de bouwwerkzaamheden van de windturbines. Gezien deze bouwwerkzaamheden een aanvang hebben genomen op 2 september 2013 zal het opstalrecht eindigen op 1 september 2033, Een vroegtijdige beëindiging door de opstalhouder en opstalgever is voorzien na tien jaar en mits betaling van een schadevergoeding.,

Teneinde voormelde zakelijke rechten tegenstelbaar te maken aan derden zullen de voorwaarden opgenomen in de onderhandse akte dd. 17/06/2011 nog dienen te worden bekrachtigd in een notariële akte, waaruit tevens de delen van de percelen zullen blijken waarop het opstalrecht en de erfdienstbaarheden zijn gevestigd.

Op grond van de uitzonderingsregeling van het Bodemdecreet (art 2,18°, tweede lid, c) en het VLAREBO (art. 4,6°) wordt de voorgenomen transactie niet beschouwd als een overdracht van gronden en zijn de bodemattestverplichtingen (artikel 101) en de overdrachtsverplichtingen (artikel 101-115) van het Bodemdecreet niet van toepassing.

De aandeelhouders van de partieel te splitsen Naamloze Vennootschap "Limburg Win(d)t" zullen in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t" in de nieuw op te richten en lnbrengverkrijgende vennootschap "Lommel Win(d)t" vijfhonderd en vier (504) aandelen van de nieuwe Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t" verkrijgen, die hen worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in de naamloze vennootschap "LIMBURG WIN(D)T.

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap de Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t" in ruil en als vergoeding voor het overgenomen vermogen wcrden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap "Limburg Win(d)t" verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, zijnde de nieuwe Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)t",

De aandelen van de nieuwe Naamloze Vennootschap "Lommel Win(d)r" zullen aandelen op naam zijn.

De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de nieuw opgerichte vennootschap, vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten mceten toegekend worden.

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat het bestuursorgaan en de commissaris van de partiële te splitsen vennootschap geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het verslag inzake de inbreng in nature (overeenkomstig artikel 4214 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt vastgesteld op basis van de gepresteerde uren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de opgenomen splitsingstabel in het voorstel tot partiële splitsing.

Indien het afgescheiden vermogen van de naamloze vennootschap "LIMBURG WIN(D)T" dat wordt overgedragen naar de naamloze vennootschap "LOMMEL WIN(D)T" niet als een bedrijfstak zou kunnen worden beschouwd dan zal de naamloze vennootschap "LIMBURG WINDT" opteren voor de overdracht als toevallige belastingsplichtige.

Rik Van de Walle

'gedelegeerd bestuurder'

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel d.d. 13/05/2014

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

20/06/2014
ÿþ, 1.1«11Nord

_I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RFCHTBANK van KOOPKANDEL

11111111111111 1

1111111111

*

... 14120465*

Ondememingsnr : 0820.832.113 Benaming

(voluit) : LIMBURG WIN(D)T (verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Trichterheideweg, 8, 3600 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslagen vaste vertegenwoordigers / Benoemingen vaste vertegenwoordigers

Uit de notulen van de raad van bestuur van NV LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg, 555 blijkt:

- het ontslag met ingang vanaf 14/05/2014 als vaste vertegenwoordiger van NV LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPP1J, voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat in NV LIMBURG WIN(D)T van de heer Roeland ENGELEN, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat, 24;

- de benoeming met ingang vanaf 14/05/2014 als vaste vertegenwoordiger van NV LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat in NV LIMBURG WIN(D)T van de heer Stijn BIJNENS, wonende te 3500 HASSELT, Sint-Truidersteenweg, 109.

Uit da notulen van de raad van bestuur van NV LRM BEHEER, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg, 555, blijkt;

- het ontslag met ingang vanaf 14/05/2014 ais vaste vertegenwoordiger van NV LRM BEHEER, voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat in NV LIMBURG WIN(D)T van de heer Stijn BIJNENS, wonende te 3500 HASSELT, Sint-Truidersteenweg, 109;

- de benoeming met ingang vanaf 14/05/2014 als vaste vertegenwoordiger van NV LRM BEHEER, voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat in NV LIMBURG WIN(D)T van de heer Roeland ENGELEN, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat, 24.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Rik VAN de WALLEI

gedelegeerd bestuurder

eetwatepiheetpeeefflietep::gese:triheff itmleiWtifitil »Ut P I ettratmeittedeerfeleie,.ileglefivreitereegetl) effleerrefeemerpte Sligntçtitetil edfletilefflejeehlitçtFrreeP

ellette Itiltekeiefte

te ANTWERPEN

11 JUN! 2014

eviselegre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2013
ÿþz

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(IlIiu~~i~n~u~nu~u~~ui

3 9952A

Ondernemingsnr : 0820.832.113

Benaming

(voluit) : Limburg Win(d)t

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Trichterheideweg, 8, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat bestuurders 1 Herbenoeming bestuurder 1 Benoeming bestuurder

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergaderingen de dato 19/07/2013 blijkt het ontslag als bestuurders van VOF GEEBELEN J., met zetel te 3960 Bree, Luytenstraat, 3, met vaste vertegenwoordiger de heer Johan Geebelen,en van NV ASPIRAVI, met zetel te 8530 Harelbeke, Vaarnewijkstraat, 17, met vaste vertegenwoordiger de VOF Butenaerts, met zetel te 3852 Beringen, Rechtestraat,10, met vaste vertegenwoordiger de heer Paul Butenaerts.

Daarnaast blijkt de benoeming ais bestuurder voor een periode van 3 jaar eindigend na de jaarvergadering van 2016 van de heer Ludo Kelchtermans wonende te 3990 Peer, Kruisdijk, 3.

Tenslotte blijkt de herbenoeming als bestuurder voor een periode van 3 jaar eindigend na de: jaarvergadering van 2016 van ASPIRAVI NV, met zetel te 8530 Harelbeke, Vaarnewijkstraat 17, met vaste: vertegenwoordiger de heer Tony Coonen, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg, 84.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Rik VAN de WALLE

Gedelegeerd bestuurder

Rechtbank van koophandel

12 SEP. 2013

te HASS1LT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/201 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

*13081067*

AELANK VAN KOOPHANDEL

1 7 -05- 2013

HASSELT

Grittie

Ondernemingsnr: 0820832113

Benaming

(voluit) : LIMBURG WIN(D)T

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Trichterheideweg, 8, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 10/04/2013 blijkt de herbenoeming als commissaris voor een periode van 3 jaar eindigend na de jaarvergadering van 2016 van BV o.v.v.e, BVBA BOES & Co BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, Plein, 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor en door haar zaakvoerder de heer Jurgen LELIE, bedrijfsrevisor.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Rik VAN DE WALLE,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.04.2013, NGL 25.04.2013 13099-0028-027
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.04.2012, NGL 11.05.2012 12118-0392-025
17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.04.2011, NGL 11.05.2011 11109-0575-027
10/05/2011
ÿþMal 2.0

[FL I& = 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*11070113+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -04- 2011

H J

Ondememingsnr : 0820832113

Benaming

(voluit) : LIMBURG WIN(D)T

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Trichterheideweg, 8, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Rechtzetting materiële vergissing benoeming bestuurder

Uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur van NV LIMBURG WIN(D)T de dato 12/04/2011 blijkt dat bij het opstellen van de notariële akte tot oprichting van de vennootschap een materiële vergissing heeft plaatsgevonden bij de benoeming van NV ASPIRAVI als voorzitter van de raad van bestuur. Er werd verkeerdelijk gepubliceerd dat vennootschap VOF BUTENAERTS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Paul BUTENAERTS benoemd werd tot voorzitter van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft daarom besloten tot het rechtzetten van deze vergissing en om NV ASPIRAVI, met zetel te 8530 Harelbeke, Vaamewijkstraat, 17, vertegenwoordigd door de vennootschap VOF BUTENAERTS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Paul BUTENAERTS, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Rik VAN DE WALLE,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0820.832.113

Benaming

(voluit) : LIMBURG WIN(D)T

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

De oprichtingsakte dd. 19 november 2009 werd reeds bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch;

Staatsblad van 3 december 2009, onder nummer 09170715.

Bij deze bekendmaking werd ingevolge een vergetelheid nagelaten om in het uittreksel in artikel zeventien,;

punt 2 de zin te vermelden "De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen:".

Artikel zeventien dient bijgevolg als volgt gelezen te worden:

"ARTIKEL ZEVENTIEN

1.De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor,

volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

De sleutelbeslissingen zoals bepaald in artikel 14 behoren steeds toe aan de raad van bestuur.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen:

a)aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen uit de A-bestuurders;

b)aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad.

91

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 15 december 2010, geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Hasselt 1 op 21 december 2010, boek 782 blad 21 vak 06. Ontvangen:vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur (get.) Mia Coenen.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met 6.000.120,00 EUR, om het kapitaal te brengen van! 504.000,00 EUR op 6.504.120,00 EUR, door inbreng in geld door alle huidige aandeelhouders, zonder uitgifte': van nieuwe aandelen.

Onderschrijving: naar evenredigheid van de bestaande aandelen.

Volstorting: tot beloop van één/vierde of samen tot beloop van één miljoen vijfhonderdduizend dertig euro; (1.500.030,00 EUR), zodat door de inbrengers nog dient volgestort te worden:

-door de nv ASPIRAVI , een bedrag van 3.000.060,00 EUR;

-door de nv LIMBURGSE RECONVERSIEMAATSCHAPPIJ, een bedrag van 1.500.030,00 EUR.

2/ a)Lezing van het verslag van de raad van bestuur betreffende de invoering van een toegestaan kapitaal.

b)Beslissing om aan de raad van bestuur de bevoegdheid te verlenen om het maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen met een maximum bedrag van zes miljoen euro (6.000.000,00 EUR) binnen de" vijf jaar te rekenen van de bekendmaking van deze wijzigingsakte.

Deze verhoging kan geschieden, zowel door inbreng in speciën of in natura, als door omzetting van: reserves met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en moet steeds bij authentieke akte worden vastgesteld. 3/Artikel vijf der statuten werd gewijzigd als volgt:

"a)Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ZES MILJOEN VIJFHONDERD EN VIERDUIZEND HONDERD TWINTIG EURO (6.504.120,00 EUR).

b)De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, binnen een termijn van vijf jaar te rekenen van de= bekendmaking van de akte waarin wordt besloten tot de toekenning van deze bevoegdheid, het kapitaal in één'. of meer malen te verhogen met een maximumbedrag van zes miljoen euro (6.000.000,00 EUR) en dit volgens! de doelstellingen van het bijzonder verslag dienaangaande opgemaakt (toegestane kapitaal).

Voor beknopt ontledend uittreksel.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -03- 2011

SffâêELT

Voor-behoudee

aan het

Belgisct Staatsbla

IIIIIIIII 1II 11111 IIO IO 1111111111 IO III

*11091347`

De Notaris,

Marc JANSEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

- bankattest;

- volmachten;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

,

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIMBURG WIN(D)T

Adresse
Zetel: Trichterheideweg, 8, 3600 HASSELT

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande