LIMBURGS KLIMAATFONDS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMBURGS KLIMAATFONDS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.811.017

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 30.06.2014 14267-0161-027
30/01/2014
ÿþMod Word 11 ,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 -111- 2014

FIASSELT

Griffie

Voor behouc

aan h(

Belgls Staatst

immignomm

Ondernemingsnr : 0843.811.017

Benaming

(voluit) : Limburgs Klimaatfonds

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Centrum Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag ! Benoeming

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 7/1112013 blijkt het ontslag van bestuurder LRM NV met vaste vertegenwoordiger Jeffrey Alenus.

Voorts blijkt de benoeming van LRM Beheer NV met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische

steenweg 555, met vaste vertegenwoordiger Luc Driesen, wonende te 3500 Hasselt, Bosstraat 147 Op

voordracht van aandeelhouder LRM NV (Categorie B). De bestuurder wordt aangesteld tot de jaarvergadering van het jaar 2018,

Peter Jans

B-Bestuurder

Limcoop cvba

vaste vertegenwoordiger Carien Neven

B-Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 21.06.2013 13193-0520-025
04/06/2013
ÿþ Mod Word 1k.1

É

~.. .. ~.._. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RELtr1T8AMK VAN Y,9^vF,i.:ND:4`-.: .-

2 4 ME1 2013

HASSEL!'

ri le

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0843.811.017

Benaming

(voluit) : LIMBURGS KLIMAATFONDS

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging, benoeming commissaris, rechtzetting publicatie m.b.t. einddatum lopende bestuursmandaten, vervanging vaste vertegenwoordiger van bestuurder Limcoop CVBA

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michael BASE, geassocieerd notaris op 23 april 2013 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad geen verzending te Genk op 2/5/2013 boek 5/140 blad 72 vak 07, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a inspecteur Luc Driesen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Beslissing tot goedkeuring van de wijziging van artikelen 6, 9, 10, 13, 15, 16, 18, 19, 20, 22, 23, 26, 29,31, 34, 36 van de statuten, zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

2) Beslissing tot benoeming als commissaris van VMB Bedrijfsrevisoren CVBA (met zetel te Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen en ondememingsnummer 0472.277.063), vertegenwoordigd door Ingrid Vosch, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014, tot de algemene vergadering te houden in 2015.

3) Beslissing tot rechtzetting van de foutief in de oprichtingsakte vermelde einddatum van de lopende mandaten van de bestuurders die bij de oprichting werden benoemd voor een periode van 6 jaar (jaarvergadering van het jaar 2018 i.p.v. jaarvergadering van het jaar 2017),

De algemene vergadering stelt vast dat de huidige bestuurders van de vennootschap ter gelegenheid van de oprichting in 2012 werden benoemd voor een periode van zes jaar (dat wil zeggen tot in 2018). In de oprichtingsakte wordt evenwel bij vergissing vermeld dat de mandaten een einde nemen in 2017 in plaats van 2018. De algemene vergadering beslist dan ook over te gaan tot rechtzetting van de foutief in de oprichtingsakte vermelde einddatum van de lopende mandaten (jaarvergadering van het jaar 2018 in plaats van jaarvergadering van het jaar 2017), door publicatie in het Belgisch Staatsblad,

4) Beslissing tot machtiging van en toekenning van volmacht aan de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) tot coördinatie van de statuten, tot neerlegging van de verleden akte, tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten.

IN UITVOERING VAN VOORGAANDE BERAADSLAGING EN STEMMING, BESLIST DE VERGADERING VERVOLGENS;

A, VOLGENDE WIJZIGINGEN AAN TE BRENGEN IN DE STATUTEN:

- het statutair artikel 6 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 6. DE AANDELEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen. Er zijn drie categorieën van aandelen:

-A-aandelen: deze aandelen hebben een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel en zijn voorbehouden aan de natuurlijke- of rechtspersonen die de doelstellingen van de coöperatieve vennootschap onderschrijven en als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard,

Behoudens andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur is de maximum inschrijving per vennoot op A-aandelen beperkt tot maximum dertig (30) aandelen;

-B-aandelen: deze aandelen hebben een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, De B-aandelen zijn voorbehouden voor de oprichters van de vennootschap of andere rechtspersonen die door de oprichters worden aanvaard bij unanimiteit.

Bljlagen-bil-het-Beigiseb-Staatsblarct - fl4f66/20i3 = Annuxes du Miitateûr --èlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur schrijft een vennoot in per schijf van vijfentwintig (25) B-aandelen.

-C-aandelen: deze aandelen hebben een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel. De C-aandelen zijn voorbehouden voor de leden van het Limburgs Klimaatparlement of andere rechtspersonen die door de oprichters worden aanvaard bij unanimiteit of als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard.

Behoudens andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur schrijft een vennoot in per schijf van vijf (5) C-aandelen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

- het statutair artikel 9 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Zonder afbreuk te doen aan de dwingende wettelijke bepalingen, kunnen de aandelen op straffe van nietigheid slechts het voorwerp uitmaken van een overdracht die voorafgaandelijke goedkeuring heeft genoten van de Raad van Bestuur. Indien, binnen de drie maanden te rekenen vanaf de verzending van de aanvraag tot goedkeuring, de raad van bestuur haar goedkeuring niet geweigerd heeft of indien ze geen andere ovememer heeft voorgesteld, dan kan de aandelenoverdracht geschieden zoals voorgesteld en met inachtname van de dwingende wettelijke bepalingen zoals voorzien door artikel 366 van het Wetboek van vennootschappen.

- het statutair artikel 10 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 10. DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van de oprichtingsakte, hierna "oprichters" genoemd, of andere rechtspersonen die door de oprichters worden aanvaard bij unanimiteit (de B-vennoten),

2. de natuurlijke of rechtspersonen die de doelstellingen van de coöperatieve vennootschap onderschrijven en door de Raad van Bestuur als vennoot aanvaard zijn (de A-vennoten).

3. de leden van het Limburgs Klimaatparlement of andere rechtspersonen, die ofwel door de oprichters

worden aanvaard bij unanimiteit ofwel als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard (de C-vennoten). Behoudens hetgeen werd voormeld in artikel 6, is de Raad van Bestuur bevoegd om over de aanvaarding of

weigering van vennoten te beslissen, zonder enig verhaal en zonder zijn beslissing te moeten motiveren. De betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen.

De vennootschap mag evenwel de toetreding van vennoten niet uit speculatieve overwegingen weigeren of zich onderscheidenlijk uitspreken, tenzij de vennoten niet voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of daden verrichten die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. Ook kan de Raad van Bestuur besluiten dat de vennootschap tijdelijk niet meer open is voor toetreding gelet op het reeds verzamelde kapitaal in verhouding tot de geplande projecten of gedurende een periode alleen open is voor toetreding voor natuurlijke of rechtspersonen met woonplaats/zetel in een bepaald gebied gelet op de regio's waarin projecten zullen worden opgestart.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur en elk aandeel volledig volstorten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

- het statutair artikel 13 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 13. UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen vanaf het zesde jaar gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Een verzoek tot uittreding of terugneming tijdens de laatste zes maanden van het boekjaar, heeft pas uitwerking in het volgende boekjaar.

Het verzoek wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap.

Die uittreding of terugneming is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze:

- wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur, die gegronde redenen moet kunnen aanhalen om de goedkeuring tot uittreding of tot gedeeltelijke terugneming te weigeren (bij wijze van voorbeeld indien de uittreding of terugneming de vennootschap in liquiditeitsproblemen zou kunnen brengen);

- niet tot gevolg heeft dat meer dan één/tiende (1110e) van de aandeelhouders in de loop van hetzelfde boekjaar uittreedt of dat de som van het vast en het variabel gedeelte van het kapitaal met meer dan één/tiende (1110e) in de loop van hetzelfde boekjaar verminderd;

- niet voor gevolg heeft het netto-actief te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte van het kapitaal door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Voor alle duidelijkheid, het voorgaande verhindert uiteraard niet dat een vennoot of zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers de tegenwaarde kunnen vragen van de aandelen zoals in artikel 15 bepaald ook v6ér het verstrijken van de initiële termijn van 6 jaar in geval van uitsluiting, overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

- het statutair artikel 15 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 15. TERUGBETALING VAN AANDELEN

De vennoot die uittredend of uitgesloten is of zijn aandelen gedeeltelijk heeft teruggenomen, heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, zoals die blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met uitzondering van de reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven, De vennoot heeft bij het einde van zijn lidmaatschap recht op maximaal de nominale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarde en kan geen aanspraak maken op de reserves. Er zal rekening gehouden worden met de boekhoudkundige minwaarde van de aandelen.

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de (gedeeltelijk) uittredende of uitgesloten vennoot, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

De (gedeeltelijk) uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling zal binnen vijftien dagen na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld.

- het statutair artikel 16 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 16. INNING VAN DE TEGENWAARDE VAN DE AANDELEN

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals in het voorgaande artikel 15 bepaald. De betaling zal plaatsvinden volgens de modaliteiten uiteengezet in datzelfde artikel.

(Gedeeltelijk) uittredende of uitgesloten vennoten, evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven, overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor aile verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden/de (gedeeltelijke) uittreding of de uitsluiting plaatsvindt.

Deze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de betrokkene als vennoot had ingeschreven. - het statutair artikel 18 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 18. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens drie (3) en maximum acht (8) bestuurders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie A aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van twee (2) bestuursmandaten. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie B aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van drie (3) bestuursmandaten. Onder de drie (3) te benoemen bestuurders op voordracht van de aandeelhouders categorie B, zal steeds één (1) bestuurder benoemd zijn uit de kandidaten voorgedragen door respectievelijk LRM NV, NUHMA NV en Limcoop CVBA (of hun respectievelijke rechtsopvolgers) en dit zolang deze rechtspersonen of hun rechtsopvolger aandeelhouder zijn. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie C aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van drie (3) bestuursmandaten, tenzij er maar één (1) aandeelhouder categorie C is, dewelke alsdan het recht heeft om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van één (1) bestuurdersmandaat of tenzij er twee (2) aandeelhouders categorie C zijn, dewelke alsdan het recht hebben om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van twee (2) bestuurdersmandaten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, dan mag hiervoor een verloning toegekend worden. Deze verloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

- het statutair artikel 19 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 19. STATUUT VAN DE BESTUURDER

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering de duur van het mandaat vast, zonder dat dit evenwel een termijn van zes jaar mag overschrijden.

Een bestuurder kan steeds ontslagen worden door de algemene vergadering.

Een bestuurder kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap, mits een vooropzeg van één maand, zonder dat de algemene vergadering daarmee moet instemmen.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

ln geval van ontslag of overlijden, mogen de overblijvende bestuurders in afwachting van de benoeming van een nieuwe bestuurder door de algemene vergadering een voorlopige plaatsvervanger benoemen. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst al dan niet de definitieve benoeming doen.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan, naargelang het geval, de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A respectievelijk categorie B of categorie C, die de uittredende bestuurder had voorgesteld.

Dit alles rekeninghoudend met hetgeen voorafgaand in artikel 18 werd bepaald.

- het statutair artikel 20 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 20. RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie B een voorzitter.

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de voorzitter aangeduid door de aanwezige bestuurders, benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee bestuurders, waaronder één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders van categorie B, daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen vóór de vergadering.

De raad kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens 2 B-Bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste 2 B-Bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Volgende beslissingen (sleutelbeslissingen) kunnen evenwel, in afwijking van het voorgaande, slechts geldig worden genomen met een gewone meerderheid, waaronder steeds de instemming van alle aanwezige of vertegenwoordigde B-bestuurders:

a)Het openstellen van de vennootschap voor toetreding en het bepalen van de toetredingsvoorwaarden (waaronder ondermeer doch niet limitatief beperkt tot, de hoedanigheidsvereisten en het maximaal per vennoot te onderschrijven aantal aandelen);

b)De toetreding, uittreding, terugneming en uitsluiting van vennoten categorie B.

c)De goedkeuring van overdrachten van effecten van de vennootschap;

d)De uitkering van interimdividenden en de goedkeuring van het voorstel aan de algemene vergadering tot uitkeringen van dividenden en desgevallend verdeling van het liquidatiesaldo;

e)Elke verrichting tussen de vennootschap en één. of meer van haar aandeelhouders of bestuurders of partners verbonden met één van de aandeelhouders of met één van de bestuurders;

f)Beslissingen inzake fusie, splitsing, overdracht activa of ontbinding van de vennootschap;

g)Het aanstellen, ontslaan en bepalen van de bevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder; h)De delegatie van bevoegdheden aan bijzondere lasthebbers en volmachtdragers en vaststelling van de vergoedingen dienaangaande;

i)Uitgifte van obligaties, aankooplverkoop van waardepapieren, overname/overdracht/inschrijving op effecten, het verlenen en het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten alsook het stellen van enigerlei zekerheden en/of waarborgen;

j) iedere deelneming in een doelondememing of financiering van een doelonderneming, andere dan door middel van het verschaffen van achtergestelde leningen.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter,

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, dient de procedure voorzien in de artikelen 523 en 524 van het Wetboek van vennootschappen te worden toegepast,

- het statutair artikel 22 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die alsdan gedelegeerd bestuurder(s) word(t)(en) genoemd. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties,

Het is de raad van bestuur toegestaan om onder haar verantwoordelijkheid een investeringscomité op te richten. De raad van bestuur zal belast zijn met het toezicht op dat comité. Het investeringscomité zat uit meerdere personen bestaan die al dan niet bestuurder zijn,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het investeringscomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het investeringscomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze en bevoegdheden van het investeringscomité worden bepaald door de raad van bestuur,

- het statutair artikel 23 te wijzigen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders waaronder de voorzitter

het statutair artikel 26 te wijzigen ais volgt:

ARTIKEL 26. OPROEPING

De voorzitter van de Raad van Bestuur roept de (gewone, bijzondere of buitengewone) algemene vergaderingen bijeen.

De uitnodiging, met vermelding van de agendapunten, geschiedt uiterlijk vijftien volle dagen voor de geplande vergadering, door middel van:

-een elektronisch bericht aan de vennoten die hun gegevens daartoe hebben bezorgd aan de vennootschap, en;

- publicatie op de website van de vennootschap.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar plaatsvinden binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste dinsdag van de maand mei om zeventien uur dertig minuten, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders, de vaste vertegenwoordigers en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Ais die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vergadering kan ook in bijzondere of buitengewone zitting worden opgeroepen. De vergadering wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur opgeroepen, en op verzoek van vennoten met ten minste een derde van het maatschappelijk kapitaal in hun bezit, op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven, of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid wordt de voorzitter aangeduid door de aanwezige B-aandeelhouders.

De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn.

De vergadering duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

- het statutair artikel 29 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 29. STEMRECHT

Elk A-aandeel heeft recht op één (1) stem. Elk B-aandeel en elk C-aandeel heeft recht op tien (10) stemmen, Nochtans kan geen enkele vennoot, persoonlijk en ais lasthebber, aan de stemmingen deelnemen voor meer dan éénftiende van het aantal stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

- het statutair artikel 31 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 31, NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter ondertekend.

- het statutair artikel 34 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 34. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de algemene vergadering over de toekenning van een dividend. Dit dividend mag in geen geval hoger zijn dan dit vastgesteld conform het Koninklijk Besluit van acht januari negentienhonderd tweeën zestig tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Cooperatie, en dit zolang de vennootschap erkend is door de Nationale Raad voor de Coöperatie in de zin van genoemd Koninklijk Besluit,

- het statutair artikel 36 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 36, VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De raad van bestuur van Limburgs Klimaatfonds CVBA heeft kennis genomen van de beslissing van haar bestuurder-rechtspersoon Limcoop CVBA dd. 07.03.2013 om Koen Albregts te ontslaan als haar vaste

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r vertegenwoordiger (m.b.t. haar bestuursmandaat in Limburgs Klimaatfonds CVBA) en Carien Neven ais nieuwe vaste vertegenwoordiger aan te duiden teneinde haar bestuursmandaat in Limburgs Klimaatfonds CVBA in haar naam en voor haar rekening te vervullen."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael Bt7SE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte en de coordinatie ervan









Op dc k atste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþ Motl Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.811.017

Benaming

(voluit) : Limburgs Klimaatfonds

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Centrum Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur de dato1410912012 blijkt de benoeming als voorzitter van het investeringscomité van de heer Luc Driesen, wonende te 3500 Hasselt, Bosstraat 147. Voorts blijkt ook de benoeming als secretaris van de Raad van Bestuur van mevrouw Kristien Hermans, wonende te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat 119.

Peter Jans

B-Bestuurder .. voorzitter

Koen Albregts

B-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111g116111,11111111111

Vco beho aan Belg Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -04- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik=B-f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia

11

*iaoaszss*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -02- 2012

Hufa

Ondernemingsnr: .,,,-ê> L~ . ~1JI .zzy~]

Benaming ÿ

(voluit) : LIMBURGS KLIMAATFONDS

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michael BASE, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 30 januari 2012, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1)De naamloze vennootschap NUTSBEDRIJVEN HOUDSTERMAATSCHAPPIJ, afgekort 'NUHMA', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister (vallende onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt) onder nummer 0472.325.068 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 472.325.068.

Opgericht bij akte verleden voor notaris GOOSSENS Philip te Opglabbeek, op achtentwintig juni tweeduizend, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna onder nummer 20000718-413, waarvan de statuten als laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris VANHELMONT Rosie-Marie te Hasselt vervangende haar ambtgenoot, meester GOOSSENS Philip te Opglabbeek op vijfentwintig mei tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna onder nummer 07124124.

Comparant voornoemd onder 1) hier vertegenwoordigd door

De heer JANS Peter Albert Lode, geboren te Hasselt op negentien maart negentienhonderd drieënzeventig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 730319/195-13, wonende te 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 8, ingevolge de aan deze akte ge-'hechte onderhandse volmacht.

2) De naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, afgekort' LRM' , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het reohtspersonenregister (vallende onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt) onder nummer 0452.138.972 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 452.138.972.

Opgericht bij akte verleden voor notaris COLS Baudouin te Antwerpen op één februari negentienhonderd vierennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari daarna onder nummer 94022A-318, waarvan de statuten ais laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris G1LISSEN Eric te Hasselt op twintig april tweeduizend en zes, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf mei daarna onder nummer 006077826.

Hier vertegenwoordigd door de heer ALENUS Jeffrey Willy Marie Anton, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 731227/163-62, geboren te Hasselt op zevenentwintig december negentienhonderd drieënzeventig; wonende te 3590 Diepenbeek Populierenlaan 1, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht,

3) De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L!MCOOP , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Monseigneur Broekxplein 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister (vallende onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt) onder nummer 0430,490.354 en onderworpen sari de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 430.490.354.

Opgericht bij onderhandse akte geregistreerd 13 bladen geen verzending te Hasselt op 19 februari 1987, boek 6/30, blad 45 vak 6, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf maart daarna onder nummer 870312-48, waarvan de statuten ais laatst gewijzigd werden onderhands op de Algemene Vergadering gehouden op 28 juni 2007, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig september daarna onder nummer 07137295.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, de heer ALBREGTS Koenraad Eric Roeland, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 520411/435-64, geboren te Overpelt op elf april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 251,ingevolge de aan onderhavige akte gehechte onderhandse volmacht.

De bovengenoemde partijen hebben een Coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht ais volgt:

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL.

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam "LIMBURGS KLIMAATFONDS ".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING.

Het kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend EUR (¬ 75.000,00).

Het kapitaal vertegenwoordigt een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfenveertig duizend

euro (¬ 45.000,00) .

Het is vertegenwoordigd door vijfenveertig (45) aandelen B op naam, met een nominale waarde van elk

duizend euro (¬ 1.000,00).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door voornoemd sub 1), ten belope van vijftien (15) aandelen B, ter waarde van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00);

- door voornoemd sub 2), ten belope van vijftien (15) aandelen B, ter waarde van vijftienduizend euro (¬

15.000,00);

- door voornoemd sub 3), ten belope van vijftien (15) aandelen B, ter waarde van vijftienduizend euro (¬

15.000,00);

Totaal: vijfenveertig (45) aandelen B: vast kapitaal

Veranderlijk kapitaal

Ter gelegenheid van de oprichting wordt eveneens door elk van voornoemde oprichters bijkomend

ingeschreven op tien (10) B-aandelen waarbij elk van de oprichters tienduizend euro (¬ 10.000,00) inbrengt als

veranderlijk kapitaal (in totaal dertig duizend euro (¬ 30.000,00).

Bankattest - uitdrukkelijke bevestiging in de akte

De oprichters erkennen dat het bovengemelde inschrijvingsbedrag van vijfenveertig duizend euro (¬

45.000,00) vast kapitaal en dertigduizend euro (¬ 30.000,00) veranderlijk kapitaal, beiden volledig volstort zijn

op een bijzondere bankrekening nummer BE80 0688 9441 2977 geopend bij DEXIA BANK op naam van de

vennootschap, waarvan bewijs van de deponering door voornoemde bank werd afgeleverd op 30 januari

tweeduizend en twaalf.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van honderd procent (100 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijfenveertig duizend euro (¬ 45.000,00) vast

kapitaal en dertigduizend euro (¬ 30.000,00) veranderlijk kapitaal , beiden volledig volgestort.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

- met als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1)de werving van cooperatief kapitaal voor de uitvoering van de ambitie "Limburg gaat klimaatneutraal".

Deze ambitie omvat initiatieven die zorgen voor een vermindering van broeikasgasemissies in de provincie

Limburg, zijnde projecten in ondermeer de sectoren van energieproductie, industrie, residentieel, tertiair,

transport, landbouw en natuur;

2)het verenigen van organisaties en particulieren die investeren in klimaatvriendelijke projecten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks (waaronder achtergestelde leningen), belangen nemen in andere doelondememingen, op

voorwaarde dat één van de hierna vermelde partijen hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, reeds deelneemt

of belangen heeft genomen in deze andere doelondememingen, te weten:

-oprichter LRM en/of haar dochterondernemingen, of

-oprichter NUHMA en/of haar dochterondememingen,of

-een door de raad van bestuur met unanimiteit van stemmen aanvaarde onderneming, actief in klimaatvriendelijke projecten, op voorwaarde dat deze onderneming toegetreden is tot de CVBA Limburgs Klimaatfonds ais C-aandeelhouder.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De Vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders vast te stellen bij aanvang op drie (3) en bijgevolg tot' eerste bestuurders te benoemen op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- met als bestuurders voor een duur van zes (6) jaar:

* de heer JANS Peter, wonende te 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 8

* de naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, afgekort' LRM' , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, inge-schreven in het rechtspersonenregister (vallende onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt) onder nummer 0452.138.972 ,vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer ALENUS Jeffrey Willy Marie Anton, ingeschreven in het rijks register onder nummer 731227/163-62, geboren te Hasselt op zevenentwintig december negentienhonderd drieënzeventig; wonende te 3590 Diepenbeek Populierenlaan 1;

* de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIMCOOP , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Monseigneur Broekplein 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister (vallende onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt) ondernummer 0430.490.354, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer ALBREGTS Koenraad Eric Roeland, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 520411/435-64, geboren te Overpelt op elf april negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 251;

- met als gedelegeerd bestuurder, op heden niet aangesteld;

- met als voorzitter, voor de duur van zes (6) jaar, de heer JANS Peter.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

*twee bestuurders gezamenlijk waaronder de voorzitter aanwezig is

*een afgevaardigd bestuurder afzonderlijk, voor wat het dagelijks bestuur aangaat;

*binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden

- de mandaten van de bestuurders 1 gedelegeerd bestuurder zullen onbezoldigd zijn.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. in toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóàr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen op heden geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael BASE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ Mod word 11.1

1.e ! ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i





RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 APR. 2015

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0843.811.017

Benaming

(voluit) : LIMBURGS KLIMAATFONDS

(verkort) :

Rechtsvoren : CVBA

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Michael BOSE geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 31 maart 2015, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

I) De agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Wijziging van de statutaire doelbepaling door deze integraal te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1) de werving van coöperatief kapitaal voor de uitvoering van de ambitie "Limburg gaat klimaatneutraal". Deze ambitie omvat initiatieven die zorgen voor een vermindering van broeikasgasemissies in de provincie Limburg, zijnde projecten in ondermeer de sectoren van energieproductie, industrie, infrastructuur, residentieel, tertiair, transport, landbouw en natuur;

2) het verenigen van organisaties en particulieren die investeren in klimaatvriendelijke projecten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks (waaronder achtergestelde leningen), belangen nemen in andere doelondernemingen, op voorwaarde dat één van de hierna vermelde partijen hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, reeds deelneemt of belangen heeft genomen in deze andere doelondernemingen, te weten:

- oprichter LRM en/of haar dochterondernemingen, of

oprichter NUHMA en/of haar dochterondernemingen, of

- een door de raad van bestuur met unanimiteit van stemmen aanvaarde onderneming, actief in klimaatvriendelijke projecten, op voorwaarde dat deze onderneming toegetreden is tot de CVBA Limburgs Klimaatfonds als C-aandeelhouder.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De Vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,"

2) het statutaire artikel 18 integraal te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL 18, BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens drie (3) en maximum acht (8) bestuurders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie A aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van twee (2) bestuursmandaten. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie B aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van drie (3) bestuursmandaten. Onder de drie (3) te benoemen bestuurders op voordracht van de aandeelhouders categorie B, zal steeds één (1) bestuurder benoemd zijn uit de kandidaten voorgedragen door respectievelijk LRM NV, NUHMA NV en GreenVille NV (of hun respectievelijke rechtsopvolgers) en dit zolang deze rechtspersonen of hun rechtsopvolger aandeelhouder zijn. De meerderheid van de aandeelhouders van categorie C aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering hebben het recht om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van drie (3) bestuursmandaten, tenzij er maar één (1) aandeelhouder categorie C is, dewelke alsdan het recht heeft om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van één (1) bestuurdersmandaat of tenzij



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

er twee (2) aandeelhouders categorie C zijn, dewelke alsdan het recht hebben om aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen voor de invulling van twee (2) bestuurdersmandaten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, dan mag hiervoor een verloning toegekend worden. Deze verloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

II) Op 26 november 2014 werd beslist hetgeen volgt:

Ontslag als bestuurder van de cvba Limcoop met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Neven Carina

wonende te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 9

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael BOSE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

_ uitgifte van voormelde akte en de coordinatie ervan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 11.07.2016 16315-0242-021

Coordonnées
LIMBURGS KLIMAATFONDS

Adresse
CENTRUM-ZUID 1111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande