LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.872.851

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Wosà 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111à1,!» al

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 D 1U11 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : b-

Benaming

(voluit) : LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3510 HasseltiKermt, Lummense Kiezel 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 8 juli 2014, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.J.F.D.", met zetel te 3510 Hasselt/Kermt, Lummense Kiezel 21.

Ondememingsnummer 0400.972.066. Rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt.

2)Mevrouw DANIELS Judith Emilia Edith Albertina, geboren te Hasselt op 29 december 1970, echtgenote van de heer JOUCK Danny Louis Mathilde, geboren te Hasselt op 14 november 1967, wonend te 3510 Hasselt/Kermt, Kerkstraat 41.

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING

ZETEL: 3510 Hasselt/Kermt, met als eerste adres: Lummense Kiezel 21.

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel voor eigen rekening als vcor rekening van derden, in België of in het buitenland:

1)Alle activiteiten in het kader van de wet op de dienstencheques, onder andere, maar zonder daartoe beperkt te zijn: aile activiteiten verricht ten huize van de gebruiker, zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook aile activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker, zoals onder meer boodschappendienst, het ophalen en bezorgen van was, centrale voor minder-mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker (strijkateliers).

2)Ondememing in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin van het woord, met inbegrip van roerende leasing.

3)Ondememing voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

4)De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

5)Het verlenen aan de ondernemingen waarin zijn deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, administratief, of financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

6)Consulting op het gebied van beheer, management, marketing, public relations en producten- en dienstenontwikkeling.

7)De uitvoeringen van verwerkingen op computer voor derden, vastleggen van informatie op computerinvoermedia.

8)Studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fiscale, financiële en handelsaangelegenheden.

9)De verwerving en de uitbating van brevetten en concessies.

10)Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

11) De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

12) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling,

13) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

14) De organisatie van cursussen en opleidingen, zowel wat het gebruik van software betreft ais de organisatie van administraties en secretariaten,

15)Groot- en kleinhandel in onderdelen en benodigdheden voor auto's, vrachtwagens, en ander technisch materieel, evenals het invoeren en uitvoeren van bovenvermelde goederen.

16) Het onderhoud van auto's, vrachtwagens en ander technisch materieel.

17) De verhuur van feestzalen en vergaderzalen, het ter beschikking stellen van vergaderruimtes met of zonder presentatiemateriaal, het organiseren van seminaries, feesten en bijeenkomsten, al dan niet gepaard gaande met de bereiding van maaltijden en dranken, de logistieke ondersteuning van al deze activiteiten, en het leveren en verhuren van goederen en diensten in het kader van al de voornoemde activiteiten;

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of anale og is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uit-'treksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: 18.600,00 EUR, verdeeld in 1.000 gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting; volledig.

JAARVERGADERING: jaarlijks op de tweede vrijdag van mei om negentien (19), in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 8 juli 2014 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR;

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. Is er meer dan één zaakvoerder, dan nemen zij het bestuur van de vennootschap in college waar. Beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen op een vergadering waarop alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn te allen tijde herkiesbaar.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

BENOEMINGEN

1,Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor een onbeperkte duur: a)de heer DANIELS Daniel, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 143; b)de heer DANIELS Frank, wonende te 3510 Hasselt/Kermt, Lummense Kiezel 26;

c)mevrouw DANIELS Judith, wonende te 3510 HasseltlKermt, Kerkstraat 41;

t

die verklaren te aanvaarden.

2.Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

3.Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

4.Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, met de macht van indeplaatsstelling:

Mevrouw BEX Christa, wonende te 3920 Lommel, Adelbergpark 59 C.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vóór registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris

Marc JANSEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Netto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþMod Word 11.1

1,1 ,i:< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

21 JAN. 20W

afdeling HAie 1e

VI

W

Ondernemingsnr: 0555.872.851

Benaming

(voluit) : LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3510 HasseltlKermt, Lumrnense Kiezet 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 17 december 2014, geregistreerd vier bladen geen verzendingen op het lste registratiekantoor Hasselt 1 op 23 december 2014, register 5 boek 813 blad 51 vak 09. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (get.) R. Langen, De adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:.

1/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura, met name een inbreng van een bedrijfstak,

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cvba "CALLENS, PIRENNE & Co", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 232/4, vertegenwoordigd door de heer Marc MARIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 23214, dd. 10 december 2014 luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de BVBA"LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING"(RPR ANTWERPEN, rechtsgebied HASSELT met ondernemingsnummer 0555.872.851). bestaat uit de inbreng van de bedrijfstak "dienstencheques" van de BVBA "D.J.F.D." (RPR ANTWERPEN, rechtsgebied HASSELT met ondememingsnummer 0400.972.066).

Ondergetekende Marc MARIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232/4, vennoot van de BV CVBA CALLENS, PIRENNE & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rijswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura aan de BVBA "D.J.F.D." bestaat in de toekenning van 1.787 gelijke aandelen van de BVBA "LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING".

Tenslotte voor alle duidelijkheid, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no faimess opinion").

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor gebruik overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

2/De bvba "D.J.F.D." verklaart inbreng te doen van alle activa en passiva van haar bedrijfstak, die verband houden met het geheel van haar activiteiten met betrekking tot de dienstencheques, zoals bestaande per 30 juni 2014, overeenkomstig en onder de voorwaarden opgenomen in de artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen met betrekking tot deze bedrijfstak, zoals onder meer de overheidssubsidies en vergunningen, ontstaan vanaf 1 juli 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van deze vennootschap.

Ingevolge deze inbreng van de bedrijfstak van de bvba "D.J.F.D." en op basis van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor voornoemd, de dato 10 december 2014, beslist de algemene vergadering, het kapitaal te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- verhogen met een bedrag van 33.232,51 EUR om het kapitaal te brengen van 18.600,00 EUR op 51.832,51

behouder aan het Belgisch EUR.

Staatsblad Tot vergelding van deze inbreng warden 1.787 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend aan de

bvba "D.J.F.D." voornoemd, rekening houdend met de toegepaste methoden van waardering, waarvoor

verwezen wordt naar voormeld revisoraal verslag.

Deze nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde genieten dezelfde rechten als de reeds

bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 juli 2014.

De inbreng zal pas juridische uitwerking hebben op 1 januari 2015.

3/De vergadering beslist artikel vijf der statuten te wijzigen ais volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERD

TWEEËNDERTIG EURO EENENVIJFTIG CENT (51.832,51 EUR).

Het is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zevenentachtig (2.787) gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit kapitaal is volgestort."

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag zaakvoerders:

-verslag bedrijfsrevisor;

-tekst der gecoördineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIMBURGSE DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING

Adresse
LUMMENSE KIEZEL 21 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande